10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Dvojctihodný guláš

Jak vaříte tuto klasiku?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Lika 14.1.2022 10:48

Já si na papiňák zvykla natolik, že jsme se prostě sžili - mám tedy bezpečnější a méně hlučný než kukta blahé paměti :D Nemusím to hlídat, pro mě velké plus R^

M. Skálová 15.1.2022 0:00

Já bez papiňáku ani vařit neumím. Nemám ráda když něco trvá moc dlouho. Jinak, když se mi chce dělám guláš v troubě a bez majoránky, ta mi tam nesedí. Jsem kuchařka jen z leknutí....

Z. Xerxová 14.1.2022 6:37

hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :-)

Guláš moc nevařím - ty má v repertoáru Pepa a my se tak nějak v kuchyni střídáme. Papiňák moc neužíváme - mám ho spojený s rozvařenými slepicemi pro Aronku - dogu první... To pro ni byla základní poživatina - rozvařená celá slepice bez dlouhých kostí s rohlíky nebo kolínky...

Z. Lika 14.1.2022 10:47

Teď jsi mi udělala chuť na slepici na paprice, to se v papiňáku taky dá!

Z. Jenny 14.1.2022 17:17

Na,ja, slepice na paprice, to je prostě klasika. Byly doby, kdy jsme to měli doma skoro furt a pořád mám ráda. Díky za připomenutí.R^V