26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Radek 18.7.2006 2:13

Re: Vy si sotva muzete stezovat...

Hedvicek, Hedvicek ;-D

yo-yo 18.7.2006 4:20

Re: Vy si sotva muzete stezovat...

Hmmm, tak intelektualni podvyziva a ceska luza, aha. Co je to vubec za jmeno Ross Hedvicek? Ceske? Anglicke? Takovych rozumbradu, kteri mozna sice desitky let v Evrope, nerku-li v Cechach nebyli, ale porad dokazou nejlepe poradit, jak by se to tam v tech Cechach melo delat, jsem tady potkal mnoho; vsichni byli dost smesni. Diky za vase nazory Ross (predpokladam, ze se nesklonuje), zejmena v tech diskuzich, zarny priklad toho, ze bez ohledu na prislusnost tam ci onam, clovek svuj stin neprekroci. Vas stin je velmi maly.

Harpyje 18.7.2006 9:26

Re: Vy si sotva muzete stezovat...

Vážený pane Hedvíčku, jsou i emigranti, kteří k Vám nemají bezmezný obdiv, protože jsou kritičtí. Já rozhodně netrpím intelektuální podvýživou zaviněnou komunisty, protože až na prvních 14 let mého života jsem vždycky žila ve svobodném světě. Přesto se hlásím k tomu co jsem, nestydím se za to odkud pocházím a nepohrdám vším co je české, jenom proto, že je to české. Dovolte mi  říct, že Vy s Vaším očerňováním všeho českého, jste nejlepší příklad toho, jak se komunisté provinili na duši českého národa.

Vilém 18.7.2006 10:17

Re: Vy si sotva muzete stezovat...

Já jsem se setkal s mnoha případy nenávistných reakcí na své ne články, ale jen komentáře k nim. Podle jiných příspěvků od stejných lidí však vím, že pan Höschl situaci zjednodušuje - nadávající byli mnohem bohatší než já a minimálně stejně vzdělaní.

A všimněte si, co sám píšete - luza - nepíšete náhodou sám urážlivě? Vzpomínám si na váš článek o likvidaci inteligentní části českého národa a nesouhlasím, jen v ČR byly anihilovány z veřejného prostoru situace, kdy se vyplatí chovat se umírněně a inteligentně, místo toho se zde oceňuje brutální pseudoargumentace, takže naopak chovat se slušně je sebezničující.

L8M 18.7.2006 13:22

Re: Vy si sotva muzete stezovat...

ha ha ha, pane Hedvíček, chcete snad tvrdit, že jinde ve světě je to jiné?! ;-D Jasně, český národ to je prostě odpad...:-D....jen Vy jste letadlo...;-P

tomfuk 18.7.2006 0:44

blázni byli...

Blázni byly,jetrnicema se sekali.Co tím básniřka chtěla říct?Že bude menší ještě menší až z ní bude trpaslík.Lepší je -ó kolena kolena přibližte se k jezeru. Čest novinářské práci,někdy je to holt jak vynášet sračky v rukách do 8 patra.Každý má svůj úděl,Vy něco napíšete a my to musíme číst.;-D

exulant 18.7.2006 1:13

Re: blázni byli...

Kdo vas nuti, muzete to ignorovat.

jonáš 18.7.2006 1:47

Re: Re: blázni byli...

To by mohla pani autorka taky, ale o čem by potom psala ?8-o