Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Moje první vaření
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Š. Matyášová 25.8.2017 6:46Re: moje mamka je vyučená kuchařka, postupy měla zajeté z učení a hospod,kde vařila,než od plotny odešla dělat jinou , pro ni lehčí práci..uměla z ničeho uvařit velice dobré jídlo.a to umí i dnes....talent mám po ní, ale holt si vařím po svém...je pár jídel,kde dodržuju její recepturu a postup , protože jsou skvělá a lepší je neudělám. |
Z. Maw 25.8.2017 8:30tak to je opravdu dar uvarit z niceho skvele jidlo a jiste se to hodi:) |
Š. Matyášová 25.8.2017 9:07Re: ano,taková sekyrková polívka....to je skvělý jídlo :-D ne, vážně, ze zbytků nebo z mála, dovedla a dovede vytvořit chutné jídlo... |
A. Lex 25.8.2017 9:34Re: Sharko, to je ta válečná generace! On ten šílený nedostatek surovin na přípravu jídla, naučil ženy skvěle vařit " z ničeho". Stále si pamatuji, co mi vyprávěla moje babička, která prožila obě světové a byla skvělá kuchařka a hospodyně. Ta musela ve válečných letech ovládat kouzla. |
Š. Matyášová 25.8.2017 10:07Re: přesně tak Alex a i ta poválečná,taky skoro nic nebylo.... |