21.6.2024 | Svátek má Alois


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka 3.2.2006 7:44

Vážení Balbínovci

Lidovci za 16,5 roku nepřetržitého vládnutí nadělali spoustu "průserů" a trefit se do nich je vaše právo, má to jen jedno malé ale:
buď budou lidovci v příští vládě nebo budou vládnout komunisti se socany (Kalousek to dobře ví, vám to asi ještě nedošlo). 
Švrk 3.2.2006 7:41

Re: Události viděné zavázanýma očima.

Pane, řekl bych v datštině (jestli si na ni pamatujete) : "On datr dat katrká šušu" což prý znamená "otec Dat ví vše". Co víte ale nechcete říci Vy, to mi z vaší reakce nedošlo.
Netřeba 3.2.2006 6:38

Milý - nemilý Doležale

Proč vás najednou zajímá, kde bere jakási strana prachy? Resp. kde bere kdokoliv jakékoliv prachy. Vždyť otázka nabývání majetku je u nás přísné tabu, téměř na hranici trestního zákona.
Jen občas se najde nějaký dobrák, který se (tiše) optá, ke vzal prachy Kalousek, kde vzal prachy Tlustý, ale odpověď ani nečeká. Kde vzal prachy Krejčíř, Pitr a ty mrtvoly kolem něho, Srba, v krabici od bot, Kavan v trezoru ministerstva atd. atd.
Za všechny to odskákal chudák Gross. To chudák nemyslím, že bych ho litoval.
Josef 3.2.2006 5:58

Pan Doležal

Podle pana Doležala si Václav Havel vyřizuje účty se svými odpůrci ale pan Doležal si po zbytek svého života bude vyřizovat účty s Havlem.  
KIKINA 3.2.2006 4:57

Re: Pane doktore Cimický; neztratil se Vám jeden pacient ?

Slava 3.2.2006 2:24

Události viděné zavázanýma očima.

Jako obvykle sledoval pan Doležal události separován od reality. S tímhle viděním běhu věcí by se dalo polemizovat od prvního velkého písmena k poslední tečce. Tak alespoň jednu perlu. "Smysl zveřejňování karikatur proroka Mohameda mi sice uniká..." Proč o tom tedy píšete? Celá geneze je na stránkách internetu k nalezení a jak to bývá, začala naprostou banalitou.  Jenže to už by panu Doležalovi dalo moc práce, že. A horší je, že podobným způsobem panu Doležalovi uniká i ten zbytek.
tjuska 3.2.2006 1:31

Tuhle mě Klaousek vytočil,

když tvrdil, že s padáky neměl nic společného, všechno že si zadávala armáda. Ano, armáda si zadala parametry a předběžné i cenu. Na ministerských úřednících v čele s Kalouskem pak bylo uspořádat výběrové řízení. To se jim povedlo tak znamenitě, že vybrali firmu, jež padáky nikdy předtím nevyráběla, byla zatraceně drahá a vyrobila nepoužitelné zmetky, které stály několik lidí život. Tam se musely přelít sakramentsky velké prachy, aby to prošlo. A Kalouskův postoj? Já nic, já muzikant!! A má zdánlivě pravdu, konkrétní stopy k němu vedoucí jsou pečlivě zameteny, přestože je jasné, že v tom musel jet taky (spolu s jinými armádními zakázkami). Chce se mi z toho chlapa zvracet, ten má věst lidovce do voleb!
jen dotaz 3.2.2006 1:05

Co je spatneho na delani si srandy z Kalouse???

A Veskrna a spol jeste existuji??? (Jak naznacuji formulace o utocich na oponenty Havla.) Je to cele nejaky ponekud obskurni text.
Milan Vosecky 3.2.2006 0:20

A mne zase zajima kde vzal Kalousek prachy.

No vlastne me to nemusi zajimat, je to jasne, byl namestek an ministerstvu obrany. Diky jemu a jeho placi na sjezdu (se slovy bratri a sestry, prece mi budete verit) je pro mne jeho strana nevolitelna. No mozna ty prachy nebyly za padaky ci jinou smelinu, ale za nejaky uplne jiny podraz.
fakír 3.2.2006 0:18

neuvěřitelné

Balbínovci jsou spiklenci. :-))))))))))))))))))))) myslím že z doležala budou mít radost.
JoJo 3.2.2006 0:08

A máme tu další spiknutí

tentokrát chudák Balbín likviduje KDU