3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
orso 23.5.2006 13:32

Re: Socální paradox

Ten sociální paradox funguje i na druhou stranu. Je veřejným tajemstvím, že je tu spousta podnikatelů, kteří budou (zdánlivě nesmyslně) volit ČSSD. Jsou totiž již tak napojeni na penězovody státních zakázek, že pouhá představa o tom, že by pro získání zakázky museli udělat něco jiného, než podmáznout "staré známé", je pro ně přímo děsivá. Před časem to p. Schwippel celkem trefně nazval sociálně-demokratický Matrix...

gerontusinza 23.5.2006 13:30

Re: Re: Ano madam, jsou to mafiáni, Říkali to v telce a bylo to v novinách Re: Socální paradox

Proč vás tam už poslali jako daň? Nebojte on vás tam někdo spočítá.

jomo 23.5.2006 13:29

Re: Re: Socální paradox

Svatá pravda. MŠMT je trafika. Tak pěkně si tam porefentit v klídku.

Sibi 23.5.2006 13:27

Re: Saturnin

Ano, závěr nemá chybu.

jomo 23.5.2006 13:21

a tohle není předvolební tendenční výcuc?

Pokus o svrhnout současně vládnoucí de.bi.ly nahrazením jejich stejně kvalitními předchůdci, to teda fakt cíl hodný následování.

navsteva 23.5.2006 12:59

S rostouci cetnosti komentaru

s pera pana Dolezala (zde jiz vlastne denne), roste take jejich trefnost a riznost. Jen tak dal.

Tomas 23.5.2006 12:39

Re: Nejlepší na konec...

Taky mi přišlo...

AeroKarel 23.5.2006 12:29

Re: Co nám hrozí od KSČM?

Na to odpouštění bych se spolehl na skutečné oběti komunismu. Z Jáchymova, Bytízi, Leopoldova, domečku ........

Havel při vší úctě k němu (tedy v dobách předplyšových) měl moc kamarádů, které z rodné strany vyštvali až soudruzi po osmašedesátém. A ne všichni z nich vystřízlivěli.

Bojar 23.5.2006 12:16

Re: vážený pane doležale - prdel máte vy tam,kde maqjí lidé hlavo - jděte již k vašim clebodárcům do mnichova a neotravujte lidem žití - jste jen ubožáček

Pane, nejste vy ten yntelygent?

mlhazhor 23.5.2006 12:15

výzkum veřejného mínění

Nedávno mě na ulici zastavil nějaký člověk označený visačkou výzkumu veřejného mínění a mávaje nějakou legitimací a papíry vyzkoumával:znáte Paroubka,znáte Jandáka,znáte "Hrůzovou"... znáte... jestli tohle byl výzkum mínění tak nás potěš...někdo...

veleba 23.5.2006 12:10

vážený pane doležale - prdel máte vy tam,kde maqjí lidé hlavo - jděte již k vašim clebodárcům do mnichova a neotravujte lidem žití - jste jen ubožáček

Pavel ze Slezska 23.5.2006 11:59

Re: Re: Re: Re: Socální paradox

A dnes je to o 200% horší, a tendence - raději nedomyslet.

jakovy 23.5.2006 11:58

Re: Re: Do USA houfne emigrovt netreba

A navíc, co se serou do země, v níž nežijí ? Výsledky je nebolí a ještě budou poučovat.

Já bysem si taky zavolil v ÚSA a volil bych toho, koho Česílko nerada. (Někoho solidního.)

Pavel ze Slezska 23.5.2006 11:53

Re: Re: Socální paradox

Do horšího stavu než je nyní už ji nelze dostat. Je přebujelá a nefunkční. O korupci nemluvě. Samozřejmě nejdřív je třeba upravit a hlavně zjednodušit  zákony. Současná vláda dělá pravý opak, bohužel.:-(

ilik 23.5.2006 11:45

Re: Re: Re: Není facka jako facka...

Sobotka vědomě lže velice často. V nějaké televizní debatě tvrdil, že ministr Urban neřekl, že vysoké porodné je jen politický folklor.Bylo  to prý zkresleno opozicí. Ovšem při otázkách V.Moravce ve Středočeském kraji se přihlásila kandidátka Zelených O.Zubová a potvrdila, že tomu tak bylo.

Jaara 23.5.2006 11:41

Re: Re: Re: Socální paradox

Ano, ano, je to tak, sám jsem ještě před 13 lety pracoval na úřadu práce a tak vím, jak to tam chodí....

Jaara 23.5.2006 11:34

Re: Re: Není facka jako facka...

Nuže, o tom, že si židovskou svini vymyslel, nevím. Je naprostá pravda, že Wagnera vyloučili v souvislosti s jeho hlasováním proti koalici, PROČ VŠAK SOBOTKA V TELEVIZI LHAL???????

Vít Tyle 23.5.2006 11:31

Co nám hrozí od KSČM?

Pokud někdo disponuje morálním kreditem, který ho opravňuje k tomu, aby odpouštěl komunistům, tak je to právě Václav Havel. Současně si však myslím, že jeho "nepřímá rehabilitace" KSČM před volbami je nešťastná. Na rozdíl od Václava Havla jsem přesvědčen, že případná povolební spolupráce ČSSD s KSČM  představuje velké nebezpečí.

Ten, kdo si myslí, "že by se nic nestalo", by si měl uvědomit, že KSČM vedou lidé, kteří relativizují komunistické zločiny, jsou v čilém kontaktu se soudruhy z Běloruska a Kuby a jejich nejambicióznějším cílem je ostranění kapitalismu a zavedení "pokrokovější společensko - ekonomické formace" (zdroj: program KSČM "Naděje pro Českou republiku" www.kscm.cz). Nevím, kolik komunistů si skutečně přeje návrat starého režimu a kolik komunistů věří, že tentokrát se poučí z chyb a zavedou "opravdový komunismus s lidskou tváří". V konečném důsledku na tom nezáleží. Všechny tyto představy jsou utopické a jejich realizace by vedla k ničení svobody a prosperity. 

V čem se shodují všichni komunisté? Důvěřují státu a centrálnímu řízení. Nedůvěřují svobodě a nezávislosti. I v případě, že se zvýší podíl komunistů na moci, nedojde asi ke znovuzavedení totality. Omezovat svobodu a působit škody lze však i "měkkými prostředky": zvýšením daní, zvýšením přerozdělování, státní kontrolou či šikanou (dohled úředníků, spousty povolení a razítek, plošná majetková přiznání atd.), měkkým plánováním hospodářství v podobě státní podpory vybraných podniků a odvětví na úkor všech ostatních a mnoha dalšími metodami. Některé z těchto metod už používá ČSSD (např. investiční pobídky pro vybrané investory).

Pokud vzroste moc komunistů, budeme plíživě přicházet o svou svobodu, tedy o prostor, v němž můžeme svobodně a na vlastní odpovědnost utvářet své životy.

John 23.5.2006 11:31

Re: Re: Socální paradox

Ono se bude muset makat? Tak to váš strach chápu.

John 23.5.2006 11:30

Re: Jsem spokojen pane Johne. Re: Re: Milý pane, vy chcete slyšet jen svou pravdu. Re: Re: Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

vY JSTE OPRAVDU ZÁBAVNÝ MANIPULÁTOR. NAPISTE MI VY POPLETO, KDE SE VYZNÁVÁM Z NÁLKONOSTI K "MACÍKOVI". FOFREM, ČEKÁM NEDOČKAVĚ.

AeroKarel 23.5.2006 11:28

Re: Ano madam, jsou to mafiáni, Říkali to v telce a bylo to v novinách Re: Socální paradox

Ohlásil jste odchod do Němec, ne?

AeroKarel 23.5.2006 11:23

Re: Socální paradox

I já se ke gratulaci připojuji. S podotknutím, že práce v rozpočtové organizaci nemusí být důvod k volbě ČSSD. Potřebná rozpočtovka může na tom být za liberální vlády i lépe. Ovšem, jaká je ta Vaše nevím. Pokud to nebyl úřad pro problém roku 2000, nyní připravovaný úřad pro vysvětlení změny digitálního TV vysílání nebo tak něco ........

gerontusinza 23.5.2006 11:18

Jsem spokojen pane Johne. Re: Re: Milý pane, vy chcete slyšet jen svou pravdu. Re: Re: Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

tam kde pracuji. A nebuďte chytlavý, je to zbytečné. Myslím že jsem vám jenom doporučil něco k přečtení, nic víc nic míň. Názor si uděláme sami, že. Jen vy jste mě měl chuť vynadat. Tak se nedivte, že vzniká předpoklad vačí náklonosti k Macíkovi. Pro mě za mě. Hezký den.

šakal 23.5.2006 11:15

...chi, chi, chi...

...Vy jste můj člověk! :-)

Jaroslav 23.5.2006 11:14

Re: Socální paradox

Pokud si neděláte legraci, což je vysoce pravděpodobné, přišla jste o rozum. Seznamte se prosím s tím, co hodlá ODS udělat s rozpočtovou sférou.

Jaroslav 23.5.2006 11:12

Re: Není facka jako facka...

Wagner si tu věc s "židovskou sviní" vymyslel, aby za svůj přestupek nebyl vyloučen ze strany.  On neměl pro toto tvrzení žádné důkazy. Ta facka však nebyla před televizními kamerami, jako Mackova agrese, ale v soukromí a viděl jí náhodný svědek. Wagner byl později stejně vyloučen za to, že podrazil v rozhodujícím hlasování roku sociální demokracii.

Ladislav N. 23.5.2006 11:04

Re: A vy chcete mluvit o politické kultúře pane?

Politickou "kultůru" zaváděl (po komunistech zase) Miloš Zeman, známý tlučhuba a hulvát z ČSSD. A tak ji teď jeho partajní následovníci udržují a zalévají.

Marat 23.5.2006 11:03

Re: Re: Re: Miroslav Macek má cosi společného s Jirotkovým Saturninem: to, co si my obyčejní čičmundové ve své slabosti a při svých zábranách nanejvýš vskrytu představujeme, bez rozpaků uvádí v čin.

Cesilko,tak honem utíkejte k soudu podat žalobu.Hned zavolají ambulanci,dají vás do svěrací kazajky a odvezou na delší léčení a konečně bude klid od toho vašeho telecího béčení,že se nemůžte zůčastnit voleb v ČR.

John 23.5.2006 10:58

Re: Milý pane, vy chcete slyšet jen svou pravdu. Re: Re: Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

Blbovi napověz hloupého kopni. Kde jsem se geronte pochvalně zmiňoval o morálním profilu Macka. Nechte se zaměstnat na PR oddělení na MZ.

Marat 23.5.2006 10:57

Re: Do USA houfne emigrovt netreba

Cecilko,už zase? Tak račte se podívat oběma očima.Kdo chtěl aby mu bylo vráceno občanství,tak mu také bez problému vráceno bylo.Tak přestaňte blbě plkat.Těmi volbami jste posedlá.Ale jen vy sama.V samotné ČR nechodí k volbám bezmála polovina občanu a vůbec je to nebolí.Vás strašně bolí, že volit nemůžete. Nevím zda opravdu memůžete.Jenže nikoho kromě vás to vůbec nebolí,že se nemůže v ČR zůčastnit voleb.Když tak zoufale toužíte volit v ČR,tak proboha se vraťe do té vaší milované země.Pracujte trm,plaťe daně a neste následky své volby.Ale pokud žijete trvale  v cizině a nechcete v ČR žít,tak nechte svůj zobák zavřený a přestaňte plkat,že půl milionu emigrantu si zoufá,že se neůže voleb zůčastnit.Jste opravdu tím svým kvílením odporná,jak hromada psího lejna.A pro příště,mluvte a pište ej a jen za sebe.Půl milonu českých emigrantu,toužících zůčastnit se voleb v ČR, existuje jen  v té vaší pomatené hlavičce.