12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 22.6.2006 19:38

Re: Vízek - užitečný idiot "organizovaného zločinu"

Socialistická  vláda sama je "ORGANIZOVANÝ ZLOČIN",  a vy, Vízku, jste jejím užitečným idiotem...

Ladislav N. 22.6.2006 19:35

Re: Re: Jedovaté sliny ?

Vízku ;-O, ono pracovat 8 let pod sockomunistickou vládou je i na jednoho policejního plukovníka asi příliš... 8-o

Ladislav N. 22.6.2006 19:32

Re: Re: Re: Oč tu běží...

Vízku, vy tu špínu kydáte skoro každým svým textem na NP. Jste ten poslední, kdo si může stěžovat, že mu někdo "křivdí"...

Ladislav N. 22.6.2006 19:29

Re: Re: Soudruhu/bratře Vízku!

sockomunistické zlodějny už bylo asi i na zkušeného policajta moc... :-/

Ladislav N. 22.6.2006 19:27

Re: Vízek: "Samozřejmě že nelžu a nelhal jsem nikdy..."

Haha, Vízku, vy musíte tedy být pořádný magor, když, mnohokrát nachytán u lží, napíšete, že "nikdy nelžete"... To byste měl donést potvrzení od psychiatra, že vysokoškolskému vzdělání navzdory nenesete žádnou odpovědnost za vlastní činy a vyřčené výroky... ;-D

Ladislav N. 22.6.2006 19:23

Re: Tak to přeskakujte, Ládínku.

Magor jako magor, jedno, jestli Vízek nebo Štěpánek... Vy si v nich zřejmě libujete...;-D

F.Vízek 22.6.2006 19:20

Re: Re: Oč tu běží...

Stanislave, každý nahlas vyslovený DRB si žije vlastním životem a nic s tím nikdo nenadělá.  Nejde jenom o ono přísloví "o šprochu a pravdy trochu", ale o dopady na život konkrétního člověka a jeho nejbližších.  Mám s tím něco trpkých zkušeností...

Vždyť o premiérovi ČR bylo naznačeno, že je div ne pedofil, že se podílí na vraždě a že je napojený na organizovaný zločin.  Zprávu z kriminálního podsvětí položil na stůl policejní plukovník... a  dokonce prosáklo i jméno oné dívčiny,  která má rodiče, spolužáky a život před sebou...

Copak se takto bez zábran může na člověka hodit špína?  To by neměl udělat nikdo z nás, ale od zkušeného šéfa náročného policejního útvaru jde o zcela neodpustitelné selhání.  Volby nevolby, to považuji za druhotné, dokonce i to, že drby padají na hlavu nejvyššího vládního činitele.  Je to ale taky  -  člověk.

PetrM 22.6.2006 19:18

Re: Re: Pane-soudruhu Vízku

Co člověče strašíte komunistickými praktikami a šibenicemi? Máte alespoň trochu soudnosti, nebo jste jen umanutec, který se do svého imaginárního terče musí trefit za každou cenu?

F.Vízek 22.6.2006 19:06

Re: Soudruhu/bratře Vízku!

Po jedenáctileté praxi s organizovaným zločinem na území ČR nemohl být pan šéf úřadu poněkud otužilý?  Poněkud prosionální? Poněkud předvídavý?  S otevřenými kauzami na veřejnost? S NEověřenými informacemi jednostranně vybranými ven?  To je chování mistra svého oboru?

Píšete, že se cítil na výboru ve Sněmovně jako v nepřátelském prostředí ?  Proto se choval jako panenka Barbína?  A jedenáct let se pohyboval na půdě organizovaného zločinu, které pro něho bylo přátelské?  To jste chtěl, milý Jirko, říci? 

F.Vízek 22.6.2006 18:59

Re: Jedovaté sliny ?

Jaká to je ode mne jedovatá slina, Zdeňku?  Toto píšu o muži, který 11 let řídí v ČR boj s organizovaným zločinem:

Tohoto „nejschopnějšího policejního profesionála“ vůbec prý před volbami nenapadlo, že aféru využije ODS, on jenom „nevěděl kudy dál“. Proč měl ve své zprávě balast a i „nejlacinější drby z ulice“ nevysvětlil, ale nyní s třítýdenním odstupem uznává, že „by to tam možná (!) už nedával“.  Teď o tom ale „mluvit nechce“,  je unavený a nerad by byl obviněn, že „něco pořád sděluje do nepravých uší“. 

To je chování policejního plukovníka?

Stanislav 22.6.2006 18:57

Re: Oč tu běží...

Máte ji zodpovězenu velmi dobře "Organizovaným zločincem" na další stránce.

Dodejme jen, že zločin je jev z principu nezničitelný, protože čím méně je zločinu, o to více se ho vyplácí dopouštět -- přečtěte si např. Dawkinse. Takže teď zní otázka, jestli je lepší, nebo horší. Jak dobrý může být takový policista, když je tlačen nejed "odspodu", od organizovaného zločinu, ale pak už i "odshora", tzn. od politiky? Měl se jít tiše oběsit? Ase by se to vašim souvěrcům dost hodilo ...

P.S. jsou snad poslanci vaší (ex-)strany tak negramotní, že nepochopí, co je skutečně vyšetřeno a co je jen "drb", když je to v textu jasně psáno? Nebo těm vaším hlasovacím automatům musíte ještě informace roztřídit a říct, tohle čti a tohle ne?

Jirka.s. 22.6.2006 18:54

Soudruhu/bratře Vízku!

Ač nejsem nijak stydlivý a mezi slušnou společností se pohybuji celkem bez zábran, jsem naprosto přesvědčen, že mezi tou sebrankou v tzv. vyšetřovacím výboru, bych se cítil přesně tak jako pan Kubice. Tedy jako slepice v liščí noře. Podle mne pan plukovník projevil nevídanou odvahu, když se rozhodl dobrovolně vstoupit mezi tu smečku, od které nemohl očekávat ani běžné chování zločinců na jaké byl zvyklý a mezi nimiž mu nedělá potíže se pohybovat. Ví totiž přesně, co od nich může očekávat. Na rozdíl od poslanecké sebranky, u které člověk neví ze které strany přijde ta rána pod pás. Vyčítat mu proto, že měl neustále sklopené oči, že se zadrhával a pletl se dokonce i ve jménech, to je vrchol komunistické zhovadilosti a demagogie. Každý se totiž cítí nejlépe v prostředí, které nejlépe zná. A dostat se zcela dobrovolně  do prostředí, o kterém předem vím,že mi bude krajně nepřátelské, to vskutku vyžaduje, a zdůrazňuji to po druhé, nevídanou dávku odvahy.

Stanislav 22.6.2006 18:47

Re: Re: Má ÚOOZ od ČSSD vlád podmínky nutné k boji ks organizovaným zločinem?

Upřímnou závist vaší skalní naivitě. Jen jeden za všechny -- mediálně profláknutý výrok páně Paroubka k zásahu na CzechTeku.

A nepřímé řízení (dosadit si správné lidi na správná místa), to vám nic neříká?

F.Vízek 22.6.2006 18:45

Oč tu běží...

Organizovaný zločin si jistě nemůže vynachválit, jakým způsobem se chová  člověk, který je pro boj s ním už 11 let  českou jedničkou.   Copak pan Kubice nevěděl, jaké je složení onoho sněmovního výboru?  Nemohl předpokládat výsledek předem? Směl jeho materiál, které nabídl poslancům,  obsahovat NEprověřené informace a otevřené kauzy?  To je chování profesionála? 

Ostatně trvá moje jednoduchá otázka: Jak se v ČR daří organizovanému zločinu? Má to u nás těžké?

Stanislav 22.6.2006 18:43

Re: Re: Re: Re: Pane-soudruhu Vízku

Tomu tedy říkáte, že s nimi nemáte nic společného?? Na čem jste se, prosím, s vaší vrchností nepohodl?

zdeněk 22.6.2006 18:42

Jedovaté sliny pana Vízka

Pane Vízku jste manipulátor

Jistě je pro Vás snadné si ověřit  proč pan Kubice šel do parlamentu. Kdo před volbami ohrožoval jeho lidi a kdo za těmito lidmi stál .Taky by se mi klepaly ruce  kdyby policejní mafie  mi usilovala o život. Materiály o které šlo nebyly přetříděné sám plukovník na to upozornil. Důležité je u koho byly a po kom byly.Vy pane vízku pletete pojmy a dojmy a plivete jedovaté sliny.

Stanislav 22.6.2006 18:39

Re: Re: Re: Re: Vízku...

Milé Vízku,

Vy se nedopouštíte názoru, vy se dopouštíte demagogie, naštěstí IQ pozitivnímu člověku průhledné. Oč škodlivější jsou ti vaši souvěrci, co demagogicky lhát umí, jednoho za všechny -- Rath?

Od vás jsem zatím nečetl nikdy nic smysluplného, a pak je záměna "Vízkovy skleněné demagogie" a "Vízka Františka" dost snadná.

Ano, zatím je zaručena, ale vaši souvěrci pracují na jejím odstranění tak vehementně, že je nutné na to běžného nevšímavého občana upozornit, a to jak se zde zametá s názorem pana Kubiceho nám budiž odstrašujícím příkladem.

F.Vízek 22.6.2006 18:37

Re: Re: Re: Pane-soudruhu Vízku

Samozřejmě že nelžu a nelhal jsem nikdy.  Jako poradce v parlamentu jsem před dvěma lety skončil, protože jsem ODEŠEL se všemi zastupiteli ČSSD v Jablonci nad Nisou ze strany. Byla to naše reakce na situaci, kteroun jsme se  marně pokoušeli změnit.  Takže se vzpamatujte a šetřete výroky o lhaní.  Nebyl jsem nikdy v KSČM, nejsem už thruba dva roky v ČSSD. Tečka. 

G. Pašek 22.6.2006 18:36

Re: Re: Pane Vízku

Pane Vízku, mám pro Vás dobrou zprávu . . . . na tu nemoc se neumírá.

F.Vízek 22.6.2006 18:33

Re: Pane Vízku

Asi máte pravdu, měl bych Vás poslechnout. Váš názor je jistě rozumný a vychází ze zkušeností. Kdosi řekl, že z dějin plyne jediné poučení: lidé si z dějin neberou poučení.  Mně to ale nedá, já si ne a ne dát pokoj.   Asi už lepší nebudu...

Stanislav 22.6.2006 18:30

Re: Re: Pane-soudruhu Vízku

Milé Vízku,

Copak to, tohle nejste vy?

text

text

Nevím, proč lžete stále tak průhledně?

F.Vízek 22.6.2006 18:29

Re: Kubice organizátor zločinu!

Opakuji, že otázka je jasná: Daří se, anebo se nedaří v Česku organizovanému zločinu? Jedenáct let je ÚOOZ řízený panem Kubicem, čili předpokládám, že není organizátorem zločinů, ale je tím, který jim čelí. Vy soudíte jinak? 

Policie je v ČR řízena nějakou stranou?  A EU to trpí?  To snad nemyslíte vážně. 

F.Vízek 22.6.2006 18:24

Re: Má ÚOOZ od ČSSD vlád podmínky nutné k boji ks organizovaným zločinem?

Doufám, Bubíku, že policii neřídí žádná strana a žádný ministr.

Odporovalo by to zákonu.  Doufám, že tomu tak bude napořád.

G. Pašek 22.6.2006 18:23

Pane Vízku, Vaše generace, generace Vašich rodičů a prarodičů . . . .

žily jejich životy, jak chtěly a mnoho chyb udělaly . . .

Nechte žít tuto novou generaci a dělat jejich chyby . . . . zkušenost a moudrost není přenositelná.  Buďteopatrný kritizovat a dávat rady. Chytrý je nepotřebuje a hlupák je neposlechne. 

F.Vízek 22.6.2006 18:21

Re: Re: Re: Vízku...

Kdo Vám dal, LadislaveN,  právo  umlčovat, okřikovat a osobně napadat lidi ?  Copak jsem méně dospělý než Vy? Copak se nemohu dopustit názoru?  Copak jsem povinen papouškovat novinové texty a snažit se trefit do Vaší představy o tom, co je správné?

Měl byste se pokaždé vypořádávat s NÁZORY a ne s člověkem.  Nemám komunistické myšlení, ale i kdybych je měl,  měl bych na ně  právo.  Doba jedné strany, jedné pravdy, jednoho vůdce už není.  Zapomeňte na totalitu, kterou máte v krvi a stále ji oživujete.  Je jiná doba a svoboda tisku, slova atd. je ZARUČENA.  Každému, tedy i těm, kterým nemůžete přijít na jméno.  Vzpamatujte se !  Reagujte věcně na text a nechte bolševických manýrů.

F.Vízek 22.6.2006 18:12

Re: Pane-soudruhu Vízku

Nestačím se divit: 

To je ale věcná a kvalifikovaná reakce, to je ale podnět k úvaze, k polemice, k diskusi, to je ukázka, jak chápat výměnu názorů a jak tříbit myšlení.

Doufám, milý penzisto, še se aspoň červenáte, protože je za co se stydět.  Zejména když onen pan-soudruh Vízek nemá nic společného ani s KSČM a ani s ČSSD. A bs někdejší KSČ?  Ta ho vyhnala na 16 let do kamenolomu, kde makal do svých 50ti let (až do ledna 1990(.

Tak se zamyslete a nepokoušejte se závádět bolševické praktiky, které vedou útok na ČLOVĚKA místo na NÁZORY.  To už tady bylo a končilo to šibenicemi. Nevracejte to zpátky.

Jiří K. 22.6.2006 18:02

Tak to přeskakujte, Ládínku.

Vy nemáte na myši rolovací kolečko?

Když jste se ničím neprovinil, tak si vybírejte jenom články Víta Blahy a podobných správně pravicových veleduchů.

Taktéž pilní pánové Doležal nebo Štěpánek vás jistě osvěží a když budete moc hodný, napíší pro Vás něco milého i takoví borci, jako sám pan Jakl a nebo dokonce i ministr v očekávání Langer. 

Nebojte se, nezhynete žízní, jste u pramene!

penzista 22.6.2006 17:03

Pane-soudruhu Vízku

doporučuji, abyste si nejprve zametl před prahem své KSČSSD.

Ladislav N. 22.6.2006 16:12

Re: Re: Vízku...

Ale tady vůbec nejde o to, jestli jste v partaji - a jaké. ;-D Svými texty zveřejněnými na NP i jinde jste své komunistické myšlení a názory prezentoval dostatečně. A máte potřebu to činit stále dokola.

Čím jsme se provinili, že otravujete právě tady?

Organizovaný zločinec 22.6.2006 16:08

Re: Re: Vízku

Milý Vízku, moje žena stojí již více než jedenáct let v čele útvaru pro potírání špinavého nádobí, proto  otázka je jasná: V Česku se daří, anebo nedaří špinavému nádobí.