Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Vločky, vločky a ještě jednou vločky
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
zana 1.2.2008 13:34Re: JE TO UŽ HODNĚ DLOUHO, AHOJ LENKO, PRIMA RECEPTY, NĚJAKÉ TY PLACKY ASI ZKUSÍM. JSEM RÁDA, ŽE SE TI UŽ PETRA LEPŠÍ. |
radanova 1.2.2008 16:40Re: Re: JE TO UŽ HODNĚ DLOUHO, JÁ SE PŘIDÁM, ZA VŠE VLOČKÁCH DÍKY, JIŘÍ MUSÍ MÍT TRÁVÍCÍ SYSTÉM V NAPROSTÉM OUKEJI,TEDA ASPOŇ SI TO MYSLÍM A TAKYJSEM RÁDA ŽE JE PETŘE LÉPE,NEBO ASPOŇ ŽE JE TO NA DOBRÉ CESTĚ |
aida 1.2.2008 0:53Moc pškný mlsotník, opravdu vločky my doma můžem ve všech podobách. Protože se sem přes den kvůli banu nedostanu a večer to možná nestihnu, přidám dva naše oblíbence. 1) Domácí müsli: pytlík vloček vysypat na plech (vymazaný nebo vyložený pečicím papírem), pokapat velkou tubou Salka nebo Pikaa. Péct, občas promíchat. Až jsou skoro hotové, přidat pytlík slunečnicových semínek , kdo chce, i pytlík rozinek. Hotové uložit do vzduchotěsné dózy a pak podle chuti konzumovat buď jen tak, nebo s bílým jogurtem nebo mlékem. Sladit se nemusí, to Salko nebo Pikao stačí. 2) Vločkový mozeček: půl pytlíku vloček namočit do vody nebo mléka tak, aby byly potopené. Po cca 0,5 až 1 hodině slít. Na pánvi opéct cibulku, pak vmíchat vločky a opékat. Až jsou vločky měkké, vmíchat cca 3 rozšlehaná vajíčka + sůl + pepř + bazalku (nebo jakékoli jiné koření podle chuti). Nechat srazit a pak podávat s bramborem. Dobrou chuť a těším se na další recepty v diskusi. |
aida 1.2.2008 0:54Re: Moc pškný mlsotník, opravdu oprava, omlouvám se, pěkný, samozřejmě |
LENKA S 1.2.2008 1:19Re: Re: Moc pškný mlsotník, opravdu AHOJ, AIDO. PROČ ŽE SE SEM NEDOSTANEŠ? POUČ PC ANALFABETKU, PROSÍM. JÁN VYBÍRALA RECEPTY , KTERÉ JEŠTĚ NA MLSOTNÍKU NEBYLY. TEN S PIKAEM NEBO SALKEM ZNÁM TAKY,ALE JE NA MNE MOC SLADKÝ. VŮBEC SLAĎÁRNY NEMUSÍM, I KDYŽ JE DĚLAT MUSÍM. TO SI RADŠI SMLSNU A SLANÉ KAŠIČCE. POKUD JSOU RAJČATA.,DÁM SI JICH A SYROVÝCH HODNĚ A PŘIDÁM SI I KOUSEK HRUBĚ STOUHANÉ SALÁTOVKY. KDO SNESE A MŮŽE, AŤ SI DODÁ I SYROVÝ PAPRIKOVÝ LUSK. FANTAZII SE MEZE NEKLADOU A KAŽDÝ RÁD NĚCO JINÉHO. DO NĚKTERÉ ZCHLADLÉ KAŠE STROUHNU NĚKDY I KOUSČK EIDAMU. JÁ NIVU A PLESNIVÁKY NERADA, ALE JIŘÍ MÁ SLANOU FORMU S ROZDROBENOU NIVOU RÁD. |
Judith Saebel 1.2.2008 2:52Slaný vločkový mlsotník Lenko, já tedˇmusím letět, ale až se za pár hodin vrátím, hodim sem velice dobrý recept na rajskou polévku s ovesnými vločkami. No a pro ty, co mají rádi sladké sem taky něco dám. |
Judith Saebel 1.2.2008 14:15Re: Re: Moc pškný mlsotník, opravdu Aido, kolik to je ''půl'' pytlíku prosím? |
LFSHA 1.2.2008 14:51Re: Re: Re: Moc pškný mlsotník, opravdu Jeden pytlík bývá 0,5 kg, půl pytlíku bude asi tak čtvrt kila. |
Judith Saebel 2.2.2008 1:19Re: Re: Re: Re: Moc pškný mlsotník, opravdu Jo tak. Dík. |