17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Olinka 10.10.2006 6:30

..panečku, to je najednou rozhořčení

..že autor použil silnější výraz....pravděpodobně se přiučil na zdejších, většinou nactiutrhačných diskusích ;-D

68 10.10.2006 6:46

Re: ..panečku, to je najednou rozhořčení

Máte pravdu Olinko, autor je dokonce sprostý naprosto nedostatečně. Kdybych začal já, i Vy byste se pýřila.

Olinka 10.10.2006 8:30

Re: Re: ..panečku, to je najednou rozhořčení

..a že se hned tak nezapýřím ;-D

Halama 10.10.2006 5:36

Jak veliké, bylo rozčilování se páně Doležala nad tím,že poslanci ČSSD odevzdávají

volební lístky při volbě předsedy parlamentu,snad i protiústavní to bylo.Jak veliké je rozčilování se páně Doležala nad tím,že by snad někteří poslanci KDÚ chtěli vyjádřit  vlastní myšlenku a nesouhlasí s potupným podepisováním " směnek ".Dokonce jim nadává do prasat.Zneuznaný poradce Klause si nepamatuje co psal před několika týdny ? Ale pamatuje,jenom před týdny se hodilo nadávat Paroubkovi a nyní se hodí nadávat zase lidovcům.A vůbec nezáleží na tom,že jsem otočil vlastní názor o 180 stupňů že, pane Doležale ?:-/:-/:-/

Alois 10.10.2006 9:24

Re: To víte, Halamo, nic není stejné, a ještě se vše mění

Právě od chvíle, kdy soc. demokraté poskytli panu předsedovi ke kontrole ty volební lístky, všech 74 lidí, právě přesně v tomtéž okamžiku se stalo mravným a moudrým nikam nechodit a hlasovat proti nim, i kdyby to stálo trochu té individuality. Nezapřít osobní ambice a nepostavit se proti  takové zpupnosti, to dokážou jen ošklivá zvířata bez svědomí, anebo opravdoví hlupáci. Tím druhým pan Doležal urazit nechtěl, a pro zkrácení prvního využil obecně české synonymum. Jeho Češi mu rozumějí.

Se sepisováním směnek o dodržení slibu voličům poslanci ČSSD problém nemají. Podvedli je totiž všichni. Voliči ČSSD teď mají problém se svými poslanci. 

zoch 10.10.2006 4:33

Třeba by bylo lepší u té "tvorby" méně popíjet.

Možná by to poněkud zkulturnilo psaný projev a nemusel bych zde číst souvětí typu : "Ovšem, pořád ještě platí svoboda pro lidovecké poslance, aby se, budou-li chtít, chovali jako prasata. Je ovšem důležité, aby, pokud se tak rozhodnou, všichni věděli, že se skutečně jako prasata chovají, a dávali jim to nepokrytě najevo. ". Pokud by totiž autor v podobné praxi pokračoval,mohl by skončit u článků u kterých bychom skutečně nevěděli,zda to psal kulturní člověk ,nebo nějaké čuně.

Jap 10.10.2006 6:23

Re: Třeba by bylo lepší u té "tvorby" méně popíjet.

Ano pane Dolezale, kazdy clen parlamentu ma pravo na svuj  dokonce i podle vas  "prasacky nazor",   a je odpovedny jenom  svemu svedomi, svym volicum,  a ustave.  A tak to ma v demokracii byt  byt pane Dolezale.  Uz si to konecne napakujte do te vasi hloupe hlavy.

tony 10.10.2006 8:21

Re: Re: Třeba by bylo lepší u té "tvorby" méně popíjet.

Poslanec zvolený za lidovce nemá právo podporovat komunisty.

Meky 10.10.2006 8:30

Re: Re: Re: Třeba by bylo lepší u té "tvorby" méně popíjet.

Jak podpořili Kalousek a Ambrozek svým odchodem ze sněmovny komunisty? Můžete mi to vysvětlit?

jeff 10.10.2006 13:13

Re: Re: Třeba by bylo lepší u té "tvorby" méně popíjet.

Jape jasné jako facka, lidovečtí voliči si přece přejí poslance s chováním  prasat.

Jap Jeffovi 10.10.2006 20:46

Re: Re: Re: Třeba by bylo lepší u té "tvorby" méně popíjet.

Prestante uz jecet,  ,  je jasne, ze pokud byli Lidovci ve vlade s CSSD, tak mnohokrat hlasovali s komunisty na stejne strane.  Je jasne, ze i nekteri volici KDU, na venkove, nejsou bohati,  nic neprivatizovali a nejsou  na pravicovou politiku ODS nijak naladeni, proc by meli poslanci KDU 100% sledovat politiku ODS.  Naopak pitomci jsou v ODS, protoze si KDU uz meli davno pestovat jako spojence,  prestat utocit na cirkev, protoze sami nikdy vladnout nebudou, nebudou mit dost hlasu.  A co udelal Topolanek, pokusil se po slibech trojkoalice , udelat pakt s Paroubkem, za zady KDU.  Nekteri KDU predaci v krajich zbytecne demagogovali proti Kalouskovi,  casto asi ze zjistnych zajmu a cela strana se sama hloupe nahnala do kouta se zbytecnymi sliby si omezuji moznosti.  Jestlize ma levice jasne 100 hlasu, tak neni chytre demagogovat a predstirat, ze 3. nejvetsi strana KSCM neexistuje a neexistuji jeji hlasy v parlamente.  Jiste ze si musi drzet od komunistu odstup, ale musi byt relisticti

mojo 10.10.2006 2:02

KDU...

řežou si pod sebou sami větev. Jejich devizou bylo vždycky to, že dokázali najít řeč jak s levicí, tak s pravicí. Oni přece JSOU středem...!!!

Pokud si sami DOBROVOLNĚ uzavřou cestu na jednu část politického spektra, jedná se o nepochopitelné harakiri.

Volič KDU je zvyklý na to, že tato strana vládne! Pokud mu toto seberou, vydají se na cestu do pekel...

VLK 10.10.2006 10:43

Re: KDU...

Za Zemana taky nevladli...

Vlasta.on 10.10.2006 1:17

Tedy brouku

oni lidovci a zelení nemusí podpořit vládu ODS+KSčM. Stačí když potom polovina z nich, zdůrazňuji, polovina z nich, podpoří vypsání předčasných voleb. A to podpoří! Na úkor těch co půjdou proti.

Jenže Kalousek a Svoboda si to umí spočítat. Takže půjdou ve "stádu". A KSČM se distancuje a osvobodí od Paroubka. KSČM to musí udělat, jinak je Paroubek zlikviduje. Ale Paroubek je hloupá nula. Půjde ke dnu zásluhou KSČM.

Je to vůl!

mojo 10.10.2006 1:58

Re: Tedy brouku

ty woe co to je za klauni...? Tomuhle fakt nerozumim...

VLK 10.10.2006 10:41

Re: Tedy brouku

Pokud dojde na tento scenar, pujde ke dnu ten z ODS, kdo na nej pristoupil. Stejne jako sel ke dnu Kalousek. Proto ted musi Topolanek najit nekoho, kdo se necha utopit a na tento scenar pristoupi.

Taky bych rad videl, aby KSCM Paroubka potopila. Ale ji je v jeho stinu dobre. A to, ze se hlasy trochu prelejou je jen mala dan za legalizaci te strany. KSCM ho potopi jen za cenu ustupku. A to vykupne je prilis velke.

Josef 10.10.2006 1:10

autor

by snad neměl používat nadávky, svědčí to o jeho ubohosti, kterou ostatně prokázal už nejednou. Takové články na Psa nepatří !!!!- pak se má žádat slušnost od diskutujících :-/

Stachanov 10.10.2006 0:22

mírnil bych výrazivo

že má někdo jiný politický názor, ještě neznamená, že je prase...

i když je to momentálně spíš krysa opouštějící potápějící se loď, co si chce naposled zaskotačit v plných pytlech obilí

watabi 10.10.2006 2:34

Re: mírnil bych výrazivo

když má někdo jiný politický názor opravdu nemusí nutně být prase...ale pokud někdo něco slíbí svým voličů a pak u vidiny osobních výhod tento slib poruší, tak prase je....dal by se použít i poněkud expresivnější výraz.

WWW 10.10.2006 2:53

Rekneme si to zcela na rovinu. Vinen je volic, ktery volil spatne !! Nehazejte to na ty nestastniky !!

68 10.10.2006 6:18

Re: Rekneme si to zcela na rovinu. Vinen je volic, ktery volil spatne !! Nehazejte to na ty nestastniky !!

Ano, voliči jsou nezodpovědná banda viníků. Neviní jsou jedině nevoliči, co na to *erou.