24.6.2024 | Svátek má Jan


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jarda 12.6.2007 2:36

Re: a pro doplneni Martinova lez

Martin lze tvrdi-li, ze Kanada odmitla US protiraketove zakladny. Jako Kanadan musim rict,ze Martin lze. Kanada jako ucastnik paktu NORAD ( North American Aerospace Defence Command) protiraketove zakladny uz po leta ma, jen vlada liberalni strany Paula Martina (zrejme Martin jako Martin) odmitla rozsireni teto smlouvy po pruzkumu v muslimske cvrti Toronta. Soucasna vlada Stevena Harpera by to nepochybne schvalila. Pro zajmavost konzervativni vlada B. Mulroneyho zrusila v roce 1990 vizovou povinnst pro obcany CSFR a tu pod zaminkou prilivu cikanskych azylantu liberal Jean Kreten (Cretien) znovu zavedl. Liberalove Lester Pearson  P.E.Trudeau byli agenti KGB.

Martin 12.6.2007 2:01

a pro doplneni

jednim z americkych spojencu je kanada

ta odmitla protiraketove zakladny a samozrejme ze zustala spojencem, nikdo normalni to za odmitnuti spojenectvi nebral, tak uz prestanme se predhanet do ktereho zadku mame lezt

Martin 12.6.2007 1:47

dolezalova lez

To je samozřejmě nesmysl, odmítnutí základny znamená odmítnutí amerického spojenectví a vstřícné gesto vůči Kremlu.

odmitnuti zakladen neznamena odmitnuti americkeho spojenectvi, protoze s nimi jsme uz davno spojenci v NATO a nic na tom radar nemeni

Nika 12.6.2007 1:02

Tak ta glosa

o Luci Bílé je IMHO dost sprostá. Ona bydlí a narodila se v podstatě v sousedství, a v tom kraji  vzpomínka na Lidice stále ještě žije. Prostě si tam ještě si ty zavražděné pamatují, a tak chápu, že tam přišla. Kvůli publicitě to nebylo, protože ČT a naše "německé" noviny to výročí a celý pietní akt zmínily opravdu jen okrajově. Navíc, kdo sleduje Doležalovo psaní delší dobu tak je mu jasné, že největším proviněním paní Bílé je přátelství s Klausem, který kdysi coby premiér odmítl (nebo snad přímo vyhodil ? ) Doležala jako poradce.

helena 12.6.2007 1:00

policie České Budějovice

říká se, že kriminálka v Českých Budějovicích má velmi dobrou pověst. Vzpomeňte, že nakonec vyšetřovala Berdychův gang. Tak se třeba dočkáme i tady :-)

Insider 12.6.2007 0:32

Válečný veterán Horal

Proč nebyl Horal povýšen je velice jednoduché, po roce 1948 musel utéct před komunisty, ti ho potom tady degradovali na vojína. Po roce 1989 a jeho návratu z emigrace, tak jako u desítek jiných jeho rehabilitaci zajišťoval Jan Irving (během války pilot 311 squadrony). Dlouho bylo vše v pořádku, až jednoho dne parta "novodobých" veteránů, tedy těch vojáků kteří po roce 1989 strávili aspoň nějaký čas v zahraničních misích, začala tunelovat majetek Obce legionářské - zejména nevýhodný pronájem hotelu Legie. První kdo to začal kritizovat, byl právě Horal a v tu chvíli se na MNO "ztratili" veškeré doklady o jeho činnosti za války a do médií se začali trousit informace o tom, že je podvodník. Jediný kdo měl přístup k těmto dokladům byl jistý Josef Prokeš, komunistický důstojník, který upřímně nenávidí všechny kteří během WW2 bojovali na západě a sám se podílí na "rozebírání" majetku Obce Legionářské. Tohle je jen další pokračování jak se zbavit nepohodlného kritika.