11.5.2024 | Svátek má Svatava


MLSOTNÍK: Kobršle? Co to je?

27.11.2020

No je to retro klasika: kotlety, brambory, šlehačka :-D

Jídlo z jednoho pekáčku. Doba covidová mu nepřeje, není to hygienické, ale dá se to péct i jako jednoporcovka v alobalu :-D

Koření je sůl, kmín drcený a paprika.

Brambory s vepřovým a smetanou budou zapečené v troubě

V pekáči je 8 kotlet, 3 kila brambor a půllitr 31% šlehačky. A měla jsem zbytek cibule, tak jsem ji přikrájela...

Už je upečeno

Peklo se to 90 minut, z toho hodinu zakryté na 200 °C, a pak odkryté 30 minut na 250 °C, v eletrické troubě.

Dobrou chuť!

Dobrou chuť!

Foto: Sharka.68

Sharka.68 Neviditelný pes



KONTAKT na Liku z redakce Zvířetníku je zde více... 
ARCHIV ZVÍŘETNÍKU od února 2010 do prosince 2013 najdete na stránkách Dagmar Ruščákové DeDeník
HLEDÁTE POMOC PRO NALEZENOU VEVERKU?
Vše potřebné zjistíte zde...
Víte, jak správně psát - a to nejen na Zvířetník? Podívejte se do Nápovědníku !