Neviditelný pes

MLSOTNÍK: Kobršle? Co to je?

27.11.2020

No je to retro klasika: kotlety, brambory, šlehačka :-D

Jídlo z jednoho pekáčku. Doba covidová mu nepřeje, není to hygienické, ale dá se to péct i jako jednoporcovka v alobalu :-D

Koření je sůl, kmín drcený a paprika.

Brambory s vepřovým a smetanou budou zapečené v troubě

V pekáči je 8 kotlet, 3 kila brambor a půllitr 31% šlehačky. A měla jsem zbytek cibule, tak jsem ji přikrájela...

Už je upečeno

Peklo se to 90 minut, z toho hodinu zakryté na 200 °C, a pak odkryté 30 minut na 250 °C, v eletrické troubě.

Dobrou chuť!

Dobrou chuť!

Foto: Sharka.68

Sharka.68 Neviditelný pes


zpět na článek