16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza z podhůří 18.7.2006 10:01

Re: Lze s autorkou souhlasit

nupe, ono totiž není divu - stačí se podívat NA články např. dnes pana Jičínského a není divu, že s ním tolik lidí nesouhlasí - takové bláboly se skutečně hned tak nevidí. Ono pak není divu, když je to stále stejná "písnička", že skutečně stačí přečíst jméno autora a dá se s téměř jistotou říci, že to zase bude zřejmě blábol. A na to, aby člověk čekal, že se ve stovce blábolů objeví ve slabé chvilce autora něco, co blábolem není, na to nemá většina lidí čas.

nup 18.7.2006 15:11

Re: Re: Lze s autorkou souhlasit

Ba, ba, a od jistých komentátorů lze předem očekávat, jakou úroveň bude mít jejich příspěvek. Díky, že jste moje slova potvrdil.

clay 18.7.2006 11:02

Re: Lze s autorkou souhlasit

nedivte se, že je Jičínský, který v 50. letech udával mladé lidi, komentován tak, jak je komentován

martin tamtaky 18.7.2006 7:48

Autorce

s potěšením sleduji, že polovina komentátorů si ještě ani nstačila za ta léta všimnout, že pravidelně přispíváte na Psa a druhá polovina je uražena konstatováním, že jsou zamindrákovanými chudáčky.

Trefené husy....

bara 18.7.2006 8:57

Re: Autorce

Mě taky dost překvapilo, že jim to jméno nic neříká. A to jsem Psa nečetla 5 let vůbec  a na novém Psovi dost vynechávám !   :-/

Šedovous 18.7.2006 7:43

Co je tohle zase za hru !?

Nějak si nemohu vzpomenout, že bych od autorky toho jména na čoklovi někdy něco četl !?

Psychopatka ?

Semiramis 18.7.2006 7:51

Re: Co je tohle zase za hru !?

Vážený Šedovousi, to, že si nepamatujete ( v tomto případě jednu z poměrně častých přispěvatelek Psa), se jmenuje skleróza! Ale bohužel pro vás se s tím moc nedá dělat.

Honza. 18.7.2006 8:29

Re: Co je tohle zase za hru !?

Mýlite se, Vaše názory jsou určitě unáhlené a chtělo by to trochu se zamyslet...Nashledanou.

clay 18.7.2006 7:39

kdyby si tu každý autor stěžoval na reakce na své články

to by bylo panečku monotóní

žlučovitý 18.7.2006 7:32

autorka se má za vzdělanější, chytřejší, úspěšnější

já jsem to ale z daného článku nepoznal

honzak 18.7.2006 7:03

dovolil bych si

pochválit sqělý přechodník v mottu.

justMe 18.7.2006 6:58

jaka anonymita?

Tyhle bolsevicke prezitky, kdy je mnohem dulezitejsi autor sdeleni/nazoru nez jeho obsah... Mimochodem sama autorka se povazuje za vzdělanější, chytřejší a úspěšnější? Potom by mohla ale vedet, ze s tou anonymitou to az tak zhave nebude. Ze se da dost jednoduse a rychle "bezny" autor prispevku vystopovat.

Neschvaluji hrubianstvi, buranstvi, vulgarnost ani nic podobneho, ale nazyvejme veci pravymi jmeny a nepletme si pojmy s dojmy. S timhle prece nema anonymita co delat. Bude snad mit cisi "nenavistny vykrik" vetsi vahu jen proto, ze se jeho autor podepise? Odkud jistota ze uvede prave jmeno? A nebo jde jen o to, moci se alespon virtualne branit (pohrdat) konkretni osobe... moci si rict "ten XY je ale pekny #####"? Ulevi se vam?

Neni jednodussi se nad podobne jedince povznest? Vzdelanejsi, chytrejsi a uspesnejsi clovek by to nejspise udelal a nemel by potrebu to vytrubovat do sveta. Nebo slo jen o to, splacat dalsi "zbytecny" clanek?

Borek@Exil 18.7.2006 6:34

A je to....dobře napsaná poznámka L. Junkové se zvrhla v nadávání Hedvíčkovi....

Mimochodem....od kdy je psaní pravdy rovno nadávání a hanobení. Já v Hedvíčkových článcích nacházím mnoho naprosto oprávněné kritiky a popisy skutečných událostí. 

Strašidlo D.Z. 18.7.2006 16:32

Re: A je to....dobře napsaná poznámka L. Junkové se zvrhla v nadávání Hedvíčkovi....

Asi jste nebyl dlouho v České republice nebo pojem pravdy vidíte jinak.Jedná se o cílené kompiláty částečných pravd,nepravd a vyložených lži.To,ono R.H. je precízní estebácký bonzák  nejprve z Vídně,později ze Států s perfektním "protikomunistickým krytím".Když po revoluci vyschly penízky z české části,chová se jak plívající kobra.Psát umí a mnohé věci jsou ke čtení a zajímavé.To však asi nikoho nebere a nikdo nezaplatí,tak to prokládá hnojem. 

BuBu 18.7.2006 6:29

Díky paní Junková . . .

. . . za pěkný článek o bolševicích a jejich pohrobcích ! Popsala jste je přesně a trefně! R^

?? 18.7.2006 3:41

Paní Lydie Junková je kdo ???

Promiňte paní Junková, ale Vaše jméno mi nic neříká..

Přesto V ám přeji hezký den :-) !!.

Radek 18.7.2006 6:31

Re: Paní Lydie Junková je kdo ???

Junková - známá automobilová závodnice první poloviny 20.století.........

xxx 18.7.2006 13:31

Re: Re: Paní Lydie Junková je kdo ???

To byla Eliska Junkova ty mamlase.

Radek 18.7.2006 19:46

Re: Re: Re: Paní Lydie Junková je kdo ???

:-D Ale to já samozřejmě vim, akorát že si na jinou Junkovou nevzpomínám. :-D

Monte Christo 18.7.2006 2:46

Holka to boj ...

na ktery kdyz se das musis s tim pocitat ...Kazdy ma svuj nazor na svet a kazdy se na svet diva svyma ocima..A pokud napises neco,co se nekomu nelibi tak Ti spatne odpovi...

Nu dala jsi se na boj?Nu jestli ju tak bojuj se lvim srdcem ...Monte Christo Washington DC Illegality

vítr 18.7.2006 8:33

Re: Holka to boj ...

Internet nám mnoho dal ale i mnoho vzal. Není nic opuštěnějšího, než reagování na komentáře NP. Ať reagujete tak či onak, vždy se ocitnete v palbě více či méně nepravdivých odpovědí. Diskutujete-li na webu, který je vymezen jasným směrem, nenajdete tam tolik zla. V NP jsou diskutéři vystavěni nezávisle/závislým komentářům. Pan Neff vytvořil web, kam se chodí vyblít. Zde se naučíte být zhnusený sám k sobě.

jirka.s. 18.7.2006 10:42

Re: Re: Holka to boj ...

R^R^R^!!!

Ross Hedvicek 18.7.2006 1:18

Vy si sotva muzete stezovat...

Vy sotva muzete stezovat na zlucovite a nenavistne komentare pod clanky. Podivejte se pod moje vlastni a uvidite, co je primitivni nenavist ceske luzy. Proc to tak je? Mam svoji teorii: Je to dusledek 50 let intelektualni podvyzivy a mentalni bezprizornosti celeho naroda - a je to zavinene vladou komunistu. Ti z ceskeho naroda udelali to, co prave je - to proti cemu si stezujete.

Strašidlo D.Z. 18.7.2006 1:32

Hedvíčku,Hedvíčku co zde děláš?

Přihříváš si polívčíčku u autorky,která si stěžuje na hrubiány.Ty jsi však lidská zrůda,špinící svou vlast.Lhář píšící lži ve kterých na podoru uvádíš tzv. odkazy,které jsou zase Tvé lži.

Ross Hedvicek 18.7.2006 1:35

Re: Hedvíčku,Hedvíčku co zde děláš?

No tak vidis, jen neco reknu a uz po me nejaky mistni rozumbrada slinta... Chces zvejkacku, blbecku? A nebo turisticka viza do USA?  Tudle!

zneuznaly ze zamori 18.7.2006 1:47

Re: Re: Hedvíčku,Hedvíčku co zde děláš?

R^;-)

spaldings 18.7.2006 1:54

Re: Re: Hedvíčku,Hedvíčku co zde děláš?

Omyl Hedvicku, Ty nic neříkáš, Ty permanentně lžeš. Jako typická lůza. Navíc, Tvá agenturní činnost je již dosti profláklá, tak se zklidni a neopruzuj. Piš své smyšlenky a pomluvy ve své komunitě, kde to s údivem hltají ti, kdo už jsou 50 let mimo mísu a věří Ti každé slovo. Tady už jsi profláklý, tady si lidé přečtou Tvé nenávistné slinty hloupého nadutce a okamžitě vidí, že jsi těžce mimo realitu a to zčásti díky chybějícím a chybným informacím a zčásti intelektuální deviací.

jarda fiala 18.7.2006 7:23

Re: Re: Hedvíčku,Hedvíčku co zde děláš?

Fakt je že ze začátku byly jeho články aspoň zajímavé ale číst 100x po sobě jak je s. Hedvicek geniální že prchl do ameriky kde jsou všichni nesmírně inteligentní a nemusí se intelektuálně snižovat k nějakým čechům to už je moc. No hlavně si to užijte. 

Strašidlo D.Z. 18.7.2006 12:47

Neskač estebácký trolle.

Stačí na Google napsat  Roos Hedvícek a vyskočí pomalu 98 tisíc odkazů.Jsi skutečně nejslavnější STB na Zemi. Doporučuji http://cs.wikipedia.org/wiki/Ross_Hedvíček ,pěkné "maso".Žvýkačku od Tebe slinto skutečně nepotřebuji.Známe jí v naši rodině řadu let dříve,než jsi začal žvýkat pryskyřici ze stromů a modurit, jako malý sráč v Přerově.Turistická viza do USA taktéž od Tebe dědku nepotřebuji, jezdím  tam obchodně už řadu let.Faktem je,že mám co napravovat,Floridu zatím neznám.Pokusím se to časem napravit.Vím o Floridě dost,ale poslední dobu se tam začínají shlukovat největší psí h*vna,estebáci a trollové z Čech.Můžeš mi napsat,kde jsou umístěny klece ve kterých Vás vystavují?

žlučovitý 18.7.2006 7:36

Re: Hedvíčku,Hedvíčku co zde děláš?

ještě bych dodal: neustálými spamy obtěžující Ross Hedvicek