25.5.2019 | Svátek má Viola


MLSOTNÍK: Zapečené plněné papriky

15.2.2019

Plněné papriky bez masa - suroviny

Nevhodné pro masožravce.

Nejsem masožravec, naopak mě zajímají inspirace spíše jen zeleninové.

Následující příklad třeba bude chutnat i někomu dalšímu.

Použila jsem suroviny:

Plněné papriky bez masa - suroviny
  • 3 červené papriky
  • 3 větší brambory
  • 1 plechovku bílých fazolí v tomatové omáčce (420 g)
  • 1 plechovku krájených rajčat
  • ½ krabičky rajčatového pyré
  • trochu čili papričky
  • velkou cibuli
  • česnek podle chuti
  • hodně oregana
  • sůl, pepř
  • strouhaný sýr, možno třeba plátkový
Plněné papriky bez masa - suroviny

Postup:

  • trochu předvařit oloupané brambory, po částečném vychladnutí nakrájet na kostičky
  • na oliv. oleji osmažit cibulku do zlatova, ke konci přidat plátky česneku
  • do toho zamíchat brambory, okapané fazole, kousky rajčat z plechovky, sůl, pepř a dost oregana
  • do zapékací nádoby omáčku z plechovky fazolí, zbytek rajčat z plechovky, pyré, trochu čili, trochu oliv oleje, sůl, promíchat
  • naskládat papriky, naplnit směsí a posypat hodně sýrem
  • péci, dokud nezměkne paprika

Dobrou chuť, možná.

Plněné papriky bez masa

Foto: Nelina.

Nelina Neviditelný pes


Diskuse


L. Bláža
9:29
16.2.2019

Z. Vave
20:13
15.2.2019

Z. Nelina
16:30
15.2.2019

D. Ruščáková
16:36
15.2.2019

M. Crossette
18:13
15.2.2019

Z. Vave
16:02
15.2.2019

T. Zana
16:14
15.2.2019

M. Crossette
18:20
15.2.2019

Z. Vave
21:45
15.2.2019

Z. Jenny
Jo,
9:58
15.2.2019

Z. Lika
8:52
15.2.2019

Š. Matyášová
8:56
15.2.2019

Z. Lika
9:35
15.2.2019

Z. Yga
8:02
15.2.2019

Z. Lika
9:36
15.2.2019

Z. Yga
9:38
15.2.2019

Z. Jenny
9:51
15.2.2019

D. Ruščáková
7:32
15.2.2019

Š. Matyášová
7:09
15.2.2019

Z. Nítkovská
7:31
15.2.2019

Š. Matyášová
8:28
15.2.2019

Z. Xerxová
6:33
15.2.2019

Š. Matyášová
7:10
15.2.2019

Z. Xerxová
14:33
15.2.2019

T. Zana
14:12
15.2.2019

Z. Xerxová
14:35
15.2.2019

L. A
6:03
15.2.2019

Z. Lika
7:53
15.2.2019

T. Zana
14:14
15.2.2019

počet příspěvků: 35, poslední 16.2.2019 09:29