Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Zbytkovník
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Matylda 27.2.2015 10:25Re: hezký den Kapusta, Vave, moji babi jí říká kél :) |
Z. Vave 27.2.2015 11:24Re: hezký den Šiškote, tak to je v kélu - kel/kél/kchel bych nejedla ani první den, brrr. To je poživatina mně krajně nesympatická, ani nevím vlastně proč. Nejspíš mi prostě nevoní. |
Z. Lika 27.2.2015 16:30Re: hezký den Spousta majoránky a česneku to jistí :-) |
Z. Vave 27.2.2015 20:44Re: hezký den Myslíš do bramboráků? ;o) To jo, to mám ráda. :o) |
Z. Lika 27.2.2015 16:29Přesňáky Těm se mám dojem u nás říkalo patenty. A kél můžu velmi! |
H. Williamson 27.2.2015 19:00Re: Přesňáky Kel (keel) miluje nasa mama. Mela jsem k nemu za mlada nevyjasneny vztah (zeli a kel se u nas doma zakhlochavalo, coz byl postrach meho detstvi), ale vzdycky jsem milovala kelove karbanatky, ktere mama dela vynikajici. |
Z. Lika 27.2.2015 6:03Rýže? Ygo, jak to? :-D Jinak já jsem veliká milovnice různých rýží a můžu je i jen tak "nasucho". A fotka těch opečených brambor je vyloženě sugestivní a opět mi připomíná Jadran - tím tymiánem, rozmarýnem a spol. Díky za chutné ráno! Pokud jde o zbytky, mohu přispět poučkou, že zbytek omáčky je nejlepší druhý den a navíc ze šufánku. |
Z. Yga 27.2.2015 7:24Re: Rýže? Přiznávám - zbytkové jídlo Maso s rýží je jediné rýžové, na kterém si doma pochutnám, ale že bych se tím přecpala do bezvědomí, tak to mi nehrozí. V podstatě ho vařím pro ostatní (mám taková jídla - kel, zelňačka na kyselo, dušená mrkev, špenát z medvědího česneku - to všecko klohním a dokonce prý moc chutně, ale nejím - všecko toto vaření je z lásky k Jeníkovi - chichichi) |
Z. Lika 27.2.2015 7:34Re: Rýže? Jeník se má :-) A začíná sezóna medvědího česneku, ten já můžu jen tak nasyrovo jako salát. Vlastně k té rýži můžu přispět i "receptem" na moc dobré jakobyrizoto: zvlášť podusím nastrouhanou mrkev (s troškou oleje případně kousínkem másla, a s trochou soli), stačí tak 3 - 5 minut, pak přihodím pár nakrájených řapíků celeru (ani ho neloupu a krájím tak na půlcentimetrové kousky) a s tím už spíš jenom prohřeju, a celé to pak smíchám s rýží. Je to dobré i jen tak samotné, případně jako příloha. |
M. Šilhanová 27.2.2015 1:00Pre Liku Mila Lika nedá sa mi poslať Ti e-mail,tak píšem tu . Na všetky otázky mam kladnú odpoveď len ze Cyro bol papagáj veľkosti holuba. |
Z. Lika 27.2.2015 5:56Re: Pre Liku Maťo, děkuji :-) Ještě mám dotaz: jako autorka chceš být uvedená Maťa, anebo celým jménem? To je divné, s tím emailem. Možná mi k adrese přidáváš mezeru na konci nebo jiný překlep. Zkus používat tlačítko "odpovědět". Anebo jít přes "KONTAKT na redakci Zvířetníku je zde", který je uvedený u každého článku vpravo. Když klepneš na to "je zde", otevře se Ti rovnou email s mou adresou. A ještě jednou děkuji velice! |