20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jojin 3.2.2006 16:05

???

Když jsem četl tento článek tak jsem začal mít dojem že se dívám na chocholouše který skáče z jedné koňské koblížky na druhou a neví do které klovnout.Hromada různých více či méně důležitých politických témat semletá na jednu hromadu bez návaznosti a jakéhokoliv závěru.Pro vysvětlení mladším čtenářům: chocholouš - pták velký jako vrabec a podobně zbarvený, který má na hlavě chocholku peří.Koňské koblížky - produkt trávení koně.
Jimmi 3.2.2006 15:55

Važte slova, pane Doležale!

"...útoky této pastrany..."  "...na prohře pravice (tj. ODS) má zájem Pravda a Láska..." "...Balbínova strana už dávno není žádná recese, ale obyčejný politický instrument na kompromitaci politických oponentů Havla a spol..." "...Kalouska zajímá, kde na to berou prachy. Mne taky..."
 
Myslel jsem, že jste cosi jako politilog. Ale tohle je horší než z Haló novin.....
 
 
Macourek 3.2.2006 15:19

Re: Re: Nic nepochopil!

...umí s mobilem jako Tlustý...antivulgární jako shit Topolánek.... 
Macourek 3.2.2006 15:17

Re: Paroubkův nástroj

Já jsem taky pro úsporné balíčky páně Klausovy, z těch riziko nehrozí. Co se neuspoří, to pošle z HongKongu Pepa.
Macourek 3.2.2006 15:15

Re: Re: Re: levičák Pravdoláska

Zase budu sponzorovat bilbordy s textem: S Klausem nebo doleva!
Už se těším na opakování opoziční smlouvy.
Macourek 3.2.2006 15:11

Re: Nic nepochopil!

Strécu, když už chcete hájit český národ, tak se naučte český pravopis. Máte tam hrubek jako sudetský Němec. ale ten umí alespoň německy.
Co to je: morbidní nenávist je patologická a nevyléčitelná. Užívat cizí slova je pro někoho někdy fakt rizoto.
Žulový Aston 3.2.2006 15:06

Balbínovci zneužívají špatné pověsti KDU-ČSL

Politický profil této strany - neexistuje člověk ten, kterému by nešlo vrazit dle potřeby kudlu do zad a díky tomu být ve vládě - je ovšem problémem KDUČSL, nikoli Balbínovců. A zoufalství páně Kalouskovo vyjádřené stálým varováním před komunizmem, se kterým KDU vehementně 4O let spolupracovala, zavání projevem farizejské prostitutky. A jestliže si na svou podporu do koalice  vybrala ODS tuto farizejskou dívenku, která je opravdu asi pro většinu občanů ČR (viz preference) nestravitelná, pak je to problém ODS. A zřejmě pana Dolleschala.
raul 3.2.2006 14:32

Xavere

Shrnu to: 1) Vaše ironie nad mými překlepy je trochu laciná. Nicméně si musím dávat větší pozor. 2) Já jsem Vám cosi napsal a Vy jste mě odkázal na Vaše vysvětlení šimonovi. 3) Já jsem se Vás znovu dotázal na to, co považujete za mou chybu. Místo toho jste mě poučil, že nebudete vykládat mé výroky. To jsem od Vás ovšem nežádal. Ptal jsem se pouze na tu chybu. Tu jste mi nesdělil. Toť vše. Tož tak. Takováto diskuse ovšem nemá smysl. Přestává být jasné, kdo je větší blázen. Nepochybuji ovšem, že Vám je to jasné.
zrusksc 3.2.2006 14:24

Svatá pravda

P.Doležal velice trefné a pravdivé,neni co říct!
jeff 3.2.2006 14:17

Re: Doležale,

"Ovšem Váš dnešní vtip o tom, že Philips vyrábí u Hranic televize jen proto, aby socani vyhráli voby, to je opravdu nejlepší vtip za posledního půl roku, co jsem slyšel."
Šejno, to co uvádíte v článku není. Buď je to jen váš blud, nebo nejste schopen chápat psané slovo. V každém případě se tu pokoušíte oblbovat.
jeff 3.2.2006 14:06

Re: Nic nepochopil!

Mirku Šejno,
když nemáte argument ( víte co to je?)  používáte Kojzara, už asi po padesáté. Inovovat !  Mladší generace už Klojzara nezná. Co takhle, lže jako Rath,  je pravdivý  jako Paroubek,  poctivý jako Zgarba...
Xaver X.X. 3.2.2006 13:46

Může existovat i nefarizejské moralizování?

Navrhuji další příměry: farizejská slušnost, farizejská věrohodnost, farizejská solidárnost, farizejská spravedlnost, farizejský kapitalismus, farizejský Havel, farizejský Klaus atd...
Xaver X.X. 3.2.2006 13:27

Když já nevím, co je evivalentní várok...:-)

A navíc nejsem váš tiskový mluvčí, abych vysvětloval vaše výroky. Já mluvím za sebe a mluvím tedy o tom, co jsem řekl já a nikoli vy. Tož tak.
Xaver X.X. 3.2.2006 13:23

Komouše z kterejch stran ráčejí mít na mysli?

jeff 3.2.2006 13:04

Re: Pane Doležal!

A pokud by neexistoval JT výraz "závistivý hajzl" by přišel o svůj význam.
jeff 3.2.2006 12:57

Re: Ach jo, pane Doležale

Franto, pokuste se zapojit mozek. Předmětem, kritiky je Paroubkovo( jako politika)  se pochetávání vtipům o Romech v podání mistra Krampola, nikoliv  Krampolovo právo na tyto vtipy. 
Pokud by se oranžový meloun měl chovat jako onen majitel pařížských novin, musel by vtipného mistra vykopnout z jeviště.
jeff 3.2.2006 12:48

Re: Balbínova strana už dávno není žádná recese, ale obyčejný politický instrument na kompromitaci politických oponentů Havla a spol.

no na rozdíl od šedopindů to vyjadřuje názor. A kdo plní kasičku šedému fouskovi?
jeff 3.2.2006 12:44

Re: Vážení Balbínovci

Balbínovci mají svaté právo psát na bilbordy co je napadne. Stejně tak mají právo si přečíst že jsou partička politických idiotů ( a to jen s velkou mírou tolerance).
Klaun Parafin 3.2.2006 12:42

Halalí, halaló! Ať žijí balbínci!

Znáte tu "story", jak motýl mávne v jihoamerické pampě křídlem svým pestrým a v českých luzích a hájích se strhne vichřice? Její největší škodlivost se právě projevila v ofouknutí, žel nebo nežel, pana Doležela... Tak dlouho ležela, až doležela, myslím, ta motýlí samička. Taková mrňavoučká záminka a tolik ohlušivých zařvání komentátorských lvů! Ale že nejste moc slyšet, ten bilbord od Balbínu je aspoň vidět...
jeff 3.2.2006 12:40

Re: Události viděné zavázanýma očima.

Slavo, ty seš ale vůl.
Jaroš 3.2.2006 12:30

Re: Ano, Paroubek je riziko.

No, to je opravdu těžké hledání. Ach jo.     
Kromě komoušů snad už všichni!
Šedovous 3.2.2006 12:29

Re: Pane Doležal!

Neberte Tlustou Bertu na tohodle čimčaráka. Trefil jste ve všech směrech, ale příště stačí vzduchovka .
míša mýval 3.2.2006 12:28

jak to vidí Tupolánek

Hysterická radost Tupolánka a jeho hochů kolem krachu LG Philips mě nepřekvapuje. Podívejme se jak to vidí: Nastrkáme-li do LG Philips dvě miliardy aby pět let zaměstnával tisícovku lidí, musíme na to vybrat minimální daň a další poplatky od tisíce dejme tomu hokynářů z vesnic. Ti zkrachují a nejenže nás stojí na sociálních dávkách čtyři miliardy, ale současně minimálně deset strarodůchodců na jednu prodejnu se nedobelhá do nejbližšího hypermarketu a zcela vysílení skončí na LDN, kde jejich pobyt přijde na dalších 500000 ročně, tedy za těch pět let 25 miliard. Paroubek vám ovšem vysvětlí, že to je blbost. Zkrachovalí podnikatelé nedostanou nic a v rámci Velkého Paroubkova rozvoje Krajů si pořídí dvorek se slepicema (patronkou bude Zuzana). Ostatní celkem souhlasí, až na konečný efekt. Na eldéence se jich ujme oblíbený dR (ath) Kevorkian, který jim přiškrtí infuze, takže zanedlouho budou při průměrné váze 30 kg expedováni ke kremaci. No a to je další úspora, neboť pokud důchodce, kterému lítali tupolánkovi pečení holubi do huby zemře na infarkt při váze 140 kg, je spotřeba plynu v krematoriu čtyřnásobná. Takže Paroubek bez problémů splní i Kjótský protokol
Jaroš 3.2.2006 12:26

Pane Doležale, trefil jste hřebíček na hlavičku

To je zase vřeštění a nadávek! A farizejského moralizování...
klown 3.2.2006 12:23

To snad citujete z blesku nebo bravíčka

Chudák pan Doležal IV., který se snaží píchnout tu napravo tu nalevo. Škodí, škodí, kudy chodí,...
raul 3.2.2006 12:05

Pane Šejno

Pane Šejno, ani mně nevadí na Paroubkovi ta příhoda s vtipy na Romy. Daleko víc mi na něm vadí a z toho mám strach jiné jehéo vlastnosti a sklony. A dost mě děsí, že nevidím voliče socdem, kterým by toto vadilo. Připadá, že jsou slepí, hluší a nebo před tím vším účelově zavírají oči. A přitom by jim to mělo vadit nejméně tolik jako pravicovým voličům (k nimž se hlásím). Ona ta podoba dnešních dnů s léty 1946-48 není tak bezvýznamná.
Joska 3.2.2006 12:02

Ach jo, nešťastný pan Doležal

Já bych po tom pane Doležale šel zvostra: kde berou ti balbínovci prachy? Že oni je maj od Havla? A za to musej dělat špinavou práci - ostouzet KDU-ČSL. A to proto aby se nedostala do parlamentu a ODS neměla s kým vládnout. A Havel se konečně "dočká" vlády bolševiků se socany. A todle všechno ten Havel dělá kvůli tomu Vaškovi Klausovic...
Mirek Šejna 3.2.2006 11:51

Otakare,

takto stranicky uvědoměle, jako Vy, psával soudruh Kojzar do Rudého práva. On ale narozdíl od Vás nedělal gramatické chyby.
Mirek Šejna 3.2.2006 11:48

Doležale,

Mě tedy vtipy o cikánech nevadí. A nevadí mi pravě proto, že nevadí ani cikánovi Gondolánovi. Jestli ten vtip urazil Vás, tak nejspíš máte problém s tzv. politickou korektností. Mě nevadí ani vtipy o Židech, protože moje babička, otec a teta jsou Židé. Vám by Doležale jistě vtipy o nás Židech vadily, ale to je problém Váš, o kterém ovšem nemusíte psát sáhodlouhé politické agitky. Ovšem Váš dnešní vtip o tom, že Philips vyrábí u Hranic televize jen proto, aby socani vyhráli voby, to je opravdu nejlepší vtip za posledního půl roku, co jsem slyšel.
raul 3.2.2006 11:26

Re: raule, přečtěte si vysvětlení šimonovi.

Xavere, já se ptám Vás co je chybného na tom, co jsem Vám napsal. Rád Vám posloužím příklady.