22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hana 23.5.2006 10:08

Socální paradox

Jako zaměstnancem rozpočtové organizace byla mnou vždy volena ČSSD. To, že tentokrát budu ze zoufalství a v sebeobraně volit opozici, jest vskutku husarským kouskem vládnoucí strany. Klobouk dolů a bůh nás opatruj.

Pavel ze Slezska 23.5.2006 10:15

Re: Socální paradox

Gratuluji k prozření. Nikdy není pozdě.

gerontusinza 23.5.2006 10:27

Ano madam, jsou to mafiáni, Říkali to v telce a bylo to v novinách Re: Socální paradox

Když tohle jplatím z daní  tak to ať ten Tupolánek radši vyhraje, a tenhle nemyslící póvl vyleje. Stejně budou mimořádné volbynásledně. Doporučuji přečtení brtských listů.

http://www.blisty.cz/2006/5/23/art28524.html

AeroKarel 23.5.2006 11:28

Re: Ano madam, jsou to mafiáni, Říkali to v telce a bylo to v novinách Re: Socální paradox

Ohlásil jste odchod do Němec, ne?

gerontusinza 23.5.2006 13:30

Re: Re: Ano madam, jsou to mafiáni, Říkali to v telce a bylo to v novinách Re: Socální paradox

Proč vás tam už poslali jako daň? Nebojte on vás tam někdo spočítá.

fix 23.5.2006 10:53

Re: Socální paradox

I já pracuji v rozpočtové sféře. Při každých volbách si říkáme (směrem ke zřizovateli - MŠMT), že hůř už být nemůže, že ta největší paka jsou tam teď. Zatím pokaždé jsme se pletli - vždy nastoupila ještě větší paka, o jejich pracovním zařazení rozhoduje (od vedoucího oddělení výš) stranická příslušnost, příbuzenský vztah či schopnost rprovozovat ektální speleologii. Tak snad letos...

jomo 23.5.2006 13:29

Re: Re: Socální paradox

Svatá pravda. MŠMT je trafika. Tak pěkně si tam porefentit v klídku.

Eva D. 23.5.2006 15:14

Re: Re: Re: Socální paradox

MŠMT - zdroj chaosu. Zažila jsem pár vystoupení jejich úředníků před angličtináři  a můj závěr : radši rozpustit! To by byly úspory!

Jaroslav 23.5.2006 11:14

Re: Socální paradox

Pokud si neděláte legraci, což je vysoce pravděpodobné, přišla jste o rozum. Seznamte se prosím s tím, co hodlá ODS udělat s rozpočtovou sférou.

John 23.5.2006 11:31

Re: Re: Socální paradox

Ono se bude muset makat? Tak to váš strach chápu.

Jaara 23.5.2006 11:41

Re: Re: Re: Socální paradox

Ano, ano, je to tak, sám jsem ještě před 13 lety pracoval na úřadu práce a tak vím, jak to tam chodí....

Pavel ze Slezska 23.5.2006 11:59

Re: Re: Re: Re: Socální paradox

A dnes je to o 200% horší, a tendence - raději nedomyslet.

Pavel ze Slezska 23.5.2006 11:53

Re: Re: Socální paradox

Do horšího stavu než je nyní už ji nelze dostat. Je přebujelá a nefunkční. O korupci nemluvě. Samozřejmě nejdřív je třeba upravit a hlavně zjednodušit  zákony. Současná vláda dělá pravý opak, bohužel.:-(

AeroKarel 23.5.2006 11:23

Re: Socální paradox

I já se ke gratulaci připojuji. S podotknutím, že práce v rozpočtové organizaci nemusí být důvod k volbě ČSSD. Potřebná rozpočtovka může na tom být za liberální vlády i lépe. Ovšem, jaká je ta Vaše nevím. Pokud to nebyl úřad pro problém roku 2000, nyní připravovaný úřad pro vysvětlení změny digitálního TV vysílání nebo tak něco ........

orso 23.5.2006 13:32

Re: Socální paradox

Ten sociální paradox funguje i na druhou stranu. Je veřejným tajemstvím, že je tu spousta podnikatelů, kteří budou (zdánlivě nesmyslně) volit ČSSD. Jsou totiž již tak napojeni na penězovody státních zakázek, že pouhá představa o tom, že by pro získání zakázky museli udělat něco jiného, než podmáznout "staré známé", je pro ně přímo děsivá. Před časem to p. Schwippel celkem trefně nazval sociálně-demokratický Matrix...

Jura Jurax 23.5.2006 10:07

No,

Vlaky v Praze naberou zpoždění, aby byl učiněn nátlak na poslance ČSSD a KSČM ve věci podpory zákonné normy, kterou, jak známo, vetoval prezident Klaus.

Pronikavě blbý způsob nátlaku - poslancové nejezdí vlakem; tučné náhrady jim dovolují jezdit mnohem pohodlněji auty - a když se jim nechce čekat na dálnici v kolonách jako prostému plebsu, mohou přece grátis létat.

Zpoždění maximálně nasere prostý lid na vlacích závislý - ale dráhy si to můžou dovolit, že, dotace z daní toho prostého lidu jim politikové stejně přihrají ...

Janus 23.5.2006 10:21

Re: No,

Poslyšte, když pominu vlaky EC a IC, tak ts zpoždění mnoho cestujících snad ani nezaristrovalo ... ;-D

Pavel ze Slezska 23.5.2006 10:25

Re: Re: No,

Nasrat prostý lid a přihrát pár hlasů pravici, to oni umí. A to je dobře.

Kirken 23.5.2006 10:00

Nejlepší na konec...

To s tím Saturninem fakt sedí...;-D;-D;-D

Tomas 23.5.2006 12:39

Re: Nejlepší na konec...

Taky mi přišlo...

gerontusinza 23.5.2006 9:51

Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

http://www.blisty.cz/2006/5/23/art28524.html

John 23.5.2006 10:26

Re: Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

SUPER A KDE JE URÁŽKA RATHOVY ŽENY NEBO PŘÍTELKYNĚ.

Mackovi nevadí vzájemné politické urážení vážený:

"Nevadí mi, že mne David Rath hodnotí jako etickomorální nulu, na svůj názor má právo. Nevadí mi, že lže o Knižním velkoobchodu, neboť ten vyšetřovala policie na přání Rychetského, Zemana a Špidly léta a léta a sesbírala téměř dvaapůl metru dokumentů...aby nakonec zjistila, že jsem nic nezákonného neprovedl, neboť v politice to tak chodí. Nevadí mi, že lže o jakési mé roli v případu neexistujícího "švýcarského konta" ODS, byť jistě ví, že jsem v době, kdy mělo údajně vzniknout, byl léta jen řadovým členem ODS na Moravě, to je opět v politice běžné. Nevadí mi, že se velmi přehnaně zmiňuje o večírcích a mých přítelkyních, závist je také běžná věc.

Ale co si v žádném případě neměl dovolit, je otření se o můj vztah k mé ženě - jednak není milionářka a jednak jsem si ji rozhodně nevzal pro peníze, ale z lásky.

A protože jsem, byť si to David Rath nemyslí, osoba morálně velmi integrovaná, vyřeším tuto jeho invektivu tak, jak se mezi chlapy řešívá...doufám jen, že ho potkám co nejdříve".Takže propagandu MZ si strčte za klobouk.

gerontusinza 23.5.2006 10:36

Milý pane, vy chcete slyšet jen svou pravdu. Re: Re: Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

Ta údajná urážka manželky pana Macka se nestala. To jen pan Macek se dělá lepší než je. také to zdůvod%nuje tak že se otřel o "vztah k mé ženě." Pane čtěte pořádně, jen sdělil, že je pan Macek na peníze. A kdo není pane?  

JEN TEN promyšlený ZPŮSOB je zajímavý. A morální profil pana Macka? Ale to snad ani nemůžete myslet vážně. Ale pro ODS skutečně dobrý.Skutečně.

John 23.5.2006 10:58

Re: Milý pane, vy chcete slyšet jen svou pravdu. Re: Re: Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

Blbovi napověz hloupého kopni. Kde jsem se geronte pochvalně zmiňoval o morálním profilu Macka. Nechte se zaměstnat na PR oddělení na MZ.

gerontusinza 23.5.2006 11:18

Jsem spokojen pane Johne. Re: Re: Milý pane, vy chcete slyšet jen svou pravdu. Re: Re: Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

tam kde pracuji. A nebuďte chytlavý, je to zbytečné. Myslím že jsem vám jenom doporučil něco k přečtení, nic víc nic míň. Názor si uděláme sami, že. Jen vy jste mě měl chuť vynadat. Tak se nedivte, že vzniká předpoklad vačí náklonosti k Macíkovi. Pro mě za mě. Hezký den.

John 23.5.2006 11:30

Re: Jsem spokojen pane Johne. Re: Re: Milý pane, vy chcete slyšet jen svou pravdu. Re: Re: Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

vY JSTE OPRAVDU ZÁBAVNÝ MANIPULÁTOR. NAPISTE MI VY POPLETO, KDE SE VYZNÁVÁM Z NÁLKONOSTI K "MACÍKOVI". FOFREM, ČEKÁM NEDOČKAVĚ.

gerontusinza 23.5.2006 13:35

Re: Re: Jsem spokojen pane Johne. Re: Re: Milý pane, vy chcete slyšet jen svou pravdu. Re: Re: Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

Ale vyznáváte se sám od sebe a tvrdíte že jsem manipulátor, to vám neastačí. Svatá prostoto. Pa a hezký den, nemám bohužel tolik času a musím se i živit. Pokud byste náhodou chtěl vědě jak, tak že to docela jde.

John 23.5.2006 13:50

Re: Re: Re: Jsem spokojen pane Johne. Re: Re: Milý pane, vy chcete slyšet jen svou pravdu. Re: Re: Račte se prosím přesvědčit o tom Jak Rath urážel Macka na Britských listech. Nahlédněte.

Takže nic, bláboly jako vždy. Zářný to příklad inteligentního jedince.

Mirek 23.5.2006 9:45

Díky

Díky, pane Doležalo, každé rozumné lovov poslední době mi dává naději, že přeci jen je šance volební změny.

Malý Aston 23.5.2006 9:41

Pohlavek je pohlavek

Volby nevolby,někdo vyhraje,někdo prohraje.Kdo vyhraje o tom rozhodnou voliči. Cesta k poznání občanské společnosti založené na znalosti demokratických principů bude zřejmě ještě dlouhá.Moje známá,paní profesorka vždy volila ČSSD a najednou bude volit ODS.Kde se vzal ten obrat v myšlení? Paní profesorka učí ,překládá a ještě má jiné aktivity.Prostě se snaží,to co umí prodat formou služby. A on příjde konec roku,všechny příjmy ji sečtou a ona musí doplatit daně.A protože hodně pracuje,hodně platila. A je vyléčená.Takže občan musí být léčen a své vlastní poznání použít pro své rozhodnutí. Takže volič,který je již vyléčen bude volit ODS,volič který je v léčení bude volit nějakou pidistranu a volič nemocný,který netouží aby byl vyléčen bude volit komunisty v ČSSD a KSČM. Pro čítelnost je nazývám bolševiky. Je mi jen jen líto,že jsem většinu svého života prožil pod vedením bolševiků,potom jsem se 9 let domníval ,že je to již jiné,posledních 8 let zase pod vládou bolševiků a zase mě to čeká.Včera jsem se díval na státní pohřeb generála Peřiny, styděl jsem se za nás všechny,kteří připouští,aby se bolševici znovu dostali k moci.Jejich boj za demokracii a svobodu,byl zřejmě zbytečný.