Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Mlsotník: Kantonská kachna
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JoVo 18.1.2008 20:48R O Z V E R N Í Č E K Hubení lidé mě fakt štvou! Obzvláště, když říkají věci, jako: "Víš, já se prostě někdy zapomenu najíst." No, už jsem zapomněl/a, kde bydlím, kam jsem zaparkoval/a auto nebo třeba kam jsem dal/a klíče.. Ale nikdy, NIKDY se nezapomenu najíst. Musíte být tak trochu na hlavičku, abyste se zapomněli najíst, ne?!Hezký večer a najezte se bez ohledu na rozměry, nebo váhu tělesné schránky. |
zana 18.1.2008 20:45Re: Děkuju moc! vám taky |
Jakub S. 18.1.2008 20:45Aby viděl ty Račana, jak byly vyobrazeny na zadním prospektu To byly pětsetkrát (zhruba) zvětšené Račana z těch legendárních prvních sérií čs. známek z devatenáctého, vydaných hned po přetiscích: a bylo to podle Muchy. Včetně kulis to tudíž bylo všecko parodie, fraška, dada, blasfémie atp. A bylo to Na slupi. A oni se k té známce vzadu chovali jako k opravdovému výhledu na Račana, obdivovali jej... |
Jakub S. 18.1.2008 20:39Re: Děkuju moc! No vidíš! A on bude vidět mnohem líp. Ale určitě i doposud už dobře věděl, jak má šikovnou matinku! |
Vave 18.1.2008 20:23Děkuju moc! Jsme už zpátky doma, operace - dělají už obě oči najednou, milá Zkumbavko - proběhla bez potíží, ještě nějakou novější (a dražší) metodou než u dcery. Teď budeme čekat do středy na to, jak dopadne kontrola. Všem ještě jednou děkuju a přeju pěkný večer! |
Jovovi 18.1.2008 18:58Re: Prosím Držíme všechny palce a drápky. Určitě to dopadne dobře. |
terra-san 18.1.2008 17:22Re: Aby viděl ty Račana, jak byly vyobrazeny na zadním prospektu Ne, tak tuhle první z perel pánů V+W opravdu pamatovt nemůžu, a toho fotografického materiálu ke studiu myslím taky moc není. Prchavá krása divadla... A co bylo na tom panoramatu tak jedinečného? |
Jakub S. 18.1.2008 17:00YGO - to je dobrý! Na ten blog sem se eště nepodíval, ale jenom: Kokoliu znám roky - on je poněkud - no -svérázný. Jak tak holt někdá moravští kumštýři bývají. Su zvědavý teda - |
Jakub S. 18.1.2008 16:57Aby viděl ty Račana, jak byly vyobrazeny na zadním prospektu Vestpocketky v osmadvacátém. Já vím, to ty si nepamatuješ, ale kdybyste nevěděli, já vám to sdělím. Budete překvapeni. |
Jakub S. 18.1.2008 16:54Vavi, tak se nebudu moct dočkat, až nám to sdělíš! Aby viděl krásně realisticky a mohl si teprv potom v tom kontrastu vychutnat impresionisty - "dojmaře" na obrázkách v Louvru či Ermitáži! Zlín je v očním lékařství na jednom z předních míst u nás, jak ve špitále, tak na jedné renomované soukromé klinice. A jezdí sem lidi úplně odevšad. Tyhle věci, když odečtem psychickou stránku, jsou už téměř rutinní. Nevím, že by vůec měli nějaký malér. A že by se to dneska vědělo, jéjej... |
radanova 18.1.2008 16:13Re: Prosím |
zana 18.1.2008 15:45Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: něco jé, já bych si tak dalavysokoprocentní hořkou kokoládu. Ani to chilli by v ní nemuselo bejt (teda mohlo, ale jedla bych i bez něj). Nebo asň polomáčený sušenky... |
tapuz 18.1.2008 15:41Re: Re: Re: Re: Re: YGO - to je dobrý! Ten blog je skvělý! Jen jsem pročetla recept a velmi zběžně prolistovala web, abych byla trochu v obraze, neb jsem momentálně poněkud pracovně vytížená. Ale už jsem si ho dala do záložek a vím, že je to zase jedno místo na internetu, kam si budu občas odskakovat a vracet se zpátky plná pěkných pocitů. A ten recept jednou zkusím. |
zana 18.1.2008 15:40Re: Prosím Vave, to víš, že jo. Určitě to bude fajn. Kamarádka to má už asi 15 let a zrovna nedávno jsem se ptala a říkal, že je spokojená. Koneckonců je to myslím velmi podobný operaci šedého zákalu, kterou teď už má za sebou tatínek a dobrý taky. Tak aby tvůj mladej neměl parádní výsledky |
zkumabka 18.1.2008 15:39Re: Prosím Vavísku,to bude určitě dobrý.Podle mého soudu by se nedali do operace obou očí najednou. Mě dělali šedej zákal,je to už 9 let,ale myslím,že stále dělají jedno oko a za nějaký čas teprve druhé.Palce ale držím,bude dobře. |
Hanča 18.1.2008 15:33Re: Prosím Nebóóój, dobře to dopadne! Znám několik lidí po tomto zákroku a jediné, čeho litují, je to, že nešli dřív! |
Kačer 18.1.2008 15:16Re: Prosím Držíííííííím a Růženka drží Bobešovi takyyyyyyyyyyyyyyyy |
Heduš 18.1.2008 15:06Re: Re: Re: Prosím |
veram 18.1.2008 14:55Re: Re: Prosím |
Fallowa 18.1.2008 14:40Re: Re: Dnes vařím ze ŠMAKOUNA, poprvé... Ježkovy voči,co dnes lidi všechno nejedí - Šmakounto slyším (tedy čtu) poprvé v životě.Nějak mě napadlo,co by tomu asi říkal TJF - nejen cukety,ale už i šmakoun!No,ale proti gustu... |
Beda 18.1.2008 14:37Re: Prosím |
Fallowa 18.1.2008 14:31Re: Re: Re: Kantonská kachna Doufám,že to byla aspoň nutrie a ne jiný hlodavec - já nejím ani nutrii a když kupuju králíka,tak chci vidět hlavu - bez hlavy mám pocit,že mi dávají úplně jiné zvíře! |
Fallowa 18.1.2008 14:25Re: Prosím Vavísku,budu večer držet palce,co to dá,aby všechno proběhlo dobře! |
Vave 18.1.2008 14:21Re: Re: Re: Re: Re: Re: něco Chichi, Terro-san, já jsem mlsnější, proto nemám doma tu nádhernou hořkou čekuládku; soudím, že v chilli se ztratí ta na vaření, kdežto svou hubu tak snadno neošálím. |
terra-san 18.1.2008 14:20Re: Prosím Palce, tlapky a drápky zapojeny. Jeden náš rodinný kamarád se pár hodin po takové operaci vyjádřil: sakra, v životě jsem ty Hradčany neviděl tak dobře... Bude mi chybět to imrpesionistické vidění. Tak ať se dílo podaří a máš doma jen samé bystrozraké |
Vave 18.1.2008 14:15Prosím všechny milé Zvířetníky už teď o držení palců na večer, můj syn jde kolem šesté na operaci obou očí, aby už nemusel nosit brýle nebo čočky. Dcera už má podobnou operaci za sebou skoro rok a nemůže si to vynachválit, tak doufám, že i teď to proběhne hladce. Děkuju moc! |
terra-san 18.1.2008 14:08Re: Re: Re: Re: Re: něco Vave, já nejsem ortodoxní, já jsem MLSNÁ! Ale uznávám, že to zní líp. A navíc česká čokoláda na vaření vůbec není nekvalitní... takže, proč ne? Dobrou chuť. |
veram 18.1.2008 14:04Re: Re: Re: Re: YGO - to je dobrý! No, ono se dá jíst a může to být moc dobré - ale to se musí umět. Já to neumím. Ale jedla jsem ho jednou na návštěvě u malíře Kokolii a byla to báseň. Však vaření tofu neboli doufu taky popsal. Mistrem je míněn Mistr Zhu Tian Cai, jeden ze čtyř "Budhových bojovníků" - jeden z nejlepších Chen tajčistů na světě.A celý ten Kokoliův blog je velice zajímavý. |
Vave 18.1.2008 13:53Re: Re: Re: Re: Re: něco Hančo , čokoládu s chilli sněz za studena, do chilli šoupni čokoládu bez chilli, pochutnáš si tak dvakrát! |
Vave 18.1.2008 13:52Re: Re: Re: Re: něco Ano, ano, ano! Čokoládu rozhodně ano! Podle velikosti hrnce jednu až několik kostiček, samozřejmě hořkou - tady nejsem tak ortodoxní jako Terra-san, když nemám jinou, tak i kostičku dvě na vaření, nebo obyč hořkou, a když je nejhůř, tak i jen lžičku cukru, je to mňaam chilli! |