17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
clay 5.9.2006 16:44

Doležal je ještě na dovolené nebo je větší blb než Bublan s Paroubkem dohromady

ani ti už nevěří na podraz ODS ohledně Kubiceho zprávy

jepice 4.9.2006 21:47

Re: Re: Další pokus by měl dostat Paroubek?

Ústava pořád platí, jenom ji nikdo nečte. Prezident může napoprvé i napodruhé jmenovat premiéra čistě podle své úvahy.

cc 4.9.2006 21:45

Re: Re: Další pokus by měl dostat Paroubek?

No, oni někteří šibalové patří do kriminálu, ne do vlády...

cc 4.9.2006 21:44

Re: Už se uplně zbláznil!!

Jo, asi to psal pod vlivem.... ?-)

Andy 4.9.2006 21:11

Re: Hnusné kádrování

díky, doktore. Vy víte, že nemáme shodné názory asi na nic, ale teď jsem přeci jen našla jeden styčný bod- ta ubohost, s kterou, když na Štěpánka, politického emigranta nic jiného nemají, vytahují dobrovolní Urválkové  filmovou roli , aniž by jim vadili skutečně nebezpeční komunisté, estébáci a kádrováci, ta je vskuku nechutná a trapná.

Jogin z Bagin 4.9.2006 21:01

Re: Další pokus by měl dostat Paroubek?

Co to jako má znamenat to "experimentovat s druhým pokusem Paroubka"? Kdo by jako neměl experimentovat? Snad ještě pořád platí ta věc, co se jmenuje ústava, nebo už raději ani ne? Ty seš typickej ódeesáckej "demokrat", demokracie je ti dobrá tehdy, když na ní vyděláváš. Když ne, tak to by se náhle "nemělo experimentovat".

zrusksc 4.9.2006 18:49

Už se uplně zbláznil!!

Takové hovadiny napsané v jednom článku jsem už dlouho nečetl,už je jenom pro smích;-D;-D

Radek 4.9.2006 18:23

Re: Když jsem začal číst tuto větu

Nejste náhodou z KDU-ČSL?

penzista 4.9.2006 18:23

Doležale, Doležale

už i u Vás se projevuje debilita senilis a začínáte se svými výtvory podobat soudruhu Jičínskému. Čím více toho napíšete, tím méně se z toho čtenář dozví.

pařez 4.9.2006 18:14

Když jsem začal číst tuto větu

množství mandátů v předposledních volbách získala KDU-ČSL nestydatým oholením svého koaličního partnera US-DEU pomocí preferenčních hlasů.

tak jsem hned přestal takový nestydatý žvást číst. Rozhodnutí voličů označuje "kovaný demokrat a antikomunista" Doležal za nestydatost? ;-€Rv

Doktor 4.9.2006 18:02

Hnusné kádrování

Je mi na zvracení z toho, jak se stále vynořují noví kádrováni a uliční důvěrníci.

Reagovat ná páně Doležalovo senilní žvanění šířeji nemá asi smysl. Ale osočovat Martina Štěpánka protože před lety hrál menší roli v komunistickém seriálu, to svědčí o ubohosti a lidské nízkosti.

Mimochodem - kde je hranice - Major Zeman - nepřípustný, Žena za pultem - přípustné?, Král Šumavy - možný?  Upozorňuji, že i Rudolf Hrušínský hrál majora komunistické bezpečnosti - a to ne jednou (kádrováky určitě nebude zajímat, že šlo o detektivky ve stylu film - noir). A jak pane Doležale vykádrujete pana Brzobohatého - ten hrál v Majoru Zemanovi, ale také v Uchu (ale tam hrál komunistického funkcionáře, takže také nesmí, že).

VLK 4.9.2006 17:02

Re: Nechápu.......

Ja jo.

www racek 4.9.2006 16:06

Re: Re: charakterní a bezcharakterný

hmm, tak ty se považuješ za levičáka? :-D

AeroKarel 4.9.2006 15:24

"Rozmrzelost Paroubka se projevuje tím, že místo pánové z ODS říká soudruzi z ODS. "

Buď rozmrzelost, nebo spíš prosákly na povrch národněfrontovní zvyklosti.

tibie 4.9.2006 15:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan Stepanek

tak už to konečně napište bez gramatických chyb.Oba.Jak nudné...

tibie 4.9.2006 15:03

Re: A další? Např. Tlustý!

bezvadný:-D

vodák 4.9.2006 14:34

Re: Re: Re: Pokud je mi známo,

omlouvám se za hrubku.

Martin 4.9.2006 14:30

Re: Proboha, copak je tady někdo tak pitomý, že herci vytýká roli? Re: Martin Štěpánek

Takhle muzeme branit kazdeho, v stb prece pracovali lide jen proto aby jejich deti mely co jist, jestli byl takovy velky antikomunista tak mohl v dobe normalizace odmitnout ucast na ciste propagandovych prokomunistickych snimcich jako Sokolovo a Zeman.

vodák 4.9.2006 14:30

Re: Re: Pokud je mi známo,

Znám více lidí, kteří vstoupili do KSČ. Z různých důvodů. Jistě že je to nešlechtí a nemohu s tím souhlasit. Ale kdo žil v té době dovede to pochopit. Každý kdo jim po listopadu nejen praštil s legitimací ale vystupuje proti komunistům a jde jim na nervy tak jako Tlustý  je mi milejší než ten, kdo se chlubí tím, že u nich nebyl, ale přitom jim lezl do zadku takovým způsobem, že mohl zastávat nějaké postavení, jako třeba Paroubek a mnozí další. Je příznačné, že na členství Tlustého poukazují nejvíce právě komunisté a duše s nimi zpřízněné. A to, že se donekonečna omílá Tlustý ukazuje, že těch bývalích komunistů v ODS asi zase tolik nebude.

Radek 4.9.2006 14:26

Nechápu.......

Nechápu pane Doležal, co máte proti kotoulu přes švédskou bednu. A to podotýkám nejsem sokol.

AeroKarel 4.9.2006 14:16

Re: Re: Re: Havel se ovšem (po autogramiádě jakési své knihy v Brně)

Nebo Veškrnu?

AeroKarel 4.9.2006 14:14

Re: Re: Pokud je mi známo,

To těžko, s tím, co všechno stačili socani uzákonit.

AeroKarel 4.9.2006 14:11

Další pokus by měl dostat Paroubek?

Teoreticky ano. Ale takový malý háček. Předpokládejme že neuspěje, podá demisi a bude vládnout v demisi. Předsea sněmovny splní, co slíbil (i socan někdy může dodržet slovo) a odstoupí. Sněmovna bez předsedy, 100/100, to se může táhnout pěkně dlouho. A mezitím si vesele vládne Paroubek s šibaly a poslanci se dohadují ........

Nemyslím, že by bylo dobře experimentovat s druhým pokusem Paroubka. Leda, pokud by nejdřív soudruzi růžoví i rudí podpořili ten senátní zákon o rozpouštění sněmovny.

Martin 4.9.2006 13:57

Re: Re: charakterní a bezcharakterný

soudruh tlusty jiste bude postupovat podle poucek v. klause ze je potrebny socialisticky vyrovnany rozpocet nebot jim chystane centralne planovane trzni hospodarstvi je "je ve své vnitřní struktuře konsistentní. Jeho jednotlivé prvky do sebe zapadají, není v něm místo pro žádné cizorodé prvky...."  V. Klaus

gerontusinza 4.9.2006 13:46

Proboha, copak je tady někdo tak pitomý, že herci vytýká roli? Re: Martin Štěpánek

Role je od toho aby se hrála věrohodně, ať je to Hitler, Lenin, eSeSák, vězeň, komouš, atd. Jen blbec může vytýkat herci, že takovou roli neměl b(h)rát. Je to jeho práce. HOWGH.

Švrk 4.9.2006 13:38

Vše nepodstatné plky

Dějí se důležité věci. Proč kardinál Vlk jde proti Madoně? protože se snaží mediím a tudíž lidu hodit jinou kost k ohlodávání, než je průser lidovců. A průser to je, protože pokud ve volbách lidovci propadnou, s kým se bude skládat pravicová vláda?? Sobotka řeční na téma nepodpořitelný rozpočet ODS hned poté, co ODS vysloví názor, že rozpočet připravený páně Sobotkovými adláty neodráží tristní pravdu o způsobu rozhazování ministerstva financí a Paroubovy vlády. Prý jej nepodpoří. Pokud budou na některý z dalších pokusů skládat vládu, tak jaký rozpočet nám nalžou - ten kosmetický, který připravili ještě za svého starého mandátu, nebo nový, reálnější, nyní nepodpořitelný, pak ale celkem normální?? Jak se vyšetří průsery Paroubkových lidí a vyšetří se vůbec? To jsou dnes důležité věci a názory letité politické mrtvoly Havlova typu dnes nejsou příliš zajímavé.

Klobouk 4.9.2006 13:36

Re: Re: Havel se ovšem (po autogramiádě jakési své knihy v Brně)

Myslite pana Dolezala ?

Žulový Aston 4.9.2006 13:34

Re: Pokud je mi známo,

To znamená, že vzorně splnil všechny kandidátské úkoly a tak se omlouvám, to tam určitě vstoupil z upřímného  přesvědčení a je to chytrý a čestný člověk. Ještě dobře, že ho máme ve vládě a že nyní sesttaví bezdeficitní rozpočet, aby na to nemusely naše děti doplácet. 

Žulový Aston 4.9.2006 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: charakterní a bezcharakterný

Vážený nositeli neměřitelného (jakože ho máte tak vysoké, než že jste k......n) QI (anebo  IQ?) přesvědčil jste mne, že Tlustý je jediný bývalý člen KSČ a antikomunista v ODS. Akorát je to trochu blbý, není-liž pravda. S modrou láskou Váš Žulový Aston.

Jana V. 4.9.2006 13:18

Re: Havel se ovšem (po autogramiádě jakési své knihy v Brně)

Panebože, slyšel jste ho blábolit minulý týden v Událostech, komentářích?