17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VLK 10.10.2006 10:29

Re: Komunisté a křesťané

Mirku, ono to bylo jinak. Tehdy kazdy musel byt zamestnany. Musel! Jinak sel do lochu. A tak byli sice zamestnani ale stejne nepracujici. A v tom byla ta prolhanost tehdejsiho rezimu, ze sice tvrdili, ze vladnou pracujici, ale ve skutecnosti vladli ti zamestnani nepracujici. A tak si ti skutecne pracujici rikali, ze nema cenu pracovat, drit a trapit se, kdyz si ti nepracujici zamestnani ziji tak dobre. A vykonnost narodniho hospodarstvi sla do haje.

Kdezto dnas na to jdou socialisti jinak. Ti, co nejsou schopni pracovat, jsou nezamestnani, ale pobiraji tak velke davky, ze vysledek je stejny. Skytecne pracujici si rikaji...  ...do haje.

VLK 10.10.2006 10:32

Re: Komunisté a křesťané

Ale v jedne drobnosti mate pravdu. Socdemaci dnes nejsou nic vic nez jen trochu reformovani komunisti.

Olinka 10.10.2006 12:03

Re: Re: Komunisté a křesťané

spravneR^

jeff 10.10.2006 13:27

Re: Re: Komunisté a křesťané

tak to ne, Paroubkovi soudruzi jsou zdivočelí komunisté.

Marat 10.10.2006 10:59

Re: Komunisté a křesťané

Mirku,jak jsi starý? Já totiž žebráky za komunismu pamatují.Neříkalo se jím ale žebráci a v tisku se o ních nepsalo.Nežebrali sice o peníze,které by jím beztak nikdo nedal.ale postávali v bistrech a čekali na to,kdo nechá něco na talíři aby ten talíř vylízali.Zimu trávíli v čekárnách ČSD,protože by jinak zmrzli.Byli to bývalí živnostníci a jiní "buržousti" kteří neměli nárok na důchod,nebo měli ten důchod velice maličký.I hrdina II. svět. války gen.Janoušek, ač už téměř neschopný práce,dostával po propuštětní s krimu dvě stovky důchodu.Kdo mohl pracovat tak pracoval v mizerně placených zaměstnáních a kdo si už nemohl pro nemoc nebo stáří něcopvydělat,tak mu nezbývalo jiného,jak vylizovat ty talíře.Pro lidí tvého druhu to byli ovšem "bývalí lidé" a jejích mizerií jste za mizerií nepovažovali.A kdo neměl zaměstnání,tak byl za příživnictví v kriminále.Dokonce bylo dosti lidi v kriminále,kteří  odmítrali pracovat i tami.Sám jsem jích viděl dosti.

Tak prosímtě,nechoď na nás s těmi tvými bolševickými žvásty.

Jaroslav 10.10.2006 8:47

Drzost

"Bojovně naladění mladíci bez dospělé zkušenosti s totalitou i zralí muži se špatným svědomím (mnozí si kdysi s komunisty zadali) malují obraz české společnosti, na němž tuzemští komunisté jako by se drali k absolutní moci, mnoho jim k tomu nescházelo, a my ostatní čelíme akutnímu nebezpečí nástupu rudé totality.“ Sám za sebe považuji toto obvinění za obrovskou drzost."

Pan Verner jenom panu Doležalovi elegantně sdělil, že je idiot nebo naopak vypočítavý ničema. Není divu, že se to panu Doležalovi nelíbí.

Ale v tomto "deníčku" je naprostých hovadin spousty. Co odstavec, to nesmysl.

Hariet2 10.10.2006 10:35

Re: Drzost

Pane Doležale,

  dočetla jsem Váš rozbor politických aktualit (se sebezapřením ) až do konce a zklamal jste mě na celé čáře. Už se nedivím, že Vás není vidět v médiích. Vy nejste politolog, ten by se měl dívat na politické dění s nadhledem, Vy jste v tom zatažen až po uši... Stačí si spočítat, kolikrát v článku krtizujete levici a kolikrát pravici. A to Vaše vyjadřování... S těmi "PRASATY" jste už překonal i Kojzara. Jste prachobyčejný zlostný a protivný dědek...

gerontusinza-náhodně 10.10.2006 11:22

Madam, co máte proti nám dědkům. Re: Re: Drzost

Jsme milí, sympatičtí, rozšafní a s tím pitomcem nemáme ale vůbec nic společného. A nikdy nebudeme.

NevericiTomas 10.10.2006 8:34

Asi jsem idiot

"...Weiss taky píše, že liodovcům nikdo nezakázal, aby se stali českou CDU/CSU. Tento argument považuji za krajně nekorektní: zakázali jim to čeští voliči, kteří nikdy nedají hlasy straně, co má v názvu křesťanství. Křesťané jsou podle průměrného českého člověka cvoci, co věří nesmyslným pověrám a upalovali čarodějnice..."

Ja myslel, ze to K v KDU-CSL znaci krestanska....

jepice 10.10.2006 8:45

Re: Asi jsem idiot

Asi jo.

gerontusinza-náhodně 10.10.2006 8:48

Ne Tomáši, vy nikoli.Re: Asi jsem idiot

To jen ten pisálek píše, co mu slint na jazyk přinese. Hezký den.

mojo 10.10.2006 9:03

Re: Ne Tomáši, vy nikoli.Re: Asi jsem idiot

No pardon, ale mě věta:

"...Weiss taky píše, že liodovcům nikdo nezakázal, aby se stali českou CDU/CSU. Tento argument považuji za krajně nekorektní: zakázali jim to čeští voliči, kteří nikdy nedají hlasy straně, co má v názvu křesťanství. Křesťané jsou podle průměrného českého člověka cvoci, co věří nesmyslným pověrám a upalovali čarodějnice..."

...připadá skvostná a veskrze výstižná.

gerontusinza-náhodně 10.10.2006 11:25

.....ale totálně nepravdivá....Re: Re: Ne Tomáši, vy nikoli.Re: Asi jsem idiot

:-P

NevericiTomas 10.10.2006 15:45

Re: .....ale totálně nepravdivá....Re: Re: Ne Tomáši, vy nikoli.Re: Asi jsem idiot

Ten nazev KDU je asi jedine na cem si my dva muzeme shodnout;-)Berme to jako slibny zacatek:-)

VLK 10.10.2006 10:12

Re: Asi jsem idiot

Tedy pokud se jedna o ten clanek, o ktery myslim:

Jde o to, ze by se stali lidovci tim CSU a ODS tim CDU. A ze volici ODS nebudou volit neco, co tam ma to C. Ale to je Dolezaluv ulet. Weissovi nejde o to prejmenovani ale o to spojeni. A tady se Dolezal asi myli. Volici ODS by to pak volili furt, ale volici lidovcu by to nevolili. Tedy alespon o tom mne tu nedavno presvedcovala rada lidi.

Ja jsem ODS volil ted poprve. A nejak nevidim zadnou jinou rozumnou alternativu ani ted.

gerontusinza-náhodně 10.10.2006 11:29

To nic VLKu Re: Re: Asi jsem idiot

Stačí jen otevřít oči, vyndat ucpávky z uší, přestat psát "privatizační" projekty a založit firmu ve které budete skutečně pracovat, nejen pobírat "zprivatizované" dividendy.;-P

Zmoudřelý Xaver 10.10.2006 8:32

Ta zmínka o Podrždeštníkovi

je pěkná. V tom je ten nýmand a neumětel T. nepřekonatelně graciézní. Verner, Uhl, Hanák, Hekrdla -být mými přáteli, oběsím se (žádná škoda). Doležal je dnes vynikající.

Xaver X.X. 10.10.2006 9:53

To já nejsem, takhle jsem ještě nezmoudřel...

;-D

Luděk 10.10.2006 8:26

Jen trapný úlet?

Pane Doležale,vypadá to,že jste prošel o víkendu nějakým rychlokurzem politického školení modrého mužstva /PŠMM/ soudě podle vašeho výraziva.Chcete-li používat ještě u svého jména označení politolog,omluvte se veřejně na NP za tento trapný úlet.Pokud to za své odborné a etické selhání nepovažujete,přestaňte si hrát na politologa a dejte se plně a veřejně do služeb jisté politické strany.Tam se to ztratí.

Zmoudřelý Xaver 10.10.2006 8:33

Re: Jen trapný úlet?

Tedy bý mým přítelem ten Luděk, oběsím se taky.Ale byla by to škoda.

jepice 10.10.2006 8:47

Re: Re: Jen trapný úlet?

Ó, jaký to umělec ve mně hyne? ;-)

miki 10.10.2006 9:00

Re: Jen trapný úlet?

až se zachová jako prase někdo z ODS a Doležal to pojmenuje pravým jménem, tak se těším na tvé spravedlivé rozhořčení. Nehrej si na dámu, nesluší ti to.

Meky 10.10.2006 8:05

Rozumím dobře tomu, že hlavní problém je lišit se od davu?

Když někdo udělá, měco jiného než většina spolustraníků, jako například Kalousek a Ambrozek při svém odchodu ze sněmovny při hlasování o důvěře Topolánkově vládě, je šmahem označen za prase. Kdyby se KDU-ČSL usnesla, že je stranickou povinností poslance odejít ze sálu a oni by tam zůstali a hlasovali pro menšinovou vládu ODS, byli by taky prasata?

Antonín Hrbek 10.10.2006 8:18

Re: Rozumím dobře tomu, že hlavní problém je lišit se od davu?

Straně věřte soudruzi v KDU-ČSL! Raději se mýliti se stranou než mít sám pravdu. Kdepak jsme to slyšeli?

Meky 10.10.2006 8:28

Re: Re: Rozumím dobře tomu, že hlavní problém je lišit se od davu?

Pane Hrbku,

nerozumím Vaši poznámce. Máte pocit, že mě by potěšilo, kdyby všichni poslanci KDU-ČSL hlasovali stejně?

jepice 10.10.2006 8:49

Re: Rozumím dobře tomu, že hlavní problém je lišit se od davu?

Autor měl nejspíš na mysli rozpor mezi předvolebními hesly a povolebními ataky pragmatismu.

cojekomudotoho 10.10.2006 7:26

Vážený Doležale,

včera jsem napsal, že jste bezcharakterní. Dnes budu pokračovat a opět si vypůjčím kus Vašeho výraziva. Myslím, že příliš využíváte možnosti chovat se jako prase!

nd 10.10.2006 7:21

Pane Dolezale, vase urazky a vulgarismy

by mela redakce vymazat.

Jap 10.10.2006 6:34

Pane Dolezale snad jste nam nezacal kourit nejakou travu.

Cituji : 

"  je zcela legitimní, aby o tom, kdo má sedět v PS, rozhodovaly stranické orguány a když už chce mermomocí někoho zvýhodnit nebo znevýhodnit, dva preferenční hlasy mu bohatě stačí". 

Neco tak debilniho jsem uz dlouho necetl.  To muze napsat jenom nejaky komunista, a nebo  namysleny  elitar, ktery veri tomu, ze volici jsou pitomci a nejlepsi je, kdyz o tom kdo bude sedet v parlamente namisto obcanu volicu  rozhodne stranicke vedeni. 

 Nejen ze by mel byt posilen vliv volicu ale snemovna by mela jit k volbam kazde 2 roky.   Vetsina problemu, na politicke scene prameni z toho, ze se poslanci a statni funkcionari volicu vubec neboji, ze neodpovidaji volicum, ale spise stranickemu vedeni, proto si delaji co chteji

mojo 10.10.2006 8:58

Re: Pane Dolezale snad jste nam nezacal kourit nejakou travu.

...ale voliči přece jsou pitomci...???!