26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Semiramis 4.9.2006 13:07

Re: Re: Re: Re: charakterní a bezcharakterný

To je pořád jen ten JEDEN JEDINÝ a vy, odciziteli nicků, jste asi tak nízkého IQ, že už vás nebudu dále trápit.

Andy 4.9.2006 12:55

Leo

to ovšem není odpověď na to, který ze záporů je platný a který je neplatný, nebo který není neplatný. Tedy, je odpustitelné neodpuštěno nebo neodpustitelné neodpuštěno ? Máte v tom jasno ?  Doležal má rozhodně jasno v tom odsunu- vrátit, nahradit ztráty atd.

Takže, jaký glanc ? Svůj glanc, můj glanc, psí glanc, váš glanc ? Glanc posuzovaný drbnou, která je vzteky bez sebe, že Jandáka vystřídá Štěpánek a nestydí se vymýšlet si neskutečné hámotiny, jen aby zpochybnila současný politický stav ?   Prý někdo o někom říkal... tento glanc ?

 

Pete Brich 4.9.2006 12:55

A další? Např. Tlustý!

A další? Např. Tlustý! A další? Např. Tlustý! A další? Např. Tlustý! A další? Např. Tlustý! A další? Např. Tlustý! ...

Sakra, ta ODS je samý komunista;-);-P:-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

PB

ala 4.9.2006 12:50

Re: Pane Doležale,

Mila, sympaticka Andy, odpustitelné není  zdravím

Lea 4.9.2006 12:48

Re: Andy

ztrácíte glanc.

I-Worm 4.9.2006 12:42

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

jo von předtím musel...?!

Andy 4.9.2006 12:42

Pane Doležale,

Jinak si u vás také  velmi cením ,že ze svých zásad  neuhýbáte.A neodpustil jste Čechům to,co  neodpustitelné není. Tedy odsun Němců :)) )

mimochodem, Leo, je to odpustitelné nebo neodpustitelné ? Není to neodpustitelné ? Jak to vlastně je? Nějak v těch vašich ne tápu:)))

jerry 4.9.2006 12:39

Martin Štěpánek

Myslím,že panu Štěpánkovi křivdíte- já se do Rostocku také chtěl podívat a splnilo se mi to/i když jsem kvůli tomu nehrál v majorovi Zemanovi/. A také - v tom seriálu hráli téměř všichni herci. Je to spíš ostuda velmi dobrého režiséra Jiřího Sequense, se kterým jsem měl příležitost se i seznámit a o tom všem diskutovat. Seriál jsem viděl asi 3x až 4x, z některých dílů mám rád tu atmosféru -třeba Studna, Hon na lišku. Zmíněný díl s M.Štěpánkem nepatří k nejhorším. Tím je ale shodou okolností Štvanice s jeho bratrem Petrem v roli básníka Daneše, což byla role hodně příšerná. Ale - nikdo nejsme dokonalí.

Zebra 4.9.2006 12:38

Re: Mám dotaz stran věty

Nu, až na další ano. Můžete o tom pochybovat, můžete...dále viz klasik.

Buvol 4.9.2006 12:29

Nezdá se mi, co Doležal píše o stanovisku prezidenta Köhlera k vvhánění,

resp. k výstavě o něm. Na Radiožurnálu jsem totiž v sobotu zaslechl zpávu, že president Köhler se vyjádřil v tom smyslu, že "za vyhnání Němců z východní Evropy může nacistický režim" .... Myslím, že zpráva byla uvedena nebo doplněna větou, "že to bylo poprvé, co se takto veřejně vyjádřil" (toto je ale z mé strany bez záruky, protože si komentář Radiožurnálu nepamatuji přesně).

raptor 4.9.2006 12:24

Pokud je mi známo,

Vlastimil Tlustý podepsal přihlášku do KSČ na podzim '86, čili byl přijat na podzim '88.

Žulový Aston 4.9.2006 12:21

Re: Re: Re: charakterní a bezcharakterný

Vidím bývalé komunisty jak v ČSSD, tak ale velké bojovníky proti komunizmu, bývalé členy KSČ, kteří ale jsou v ODS. Například antikomunista soudruh Tlustý. Chápete, soudruzi z ODS?  

whocares 4.9.2006 11:59

Nechápu proč bolševici Tlustému nadávají, že je bolševik

Měli by bejt rádi, že tam bude kolega, ne ? ;-P

Semiramis 4.9.2006 11:53

Re: Re: charakterní a bezcharakterný

A vám, kamenný zneužiteli nicku Aston, vám nevadí ta oranžová horda komoušů a spolupracovníků s komouši??? Co je proti tomu jednoměsíční soudruh Tlustý. Nevidíte klády v oku svém???

Semiramis 4.9.2006 11:51

Re: Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

To je zajímavé, jak jeden " jednoměsíční soudruh"   Tlustý u některých oranžových dokáže zastínit a převážit členství v partaji mnoha vlastních lidí po celých 40 let a totální spolupráci s komouši i dnes!!! Srovnáváte nesrovnatelné. Víc tam toho nemáte, socani?

jirka.s. 4.9.2006 11:36

Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

Zase jenom kydáš a nemakáš?

Žulový Aston 4.9.2006 11:33

Re: charakterní a bezcharakterný

Huhu, blahopřeji Vám - Vaše je království nebeské.....jsem rád, že bývalý člen KSČ nyní bojuje proti komunismu a myslí to upřímně. Traktorista Vlastík nyní  zcela jistě sestaví vyrovaný rozpočet a nebude nás ani naše děti zadlužovat

Jura Jurax 4.9.2006 11:23

Re: Re: básník Daneš

Petr Štěpánek.

Jura Jurax 4.9.2006 11:22

Re: Re: Re: Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

že u pravičáka je kariérismus naprosto v pořádku, to je jen prostá aplikace tržního principu v morální oblasti ... zde nemáte pravdu. Kariérismus je svinstvo vlevo i vpravo.

Naproti tomu, když levičák po převratu zůstane levičákem, je to neodpustitelná hloupost, kterou nelze omluvit!  Inu, zde pravdu  máte. Po převratu totiž už levičákem býti nemusí.

Malý Aston 4.9.2006 11:21

Re: charakterní a bezcharakterný

Já mám dojem,že ten Tlustý nebude žádný hlupák.Všichni komunisté a boševici nadávají,že z té jejich politické strany odešel a dal se k pravičákum.On jim tam zřejmě chybí,oni totiž kromě právníka,který neřídil ani trafiku s obratem 30 000,00 Kč/měsíc-soudruha Sobotky nikoho nemají. Já mám dojem,že všichni co něco umí,myslí a znají jsou u pravičáků a ti ostatní u levičáků a těm levičákum do roku 1989 nemohou zapomenout,že již nejsou levičáci ale pravičáci.Já mám dojem,že ti co zůstali u levičáků po roce 1989 byli a jsou bolševici a ti co praštili legitkou,byli i za bolševika pravičáky a to svým myšlením a postojem k životu. Ti všichni pravičáci se mají báječně a ti co zůstali u bolševiků nic moc a zase chtějí těm úspěšným brát a lemplům rozdávat.Čím nás bude více,kteří jsme úspěšní,tím méně voličů bude mít Paroubek a Filip. Tak se dejme do práce a vykašleme se na levičáky a jejich žebračenky.

I-Worm 4.9.2006 10:50

Re: Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

ano, on ani Gustáv Husák nebyl nikdy opravdovým komunistou. To už jako první rozeznal Klement Gottwald a dal ho zavřít. Po srpnu se ale Husákovi podařilo oklamat stranu a vetřít se do jejího čela, aby promyšlenými sabotážemi kompromitoval komunisty a tím připravil pravicový převrat!

VLK 4.9.2006 10:40

Re: Pane autore

Mate pravdu. A rozumim tomu cim dal min. Dolezal, slavny to Klasobijec, ted busi radeji do Havla nez do klause. Vidim jedine rozuzleni: Tento clanek je pokanim za ten jiz zde take nekde zminovany, kdy psal, ze do toho nahnal Kalouska Topolanek.

Ano, byl to tehdy cerny patek pro vetsinu nasich politologu, stejne jako den predtim byl cernym ctvrtkem pro lidovecke spicky. A nevidim, ze by z toho odvodili osobni zodpovednost, tak jak to zadaji po tech lidovcich. Dolezalovo jednani je stejne jako Svobodovo. Tim nechci ospravedlnit ani zatratit, to si musi udelat kazdy sam. Chci jen srovnat zebricky.

poletti 4.9.2006 10:26

Re: Re: básník Daneš

 

Daneše hrál Petr Štěpánek, je lepší herec.

huhu 4.9.2006 10:19

charakterní a bezcharakterný

charakterním soudruhům (či nyní přátelům či bratřím a sestrám) všeho druhu vadí, že na

rozdíl od nich "bezcharakterní" Tlustý komunistou nikdy opravdu nebyl a

není a pořádně do nich šije...:-D

huhu 4.9.2006 10:17

Re: Pane Doležale, vy máte pocit že v ODS je soudruhů málo?

charakterním soudruhům přeběhlým do čssd, ale i dalším vadí, že na rozdíl od nich "bezcharakterní" Tlustý komunistou nikdy opravdu nebyl a není a pořádně do nich šije...:-D

Klobouk 4.9.2006 10:08

Re: Re: Havel se ovšem (po autogramiádě jakési své knihy v Brně)

"Opinion leader" muze byt i holic, trafikant, cisnik, ... proste kdokoli kdo ovlivnuje nejakym zpusobem mineni ostatnich. Se slavou to nema nic spolecneho.

Žulový Aston 4.9.2006 10:00

Re: seriál

A dnes jmenovaný ministr financí vstoupil do KSČ v roce 1989, což je kombinace přípravy na funkci v ODS, bezcharakternosti a prognostické  oligofrenie.

Pete Brich 4.9.2006 9:56

To znamená, že letošní volby byly poslední?

Roko(Y) si to tak představuje.

PB

Pete Brich 4.9.2006 9:52

Re: Havel se ovšem (po autogramiádě jakési své knihy v Brně)

Osobnosti Václava Havla nejvíce ubližuje Václav Havel sám, že, ehm.

Je největším zklamáním po plyšáku.;-€

PB

Vodák 4.9.2006 9:52

seriál

Připadá mi,  že v době, kdy nám několik let vládla vláda, kde byla většina ministrů přímo členy KSČ, kdy místopředsedu sněmovny zastává placený donašeč STB a mohlo by se psáti dále, je rozmazávání účinkování herce ve  lživém komunistickém seriálu před mnoha lety, trochu legrační a ubohé.