3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mach 17.1.2006 9:51

Re: modré brýle Doležala

Šejno, chce to nebýt tak selektivní a slyšet i věci, které se nehodí. On Paroubek byl opravdu vulgární jak nevzdělaný pingl. Najděte si, co řekl o tom, že není cimprlich, to je opravdu silné kafe. Ale uznávám, že se to sprosté může zdát jenom mně, vám to zřejmě přijde opravdu vtipné. 
Renata D. 17.1.2006 9:46

Že by náš politolog hledal práci.

Pane Doležale, proč jen prostě nenapíšete že nemáte Paroubka rád a že potřebujete na stará kolena konečně upíchnout na nějaký dobrý flek a sázíte vše na jednu kartu. Pak to bude všem jasné a nemusíte psát tolik dlouhých vět.
M. Zima 17.1.2006 9:38

Nééé, buďte klidný, Vy vůbec nejste žádný rasista,

Vy jenom myslíte jako kLaus, takže je tu možnost, že jste obyčejný blbec, a to s tím rasismem je druhořadé.
Antonín Hrbek 17.1.2006 9:22

Re: modré brýle Doležala

Vážený příteli,
když poslouchám pana Posselta, tak mi s pojmem pingl asociuje pan Doležal
 
Norbert Z. 17.1.2006 9:20

Re: Re: Kdo bude volit socany?

Veselý neblbni, musíme holt volit tu příšernou ODS, abysme se zbavili socanů. Třeba se pak podaří nějak se těch ódéesáckcých dinosaurů zbavit - Bože, už taky blbnu ....
Antonín Hrbek 17.1.2006 9:19

Re: Tedy Bohumile Doležale, Vy jste to ale napálil. Co je s Vámi ? Dobře jste se vyspal? Dzp.

Nikoliv, ale nelze vyloučit, že pan Doležal dostal tučný příspěvek (hádejte od koho) za to, že prosazuje aby "pravé karlovarské oplatky" mohli vyrábět sudeťáci v Bavorsku.
b.trnkocy 17.1.2006 9:13

Re: Kdo bude volit socany?

klasik,(Vancura)rikal: "s Vaňkem se raď...". Jenom doufam, ze tim nemyslel socana Vaňka IP:203.134.67.xxx.
Kajan 17.1.2006 9:12

Tedy Bohumile Doležale, Vy jste to ale napálil. Co je s Vámi ? Dobře jste se vyspal? Dzp.

Mirek Šejna 17.1.2006 8:57

modré brýle Doležala

„Pan prezident musí zvažovat trošku lépe, co vypustí z úst“. řekl Paroubek, což Doležala rozzuřilo k nepříčetnosti. A tak Doležal pak reagoval mnohem noblesněji, že Paroubek by měl "zvažovat trochu lépe, co vypustí ze svých nevymáchaných úst". Jo tak takto Doležalovsky možná mluvili ti nejblbější pinglové z RaJ. No a ta tiskovka s hejtmany byla trochu jiná, než ji prezentuje pingl Doležal. Já jsem ji totiž viděl v přímém přenosu, narozdíl od Doležala, který o ní četl v novinách. Hejtmnani se tam střetli s Rathem. Tošenovský požadoval, aby se Rath veřejně omluvil za větu, že hejtmani chtějí rozkrást nemocnice. Rath odvětil, že dokud budou hejtmani Ratha obviňovat, že chce nemocnice znárodnit, pak on bude tvrdit, že hejtmani je chtějí rozkrást. Paroubek se této přestřelky nezůčastnil. pouze na závěr Paroubek řekl, že existuje společný materiál o nemocnicích, kde je mnoho bodů zajímavých jak pro hejtmany tak pro vládu a že po prostudování se k tomuto materiálu chce s hejtmany znovu sejít a jednat s nimi.
ptakopysk 17.1.2006 8:53

Re: Takže 27.1. v 18.00 u Vodičky, Plzeňská restaurace, Keramická 3, Praha 7.

áj fak jů! Jů motofoko vodycka!
tibie 17.1.2006 8:46

Re: Re: Kdo bude volit socany?

Patřím k voličům ODS,mám stejné problémy jako Vy, říkám jim: nové větry ze starých pr.....Ale koho chcete volit? Železný o sobě vědět nedává, KDU-ČSL je totéž v černém, ale než bych nechala vládnout komunisty...I když je názor, že se komunisti musí napřed " odkopat",aby od nich byl pokoj.Že by z vlády potom utíkali velmi rychle do oposice.A  když vidím jejich volební preference, je mi jasné, že volit MUSÍM.Ale koho.Taky bych potřebovala tip.
tibie 17.1.2006 8:37

rasista sice nejsem,

ale dělat rozdíly mezi pracovním a koncentračním táborem u Romů...Ta práce pro ně musela být horší,než kdyby je nechali jenom zavřené, byť bez jídla
Veselý 17.1.2006 7:55

Re: Kdo bude volit socany?

A koho chcete volit? Já osobně nevidím politickou stranu, které bych mohl dát hlas. Dejte mi typ. Uvítal bych porážku ODS, aby si tam konečně udělali pořádek a zbavili se dinosaurů.
Kalhous 17.1.2006 7:52

Ale dou, pane Doležal!

Ale dou, pane Doležal, nejsou voni taky ňákej ten politikolog? To vam sou lidi, který ke všemu remcaj, na všechno maj hned připravenou vodpověď (to se prej učí na těch školách) a jak se strhne ňáká bitva, tak se hned hrnou na generálskej post.
Andy 17.1.2006 7:41

A voliči by měli na základě této Paroubkovy sebeprezentace trochu lépe zvažovat, komu dají v červnových volbách do PS svůj hlas.

když jim se to líbí . S takovou láskou se vinou k ruce s bičem, vděčně hladí okovanou pěst dělnictva.
M. Zima 17.1.2006 7:35

Pane Doležal, proč mluvíte o "ohavné pidistraně" a

nezmíníte "ohavného" pidipresidenta kLause, ani "ohavného" pidihistorika Ransdorfa, když všichni tři říkají totéž a vzájemně se na sebe odvolávají. Už vůbec Vás nenapadlo zmínit zbabělé pidižurnalisty z MfD, kteří včera konsekventně mluvili o "sběrném" táboře, ty dva pidipolitiky sicei zcela opominuli, ale především v jejich zájmu vypnuli diskusi. Možná, že Vám to, jako českému žurnalistovi uniká, ale Vaše selektivní etická sensibilita Vám sice otevírá dveře do českých médií, ale dělá z Vás pidižurnalistu Neffovsky - Čulíkovského ražení, včetně subtilní ochrany národa.
čtenář 17.1.2006 7:32

Re: Re: Kdo bude volit socany?

ne to jste Vy
Lojza 17.1.2006 7:05

Jmenování vlády

Dle pana Doležala by asi bylo nelepší,aby Václav Klaus zrušil volby a znemožnil tím získání hlasů socanům a jiným živlům.Poté by měl na věčné časy jmenovat do vlády a parlamentu tu jedinou správnou (svou rodnou) stranu.Nic by pak nebránilo harmonickému rozvoji této společnosti.Mám ale dojem,že toto tu už jedno bylo.
eTony 17.1.2006 6:29

Ladislave N.

a ještě jednu znám : chceme dosáhnout plné zaměstnanosti.
AGO 17.1.2006 6:25

Paroubek zvedl prst

předtím jej ovšem naslinil,aby zjístil odkud vítr v kauze "Kakaový Bob" vane.Pánové na místě premiéra se nám uhnízdil větrný kohout Paroubek.
Josef 17.1.2006 5:43

Re: Kdo bude volit socany?

Vaňku vy jste idiot,zloděj anebo kurva?
Ladislav N. 17.1.2006 4:57

Výrok týdne: Pokud bude volební kampaň trvat dostatečně dlouho, budou na jejím konci všichni poslanci v kriminále a občané ČR nebudou muset platit žádné daně. :-D :-D

 
Špidla: Sestavím pro Vás kompetentní a důvěryhodnou vládu.
Gross: Zabráním návratu doby beztrestných podvodů a tunelování.
Buzková: Nepřipustím sociálně nezodpovědné experimenty, včetně školného. Zasadím se o to, aby deregulace nájemného neohrožovaly občany.
Rusnok: Do roku 2005 pojedeme z Hradce Králové do Prahy po dálnici.        
Kraus:  Moje heslo: VAŠE STAROSTI NA MOJI HLAVU    
Škromach: Prosadím výstavbu bytů pro mladé. Zasadím se o to, aby lidé nad 70 let měli léky bez doplatků.      
Hojdar: Prosadím proplacení  vládou slíbených státních dotací Ústeckému kraji.
Vanek 17.1.2006 4:40

Kdo bude volit socany?

Jen idiot, zlodej a kurva.
Kikina 17.1.2006 0:41

Bohumile, díky za typ k volbám.....

protože:   .... pokud bude volební období trvat dost dlouho, budou všichni poslanci v kriminále a my nebudeme platit žádné daně ..  Co víc si mohu přát, že pane Škromachu....
 (A vy jste tady na NP o panu Doležalovi tak nepěkně mluvili...
Klaun Parafin 17.1.2006 0:18

Takže 27.1. v 18.00 u Vodičky, Plzeňská restaurace, Keramická 3, Praha 7.