22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Cesilko 23.5.2006 5:40

Do USA houfne emigrovt netreba

Stci uznat retroaktivne(!) rodne ceske statni obcanstvi ceskycm uprchlikum, kterym, na rozdil od Polska, Rychetsky a spol to jejich ceske ukradli a dodnes drzi.

Nebpo treba umzonit

umoznit pouul milionu Cechu v zahranici vykon volebniho prava postou.

LOBBY v USA bude. Pres noc...:-D:-D

Marat 23.5.2006 10:57

Re: Do USA houfne emigrovt netreba

Cecilko,už zase? Tak račte se podívat oběma očima.Kdo chtěl aby mu bylo vráceno občanství,tak mu také bez problému vráceno bylo.Tak přestaňte blbě plkat.Těmi volbami jste posedlá.Ale jen vy sama.V samotné ČR nechodí k volbám bezmála polovina občanu a vůbec je to nebolí.Vás strašně bolí, že volit nemůžete. Nevím zda opravdu memůžete.Jenže nikoho kromě vás to vůbec nebolí,že se nemůže v ČR zůčastnit voleb.Když tak zoufale toužíte volit v ČR,tak proboha se vraťe do té vaší milované země.Pracujte trm,plaťe daně a neste následky své volby.Ale pokud žijete trvale  v cizině a nechcete v ČR žít,tak nechte svůj zobák zavřený a přestaňte plkat,že půl milionu emigrantu si zoufá,že se neůže voleb zůčastnit.Jste opravdu tím svým kvílením odporná,jak hromada psího lejna.A pro příště,mluvte a pište ej a jen za sebe.Půl milonu českých emigrantu,toužících zůčastnit se voleb v ČR, existuje jen  v té vaší pomatené hlavičce.

jakovy 23.5.2006 11:58

Re: Re: Do USA houfne emigrovt netreba

A navíc, co se serou do země, v níž nežijí ? Výsledky je nebolí a ještě budou poučovat.

Já bysem si taky zavolil v ÚSA a volil bych toho, koho Česílko nerada. (Někoho solidního.)

Ladislav N. 23.5.2006 4:10

Miroslav Macek má cosi společného s Jirotkovým Saturninem: to, co si my obyčejní čičmundové ve své slabosti a při svých zábranách nanejvýš vskrytu představujeme, bez rozpaků uvádí v čin.

;-DR^

mil 23.5.2006 4:45

Re: Miroslav Macek má cosi společného s Jirotkovým Saturninem: to, co si my obyčejní čičmundové ve své slabosti a při svých zábranách nanejvýš vskrytu představujeme, bez rozpaků uvádí v čin.

Víme, že Saturnin překvapil autora promyšleným plánem, co všechno by Miloušovi provedl, kdyby měl příležitost. Pan dr. Macek příležitost měl, mám však zato, že ji tou jednou pořádnou pošetile promarnil.

Cesilko 23.5.2006 5:48

Re: Re: Miroslav Macek má cosi společného s Jirotkovým Saturninem: to, co si my obyčejní čičmundové ve své slabosti a při svých zábranách nanejvýš vskrytu představujeme, bez rozpaků uvádí v čin.

sdeluji vam timto, ze vas pozenu k c.k.Soudu, nebot jste pomluvili Saturnina srovnavjice tohoto s Mackem!

Zatimco Saturnin je neco jako ruka konajici spravedlnost tam, kde bohyne Sprvedlnosti hyne slepotou nebo

bije vedle, pan Macek se nikdy za nikoho, za nici spravedlnost nikde neto, netento,

nebral!  Takze jste velmi pomluvili Saturnina a ja to tk nenecham...:-/:-/:-/Rv

gerontusinza 23.5.2006 10:39

Ano, a já to dosvědčím Re: Re: Re: Miroslav Macek má cosi společného s Jirotkovým Saturninem: to, co si my obyčejní čičmundové ve své slabosti a při svých zábranách nanejvýš vskrytu představujeme, bez rozpaků uvádí v čin.

:-D:-D:-D:-D:-D

Marat 23.5.2006 11:03

Re: Re: Re: Miroslav Macek má cosi společného s Jirotkovým Saturninem: to, co si my obyčejní čičmundové ve své slabosti a při svých zábranách nanejvýš vskrytu představujeme, bez rozpaků uvádí v čin.

Cesilko,tak honem utíkejte k soudu podat žalobu.Hned zavolají ambulanci,dají vás do svěrací kazajky a odvezou na delší léčení a konečně bude klid od toho vašeho telecího béčení,že se nemůžte zůčastnit voleb v ČR.

karel 23.5.2006 3:30

ČT 1 - informuje neobjektivně - nadržuje OdS

to je evidentní, zkresluje, informace jsou polopravdivé i obecně.

Např.stále se mele o stávkách lékařů proti Rathovi - ale že se stávkuje i za hranicemi, např. němečtí lékaři - to jako by nebylo. V ČT se toho vůbec mnoho nedovíte, Události komentáře jsou trapné, skáče se diskutujícím do řeči, otázky bývají připitomělé atd.

Ladislav N. 23.5.2006 4:09

Re: ČT 1 - informuje neobjektivně - nadržuje OdS

Jóóóó, za totáče, to byla jiná, že? ;-P

Alex Juchelka 23.5.2006 1:59

Cože???

[i[Obojaký způsob JE nedůstojný, okupaci Iráku jste měli říci rozhodné NE a zvýšení počtu českých vojáků v Iráku, či Afghanistánu za žádný bezvízový styk nestojí.

Čeští nelegálové, pracující zde načerno, nejsou pro USA žádným skutečným přínosem, pouze obohacují bankovní konta svých zaměstnavatelů, kteří jsou na tom s chápáním zdejších zákonů podobně (To, že zákony nejsou vymáhány je věc jiná a špatná). Kdokoliv jiný se sem může bez problémů podívat. Garantovat bezvízový styk podmínkou žoldácké služby je (z naší strany) neskutečná podlost, ona 'polská' kongresmanka by se měla stydět před Bohem a před Poláky a její návrh by měl být v Senátu jednoznačně zamítnut. Bushova, Ameriku ožebračující, pavláda a politicky zkorupovaný Kongress nemá dnes mandát Američanů a Irák je v otázkách ztráty důvěry na prvním místě. Fuj.

Ladislav N. 23.5.2006 4:10

Re: Cože???

Aleš juchelka zase blábolí...;-D

Alex Juchelka 23.5.2006 4:13

Re: Re: Cože???

Well, je to názor - ve srovnání s Vaším ničím... Věřit můžete samozřejmě čemu chcete. :-/

Cesilko 23.5.2006 5:53

Re: Deska na hotelu Chelsea, 23rd Street,NYC:

AMERICE, memu novemu domovu: KDO TEBE NENAVIDI, NENAVIDI LIDSKY ROD!"

Dylan Thomas >-V>-

Alex Juchelka 23.5.2006 14:49

Re: Re: Deska na hotelu Chelsea, 23rd Street,NYC:

Vy nenávidíte Ameriku paní Fuchsová? To je novinka, doposud jsem si myslel, že terčem Vaší nenávisti je pouze těch 30K českých emigrantů, které údajně representujete... :-/

J A Ronovsky 23.5.2006 7:26

"Čeští nelegálové, pracující zde načerno,

nejsou pro USA žádným skutečným přínosem".     Jakym prinosem pro USA je nedoucenec, poulicni bolsevicky agitator Alexej Juchelka?        ;-P                                                                              

VladaPing 23.5.2006 10:19

Re: "Čeští nelegálové, pracující zde načerno,

"Jakym prinosem pro USA je nedoucenec, poulicni bolsevicky agitator Alexej Juchelka? "

Velkým přínosem. Slouží jako velice názorný přklad pro okolí, jako příklad toho, kam až může klesnout (údajně?) člověk rozumný - Homo saphiens, který je zachvácen virem levičáctví ve své krystalicky čisté, komunistické podobě.

Vždy, když mé dospívající dítka byly zachváceny podobnými levičáckými nápady ( v pubertě relativně normální stav), jsem jim vytiskl a dal přečíst z "Haló novin" některý ze článků soudruha Kojzara a byl zase na pár měsíců klid. Již dospěly (tedy ty děti) a je, zaplať Pánbůh, klid.

BTW: V roce 1968 se vykládalo jako vtip (i když na skutečné události založeno) řešení potíží s odborovými předáky jednoho italského podnikatele (stávkování v Itálii tehdy bylo "národním sportem"), který lstivě vylákal v mikrobusu vedení odborů své firmy a uspořádal jim zájezd do ČSSR, kde zneužil vstřícnosti ROH a navštívil s odboráři několik fabrik, kde, s pomocí své manželky, rodilé Češky, uspořádal několik meetingů, kde se mohli italští odboráři seznámit s reálným socialismem.

Po návratu do Itálie byl klid, přestalo se stávkovat......

Šumavák 23.5.2006 0:54

cit.:z nichž nejvýznamnějším je účast aspoň 300 vojáků v Afghánistánu a Íránu (v tom případě lze pominout, že v posledních dvou letech překročil počet odmítnutých žadatelů o víza 3%).

Nepředbíháte trochu čas, pane Doležal????

Bubik 23.5.2006 0:45

pane Doležale díky

alespoň trochu jasného myšlení v podivných časech......

Petr Burma Dvořák 23.5.2006 8:36

Re: pane Doležale díky

Připojuji se k Bubikovi ! Komentáře pana Doležala (i když ne vždy se vším souhlasím) jsou mi důkazem, že jsem se snad úplně nezbláznil... Všimli jste si, jak mizí v českém prostředí kritické myšlení?? A je nahrazováno povrchním negativismem ? Takže : díky, pane Doležale !

Petr H 23.5.2006 0:40

Jaká slabá Špidlova vláda,pane Doležal?

Špidla byl vrchní komik v tomto panoptiku.Na sjezdu Strany tvrdě odsoudil Operaci Irácká svoboda,aby byl byl posléze pozván do Bíleho domu jako americký spojenec,což musel následně Straně na sjezdu vysvětlit.To byl ten komik,Špidla,váš tehdejší hrdina co přeci drtivě rozdrtil Klause frází Zdroje jsou.Vaše poslední články jsou fakt dobré,ale také se držte malinko při zdi.

tms 23.5.2006 0:09

Saturnin

Srovnání se Saturninem je dost pěkné, tyhle komentáře mě fakt baví.

Sibi 23.5.2006 13:27

Re: Saturnin

Ano, závěr nemá chybu.