26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
milan007 4.9.2006 9:49

Re: Havel se ovšem (po autogramiádě jakési své knihy v Brně)

Inteligentnější část národa je schopna si utvořit názor sama, bez slavných "opinion makerů"

Pete Brich 4.9.2006 9:48

"Tak především: do Rostocku se každý mohl podívat tak, že si vzal pas a pár korun (Dederonie byla pro Čechy extrémně levná)"

Do Roztocku ano, do přístavu jak pro koho. Myslím, že to bylo tak snadné, jako se podívat (a dokonce bez pasu) na rakety do Milovic.

Ta paměť!!Au,au, au ...:-)

PB

milan007 4.9.2006 9:47

Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

Přání otcem myšlenky, chcete sám sobě dokázat, že ODS tíhne ke komunismu tejně jako Paroubek ??

Klobouk 4.9.2006 9:31

Havel se ovšem (po autogramiádě jakési své knihy v Brně)

Vaclav Havel je na rozdil od mnoha dnesnich ceskych i neceskych politiku vyznamna postava minulych let, jeho mineni, jakkoli je diskutabilni, nachazi odezvu v siroke verejnosti (nejenom ceske) a je jeden z nejvyznamejsich "opinion leader" ceskeho politickeho a kulturniho zivota.

Hanliva dikce pana Dolezala  ("jakési své knihy"), ktery se poklada za politologa, a ktery si pomaha slovnikem a metodami Rudeho Prava 70tych let (kydat, kydat, kydat ...), osobnosti Vaclava Havla nikterak neublizi.

Kirken 4.9.2006 9:24

Á jé, pan politolog....

..nám vylezl z vnitřního exilu, kam se uchýlil po trapasu s Kalouskem (napsal, že za Kalouskovu dohodu s Paroubkem může Topolánek...). Pane Doležale, přestaňte už laskavě unavovat, už jste se znemožnil dostatečně. A přemluvte k témuž i ostatní kolegy blábolily, kteří si říkají politologové.

sam 4.9.2006 9:23

historie je ...

(co je na přepisování dějin špatného, každá nová historická knížka znamená přepisování dějin, historická věda není nic jiného než přepisování dějin) - opravdu pane Doležale? Co se vám potom nelíbí na detevtivkách majora Zemana, na práci pana Křena, atd.? Mengele byl vynikající vědecká kapacita, koncentráky bohulibé instituce, pokud vůbec existovaly - tohle je historie? Myslím, že jste střelil vedle.

I-Worm 4.9.2006 9:22

Re: Re: Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

problém je v tom, že u pravičáka je kariérismus naprosto v pořádku, to je jen prostá aplikace tržního principu v morální oblasti. Naproti tomu, když levičák po převratu zůstane levičákem, je to neodpustitelná hloupost, kterou nelze omluvit!

xxx 4.9.2006 9:10

Re: Re: Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

Vážený, zvažte, prosím, změnu nicku - jméno Faust je na NP již obsazeno a obávám se, že váš způsob vyjadřování je skutečnému Faustovi velmi vzdálený.

žabák 4.9.2006 9:01

Re: Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

Nevím, kolik bývalých soudruhů dnes je v ODS - dřív jich tam bylo i ve vedení spousta - ale Tlustý bije až příliš do očí. Vyčítal li jsem na NP Vízkovi, že vstupoval do strany v době, kdy musel vědět, co KSČ je zač, pak u Tlustého to platí něolikanásobně. U něho skutečně nelze mluvit o ničem jiném, než o sprostém kariérismu.

Modrý pták 4.9.2006 9:00

Mám dotaz stran věty

"Bylo by důležité při té příležitosti připomenout, že množství mandátů v předposledních volbách získala KDU-ČSL nestydatým oholením svého koaličního partnera US-DEU pomocí preferenčních hlasů." To znamená, že letošní volby byly poslední?

Lea 4.9.2006 8:57

pane Doležale

ono se říká,že s čím kdo zachází,tím také schází.A jednou může na ty intriky dojet i ten Langr.Budeme mít vynášení informací v opačném garde.Jinak si u vás velmi cením ,že ze svých zásad  neuhýbáte.A neodpustil jste Štěpánkovi to,co  neodpustitelné není.

Faust 4.9.2006 8:52

Re: Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

No nezná, protože tam nikdo jiný není, ale přesto si svoji nevymáchanou tlamu o ODS otře.

Mirek F. 4.9.2006 8:48

Re: básník Daneš

Daneše hrál bratr Martina Štěpánka.

Fredy 4.9.2006 8:42

Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

Kromě Tlustého znáte v ODS ještě nějakého jiného soudruha, soudruhu?

gerontusinza 4.9.2006 8:40

Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

Pokud se tam budou vyskytovat obrsoudruzi typu charakteru pana Tlustého, tak bych se spíš divil, že se divíte. Ale u vás je ovšem vše možné. Jinak chápu, že je vám milejší kammaradenschaft, ale v překladu to lze vyjádřit podobně jak se vyjádřil pan Paroubek, že?

JAB 4.9.2006 8:36

básník Daneš

Pan Štěpánek si přece zahrál v Majoru Zemanovi i "básníka Daneše". Taky nepolitická role , On vlastně celý ten seriál byl nepolitiucký, vždyť Prima ho inserovala jako "legendu naší kriminalistiky" že? Inu, staré české přísloví pravilo coxsi o tom, že máme zavřít slepice, když přijedou komedianti.

franta 4.9.2006 7:51

Pane autore

je pravda, že "Václav Havel se vyjádřil s nebetyčnou tolerancí ke Kalouskovu pokusu o dohodu s Paroubkem". Je zajímavé že u exprezidenta jste si toho všiml, ale zcela Vám ušlo, že v podobném duchu se o Kalouskovi vyjádřil i Václav Klaus, tedy prezident ve funkci, což má mnohem větší váhu.

tojuska 4.9.2006 7:45

Re: Mám pro Vás návrh chlapci:

R^R^R^

mm 4.9.2006 7:22

O N TO PARUB PLETE SPRÁVNĚ MÁ ŘÍKAT MODŘÍ LANGROVI BOLŠEVICI

eTony 4.9.2006 6:39

Prosím vás, lidi,

nekrmte trolly , v tomto případě jednoho trolla !

Martin 4.9.2006 4:54

Re: Mám pro Vás návrh chlapci:

je pravda ze ma hadka s tim ditetem je naprosto mimo tema a nema smysl ji zde protahovat :-D

?? 4.9.2006 4:33

Mám pro Vás návrh chlapci:

Nechtěli byste jít místo čtyřhodinového vopruzování zde na NP jít někam za roh; tam si dát vzájemně po hubě (jako diskuzní příspěvek) a  neotravovat tady ?;-O!!

spaldings 4.9.2006 4:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan Stepanek

jsi opravdu hloupý, nemůže se jednat ani o "argumentaci". Extrémně infatilní - to je taky dobrý !! No piš, blbečku, začíš sice být poněkud nudný, ale pořád ještě nejsi na obvyklé hladině hlouposti. A co že tu rajtuješ, místo abys rajtoval se svým registrovaným partnerem ? Nebo on barví tu snůšku lží na růzžovo a Ty bys byl sám ?

Martin 4.9.2006 4:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan Stepanek

take pisu "argumenty" kdyz definuji tvuj pubertalni blabol :-D to ze tve vyroky jsou extremne infantilni pochopis az dorostes a zmoudris /i kdyz to druhe mozna nikdy nenastane/ :-D

spaldings 4.9.2006 3:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan Stepanek

já neargumentuji, to sis nevšiml ? Najdi si   ZASE   někde, co to slovo znamená. Nějak nevíč, co spousta slov znamená, asi budeš opravdu poněkud retardovaný. Aspoň že máš rád svého reg.partnera. Ale říkám Ti, nestyď se za něj. Klidně to přiznej.

Martin 4.9.2006 3:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan Stepanek

no vidis jak jsi mile dite na tom jeste stihl vydelat :-D

spaldings 4.9.2006 3:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan Stepanek

pastelkovné se ruší, to nevíš ? Všechny sliby socanů těm kokotům, co je volili, se ruší. Jste blbečkové, naletěli jste lhářům a podvodníkům.

Martin 4.9.2006 3:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan Stepanek

boze ty do te sve pubertalni "argumentace" brednes cim dal tim vic :)))

spaldings 4.9.2006 3:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan Stepanek

my si s kamarády (nikoliv ve škole) do buzerantů nenadáváme. Nám jsou ukradení, pokud ovšem nejsou, jako Ty, socanobolševici. To už je totiž moc najednou. Ale že Ty zapíráš svého registrovaného partnera, autora toho růžovoučkého blogu, to se mi opravdu nelíbí. To opravdu není hezké, Martine. Víš jak je mu to asi líto ? Přitom je na Tebe určitě hodnej. A růžovoučký blogy dělá taky pěkný. Ty mu tady sice děláš reklamu, ale stydíš se za něj. Není to pěkné.

Martin 4.9.2006 3:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan Stepanek

to myslim to za co jsi dostal ted vybavu do skoly :-D