2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ladik53 4.2.2009 6:49

Bohužel

Tak čtu v dnešních novinách, že oba hoši, zasažení padajícím stromem, bohužel už zemřeli. Jenom nechápu jednu věc, a totiž jak je to u nás v Brně s těmi traumacentry. Není to dlouho co Julínek s velkou slávou otvíral nové supertraumacentrum (podle něho) ve fakultní nemocnici v Bohunicích a hoši umřeli v dětské v Černých polích. Proč je neléčili v Bohunicích. Pokud vím tak přístroje (ukradené z úrazovky) mají, ale že by chyběli doktoři? Ví to někdo, jak to je?

Jirka 4.2.2009 6:46

Poplatky

Jak je možné, aby v právním státě politická elita nabádala k obcházení zákona? Viz názor p. bývalé ministryně - "Tento systém je podle hejtmanky Emmerové právně nejčistší a nejhůře napadnutelný."  Co je to za uvažování, co za morálku? Co opozice - vlastně vláda? To neumí

své zákony důsledně bránit?

Josef 4.2.2009 6:12

Re: "Takže u nás nasednou lidé do svého vozu a zamíří přes půlku okresu ke krajské lékárně, kde vyzvednou léky bez poplatku, zato s vyšším doplatkem a utratí stovku za benzín"

Pan Bartoň je známý pohádkář,lidé v jeho okresním  městě musí nejdřív nasednout do auta a jet ke svému doktorovi pro recept,než nasednou do auta a jedou půlku města do lékárny... 

Nomen 4.2.2009 6:02

Titulek z dnešních novin: soukromých lékáren, kdše se neplatí poplatek, přibývá....

Ach jo.....

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 4.2.2009 4:08

pekna blbost

Emmerova je schopna jedine jako lekarka, jako politik nebo nedej boze manazer, je naprosto neschopna. Jo jeste je schopna vybrat ze vsech moznych reseni to nejslozitejsi a nejdrazsi, to ji jde dobre. Fandit ji samozrejme muzete, protoze cim vic blb.cu v CSSD, tim lepe pro ostatni nekomunisticke strany. A dodavam s Janem Werichem: "Vsimnete si, jak jsem tolerantni..."

PetrH 4.2.2009 2:27

Re: No nevím

Dr. Rath to ví velmi dobře. Dokonce kdysi poplatky, a vyšší, sám navrhoval. Právě proto, když je ČSSD v opozici, nepřipustí cokoliv, co by mohlo zdravotnictví pomoci. Jejich heslem je Čím hůře pro republiku,tím lépe pro nás.:-/

O´Hafra 4.2.2009 2:21

Plzeň

Tak nevím. Už jsem zde kdysi psala, že posílat peníze dodatečně - v tisku se hovořilo o složenkách - je nesmírně nehospodárné, protože ke třiceti korunám naskakuje 22 Kč jako poplatek poště. Tady se píše o převodu na účet. Geniální, geniální. Nejpotřebnější skupinou jsou důchodci. A kolik babek má vlastní konto a platí za něj poplatky? Vlastní účty mají většinou lidé v pracovním poměru, ne? Babka z venkova nedostane nïc?

důchodce30 4.2.2009 1:59

No nevím

Jen mi je divné, že poté, co na krajském zastupitelstvu hejtmanka Emmerová, známá knížkařka, dala svůj vychytralý návrh k projednání, opustili zastupitelé ODS jednací síň. Podle toho, co píšete, by jí měli spíše zatleskat.

Napadá mě tedy, že odešli, aby dali najevo, jak absurní a stupidní celá záležitost s poplatky je. A to si myslí nyní již hodně lidí, zajisté ti, kdo dbají o to, aby neutrpěla jejich sebeúcta.

Mimochodem, Dr. Rath byl taktéž ministrem, nestřídal snad dokonce Dr. Emmerovou? Ten neví, co resort vyžaduje?

Věra 4.2.2009 1:23

Re: no, už Šimek s Grossmannem

Šimek a Grossmann: Exkurze do zoo

... Učitel zrudl: "Jsem doktor Zelí a toto je jedenáctiletka z Pyšel. A chci slevu!" "Já tvrdím, že z vás padá mour a umažete nám zvěř", trval na svém vrátný, "proto zaplatíte plnou cenu." Profesor odvedl vrátného stranou. "Nechci slevu zadarmo", pravil vychytrale a položil na stůl stokorunu...

Jo, bejvávalo, Šimek s Grossmannem nám tu chybí, co by asi dneska tomu všemu říkali?

vincenzo 4.2.2009 0:16

Re: no, už Šimek s Grossmannem

Ovšem od Bartoně je to už notně vyčpělá čurina 8-o

mik 4.2.2009 0:09

"Takže u nás nasednou lidé do svého vozu a zamíří přes půlku okresu ke krajské lékárně, kde vyzvednou léky bez poplatku, zato s vyšším doplatkem a utratí stovku za benzín"

národ pitomců :-D Rv

Bubik 4.2.2009 0:07

no, už Šimek s Grossmannem

ve svých semaforských hrách nechtěli slevu zadarmo........:-D