3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marcela 23.5.2006 9:09

Re: Herdek

Jirko, co jsi tím chtěl říct? Seš blbej nebo co?

Marcela 23.5.2006 9:08

Vynikající komentář!

Všechno podepisuju. Česká televize je opravdu příšerně nudná, je vidět, jak tam řádí censura a autocensura. A kotrbovská zbolšizovaná rada má navrch. Je vidět, že nastává čas pro další krizi a shromáždění demokratů na Václaváku. Jsme, my demokraté, zahnáni do kouta.  Je to hrozné, ale jediná šance pro tuto kotlinu je volit ODS či lidovce.  

Jaara 23.5.2006 9:04

Není facka jako facka...

Je to dobře, že Rath dostal pohlavek, ale ještě lepší je to, že jistý Sobotka v neděli vysvětloval, že u nich byl jistý Wagner za facku vyloučen z partaje, ale už nedovysvětlil, proč jistý Grulich, který facku obdržel, nebyl za nadávání Wagnerovi do židovských sviní potrestán vůbec. Ach jo...

vajan 23.5.2006 8:52

Už v tom jedeme.

Nemáte pocit, že je sice příjemné si přečíst kritické poznámky, ale že už jedeme v tom vlaku nejnižší cenové skupiny, kde je příjemně zahuleno, všichni se vezou, okny není ven příliš vidět , vedou se přiblbé řeči a sem tam nějaký zoufalec se snaží zatáhnout za záchrannou brzdu? Asi se budeme divit kam s takovou vlakovou četou dojedeme, ale bude pozdě.

Petr Burma Dvořák 23.5.2006 8:36

Re: pane Doležale díky

Připojuji se k Bubikovi ! Komentáře pana Doležala (i když ne vždy se vším souhlasím) jsou mi důkazem, že jsem se snad úplně nezbláznil... Všimli jste si, jak mizí v českém prostředí kritické myšlení?? A je nahrazováno povrchním negativismem ? Takže : díky, pane Doležale !

bosek 23.5.2006 8:34

Tedy pane Doležale

 ten kostnatý hnát z politického hrobu .. to dalo práci co, a pak to srovnání politického hochštaplera Macka s románovým Saturninem! !   Fakt už by stálo za to se trochu nad sebou zamyslet.

Jirka 23.5.2006 8:25

Herdek

"ČT poskytuje smutný pohled svou politickou předpodělaností." Tomu se říká vstřícná předposranost. Nechte už laskavě té politické korektnosti.

Pozorovatel 23.5.2006 7:34

Doležal schvaluje násilí coby politický nástroj

to koresponduje s jeho snahou zkreslit příčiny a následky 2. světové války a dát rovnítko mezi zvěrstvy německých vojáků na Východě a poválečným odsunem sudetských Němců.

Jinak co se týče pana Macka, to, že je zjevně psychicky narušený, dokazuje tento výtah z jeho výroků zde: http://www.blisty.cz/2006/5/23/art28524.html

J A Ronovsky 23.5.2006 7:26

"Čeští nelegálové, pracující zde načerno,

nejsou pro USA žádným skutečným přínosem".     Jakym prinosem pro USA je nedoucenec, poulicni bolsevicky agitator Alexej Juchelka?        ;-P                                                                              

Cesilko 23.5.2006 5:53

Re: Deska na hotelu Chelsea, 23rd Street,NYC:

AMERICE, memu novemu domovu: KDO TEBE NENAVIDI, NENAVIDI LIDSKY ROD!"

Dylan Thomas >-V>-

Cesilko 23.5.2006 5:48

Re: Re: Miroslav Macek má cosi společného s Jirotkovým Saturninem: to, co si my obyčejní čičmundové ve své slabosti a při svých zábranách nanejvýš vskrytu představujeme, bez rozpaků uvádí v čin.

sdeluji vam timto, ze vas pozenu k c.k.Soudu, nebot jste pomluvili Saturnina srovnavjice tohoto s Mackem!

Zatimco Saturnin je neco jako ruka konajici spravedlnost tam, kde bohyne Sprvedlnosti hyne slepotou nebo

bije vedle, pan Macek se nikdy za nikoho, za nici spravedlnost nikde neto, netento,

nebral!  Takze jste velmi pomluvili Saturnina a ja to tk nenecham...:-/:-/:-/Rv

Cesilko 23.5.2006 5:40

Do USA houfne emigrovt netreba

Stci uznat retroaktivne(!) rodne ceske statni obcanstvi ceskycm uprchlikum, kterym, na rozdil od Polska, Rychetsky a spol to jejich ceske ukradli a dodnes drzi.

Nebpo treba umzonit

umoznit pouul milionu Cechu v zahranici vykon volebniho prava postou.

LOBBY v USA bude. Pres noc...:-D:-D

mil 23.5.2006 4:45

Re: Miroslav Macek má cosi společného s Jirotkovým Saturninem: to, co si my obyčejní čičmundové ve své slabosti a při svých zábranách nanejvýš vskrytu představujeme, bez rozpaků uvádí v čin.

Víme, že Saturnin překvapil autora promyšleným plánem, co všechno by Miloušovi provedl, kdyby měl příležitost. Pan dr. Macek příležitost měl, mám však zato, že ji tou jednou pořádnou pošetile promarnil.

Alex Juchelka 23.5.2006 4:13

Re: Re: Cože???

Well, je to názor - ve srovnání s Vaším ničím... Věřit můžete samozřejmě čemu chcete. :-/

Ladislav N. 23.5.2006 4:10

Miroslav Macek má cosi společného s Jirotkovým Saturninem: to, co si my obyčejní čičmundové ve své slabosti a při svých zábranách nanejvýš vskrytu představujeme, bez rozpaků uvádí v čin.

;-DR^

Ladislav N. 23.5.2006 4:10

Re: Cože???

Aleš juchelka zase blábolí...;-D

Ladislav N. 23.5.2006 4:09

Re: ČT 1 - informuje neobjektivně - nadržuje OdS

Jóóóó, za totáče, to byla jiná, že? ;-P

karel 23.5.2006 3:30

ČT 1 - informuje neobjektivně - nadržuje OdS

to je evidentní, zkresluje, informace jsou polopravdivé i obecně.

Např.stále se mele o stávkách lékařů proti Rathovi - ale že se stávkuje i za hranicemi, např. němečtí lékaři - to jako by nebylo. V ČT se toho vůbec mnoho nedovíte, Události komentáře jsou trapné, skáče se diskutujícím do řeči, otázky bývají připitomělé atd.

Alex Juchelka 23.5.2006 1:59

Cože???

[i[Obojaký způsob JE nedůstojný, okupaci Iráku jste měli říci rozhodné NE a zvýšení počtu českých vojáků v Iráku, či Afghanistánu za žádný bezvízový styk nestojí.

Čeští nelegálové, pracující zde načerno, nejsou pro USA žádným skutečným přínosem, pouze obohacují bankovní konta svých zaměstnavatelů, kteří jsou na tom s chápáním zdejších zákonů podobně (To, že zákony nejsou vymáhány je věc jiná a špatná). Kdokoliv jiný se sem může bez problémů podívat. Garantovat bezvízový styk podmínkou žoldácké služby je (z naší strany) neskutečná podlost, ona 'polská' kongresmanka by se měla stydět před Bohem a před Poláky a její návrh by měl být v Senátu jednoznačně zamítnut. Bushova, Ameriku ožebračující, pavláda a politicky zkorupovaný Kongress nemá dnes mandát Američanů a Irák je v otázkách ztráty důvěry na prvním místě. Fuj.

Šumavák 23.5.2006 0:54

cit.:z nichž nejvýznamnějším je účast aspoň 300 vojáků v Afghánistánu a Íránu (v tom případě lze pominout, že v posledních dvou letech překročil počet odmítnutých žadatelů o víza 3%).

Nepředbíháte trochu čas, pane Doležal????

Bubik 23.5.2006 0:45

pane Doležale díky

alespoň trochu jasného myšlení v podivných časech......

Petr H 23.5.2006 0:40

Jaká slabá Špidlova vláda,pane Doležal?

Špidla byl vrchní komik v tomto panoptiku.Na sjezdu Strany tvrdě odsoudil Operaci Irácká svoboda,aby byl byl posléze pozván do Bíleho domu jako americký spojenec,což musel následně Straně na sjezdu vysvětlit.To byl ten komik,Špidla,váš tehdejší hrdina co přeci drtivě rozdrtil Klause frází Zdroje jsou.Vaše poslední články jsou fakt dobré,ale také se držte malinko při zdi.

tms 23.5.2006 0:09

Saturnin

Srovnání se Saturninem je dost pěkné, tyhle komentáře mě fakt baví.