Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
PTÁCI: Ptáčci na plovárně
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
aida 12.6.2008 19:10Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Zelené dresy - ženské světle zelené, pánové khaki (dostali jsme je od sponzorů, tak jsme si nemohli moc vybírat). Dragonclub Brno. Lodě většinou dodává pořadatel a na jednotlivé rozjížďky se losují, aby někdo nebyl zvýhodněný nebo znevýhodněný - co si budem povídat, kvalita těch různých lodí je proměnlivá. |
aida 12.6.2008 19:06Re: Re: Čekají mě paštikáři, P.S. Ani tomu sama nevěřím, ale letos už budu mít 19 roků od promoce. |
aida 12.6.2008 19:06Re: Čekají mě paštikáři, Samý kamarádky a "kamarádky". Neboj, až na drobné výjimky jsou to fakt bezva baby, na poslední státnici Tě snad rupnout nenechaj. No vidíš, a mě říká; byl to můj hlavní obor. |
RenataE 12.6.2008 19:02Re: Čekají mě paštikáři, Držím |
baty 12.6.2008 19:02Re: Čekají mě paštikáři, |
RenataE 12.6.2008 19:01Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Jenže já ten víkend možná opravdu budu výjimečně v Praze V zeleném znamená zelená loď nebo zelený oděv? A jakpak si říkáte? |
Lucka 12.6.2008 19:00Čekají mě paštikáři, neboli hygiena potravin. Z masa tam bude asi Steinhauserová, na legislativu Buchtová, na mlíko buď Navrátilová nebo Vorlová.. a pak asi někdo externí... Ne že bych se těšila - tahle část veterinární činnosti mi fakt nic moc neříká |
aida 12.6.2008 18:56Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Však já pak zas pošlu odkaz na nějaké fotky, nutný to není, abys tam byla - jen jsem se chytla na Tvou nahrávku. |
aida 12.6.2008 18:55Re: OT - palcodržna No tak to musíme! Co Tě čeká a kdo Tě zkouší? |
Lucka 12.6.2008 18:51OT - palcodržna Ahojky lidičky! Mám na vás prosbu na držení palečků - tentokrát zcela sobecky jen a jen pro mě.. Zítra ráno v 7:00 jdu na poslední státnici.. když jí dám, tak už mě bude od titulu MVDr. dělit jen promoce.. když ne, tak budu mít prázdniny a a v září pak opáčko. Tak si na mě zítra vzpomeňte, prosím! |
RenataE 12.6.2008 18:46Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva U nás se to taky tak říká Možná budu i poblíž, ještě nevím. |
aida 12.6.2008 18:43Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Teda já píšu jak Massa Bob, pod tím odkazem je rozpis ČP DB a v tom výše uvedeném datu tam budem. Ten areál vodních sportů v odkazu zmíněný je na Císařské louce na Smíchově. Pár fotek pro inspiraci je tady, tady, nebo tady. Někde tam taky jsme, letos v zeleném. |
aida 12.6.2008 18:34Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva To se u nás tak říká. Ale třeba tady - 21.-22.6., jestli budeš tou dobou někde poblíž. |
vampir 12.6.2008 18:30Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva ale jdi, tak tomu rikala uz moje prababicka, ta byla od Melnika a ne ze sladke Francie, pusinky se delaj na vanoce a maji jiny tvar(ono se to stejne musi rozdrobit) na jeden bilek 50g mouckoveho cukru a nechat susit v troube besame mucho |
RenataE 12.6.2008 18:11Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Kdy a kde? |
aida 12.6.2008 18:08Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Platíš pivo. |
aida 12.6.2008 18:08Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Pár receptů je tady, ale jakýmsi nedopatřením se mezi ně vmísily i nějaké zeleninové. |
RenataE 12.6.2008 18:06Re: Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva A ještě jsem se s tím pochlubila |
RenataE 12.6.2008 18:05Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Byla jsem rychlejší |
aida 12.6.2008 18:05Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Aha, Renata byla rychlejší. |
aida 12.6.2008 18:04Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva No přece bezé, sněhové pusinky. |
RenataE 12.6.2008 18:03Re: Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Zkuste hledat bezé |
Zdena b.p. 12.6.2008 17:54Re: OT - fotky Jé, loni v květnu jsem tak ťapala po hadcové stepi a v atomce jsem byla na exkursi. |
Zdena b.p. 12.6.2008 17:53Re: Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Nic si z toho nedělej, mezi tím, co jsi to tu napsala, já gúglila, až se ze mne kouřilo a stejně jsem dopadla, jak jsem dopadla |
štětinka 12.6.2008 17:51Re: Re: Re: Re: ptačí ráj 8 bílků, 8 lžic cukru,8 lžic hladké, jeden žloutek,sůl. Utřít sníh, vmíchat postupně cukr, pak žloutek a mouku se solí. Peču na alobalu nebo peč. papíru, horké srolovat a studené promazat. Nedělat moc tenké těsto (vysuší se). Péct chviličku, jen co na změní barvu. S podobného dělám i dorty, jen přidám bílky a mleté oříšky či kokos |
Zdena b.p. 12.6.2008 17:51Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva Holka moje nešťastná, se mnou je to jako s kozou na ledě . Já opravdu, ale opravdu netušíííím co to je baiser. Ani vygúglit mi to nejde. Forma na moučník to není a parfém, asi taky nee. A recepty na vaření s dámou nenabízejí víc informací. Pouč, prosím, venkovanku. |
štětinka 12.6.2008 17:45Re: Re: Re: ptačí ráj omlouvám se, mělo tam být T |
štětinka 12.6.2008 17:44Re: Re: Re: ptačí ráj no, klasickej piškot - na to stačí jeden žloudek na 10 bílků, nic zvláštního |
MaRi 12.6.2008 17:42Re: Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva já být massa Bob, já nerozumět, co BAISER . Já zvědavá |
vampir 12.6.2008 17:17Re: Re: kdyz jsou venku vedra ...da se pripravit predem a je hotovo raz dva 200 g baiser, 150 g horke cokolady ,600 ml slehacky, trochu rumu baiser s cokoladou rozdrobis - (ne mlit), uslehas slehacku,pak vsechno rychle smichas(aby baiser nezvlhlo), das do dortove formy a sup do mrazaku nebo: 175 g mandli (orostovat na trosce masla), baiser, 2 tabulky cokolady( jeden dilek na ozdobeni nechat stranou)750 g slehacky, 2-3 balicky vnilkoveho cukru vrch dortu muzes ozdobit strouhanou cokoladou, krokantem,pralinkami a baiser da se dle chuti kombinovat, jedla jsem poprve nedavno u znamych,silene me to chutnalo (musim ovsem podotknout, ze jsem predtim cele tydny skudlila na kaloriich) |