Zvířetník Neviditelného psa
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996
11.5.2024 | Svátek má Svatava
MLSOTNÍK: Kobršle? Co to je?
27.11.2020
No je to retro klasika: kotlety, brambory, šlehačka :-D
Jídlo z jednoho pekáčku. Doba covidová mu nepřeje, není to hygienické, ale dá se to péct i jako jednoporcovka v alobalu :-D
Koření je sůl, kmín drcený a paprika.
V pekáči je 8 kotlet, 3 kila brambor a půllitr 31% šlehačky. A měla jsem zbytek cibule, tak jsem ji přikrájela...
Peklo se to 90 minut, z toho hodinu zakryté na 200 °C, a pak odkryté 30 minut na 250 °C, v eletrické troubě.
Dobrou chuť!
Foto: Sharka.68
M. Crossette
Tak nejprve kontrabáš, teď zase kobrsle - Šárko, to jsou názvy Tohle jídlo znám...
18:11
27.11.2020
Z. Jenny
Maričko, musím to zkusit s tou mozzarellou,vypadá to velmi lákavě,nenapadlo mne...
19:13
27.11.2020
M. Crossette
Jenny, je to fakt moc dobré. stejně snadná příprava jako tahle od Šarky. Já to...
19:39
27.11.2020
Š. Matyášová
Maričko, KOtlety, BRambory,ŠLEhačka -KOBRŠLE, tady se to všechno vsákne do těch...
8:09
30.11.2020
ARCHIV ZVÍŘETNÍKU od února 2010 do prosince 2013 najdete na stránkách Dagmar Ruščákové DeDeník
HLEDÁTE POMOC PRO NALEZENOU VEVERKU?
Vše potřebné zjistíte zde...
Vše potřebné zjistíte zde...
Víte, jak správně psát - a to nejen na Zvířetník? Podívejte se do Nápovědníku
!