Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VOLBY: Také se stydíte, že volíte Babiše?

Zvláštní věc. Kdyby volební preference odpovídaly tomu, jak se ke své volbě vyjadřují lidé v médiích i v docela běžné komunikaci, bylo by po dramatu, neboť bychom očekávali drtivé Pavlovo vítězství. Ale tak to není.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Ale zač se stydět?

Já naopak začínám být zase hrdý, a to veřejně, že jsem byl členem KSČ. Je zřejmé, že kádrová politika soudruhů Husáka, Bilaka a dalších byla velmi prozřetelná a úspěšná, vybírali do strany jen lidi nejschopnější (tedy i mě!). Jak jinak by bylo možné, že 33 let po převratu stane ve funkci nejvyšší a zasedne i na nejvyšší sesli ve státě karierní komunista, navíc gardový/nomenklaturní?

Petr, Pavel, Andrej nebo Babiš - vždyť je to jedno. Oba jsou naši lidé a já jim fandím oběma. Generalissimus má ovšem plus ve své životní družce - politručce. S tou se ta oligarchova barbínba, kapitalistický produkt, rovnat nemůže, to dá náš stranický rozum. Možná i proto pociťuje autor textu více sympatií k soudruhu Pávkovi než k soudruhu Burešovi.

Čest práci!

EU

0 0
možnosti
VM

Stydět by se měli především ti, co volí Laudona/Pavla a to i za to, že nebyli schopni najít lepšího kandidáta - " demokrati " !!

0 0
možnosti
JN

To, že někdo o sobě tvrdí, že je demokrat, ještě neznamená, že tím demokratem skutečně je. Je tomu spíše naopak, protože se snaží poukazovat na něco, čeho by si občané asi nevšimli.

0 0
možnosti
Foto

Stačí napsat, že rozvedcik a politrukyne autora okouzlili. Dost by to šetřilo čas s četbou hloupého článku.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý článek. Babiš inženýr podepsal greendeal bez výhrad, takže komu vadí drahé energie, protestuje Babišem, pokud toto neví. Pak jsou i takoví, co protestují Babišem proti nejhoršímu covidismu a jeho vyhlášce o pov očko nedotestovanou injekcí, protože... proč vlastně? Asi krátká paměť.

U nás na vsi daleko od civilizace Babiš vyhrál první kolo 26 % před Pavlem s 25 %. A protože těch kandidátů bylo víc, měl by s přehledem vyhrát Pavel o hodně.

0 0
možnosti
PZ

to není dobrý článek, ale ukázkově povýšenecký nenávistný článek, člověka co prakticky neví, která bije.

Pokud by Bureš náhodou na Pávkem vyhrál, bude to právě kvůli takovým arogantním týpkům, jako je autor článku Rv

0 0
možnosti
PZ

autor nechápe nic, bo je z těch co si o sobě myslí že jsou demokraté a přitom se chovají jak Hitlerovci :-(

Pokud by takový nebyl, pochopil by, že LIDI se NESTYDÍ, LIDI SE BOJÍ !!

0 0
možnosti
Foto

Proč by se báli, když Babiš dělal přesně to, co po něm chtěla eu, pfajzr i gejts. On nebyl nikdy alternativa, která by vadila, přesně dle přání Berlína bojoval proti polskému uhlí a nabourával V4. Jeho vyhláška o pov očko byla další vládou zrušena, čili on byl ten poslušnější vůči euroelitám a farmajelitům. Nebo ne?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz