7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 10.3.2009 10:12

Chtešl bych se zastat Doležela.......Re: Pan Bartoň, hlasatel jediné pravdy v kterémkoliv oboru

ano, je to co si myslíte, ale proti panu Bartoňovi je to fenomén a slušný člověk.....;-D Hezký den

Malý Aston 10.3.2009 10:10

Re: o čem

Ale tady nejde o to,kdo má nebo nemá pravdu.Prostě se přihlížející podívají na autora a bez dalších svých konkrétních připomínek nadávají nebo chválí.Autor je pravičák tak levičáci i kdyby měl stokrát pravdu budou psát proti.Prostě řada zde přítomných dodržuje příkaz Paroubka,hrr na ODS. Já jako občan nikde neorganizovaný považuji za nutné nadávat každé vládě,neboť ještě žádná mi nesplnila to po čem mé srdce touží. Pracovat jako za socialismu a mít se třikráte lépe než v kapitalismu.:-D

gerontusinza 10.3.2009 10:09

A co vy pane Bartoní.......

když holt nemáte nic proti tomu co ten druhý říká, tak se jako správný a za úplatu píšící "novinář" ( a to je slovo které ídky takovým jako vy se stává nadávkou na úrovni - ty komunisto ;-D) jej pořádně protřepete  a pohnojíte....... Člověče vás mě není líto, vaše jméno se stane stejně známým jako jméno Mrva..... neznáte ? ale měl byste...;-D

Iwan 10.3.2009 10:08

Až na ten KONEC

Celkem dobrý článek, mám stejný názor. Ale, proboha, proč ten trapný poslední odstavec. Opravdu je potřeba, za každou cenu, někoho urazit, zesměšnit? Neudělal to pan Olejár náhodou už sám? Hodnotu článku to snižuje. ...U mě alespoň ano.

ladik53 10.3.2009 10:06

Re: asi ksem se díval

Šetřit a víc vydělávat se snažím i bez Vás a odjakživa.

gerontusinza 10.3.2009 10:00

taky tam budete sdělovat co je vám do cizích dědků a bab? Re: Taky nevím, za koho kope

já jen abych se duševně připravil na tu vaší míru asociálnosti pro vás obvyklou a hlavně na vaše kredo: " co vyhovuje mě a mé rodině je správné a nějací cizí dědci a baky mně nezajímají....." jen pište, jsem zvědav co z vás vypadne... ale myslím, že nic nového..:-/

gerontusinza 10.3.2009 9:55

pane Tx vy myslíte.......Re: To, že pacient

všimněte si ministryně zdravotnictví nikoli...... to co víte  vy, ona neví..... ? ani Jůlínek takovouhle pitomost nepřipustil...... inu není nad to, že máme premiera, který nám skutečně vybere mezi ministry ty skutečně a zaručeně největší blbce ale zato poslušné.....;-D;-D a to ani nemusím být samozvaný předseda pacientů to mluvím jen za sebe......;-)

Malý Aston 10.3.2009 9:54

Re: Olejár je exponentem levice a Bartoň nějaké žumpy.

Stát nic nemá jen daně které mu platíme.Když stát za své pojištěnce tedy děti,důchodce a ty co jsou nezaměstnaní a za cigány zvedne poplatek musí na to někde vzít a tak zvedne daně všem.Kromě toho také musí někdo vydělat daně v korunách a pěkně v českých je položit Kalouskovi na stůl.Tomu se Vážený říká přerozdělování. A tak z těch čistých je placeno zdravotní pojištění všech těch co jsou placeni ze státního rozpočtu,tedy cca 100 000 úředníků s pěknými a garantovanými platy,policajti,celníci,poslanci,senátoři a všichni ti co jsou napojeni jako ceckoni na státní rozpočet.A tak je nutné se rozhodnout co vlastně chceme.Největší debilovina je placení nadstandartu,tedy jedno lůžko,jedna televize a lednička jako pronájem těchto vymožeností. Léčebná péče je stejná jako u jiných kteří leží po dvou až pěti na pokoji jen se člověk vyspí když nemusí poslouchat chrápání jiných a budí se jen svým chrapotem.:-D

hank bukowsky 10.3.2009 9:52

Re: Pan Bartoň, hlasatel jediné pravdy v kterémkoliv oboru

i jako Doležel

hank bukowsky 10.3.2009 9:51

Pan Bartoň, hlasatel jediné pravdy v kterémkoliv oboru

nezůstal dlužný svým donátorům. Prostě pořád stejně, bez zaváhání. Až k nudě, jako Steigergottwald, nebo Komárek.

hank bukowsky 10.3.2009 9:49

Re: Vzpomínám si zcela přesně,

O tom odtrhávání žijete pořád v laskavém mýtu, který jako jiné mýty mluví o šlechetném postavení jedné, té naší samozřejmě, strany. Pořád žijete z politruckých článků, aniž by jste si přečetli něco o skutečných důvodech a procesech probíhajících v nejhořejších patrech , které vedli k rozděleni. Ostatně, ani statistika ani průzkumy, jednoduše vyvracející váš hloupý názor, vám není dostatečným důkazem oproti mediálním mýtům.

Vodák 10.3.2009 9:47

o čem

Diskuze není o p. Bartoňovi ale o jeho názorech na vystoupení p. Olejára a o jednom pořadu v televizi. Někdo si plete pojmy a místo argumentů nadává Bartoňovi, ODS a chybí ještě Langr atd. Pan Frank by si měl ujasnit co je míněno nadstandartem. Bylo to již vysvětlováno mockrát, stačí jen naslouchat i druhou stranu a ne jen plivat kolem sebe. Osobně si myslím, že vystoupení p. Olejára bylo ukázkové, hloupost a demagogie v plné nahotě. Rozdíl mezi argumentací ministryně a jeho byl markantní. A to nemá nic společného s tím jaký vůl je Bartoň a jací darebáci jsou v ODS. 

matů 10.3.2009 9:44

p.Bartoni?

Za koho kopete vy?Každý máme své mužstvo,Hlavní rozhodčí by měla dostat červenou kartu jako ve fotbale,jste člověk ,který kope z pravé strany na levou,proč urážite někoho,který kope opačně,není to nesportovní.Já jsem se snad díval na jinou televizi,p.minisryně neřekla nic nového,jen papouškovala co říkal p.Julínek než byl odvolán.p.náměstek Šnajdr to pěkně naučil p.ministyni skoro naspaměť.Co myslíte,že ji čeká,bude odvoláná nebo sama odstoupí,doufam v jeji inteligenci.

Richard 10.3.2009 9:44

pan Olejár je smutný případ

Pan Olejár je bývalý křesťan, je to neš´tastný člověk, který má potřebu žít v neustálé opozici. osobně ho znám, ale je mi ho spíše líto, než bych ho musel kopat do kotníku.

Saul 10.3.2009 9:42

Re: Bartoň je politováníhodný užitečný idiot,

Petře, geniusi, teď jste trefil hlavičkou na hřebíček. Bravo. Rv

Tx 10.3.2009 9:33

To, že pacient

může dostat jen část balení, považuji za rozumné. Ač důchodce, poplatky také schvaluji (děti bych osvobodil tak do 10 - 12 let, max. 15, ti starší už by opravdu mohli místo písemky jít k doktorovi). Nicméně to, že lékař předepíše pouze účinnou látku a konkrétní lék vybere lékárník, je poněkud mimo. Manželka např. bere pravidelně (bohužel musí doživotně) určitý lék, při čemž se stejnou základní účinnou látkou je jich více. Naše pí Dr. už ví, že nejlepší je pro ni X, na Y má alergii atd. To ovšem ten lékárník neví a klidně jí dá levnější Y. Čímž jí přivodí průser. Živý organismus není stroj, abych napsal, že má vydat "účinnou látku olej" (ani tam ovšem není olej jako olej...).

Frank 10.3.2009 9:25

Olejár je exponentem levice a Bartoň nějaké žumpy.

A že naší pravicové modré žumpě nevadí, že stát za své pojištěnce platí pakatel, ale po ostatních chce, aby to dotovali. A tak tady zase blije svoje modré zvratky. Je zajímavé, jak se všichni včetně Filipiové dušovali, že každému pojištěnci se dostane té nejlepší lékařské péče. Tak k čemu je potom nadstandart? K lepšímu vypavení nemocničního pokoje? Takovému Bartoňovi by televize na pokoji v Bohnicích byla stejně k ničemu, protože on stejně nevnímá to, co se tam vysílá. Jemu bohatě stačí nějaká obrázková skládačka. Jeho výstupy jsou stále stejné.

F2 10.3.2009 9:23

Re: a proč vlastně doktory-je to jednodušší

Jiříkovo vidění ...

Pavla B. 10.3.2009 9:18

Re: Taky nevím, za koho kope

Nevychvaluju tam nikoho a zveřejnění už mám od pana Wagnera slíbené. Ostatně to nebude můj první článek popisující realitu zdravotní péče, která - budete se asi skutečně divit - nemá společného nic s oblíbenými hromosvody Julínkem a Cikrtem.

Petr 10.3.2009 9:08

Re: Taky nevím, za koho kope

Už se  nemůžu dočkat, pokud tam však nevychvalujete Julínka, Cikrta a spol., tak asi na zveřejnění nemáte šanci.

Jiří Kostrba 10.3.2009 9:00

Bartoň jako Olejár

Většina ekonomů je toho názoru, že česká privatizace byla "zpackaná". Klaus si ostatně v televizi postěžoval, že on je už poslední, kdo hájí "devadesátá léta". Tvrzení p. Bartoně o levičácích a Havlovi ja tak na úrovni p. Olejára.

Pavla B. 10.3.2009 8:57

Re: a proč vlastně doktory

Já taky. A taky si pamatuju, že ty mastičky byly celkem naprd. Aspoň co se pubertálníách pupínků týče:-) Kdežto např. ten Eryfluid je opravdu účinný.

Jiřík 10.3.2009 8:54

Re: "...mně, a zřejmě nejenom mně, vrátilo do „kotelnických“ časů...."

 . . .no a Ty jsi obyčejný blb,kterému je vše jasné a přitom má v palici nasráno.Ale má to h....modrou barvu,takže je to skvělé-viď?

Jiřík 10.3.2009 8:47

Re: a proč vlastně doktory-je to jednodušší

To už mrtvému nepomůže a zdravý se může 10let soudit u našich líných soudů.Přemýšlejte,než něco  napíšete.Lékárník nemá léčit,ale vydat lék.Je to v podstatě výborně placená nepříliš kvalifikovaná práce.

Petr 10.3.2009 8:44

Bartoň je politováníhodný užitečný idiot,

sice se svou propagandou na úrovni Švorcové snad obden zásobuje NP a myslel si, že se tím zviditelní pro volby do europarlamentu, u koryt je však tlačenice, a tak na něho nic nezbylo. Když se ale bude ještě trochu více snažit, možná to dotáhne někam do venkovského zastupitelstva.  

j 10.3.2009 8:43

Re: asi ksem se díval

Ládíku když budete muset platit za elektřinu stále víc tak začnete šetřit nebo budete víc pracovat aby jste víc vydělal?

Wlasta 10.3.2009 8:39

Re: a proč vlastně doktory

Pavlo já si pamatuji dobu, kdy lékař napsal složení masti nebo roztoku nebo prášků a v lékárně jej podle receptu připravili, a to ještě v 80. letech.

radon 10.3.2009 8:38

Re: a proč vlastně doktory-je to jednodušší

ať si lékárník vydá jaké chce generikum, ALE ať také převezme PLNOU zodpovědnost , včetně forensní, za léčbu včetně možných nežádoucích účinků.

Pavla B. 10.3.2009 8:37

Re: asi ksem se díval

Úbytek přílivu financí zaznamenají jako první zdravotní pojišťovny.

ladik53 10.3.2009 8:33

Re: asi ksem se díval

Bylo řečeno pokud chybí. To asi Olejár neví, to ví asi jenom vláda. A vždy je dobré reagovat s předstihem.