24.6.2024 | Svátek má Jan


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Harpyje 12.6.2007 15:53

Re: Mýlíte se !

Na poučování o svobodě slova a o demokracii bolševiky reaguji alergicky.

jirka.s 12.6.2007 15:51

Francku, po sedmé!!!!!!!

II. Programový cíl a charakter strany

4. Programovým cílem KSČM je socialismus

Tak co, diskutére, nadhazuji téma, už po sedmé! Jak si představuješ konkrétně ty realizaci tohoto programového cíle v provedení soudruhů grebeníčka, falmera a hnusáka vondrušky?Nemusí to být tučně ani barevně, jenom vynech 6335 a 99%!

Brmboš 12.6.2007 15:51

Odbory jsou všude........

a vždy hájí lidi práce. To u nás buďte rád za ty postkomunistické jak říkáte jinak by šla masa lidí. To budeme vidět např. ve Francii až se sáhne francouzům na výhody. Naše odbory jsou jaksi zatím v plenkách, ale ne postkomunistické. To spíše některé vaše články opravdu jako postkomunistické vypadají. Ale proti gustu není dišputát. Nevím proč tolik zloby a nenávisti vždyť se stejně sejdeme jednou všichni v krematoriu, hlavně my, kteří už něco pamatujeme. Nevím jestli ten koho prokádruje Štětina s Mejstříke a Liškou bude mít více ohně, ale spálí to každého nebo ho sežerou červi. A ti se na kádrování  nových politruků taky vykašlou.A navíc je to čeká také.

jirka.s 12.6.2007 15:44

Re: Re: Re: Hlava nepodstatná!

Láska je láska!

oakman 12.6.2007 15:44

Soudruhu, příteli, Ježíši Vízku

ty, jenž na nás shůry svého mučednictví pro bandu negramotných dráteníků shlížíš!!!!

Věz, že to co říkáš je jako výkřik feťáka: "FETUJTE FEST, JÁ TO TAKY PŘEŽIL!!!" Tvá encyklika o prohlédnutí panny stranny a jejích ctihodných skutcích na zemi i na nebesích je poněkud falešná!!

Byli jste NEJDŘÍVE teroristé, vrazi, věznitelé a zloději. To, že jsi ty a pár tobě podobných odevzdali obušek a navlékli mundůr slušného občana - politického mukla, je jen polehčující okolnost.

Domnívám se, že včerejší tvůj traktát, příteli, odhalil tu nemístnou drzost se domnívat, že když někdo po čase gang opustí, může si na základě pozdějších zásluh činit nárok na respekt. Nikoliv, mlč, příteli a my zapomeneme na to, cos dělal před tím než tě doba a strana učinily lepším člověkem - kdyby tě soustruzi nevyhodilůi, byl bys tam dodnes.

PetrK 12.6.2007 15:35

Re: Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

celkem zdravý, až na tu hlavu

karlos-kral 12.6.2007 15:33

Re: Senilní Doležal

Něco tak odporného může napsat blbeček s chováním řeznického psa a to ubližuji tomu psu.

Vízek na větev 12.6.2007 15:20

Re: Mýlíte se !

Bolševický pacholek poučuje o svobodě slova. Koukám, že se z tohohle Psa stává satiristický deník. Vízku, táhni se těma komoušskejma kecama uz jednou provždy do perrdele.

Anežka 12.6.2007 15:14

Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

to F.VÍZEK  Ráda vás čtu, jste inteligentní muž.V

F.VÍZEK 12.6.2007 14:47

Bum bác do komunistů

Proti komunistům Evropa nejde. Nebojí se jich. Všude mohou legálně pracovat a získávat hlasy ve svobodných volbách. Z čeho jde strach - a to si prosím promyslete - , je BOLŠEVISMUS JAKO ZPŮSOB MYŠLENÍ.  Projevuje se netolerantností k opozici,  má jednu pravdu za jedinou, oponenta má za nepřítele, s politickými stranami chce bojovat mocenskými nástroji a ne kvalitou a programu... A bolševismu modrého, černého, zeleného, hnědého ... nacházím více než toho "rudého".  Vždyť skoro 18 let neměl jediný komunista šanci ovlivnit exekutivu a na levici KSČM silně vytlačuje demokratická levice - ČSSD, přestože ji pravicové strany i média nemohou přijít na jméno (zatímco KSČM si šetří).

Yurri 12.6.2007 14:45

Re: Senilní Doležal - Nebo hloupý Honza..? :-)))

A nebude to naopak? Nebudeš ten senilní,zakomplexovanej dědek spíš ty,když tě rozhodí pouhopouhý komentář,což je jeho práce? A když si srovnám "úroven" tvojeho příspěvku s úrovní p.Doležala,tak to by asi docvaklo i tupýmu komoušovi,jak je na tom kdo z vás dvou s úrovní..

franta 12.6.2007 14:14

Buvole, je vidět, že jste odborník na slovo vzatý

Židé totiž nemají až takové problémy s Palestinci, které "neodsunuli", ale s Palestinci, kteří po vzniku Izraele dobrovolně odešli.

Chris Kelvin 12.6.2007 13:49

Re: Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Pardon, překlep. Mělo být "...proti komunistům jsou vždycky zlatí..."

Chris Kelvin 12.6.2007 13:48

Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Pane Vízek, Vy se tady občas ve svých článcích označujete za poučeného a polepšeného komunistu, jestli jsem to správně pochopil. Ale někdy je dobré nazývat věci pravými jmény. Komustická ideologie je ideologie špatná, extremistická, nebezpečná. Nemám rád současnou vládní garnituru z ODS, ČSSD atd. ale proti komistům jsou vždycky zlatí. Pokud se s nimi tedy zrovna nehodlají spojit.

Pevně doufám, že až KSČM vyhraje svobodné demokratické volby v této zemi, bude jí znemožněno vládnout nějakými jinými prostředky. Demokracie nesmí být slabá a musí mít pojistky. Vláda KSČM u nás je pro mě stejně nepředstavitelná jako vláda NSDuBAP (tedy virtuální Nazional Sozialistische Deutsche und Beierische Artbeits Partei - omlouvám se předem za chyby v pravopise) v Německé spolkové republice..... ;-€

F.VÍZEK 12.6.2007 13:40

Mýlíte se !

Říká se tomu svoboda slova.  A já na rozdíl od 99,9% občanů jsem tomu tak říkal i za totality. Se všemi důsledky, které to mělo pro mne i rodinu.  A co Vy? Myšlenku k danému tématu nepředhodíte?  Lepší je známkovat za vyslovené názory druhé - za "drzopst", hloupost", "blábol" .  Takové nálepkování snad mělo umřít se sametem, ne ?  Nyní platí: argument proti argumentu, názor proti názoru! 

F.VÍZEK 12.6.2007 13:36

Ne, ne

Mám to z vlastní hlavy. Ale co Vy? Myšlenky se ne a ne dopustit ? Veverko?

Harpyje 12.6.2007 13:35

Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Říká se něčemu takovému drzost, nebo je hloupost správné označení  tohoto blábolu?

veverka 12.6.2007 13:28

Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

To máte ze sluníčka?

F.VÍZEK 12.6.2007 13:12

Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Být odborářem je v celé Evropě normální. Protestovat podle zákona je běžné. Být komunistou v Evropě i v Česku - jak vidno i v našem parlamentu - je zcela v souladu s právním řádem ČR.  Vždyť  KSČM má s lidovci největší členskou základnu a jde o stranu, která je opakovaně ve SVOBODNÝCH  volbách třetí nejsilnější (=nejoblíbenější).   Co řeknete tomuhle:

Už 18 let žádný komunista nebyl u vlivného exekutivního  "koryta", takže dokonce hrozí, že díky špatné vládě bude tato strana nadále posilovat.   Případy jako "vulární Topolánek", "čistý Čunek", "zásadový Kalousek", "zpěvačka Parkanová" a "moudrý Vondra"  není  voda na jejich mlýn?

Petr Benes 12.6.2007 12:30

No jo, nedivim se Dolezalovi, ze se mu nelibi pietni akt v Lidicich!

Tam (a nejen tam) se jeho soukmenovci zachovali jako krvelacne nelidske bestie. Jeden by z toho mohl mit dojem, ze si ten odsun zaslouzili. Nevim proc se idiotsky navazi do Bile, ze nenechala nekoho postrilet a zplynovat. On se totiz  nechova kazdy jako ti vasi chudaci sudetaci!

Buvol 12.6.2007 11:59

Re: Re: Re: Re: "Spolu s kubánskou krizí to byl jeden z vrcholných zážitků mého mládí. Izraelci

Nejspíš máte pravdu...  Buďte zdráv!

Honza z podhůří 12.6.2007 11:49

ne až tak nápadně ale přece jste mne nezklamal

"Taky jen úplný šílenec může tvrdit, že jsme k tomu, abychom se stali součástí Hitlerovy říše, sami přispěli tím, že jsme sdíleli nacistickou ideologii nebo něco jí podobného a vzývali Hitlera jako spojence".  Část občanů předválečné ČR nacistickou ideologii sdílela a de facto vzívala Hitlera jako "záchrance" - pokud Vám selhává paměť, říkají si "sudetští němci". Dále i část neněmeckého obyvatelstva protektorátu s totalitním nacionálně socialistickým režimem spolupracovala a nevím, proč by se o tom nemohli dnešní "češi" více dozvědět. Je dobré znát jak se k moci totalitní režimy dostávají a jak fungují - bez ohledu na to, zda jde o komunismus, nacismus či jiné -ismy.

mirda 12.6.2007 11:48

Re: Senilní Doležal

Jak může někdo,kdo není schopen alespoň přijatelně slušnou formou vyjádřit svůj názor, si dovolit kohokoliv kritizovat. Na rozdíl od tebe není p.Doležal duševní impotent.

Jan 12.6.2007 11:38

Senilní Doležal

Pořád stejné senilní, debilní kydy zakomplexovaného, nenávistného dědka Doležalů, divím se LN, že takové žvásty otiskuje, to je na tom tak špatně, že namá co psát. Děděk Doležalů ve svých manýrech nezapře, jak se mu líbí komoušské manýry, proto stále zdůrazňuje, co se nesmí podařit a komu, leze koalici do prr..dele po čtyrech, hodil by se do páru s vlezořiťkou Parkanou, má  stejně vymytý debilní mozeček!

posvator 12.6.2007 11:32

Re: Vaše nenávist k panu prezidentu Benešovi je mi z duše odporná

To není nenávist, to je zhodnocení jeho úlohy v dějinách na úrovni osobního názoru. Beneš byl postava v pravdě černobílá.

Jenda 12.6.2007 11:29

Re: Re: Re: "Spolu s kubánskou krizí to byl jeden z vrcholných zážitků mého mládí. Izraelci

Nervali. Nebylo by na koho.

Jenda 12.6.2007 11:25

Re: Re: Re: a pro doplneni Martinova lez

Zeby muslimy? Mit uvnitr statu vetsi muslimskou minoritu je obecne povazovano za dobry duvod predpripo5rat se aby minorita jeste par mesicu zustala v klidu a nezacala se likvidaci navstevniku kavaren pokouset stat se vladnouci majoritou.

posvator 12.6.2007 11:25

Re: Pan Kolovrátek Doležal opět lehce vymáchal

Asi nevidí důvod, proč by Topolánka měl kritizovat. Oni to za něj udělají v Právu, MfD, Haló novinách a podobných bulvárních plátcích jiní. Pro všechny demagogy a hulváty podotýkám, že nejsem příznivcem ODS.

Buvol 12.6.2007 10:19

Re: Re: "Spolu s kubánskou krizí to byl jeden z vrcholných zážitků mého mládí. Izraelci

"měl ve své prezidentské funkci dvě zcela zásadní chvíle, kdy se mohl a měl projevit jako státník (1938 a 1948) a v obou případech tragicky selhal." To je velmi diskutabilní a může se to tak jevit teď, mnoho let po těch událostech, když už všichni víme jaké to tenkrát mělo pokračování a jak to dopadlo! Ale jaké to bylo tehdy v reálu a jaké z toho byly alternativy? Třeba v roce 1938 panoval ve světě velký strach před novou svět. válkou, vždyť od té první uplynulo teprve dvacet let! Takže události v tehdejší ČSR a kolem tzv. sudetských Němců vyústily v mezinárodní konferenci v Mnichově a v tzv. Mnichovskou dohodu, která nám přikazovala odstoupit pohraničí! Události jsou natolik známé, že nemá cenu je tady detailně popisovat. Faktem je, že nepodvolit se této dohodě znamenalo vyvolat válku, za což by nás celý svět nenáviděl a obviňoval by nás z toho a z Hitlera, a teď se dobře zamyslete, udělat mezinárodního ochránce práv národnostních menšin! Jaký by mu to dalo asi morální kredit! Jak by dodnes na nás všichni ti germáni a jejich obdivovatelé řvali, že jsme zavinili II. svět. válku atd. atd.... No a v roce 1948, tři roky po válce, kdy nikdo neznal Stalinovy zločiny, je  otázkou, jaké vůbec jsme tehdy měly možnosti viz poválečné rozdělení světa....