20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Xaver X.X. 3.2.2006 11:19

raule, přečtěte si vysvětlení šimonovi.

Pokud i potom nadále budete trvat na svém, pak je to vaše právo, s tím nic nenadělám.
ferry 3.2.2006 11:18

Re: Balbínova strana už dávno není žádná recese, ale obyčejný politický instrument na kompromitaci politických oponentů Havla a spol.

Pan Doležal je důchodce, toto děla navíc. Kurňa, von si ho živí Škromach. V příštím volebním období mu ten důchod asi sebere anebo to udělá jako kdysi komouši svým třídním nepřátelů - 180 Kč měsíčně.
Xaver X.X. 3.2.2006 11:17

šimone, nikdy ti nemůžu a nebudu vyvracet to,

co si myslíš a čemu věříš. Souhlasím, že je to marný, jeto marný, je to marný....  Možná znáš frantu osobně, pak bych se nedivil. Neb psaný text někdy mate....Tímto zdraví skvělého oponenta Modrého ptáka, je-li tu!!!!!!!!
PetrN 3.2.2006 11:17

Vůl?

Vůl? Spíš Vuhl...
raul 3.2.2006 11:14

Re: Tak to je superargument.....

Xavere, Vaše formulace nejsou moc jasné. Nicméně: chcete-li tvrdit, že výrok A->B je evivalentní s várokem B->A, pak se hluboce mýlíte a podivné logiky (brouka Pytlíka) používáte právě Vy. Howg.
Xaver X.X. 3.2.2006 11:14

Ano, Paroubek je riziko.

To není nic nového pod sluncem. Teď jde o to najít, kdo je menší riziko.
ferry 3.2.2006 11:13

Re: Re: levičák Pravdoláska

Ale skutečně, pokud jim jde o věc, proč neudělali taky bilbordy s krvavejma komunistickejma rukama, socanskejýma čistejma rukama. Na to bych jim i přidal.
PetrN 3.2.2006 11:13

Re: Co je spatneho na delani si srandy z Kalouse???

Obskurní je především pan Balbín-Hrdina ve své buřince. Jedinou slušnou reakcí od Kalouska by bylo vrazit mu ji hluboko do chřtánu. Billboard s třemi rakvemi na padáku je zatím to nejhorší, co bylo v téhle oblasti v Česku vytvořeno. Bránit se? Jak? Jakákoliv obrana pouze způsobí další  rozmazávání této hňupoviny, s čímž balbíni a pravda a láska samozřejmě taky počítají. Vůbec tady pozoruji že socani&their company dělají vše (slušné, neslušné, pravdivé, lživé, morální, nemorální, už jenom čekám na fyzické útoky) rpo to, aby tyhle volby vyhráli. Vědí, že jim jde o vlastní prdele (s prominutím), protože jejich zločiny, především ekonomické (vposledku třeba Unipetrol) by po prohraných volbách zcela jistě někdo vyšetřoval (a možná i vyšetřil) a to by byl megaprůser...
šimon klein 3.2.2006 11:12

Re: Šimone, jak víš, že policajt nekrad?

xavere, napsal jsi to opravdu srozumitelně - co je to ale platný, když já na rozdíl od tvého superkorektního politického přístupu si myslím o frantovi totéž, co tvůj předřečník.....máš to se mnou marný,marný,marný.....
Xaver X.X. 3.2.2006 11:05

Šimone, jak víš, že policajt nekrad?

Jak víš, že zloděj krad? To je to, oč tu běží. Osočení kvůlivá podezření není argument. Pan Doležal bez důkazů podezírá balbíny, že jsou placenou havlovou pátou kolonou. No a ten jeden diskutující zase bez důkazů osočil pana Doležala, že je klausovou placenou pátou kolonou. To je to, oč tu běží, snad jsem to teď již napsal srozumitelně...
šimon klein 3.2.2006 10:59

Re: Tak to je superargument.....

policajt ke zlodějovi: pane, vy jste kradl !
Odpo: ne, vy jste kradl.
Je to ta správná logika? - prý ano.....
Vládík 3.2.2006 10:47

Paroubkův nástroj

Souhlasím s článkem v jeho hodnoce "ministra" Ratha. Jen je třeba poznamanat, že Rath je nástrojem (sice podlým, ale jinak poměrně hloupým) ministerského předsedy. A je to Paroubek, kdo je výrazným nebezpečím pro tento stát, pro jeho demokratický vývoj a tím pro nás pro všechny. Paroubek je nesmírné riziko. Vzpomeňte jak začínali prakticky všichni diktátoři - jako rozhodní legání "vylepšovači" exidtujícího stavu. Jako Paroubek nic nevylepšili a kam jednotlivé země zavedli.   Paroubej  j e  r i z i k o !
Taraszátaras 3.2.2006 10:34

Tajné chodby a zákruty Vašeho uvažování, pane Doležale

(kterým kromě Vás už rozumí pouze landsmanšaft), postrádají elemntární předpoklad novinářské práce: logiku. Vaše příměry nejenom nesedí, ony jsou zcela mimo mísu! Podle Vás se ke stávce lékárníků mohou vyjadřovat pouze lékárníci, vše ostatní je demagogie. Když si lékárníci najímají píár agentury, tak je to stejné, jako když emigranti za totáče podporovali disent. Proč by se nemělo zkoumat, zda Pekárek má či nemá vazby na ODS? A znovu je přítomna pomsta Čechů (nemnoha, navíc většinou kriminálníků) na Němcích, jako skoro v každém Vašem tématu. Pokud bychom chtěli zachovat úměru k této Vaší posedlosti, musely by být Terezín a Osvětim každý den v palcových titulcích na prvních stranách novin.
Otakar 3.2.2006 10:33

Nic nepochopil!

Pan Václav Havel nám dokazuje,že ještě není politická mrtvola, i když je. Jeho morbidní nenávist k V. Klausovi je patologická a nevyléčitelná. Ten člověk si vůbec neuvědomuje ,že je pro  český národ jen neštěstím. Jeho ujetí přátelé s balbínovi "poetické strany" si ani snad neuvědomují svoji naprostou zbytečnost a přijatelnost snad jen jako recese. Jak se říka, když už nic jiného nemohu, tak alespoň zasmrdím a poplivám. 
aťa 3.2.2006 10:33

Re: Občanský budíček

To teda smekám čepici
před takovejmadle básníci...
JT 3.2.2006 10:26

Pane Doležal!

Když už jsme u těch peněz, bylo by docela zajímavé zeptat, se kde bere peníze "politolog" Doležal. Nechcete snad tvrdit, že Vás uživí honoráře z Neviditelného psa a vypadá to, že nikdo jiný Vaše "hlubokomyslné" úvahy mimo Šafra neuveřejňuje. Dokonce jste dopadl tak, že nad Vaším článkem tady nemasturbuje ani Sládkova kohorta ve službách modrých ptáků ( momentálně pod článkem Vašeho antipoda Pehe ). Zbývá než konstatovat:
a.)  Pokud by neexistoval pan Havel - byly by Vaše články zhruba o třetinu kratší.
b.) Pokud by neexistoval Doležal, Tlustý, Langr, Nečas , Zahradil a Říman - ODS by možná
      vyhrála volby.
Taraszátaras 3.2.2006 10:16

Re: levičák Pravdoláska

Mohl jste to napsat mnohem úderněji, politický achjo vykleštěný býku: Kdo nejde s námi, jde proti nám!
Xaver X.X. 3.2.2006 10:15

Tak to je superargument.....

Použije-li člověk A vůči člověku B výrok V tak je to v pořádku. Použije-li tento výrok V člověk B vůči člověku A v opačném gardu, tak je to špatně? Zvláštní logika....
Tomáš Kubín 3.2.2006 9:59

Re: Ach jo, pane Doležale

Ach jo, nejste Vy náhodou politický vůl?
Tomáš Kubín 3.2.2006 9:57

levičák Pravdoláska

Zajímavý postřeh, to s těmi billboardy. Je pikantní že Pravdoláskovi kašpaři ještě nenapadli komanče a socany. Myslím že to přesně dokresluje profil ostudného Havla.
franta 3.2.2006 9:18

Ach jo, pane Doležale

nejste Vy náhodou obyčejný politický instrument na kompromitaci politických oponentů Klause, Topolánka a spol. ? A úplně nejvíc se mi líbí, jak pěkně obhajujete svobodu vyprávět vtipy o muslimech a kritizujete vyprávění vtipů o Romech.  Zase ta pěkná modrá konzistence, že ? Nebo že by jenom pragmatický (nebo třídní) pohled ?   
Šedovous 3.2.2006 9:14

"....podstate ta zalezitost neohrozila bezpecnost statu....."

Jasně, jeden mrtvej paragán tam jeden mrtvej paragán sem....a penízky z kšeftu na mou vilu....
Škoda, že vám jednen z těch paragánů nedopadl na lebeň, aby se vám trochu rozsvítilo.
Šedovous 3.2.2006 9:07

Balbínova strana už dávno není žádná recese, ale obyčejný politický instrument na kompromitaci politických oponentů Havla a spol.

Teda číst žvásty tohodle agitpropčíka ......
A kdo a jak platí tebe, žvástama na čoklovi si těžko vyděláš i na slanou vodu....
aubis 3.2.2006 8:16

Re: Re: Pane doktore Cimický; neztratil se Vám jeden pacient ?

Ztratil. Říká si Kikina.
jogurt 3.2.2006 8:15

hovadné a provokující

Živá provokace. Co se dá dělat. A´t tedy žije zlo a nenávist - ODS a Kalousek.
J.B.Marconi 3.2.2006 8:11

Občanský budíček

Paroubek, Filip, Sobotka, Ráth -
navlékaj nám na krk drát.
Tahle čtverka hubatejch -
ví, že drát ten je ostnatej.
Myšlenkou baví se pádlou -
jak drát ten nám utáhnou.
Proto se probuď občane - ať po volbách se to nestane. -               
Nevím Neřeknu 3.2.2006 7:59

Re: Re: Tuhle mě Klaousek vytočil,

Štábní informační systém stál těch miliard deset a firma, která chtěla vyhrát se až tak netajila před partnery s tím, že vyhraje, že  u Kalouska už byly a mají to jisté. Deset miliard za systém, jehož kvality a využití je sporné. Vedle toho se jeví dvacet respektivě 25 mld za stíhačky a OT jako dobrá investice!
šašek 3.2.2006 7:59

Re: Vážení Balbínovci

Jirko, trochu počtů by neškodilo. Lidovci s ODS většinovou vládu nesestaví. A účast NS nebo ED je zatím dost nejistá
TOM 3.2.2006 7:49

Re: Vážení Balbínovci

Nato je ovšem třeba ihned stranu zakázat, vedoucí představitele zavřít a sympatizanty (třeba mě) vyhodit z práce. Nebo, pokud podnikají, zničit byznyss.
xrb 3.2.2006 7:46

Re: Tuhle mě Klaousek vytočil,

Padaky byly za par milionu a v podstate ta zalezitost neohrozila bezpecnost statu. Proc se ale nikdo nezajima a nezajimal o dodavku velitelsko-stabniho systemu pro ACR za par miliard ze stejne doby? Tu zajistovala firma rizena jednim z nejuspesnejsich spolupracovniku StB z 80tych let ("praskl" 12000 lidi - to neni preklep) a krome podezreni z korupce tam mohou byt i jine zajimave souvislosti.