20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

VÝZKUM: Deset procent

Tuto zprávu dnes přinesl Český rozhlas. Současně připojil další výsledek šetření agentury, že více jak polovina našich občanů podporuje Ukrajinu a její boj proti agresi na vlastním území.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Laurencikova 27.2.2023 18:25

To hrali v Brne Na provazku? Co to ma presne spolecneho s ukrajinskymi valecnymi zlociny?

H. Rybnická 27.2.2023 18:32

No každý schopný čtení si to může přečíst na Wikipedii a ještě více. "Die FAZ bezeichnete Ritter im November 2022 als „Putin-Apologeten“.["

D. Laurencikova 27.2.2023 18:50

No a? Mate vy i vlastni hlavu? Anscheinend nicht.

D. Laurencikova 27.2.2023 18:52

To mel jeste stesti, pani Rybnicka, protoze v dnesni fajnove dobe jsou nazyvani ti, kteri se snazi o objektivitu daleko a daleko hur!

D. Laurencikova 27.2.2023 18:42

Patnactileta slecna, ktere neveril jejich patnacr let? Pani Rybnicka, dnes jsou mnohem a mnohem mladsi deti zkusenejsi nez vy, diky brzke sexualni vychove v nasi liberalni demokracii, zvane "gender mainstreaming. Ocituji vam jaky standard doporucuje "Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung" k prohloubeni sexualni vychovy:

0 - 4 Jahre Frühkindliche Masturbation, 4 - 6 Jahre Selbstbefriedigung, Homosexualität, 6 -9 Jahre Geschlechtsverkehr, Verhütung, Lust, 9 - 12 Jahre Gender-Orientierung a konecne 12 -15 Jahre Alles über das Thema "Sex".

Take bych Vam mohla doporucit brozuru od Petra Helmese: "Sex mit sechs". Tam se dozvite, jak se na nemeckych skolach bojuje o "duse nasich deti", pomoci brzke sexualizace, jak pise autor. Kdo to vymysli? Hlavne Zeleni, pani Rybnicka. Jedna z vladnich nemeckych stran. Tak se drzte se svym moralismem ponekud zpatky, je to smesne. Obzvlast vy, ktera nadsene tleskala divadelni "hre", kde byla narodni vlajka, narodni symbol Ceske republiky, vytahovan z vaginy jedne z predstavitelek!

H. Rybnická 27.2.2023 18:44

Nějak jste nepochopila, ale to už často. To nebyla patnáctiletá, ale "nastrčená" policistka. V české verzi jasně píší o "volavce".

D. Laurencikova 27.2.2023 18:58

O co tady vlastne jde, pani Rybnicka? O zlocin "kazeni" nezletilych, nebo o to, ze to byla policistka a nastrcena? Kdyby to byla patnactileta nepolicistka, a nenastrcena, tak se Ritter Scott zadneho trestneho cinu nedopustil? Vy se uz zase vubec neohlizite po tom, co z vas vypadne. Jak to zviratko, jak nejaky pejsek, ktery udela hromadku, symbolicky hrabne nozkou a bezi dal.... A co rikate na tu sexualni vychovu na nemeckych skolkach a skolach?

H. Lukešová 27.2.2023 19:00

Takže se Ritter Scott nedopustil sexuálního obtěžování?

D. Laurencikova 27.2.2023 19:27

Ja nevim a ani me to nezajima. O nej prece vubec nejde. Meni to, ze ho kdysi nachytala jakasi policejni volavka neco na valecnych zlocinech Ukrajincu, zdokumentovanych na videu?

H. Lukešová 27.2.2023 19:34

To máte tak, paní Laurenčíková, když se Vám podaří zdiskreditovat autora článku, videa, knihy....atd., tak jsou i jeho informace nevěrohodné.

Když pošpiníte čest člověka, nějakým způsobem ho znevážíte a zneuctíte, tak pak i jeho fakta lidé neberou vážně. Tak se to holt dělá. Proto je tak oblíbené hledání špíny na nepohodlné lidi.

Tak jak u nás s Vrábelem, který pořádá proti-vládní demonstrace. Média na něho "vyštrachala" že je zadlužený a je v exekucích a je z něj padlý dezolát a "slušní lidé" se od něj distancují, ať už udělá cokoliv.

D. Laurencikova 27.2.2023 19:53

To video je autenticke a sexualni zivot Scotta Rittera pro me nehraje vubec zadnou roli. Kdyby se chtela pani Rybnicka skutecne pohorsovat nad nejakou nemravnosti, tak muze zacit u pedofilie Zelenych. Byla by verohodnejsi. Ale ji zrejme vyuka jako "Puff für alle" pro desetilete ve skolach vubec nerusi. Ta patnactileta "volavka" uz byla aspon zenska a byla to ciste soukroma vec! Pokud se ja od nekoho distancuji, tak od hlupaku a denunciantu.

H. Lukešová 27.2.2023 20:01

No ti Zelení jsou tedy perversní úchylové, jen co je pravda... Teď jsem si četla ještě jednou Vás příspěvek a je mi z něj velmi špatně. A že to ostatním stranám, prý "konzervativní" CDU, socanům, liberálům, levici vůbec nevadí... To už snad jenom AfD je proti těmto sexuálním ohavnostem? Takové sexuální zneužívání malých dětí...

D. Laurencikova 27.2.2023 20:25

To jsou ty "zapadni hodnoty" pani Lukesova. Ja mam takovych materialu hodne, leccemu byste ani neverila. A prece je to tak a vsechno je dohledatelne. Me to puvodne dalo take dost prace, teto perverzite uverit.

Je to od jedne spolkove zeme k druhe ruzne. Nekde toho projde vic, jinde mene. Jsou to vetsinou rodicovske iniciativy, ktere zabrani nejhorsimu. Napr. "Demo für alle!" proti predcasne sexualizaci a genderizaci. V Berline to bude asi nejhorsi, tam maji dokonce uz i SKOLKY pro lesby a Schwule, za tim projektem stoji jakysi pedofil.

Berlins erste schwul-lesbische Kita: Pädophilie-Verfechter im Vorstand - YouTube

To je uplne o necem jinem, nez svleknout se pred patnactiletou vyspelou. Ta uz toho vedela jiste vic, nez on.

H. Lukešová 27.2.2023 20:38

To ano, hnusné by bylo, kdyby se s tou 15letou dívkou vyspal. Dospělý muž s pubertální, ještě ne dospělou dívkou, to by byla, dle mého názoru, ohavnost.

D. Laurencikova 28.2.2023 8:16

Muslimove smi myslim s osmiletymi, ne?

H. Lukešová 28.2.2023 8:32

Ano, ti můžou.

D. Laurencikova 28.2.2023 8:35

Ale aspon vidite, jak se bravurne podarilo odvezt pozornost od valecnych zlocinu Ukrajincu, kteri strileji bezbranne zajate ruske vojaky lezici na zemi do spanku a hazou mrtvoly do jam, jak to delali fasiste. To uz vubec nikoho nezajima, jde o to, jestli byla ta divka uz dost dospela a do jake miry se americky dustojnik dopustil nemravnosti.

Pripomina mi to situaci 2019 v Chemnitzu, kde dva "uprchlici" zapichli jisteho Daniela Hilliga a pozornost se zcela obratila na udajne "hony na vsechno cizi", ktere tomu mely nasledovat, jak roztruboval mluvci A. Merkelove na zaklade fake-videa Antify Zeckenbiss.. Byl to fake, ale ucinny. Na zarezanou obet si uz nikdo ani nevzpomnel, jenom se posiloval boj "gegen räääächts"! Georg Maaßen, sef Uradu na ochranu ustavy, se temto lzem Merkelove postavil a musel od valu. Dnes bojuje o sve clenstvi v CDU, odkud ho chteji vyloucit pro pravdomluvnost.... Tak to funguje, pani Lukesova. Rv

H. Lukešová 28.2.2023 9:20

No jo no, co si volíte, paní Laurenčíková, to máte. Volíte strany "národní fronty", která vede křížové tažení proti pravici, zatahuje islám do Evropy, tak to v tom Vašem Německu vypadá tak, jak vypadá. Nemluvím konkrétně o Vás, ale celkově o povaze většiny Němců.

U nás jsme si také navolili strany Spolu, Pirátů a Starostů, tak holt máme, co máme. A bude ještě hůře.

D. Laurencikova 28.2.2023 12:29

"Geliefert wie bestellt!" - "Doruceno jak objednano", to pisu take do nemckych for, kdyz tam nekdo narika, jaka banda nam vladne. Verte mi, pani Lukesova, ze nevolim strany "narodni fronty". A nikdy volit nebudu! ;-)

H. Lukešová 28.2.2023 12:48

No jo, jenže kolik je v Německu lidí jako Vy? Kolem 12-15%, když moc tak 20%. Zbývající lidé volí ty strany "národní fronty"... Kdyby CDU, AfD a strana Sahry Wagenknecht překonaly vzájemnou animozitu a vytvořily většinovou koalici, pak by možná Německo mohlo být zachráněno, jenže, jenže...

CDU prohlásila AfD za nepřátele a komunistka Sahra Wagenknecht by zřejmě nešla s tzv. "pravicovou" CDU a "krajně pravicovou, rasistickou a nacistickou" stranou AfD, že...? Takže se nezmění vůbec ale vůbec nic...Komunisté a nacisté nejdou jaksi k sobě... byť jsou to autentičtí levičáci...

U nás ODS také striktně odmítá ANO a SPD... On bohužel i Babiš (ANO) absolutně vyloučil spolupráci s "nácky" z SPD... Takže tak...

D. Laurencikova 28.2.2023 12:55

U takovych prilezitosti nekdy zopakuji Einsteinovo: "Majorita hloupych je neprekonatelna a zajistena na vsechny casy"!Rv

H. Rybnická 27.2.2023 20:53

Najdete to na Wikipedii, v němčině ještě podrobněji, a jistě jinde také.

P. Han 27.2.2023 16:40

Ano, to se říkalo už dávno. Válka nebude, ale bude takový boj za mír, že nezůstane kámen na kameni.

P. Diviš 27.2.2023 17:41

Hlavně to musí být mír jako v Mnichově, že? Na úkor napadeného.

D. Laurencikova 27.2.2023 17:51

To jste rekl vy!

H. Rybnická 27.2.2023 18:26

Tank stojí přímo před ruskou ambasádou, takže není zrovna problematické si představit, kdo asi tam ty květiny položil. Inteligentní nápad. Příští neděli se tam mají sejít organizátoři akce a tank ozdobit květinami v žluté a modré barvě.

D. Laurencikova 27.2.2023 18:54

Kde by musel ten tank stat, aby si bylo tezsi predstavit, kdo tam asi ty kvetiny polozil?

Ś. Svobodová 27.2.2023 15:40

Otázka ohledně toho, zda si lidé přejí vítězství Ruska v průzkumu vůbec nepadla.

P. Diviš 27.2.2023 15:48

Ne, to si pan Vodvářka nějak odvodil. Mně spíš zajímá, jak jste došla k počtu těch, kteří si něco myslí a něco jiného říkají. To z průzkumu taky nevyplývá.

J. Vlček 27.2.2023 16:23

Mně zase zajímá, proč vás to zajímá. ;-D