7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

VOLBY: Tak mi vyšla Trikolóra

Nechal jsem se opět zlákat na předvolební kalkulačku a klikal jsem opravdu srdcem. Vyšla mi Trikolóra přes 80 %. Tak nevím.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ptáček 28.9.2021 10:20

Pan Jan Bartoň má pro mě neocenitelný význam. Dokáže mě dokonale odradit, aniž bych ztrácel čas nějakým časově náročným pátráním. Zatím to bezchybně funguje.

F. Svoboda 28.9.2021 9:59

I když jsem dlouho existenci Trikolory nevnímal , tak po odchodu Klause juniora začala být pro mne zajímavější. Volební kalkulačka potvrdila shodu s mými názor na 75 %, tak mně nezbývá, než ji volit !!!

F. Navrátil 28.9.2021 9:35

Ani jedna strana nepřichází s programem, který by radikálně zasáhl proti degeneraci ordinované Bruselem. Obávám se, že volby, ať už jejich výsledek bude jakýkoliv, budou je pokračováním smutné kapitoly úpadku.

P. Hák 28.9.2021 9:21

"Osobně si myslím, že nestojí, ale kdybych byl ministr, asi by tato pravda nestála za riziko, že budu vláčen po soudech a sociálních sítí coby masový vrah."

Vidím to stejně. Ovšem ať vláda udělá cokoli, média ji budou vláčet, že je to špatně. Stran covidu jsme již zažili.

K tomu nejhoršímu okresu - je krásné, jak se nejlepší okres/kraj stává nejhorším a naopak. Prostě vlna projde, vytvoří se protilátky a situace se obrací.

P. Hák 28.9.2021 9:16

Tak ono lze hlasem i pomoci k překročení hranice 3 % apod. Ustavení nové politické formace je běh na dlouhou trať.

P. Hák 28.9.2021 9:15

R^;-D

J. Nevrkla 28.9.2021 9:10

Při testování dětí bylo asi 140 pozitivních, jedno z deseti tisíc testovaných. Na jednoho pozitivního deset tisíc testu. Tolik peněz a prace. Kolik z těch pozitivních skutečně onemocnělo? Jaký měly průběh nemoci? Nic nevíme. Zbytečné vynaložené úsilí. Za dva týdny může být vše jinak. Už bychom měli dostat rozum jako ti Danove a chovat se k tomu jako k běžnému respiračnímu onemocnění.

J. Nevrkla 28.9.2021 9:00

Zahradníková má zdravý rozum.

J. Nevrkla 28.9.2021 8:58

Trikolora je pravicovější než SPD. Pro mě jsou to jediné dvě přijatelné strany, budu volit Trikoloru, protože jde ve šlépějích Klause, jehož politiku devadesátých let SPD kritizuje. Otázka vkusu.

P. Milan 28.9.2021 8:27

Tak to vám tu rodinu a nejbližší okolí nezávidím. Musí být obtížné žít mezi blázny, tedy, pokud člověk sám není blázen. Nebo dokonce hloupý, nevzdělaný, nevládnoucí cizími jazyky, závistivý, vyčůraný a křivý.

O. Musil 28.9.2021 8:18

Jaký je vlastně programový rozdíl mezi SPD a Trikolórou? Našel jsem snad jen NATO.

R. Tichý 28.9.2021 7:58

Tak tu TRIKOLORU zvolte.

Ze by velke volebni kalkulacky byly nastaveny v jeji prospech? Tomu opravdu neverime, ze?

A na te debate CNN Prima news dostala Zahradnikova 8%, skoncila na 4. miste, kousek za Babisem. V jinem duelu, na Seznamu (taky nefanousek) dokonce porazila vsechny protidiskutery.

Takze ac mozna pavlacovy styl, jeji nazory a informace MAJI USPECH.

R. Langer 28.9.2021 7:56

Vtip je v tom, že se ukazuje, že žádné "lokální ohnisko" vlastně neexistuje, a každý druhý den je to jinak.

Což mimochodem chřipce naprosto odpovídá. ;-)

R. Langer 28.9.2021 7:53

Ve Francouzích je ten totalitní bolševismus zažraný jak v koze. V Němcích je to zase ta jejich do trpkého konce neustávající tupá poslušnost. Oboje vede k rozvratu a zkáze.

Ale rozhodně to jsou typické moderní demokratické státy západního stylu, které si prý máme brát za příklad. ;-D

I. Mentlík 28.9.2021 7:52

To je přesně to, před čím mnozí lidé, nejen u nás, varují: před ztrátou svobody. A ta začíná potlačováním názorů, které se některým nehodí. ČT je toho zářným příkladem. Co se změnilo, že diskutujících je sedm a ne osm jako na Primě, nebo deset, jako bylo na ČT minule ? No, TSS je osmá. A takový postup podporují ti, kteří mají demokracie plnou hubu, sotva ji otevřou (viz např. Lipovská). Podstatu takové chyby nevidím v mediích jako takových, ale v těch, kteří ta media již dávno uchopili (viz spacáková revoluce). Podle nich jsou ovšem špatná výhradně Babišova média. Jejich příznivcům mohu doporučit následující: volte je. Mně už je to jedno, vy se ale pak nedivte. Babiše bych se bál až na druhém místě. Ten se chová, začasté bohužel, podle toho, co mu řeknou průzkumy.

M. Moravcová 28.9.2021 7:50

Souhlas. Jak je to jednoduché.

L. Hančar 28.9.2021 7:46

Považuji proočkovanost populace za přirozenou korekci lidské populace s souladu s Darwinovými evolučními principy. V mé rodině a nejbližším okolí podlehli očkovací propagandě pouze lidé hloupější, nevzdělaní, nevládnoucí cizími jazyky, závistiví, vyčůraní a křiví. Opravdu neznám v tomto minispolečenství ani jednoho dobrého, optimistického člověka, který je očkován. Pak mi očkovaných lidí není ani líto: kdo chce kam, příroda to sama pročistí. Odpad patří do popelnice. Tříděný.

Je to ironie, ale na základě reálné zkušenosti.

M. Džmuráň 28.9.2021 7:43

Také mě vyšla TSS a už se nebudu řídit poučkami typu aby hlas nepropadl, apod.

R. Langer 28.9.2021 7:02

Hádejte.

S. Foster 28.9.2021 5:03

Jde o to, jestli volit někoho, o kom díky mediím skoro nikdo neví. Jsou tu uskupení s podobnými názory u kterých není riziko ztráty hlasu.

K. Machala 28.9.2021 3:50

Děkuji za opět výborný článek. Severské země ukazují normální cestu a funguje to. Itálieca Francie zase totalitní, která rozděluje a zanechá šrámy, naši politici až na TSS a SPD mlčí o tom, jestli nám nechystají osud draghikracie nebo macronokracie. Vyhýbat se před volbami zásadním tématům je zbabělé a nevolitelné.

T. Kohout 28.9.2021 2:34

Pokud bychom to měli brát takhle, tak "oheň" se vždy šíří z "lokálního ohniska". Co je na tom tak divného? (V lesích se např. dělají vyholené pruhy, aby oheň nemohl přeskakokat z jedné části na druhou.)

T. Kohout 28.9.2021 2:30

Tak je to "boj" proti rouškám nebo proti viru?

Z. Lapil 28.9.2021 0:44

Testování dětí ve školách naopak dává velmi dobrý smysl. Je to organizačně snadno zvládnutelný a do poslední vísky zasahující vzorek obyvatelstva.

Pokud se tedy rozhodneme A/ Nastrčit místo sebe děti a B/ že záchyt pár stovek pozitivních (ani ne nemocných, protože kdo je nemocný, nejde do školy) za celou tu srandu stojí.

Osobně si myslím, že nestojí, ale kdybych byl ministr, asi by tato pravda nestála za riziko, že budu vláčen po soudech a sociálních sítí coby masový vrah. Viz i zde článek Pátá vlna začala.

S oblibou odkazuju na mapu na stránce aktuálního covidového stavu. Momentálně jsou dva okresy se zhruba 80ti lidmi nakaženými za posledních 7 dní, a to na 100 000 obyvatel. Další čtyři okresy mají 50 - 60, a pak už všechny méně. Mně z toho vychází, že se jedná o lokální ohniska, mimochodem dost stěhovací, prapor nejhoršího okresu je vysloveně putovní, takže celorepubliková opatření moc nedávají smysl, ale naopak je potřeba postupovat cíleně.

Ta mapa - musíte si trochu zarolovat - je zde: https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19?utm_source=general&utm_medium=widget&utm_campaign=covid-19