2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N :-))) 4.2.2009 11:48

Re: poplatky

Jaký je proboha rozdíl mezi KSČ(M) a ČSSD?  ;-P

Picka 4.2.2009 11:48

Re: Nácek s motýlkem

(Y);-O;-€!!!Koukam ze mate dokoncene maximalne jen zakladni vzdelani, !!

Jakykoliv odbornik vam rekne ze Hitler byl dobry politik, a to ze pan Rath obdivuje jeho politické metody, na tom neni nic spatneho!!   On obdivuje ty metody, NE nacismus, nebo Fasismus!!!!

Picka 4.2.2009 11:45

Re: poplatky

Jako by si tohle rozdelovani penez mezi sebe neoblibila hlavne ODS;-€!!

Tak prestante tuto vlastnost pripisovat vyhradne CSSD!!               A nezamenujte socialni demikrycii s KOMUNISMEM!!!Rv           Vzdelany clovek ví ze to je neco uplne jineho!!!(Y)

Kef 4.2.2009 11:43

Re: Mám dotaz

souhlasím a je pravda, že v každém jiném obchodě jsou všechny ceny jasně uvedeny (je to tuším stanoveno i zákonem), jenom v lékárnách nikoli a dozvíte se je vždy až ex post. Jasné zveřejnění ceníků by bylo velmi užitečné.

Karel 22 4.2.2009 11:40

Re: Nácek s motýlkem

Složitost Rathových myšlenek nepochopil ani oranžový DUCE. Proto se ho zastal. Nebo spíše taky lhal o tom, jak někdo jeho žvanění překroutil.

ranbow 4.2.2009 11:38

Re: poplatky

a že by se nenašel žádný paragraf o účelném nakládání se svěřenými penězy?? Příště ty stovky milionů můžou darovat pání radní sami sobě a taky to bude právně v pořádku...

Karel 22 4.2.2009 11:36

Re: Milý autore,

...a taky lítá na Kanáry, lump jeden....Je nutné na parazita poukázat a trochu to tady ROZKULAČIT. Fronty u doktora a v lékárnách samozřejmě NEVADÍ. A až osvícený Paroubek vyhraje volby, budou následovat další fronty - např na hajzlpapír.

ranbow 4.2.2009 11:35

Re: Mám dotaz

Což je samozřejmě chyba - když to srovnám s nabídkami hypermarketů, které mne každý týden informují o akčních cenách jejich výrobků, takže mohu v klid srovnávat, mají lékárny dost skluz. A že cenu doplatku se člověk dozví vlastně až v okamžiku markování...

Kef 4.2.2009 11:34

Re: Nácek s motýlkem

ano, je to citát z bible, nejde o žádné nacistické heslo, jak se někteří demagogové snaží tvrdit. To bychom nesměli říci jakékoli slovo, protože i to jistě užívali i nacisté. Rath řekl něco poněkud jiného, v jiné souvislosti a s jiným významem, ale to Vy patrně nechápete - ostatně nejste sám, nešlo přece o to, zda vyslovil to jméno, ale jak ho dával za vzor.

jirka.s. 4.2.2009 11:22

Re: Reulační poplatky exelentě regulují ......

A co máš všechno hubený? Ruce, stehna, břicho? Ale nejhubenější budeš mít asi mozek, viď? ;-P

brabus 4.2.2009 11:20

Re: a s okresním hejtmanem jste také mluvil....?

R^R^ no jo, ale co chcete po člověku, který slyší jenom na slovo ZADARMO:-/

Minutus 4.2.2009 11:17

Re: Milý autore,

No vidíte, jak se učíte..

ascari 4.2.2009 11:09

Re: poplatky

a časem se to zavede tak, že i každé město a vesnice bude mít svou armádu a celníky a konečně bude ukončena vláda Brňáku,Olomoučáků,Plzeňáků...vláda bude občanovi tak blízko až mu to nebude milé a bude vládnout starosta.Pracovních míst vude přebytek,jen peněz na mzdy bude málo.

jirka.s. 4.2.2009 11:08

Re: "...to víte Češi nejsou revolucionáři ..."

Správně, gerontosaure, žádní revolucionáři, jenom holt volí ty komouše jako ty!!!(Y)

Autor: gerontusinza IP: 78.41.22.xxx Datum: 28.08.2008 10:18

"....O budoucnosti radaru lze po volbách amerických i našich otevřít rozhovory, aniž by do Brd rovnou vyjela demoliční četa......" mě zbývá jediné..... budu prvně v životě volit KSČM    fakt se vám to docela daří  

yt 4.2.2009 11:05

Re: Ach jo,

Zkuste se vrátit do 4. třídy a neplést si 1. pád s 5. pádem, pane Berkowitzi! Pak se můžete věnovat složitějším problémům.

Jack 4.2.2009 10:58

Re: Všechno již tady bylo,nic nového!

"Lid si to žádá a lid si to také vyžere." Blbý je, že ten "lid" jsme i my, nevinní...

Ignác 4.2.2009 10:54

Re: Mám dotaz

Fakt je, že rozdíly v cenách doplatku na jedno balení léku mezi dvěma lékárnami mohou být o řád vyšší než poplatek 30 Kč. Zjistit ale dopředu kolik se za který lék ve které lékárně doplácí není až tak jednoduché a to, že rozdíly v doplatcích mohou být tak obrovské není obecně známé (Zejména starší lidé zvyklí na jednotné ceny na to ani nepomyslí). A tak se klidně stává, že doplatek několika stokorun berou zákazníci lékárny jako nutné zlo (přitom o lékárnu dál by ho neplatili) ale poplatek 30 Kč jim připadá jako zlodějina. A případy, že zákazníci i po odpuštění poplatku zaplatili víc, než by zaplatili jinde s poplatkem se staly - jestli to byla jen náhoda se bez systematického porovnání doplatků v různých lékárnách říct nedá. Ale pokud byste se choval tržně, tak v situaci, kdy díky "promo akci poplatky" máte zajištěný zvýšený příliv zákazníků nebudete ceny tlačit dolů. Fakt je ale, že pacienti by  potřebovali dopředu dostupnou informaci kolik se za konkrétní lék v konkrétní lékárně doplácí aby se mohli  rozhodnout kde si ho vyzvednou.

Jack 4.2.2009 10:51

Re: No nevím

"Socky jsou mimořádně naivní a v podstatě hloupí." - No to jsou právě ty důvody, proč jsou to socky.

jirka.s. 4.2.2009 10:49

Re: Dle hysterických reakcí našich modrých frustrátů lze soudit, že Rath zabodoval, že...

Naše nomenklatura to evidentně přehání s vijágrou. Všechno vidí modře! ;-D;-D;-D

http://zdravi.idnes.cz/vedlejsi-ucinky-viagry-modre-videni-a-abnormalni-ejakulace-pay-/vase-telo.asp?c=A081203_123533_vase-telo_bad 

Enigma 4.2.2009 10:36

Re: a s okresním hejtmanem jste také mluvil....?

geronte nechci ti brát iluze, ale českému národu stačí jenom sliby. Zvíře je hloupé, to musíš v kleci krmit. Český volič tvého typu je zaskočen skutečností, že úspěšnější se má lépe. On chce zpátky gulášek, šest knedlí (dvě navíc) a klídek .Všichni škodovečku, Balaton, plošně stejné platy a zase klídek. Obyčejný člověk, dříve pracující vládnoucí třída, je skromný. To co potřebuje si nakrade. Nepotřebuje nic z toho, co současná politická scéna nabízí. Ba co, to je přesně to co ho dráždí a co nedopustí. U Paroubků se může střílet, kšeftovat s mafií a stejně jsou zloději v ODS. Rath znárodňuje  a tak to má být.

dulcibelka 4.2.2009 10:33

Milý autore,

divím se Vašemu podivu, kterak lstivý klient prošustruje stovku, aby ušetřil třicet kaček... Prvotním impulsem a kýženým cílem tohoto klienta přece je - hlavně nedat ani korunu lékárnickému zbohatlíkovi, ať to stojí co to stojí. Nakonec má určitě lepší auto a vilu a říkal to i hejtman...

yt 4.2.2009 10:30

Re: Dle hysterických reakcí našich modrých frustrátů lze soudit, že Rath zabodoval, že...

Tím bordelem co vznikl? To jedině u primitivů.

PetrN 4.2.2009 10:26

Re: a s okresním hejtmanem jste také mluvil....?

Tomu gerontnímu blbovi jde o jediné - naštvat normální myslící inteligentní odpovědné svéprávné jedince. Tak mu radost nedělejte a brzo bude prudit jinde... :-P

Enigma 4.2.2009 10:23

Re: Nácek s motýlkem

Potrk. Topolánek to neříkal, ale napsal SMS jednomu Paparazi z AHA. Rath zesměšňoval současné ekonomy a chváli Hitlerovu metodu. Dává jim Hitlera za příklad. To je ten rozdíl, který je nad tvoje chápání. To, že je to věcně nesmyslné nechme stranou. Ale tady je ještě jedem aspekt. Rath vzhlíží k Hitlerovi s obdivem. Jeho metody, jak zmanipulovat masy, lhát, krutě se pomstít oponentovi, urážet, nařknout bez důkazů, jsou totožné.

Malý Aston 4.2.2009 10:17

Re: poplatky

A já jsem zase zastáncem tohoto řešení.Každý kraj bude mít svou armádu,policii,celníky a své zákony a konečně bude ukončena vláda pražáků.Zruší se veškerá ministerstva,poslanecká sněmovna,senát i prezident. Konečně se dostane vláda do blízkosti občana a bude vládnout hejtman.Jen se obávám,že na krajích vzniknou nové poslanecké sněmovny,senáty a prezidenti a ministři a bude to ještě horší ale podstatné bude,že se konečně odstraní nezaměstnanost.Každý občan bude mít nějakou funkci.:-D

pra 4.2.2009 10:03

Re: NEMYSLÍŠ? ZAPLATÍŠ!!!

Nové auto bude po tomto okamžitě o 30.000,-Kč dražší a o starší, které byste prodali třeba jen za 40.000,-Kč přijdete. Hurá!!!! - Zkrátka, nechci slevu zadarmo. 

vladimír 4.2.2009 10:02

poplatky

Expert cssd na právní problematiku Koudelka tvrdí, že pokud se zastupitelsvtvo v krajích dohodne,že nebudou platit celostátní zákony, tak je to v pořádku ("demokratické dle cssd).Takže v jednom kraji můžeme jezdit na červenou, neplatí značka předností v jízdě  a když náhodou zaviníte nehodu, tak to za vás zaplatí kraj. Děkuji, ale tohle nechci.

LERAK 4.2.2009 9:57

Co se dá dělat,

levicový odpad je bez mozku. Stinná stránka demokracii. Tj. nedostatek poněkud slušnějších levicových politiků.

ladik53 4.2.2009 9:56

Re: Bohužel

Paní kolegyně! Já jsem se jenom ptal, jestli někdo neví, proč ty hochy neléčili na specializovaném traumacentru, které bylo s velkou pompou v Brně otevřeno, a byli léčeni jenom na trauma oddělení v Dětské nemocnici. Bylo mi odpovězeno a rozumím. Do souvislosti s Julínkem to dali někteří  diskutující. Já Julínka ze smrti těch dvou chlapců neobviňuji. Obviňuji ho z něčeho úplně jiného.

karin 4.2.2009 9:55

Re: Bohužel

A tam se právě vozí děti po úrazech.