3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jakovy 17.1.2006 11:46

tu neznám

Kdo chtěl redukovat občany ČR na 787 ?  (= poslance, senátory a pár zblblých)
Mirek Šejna 17.1.2006 11:44

Marcelo

čím a jakou větou urazil Paroubek prezidenta Klause? Pořád mi to tady nikdo není schopen doložit. Tak mi to napište vy, Marcelo. Samozřejmě, že takový výraz, jako "hovado typu Paroubka" Vám připadá slušný, že? Zatímco věta "pan pesident by měl zvažovat trochu lépe, co vypustí z úst" je hulvátství nejvyššího stupně, že Marcelko ?
jonáš 17.1.2006 11:43

Re: Re: Pane Šejno

Dobrá, paní Marcelo, a teď se prosim vraťte do prádelny, máte tam ještě pár hnědých nevymáchaných podvlíkaček --
Marcela 17.1.2006 11:38

Re: Pane Šejno

když uráží pana prezidenta hovado typu Paroubka, který bohužel a k ostudě je předsedou vlády této republiky, uráží to i mne jako občanku a daňovou poplatnici. Ať se to Paroubkovi líbí, nebo ne, je to náš zaměstnanec a já doufám, že mu to my zaměstnavatelé ve volbách spočítáme a tím mu dáme přes tu nevymáchanou hubu.
Ladislav N. 17.1.2006 11:27

Re: ...vulgární či netaktní slova jsem z úst Paroubka neslyšel...

A to my (já určitě) zase ano. Od jisté doby tohle vnímám(e) jako samozřejmost, už nám to ani nepřipadne "nenormální"... ;-)
Mirek Šejna 17.1.2006 11:23

Hele Dvojko,

ještě nám řekni, kam paroubek ty prachy z RaJ zašantročil. On totiž paroubek vlastní je chalupu a byt v paneláku na sídlišti. To je nějak málo na to, že si prý nakradl tolik už za socialismu. To dříve-soudruh-zemědělec tlustý má vilu za 10 mega a Tololánek s neúplatným Dalíkem loni koupili byty na Hradčanech oba za 8 mega. A "pingl" paroubek bydlí v paneláku a má chaloupku. nějak se mi ten nepoměr nezdá. tak nám to modrá Dvojko vysvětli.
jonáš 17.1.2006 11:23

Re: Re: Jonáši

Tam se píše něco o loupežnících?
Marcela 17.1.2006 11:23

Re: Re: Kdo bude volit socany?

Pane Veselý, já budu volit ODS. V Každé straně se najde ten, který se nezavděčí lidem všem. A v ODS je pro mne takových nejméně.
Ladislav N. 17.1.2006 11:22

Re: Alzheimer-Bush bude vařit plzeňskej prazdroj...

... a Creutzfeldt-Jakob bude vrábět pochoutky z hovězích a skopových mozečků... :-D
mak 17.1.2006 11:20

Re: Re: mimoparlamentní strany

Ladislave N, velmi prekvapujete, zde mate 1000% pravdu, toto si ale lidi vubec neuvedomuji, ze volbou desitky pidistran, ktere se nemohou a nedostanou do parlamentu, prerozdelenim davaji hlas kscm, cssd, ods, kdu. To je lepsi si vybrat nejmensi zlo, kdyz stale rikaji, ze neni koho volit, ale strany velke. 
Jiří K. 17.1.2006 11:19

No, jestli ono to nebude s tím Klausem tak trochu tím,

že on sám prakticky nikoho urážet nepotřeboval, neboť to za něho rádi a v míře více než dostatečné udělali jeho pohůnci v médiích (viz. pan Doležal dnes i jindy) i ledaskde jinde. Proč nosit dříví do lesa.
 
To Zeman i Paroubek jsou v situaci naprosto opačné - od počátku na tapetě a pod palbou ze všech pozic.
Takže pokud se nechtějí nechat soustavně a beztrestně urážet, nezbývá než postupovat taktikou "koho si sám neurazím, toho za mne neurazí nikdo".
 
Jinak pan Doležal už dávno nevystupuje jako politolog (natož pak objektivní) ale bohužel jen jako tuctový propagandista.
Ladislav N. 17.1.2006 11:16

Re: ...o nevymáchané hubě našeho premiéra....

tady asi nikdo nepochybuje (kromě vás). Tak kde je asi problém?
myskamiki 17.1.2006 11:15

Re: Jonáši

Jestli znate aspon malicko Ustavu a 129/2000 Sb., tak hejtmanum date za pravdu.
Ladislav N. 17.1.2006 11:15

Renato, neblbněte....

Pan Doležal má vynikající postřehy a třeba já se nad jeho texty docela dobře bavím, jak dokáží být trefné i vtipné. Autor, který dokáže v jednom textu zkritizovat a "zesměšnit" současně dva politiky - soupeře z protilehlých stran, je v českých médiích vzácnou léčivkou. Tak pana Doležala nepodezřívejte z nekalých úmyslů a nechejte jej psát, co umí a chce... :-)
Mirek Šejna 17.1.2006 11:14

Jonáši

to je právě ono. Hejtmani o Paroubkovi a jeho vládě mluví jako o bandě loupežníků, a premiér se s nimi přesto sejde, neboť není cimprlich. Zato kdyby Paroubek o hejtmanech řekl, že jsou banda loupežníků, to by byl poprask v médiích a zde na Psu o nevymáchané hubě našeho premiéra.
Mirek Šejna 17.1.2006 11:08

Machu,

a co kdybyste ocitoval ty údajné Paroubkovy vulgární věty, nebo uvedl zdroj na webu, kde bychom si to přečetli. Já jsem to viděl v přímém přenosu na vlastní oči a vulgární či netaktní slova jsem z úst Paroubka neslyšel.
jonáš 17.1.2006 11:06

Hezký počteníčko

"Já jsem pánům hejtmanům také řekl, že já se s nimi scházím, přestože představitelé jejich strany, s výjimkou pana hejtmana Juránka, toho jsem jaksi dal přece jenom trošku stranou, že o mně hovoří a o mé vládě, jako o bandě loupežníků, tak se přeci s nimi scházím. Tak, aby nebyli tak cimprlich, když já nejsem cimprlich, a neudělá se mi špatně, když tedy jdu na schůzku s nimi" -- http://wtd.vlada.cz/scripts/detail.php?id=9588
Ladislav N. 17.1.2006 11:06

Re: mimoparlamentní strany

Sdílím váš deficit výběru stran, ale uvažte, zda by hlasovací lístek pro mimoparlamentní stranu s mimimální šancí na úspěch nebyl lístkem zahozeným do kanálu na ulici...
Mirek Šejna 17.1.2006 11:06

Milý Pavlíku

Sdělte mi, co je sprostého na Paroubkově větě: "Pan prezident musí zvažovat trošku lépe, co vypustí z úst“. O nevymáchaných ústech mluvil pingl Doležal nikoli Paroubek. Ovšem pokud premiér se nesmí vyjadřovat k osobě prezidenta vůbec, pak chápu vztek modrého kurníku, že si premiér dovolil vůbec něco říci.
Antonín Hrbek 17.1.2006 11:06

Re: Re: Re: Tedy Bohumile Doležale, Vy jste to ale napálil. Co je s Vámi ? Dobře jste se vyspal? Dzp.

Vážená Renato
u výrobků jsou místní jména používány ve dvojím smyslu a to jako označení určité technologie a jako označení místa původu, tedy působením genia loci. To první je jen obchodní název, to druhé ochranná značka. A o tu v tomto případě jde.
Mimo jiné - do karlovarských oplatek se má podle receptury přidávat karlovarská voda. Jde to i v Bavorsku, ale lidé by se na to chodili dívat.
Podobný spor byl s becherovkou a probíhá na celém světě s "pilsner".
Pan Doležal se postavil proti zájmu České republiky mít chráněnou obchodní značku.
Lojza 17.1.2006 11:03

Návrat totality

Socani nejprve zprivatizují banky a většinu strategického průmyslu,vstupem do EU úplně otevřou hranice,téměř zruší armádu(hlavní mocenský nástroj),aby po volbách v roce 2006 všechno pracně obraceli zpátky.Proč to dělat jednoduše,když to jde složitě.
Pavel Normální 17.1.2006 11:02

kultura

Pan Doležal zapomněl jak Klaus se rval s novinářkou o diktafon,jak rozbil mobil novináři,jak odešel z televize,protože chtěl mluvit sám a nechtěl tam Luxe.Jistě bych mohl jmenovat více.O Zemanovi je psát je snad zbytečné.Tak proč u Paroubka to vadí.Dále Bendl chce omluvu,ale pamatuji,že se hrdě hlásil,že je to jeho výmysl"Grosstapo" a když mu někdo řekne,že je zloděj,tak brečí v televizi.Myslím,že Doležal uvádí,že je politilog,ale myslím,že politolog měl objektivní.To on není.
jonáš 17.1.2006 10:59

Re: Re: Re: Tedy Bohumile Doležale, Vy jste to ale napálil. Co je s Vámi ? Dobře jste se vyspal? Dzp.

Ale ať si je vyráběj, ale netvrděj že jsou "karlovarský", když nejsou odtamtud. Nebo tu veteš zrušíme, Alzheimer-Bush bude vařit plzeňskej prazdroj, Soare bude točit šampaňský a masokombinát Lety u Písku prodávat parmskou šunku --
Pavel 17.1.2006 10:58

Re: modré brýle Doležala

Pane Šejno, vědomě či ne, ale lžete, protože vyjádření Paroubka s inkriminovanou větou jsem zase v ČT viděl já. A tu ubohou trapnost skutečně na kameru řekl.
Evropan (original) 17.1.2006 10:50

Re: .....Proubek...RaJ ???????

Diky 2 za vynikajici postreh, jen jste asi nechtene odhadl velkou vetsinu mistniho obyvatelstva, jedine stesti, ze (zatim) nejsou v pozadi ruske tanky. Nahradniho Husaka uz bychom meli
VH 17.1.2006 10:49

Pane Doležale,

nebylo by marné, kdybyste ve svých úvahách občas zmínil, že je možné volit i mimoparlamentní strany. To pro ty potencionální voliče, kteří jsou nespokojení, nerozhodní, navíc jaksi pomalejší a  o  to více manipulovatelní. Pan premiér o takových  ví  velice dobře a manipuluje jen se z něj kouří.
 
2 17.1.2006 10:32

.....Proubek...RaJ ???????

Problémem pana premiera je jeho minulost a to nemyslím korupční prostředí na magistrátu Praha, ale ta vzdálenější za socialismu. Ačkoli člověk nemusí vždy souhlasit s Klausem či Zemanem, tak to byli státníci,můžeme třeba říci sui generis,ale Paroubek se vyznačuje tím nejhorším co bylo možno za doby nedávno minulé vygenerovat. On prostě lidsky vyrostl v tom prostředí socialistických restaurací, zelinářů, taxikářů apod., tomu mohou porozumět jen  lidé starší 35 let. Každý náměstek RaJ / socialisický podnik sdružující restaurace / měl své náměstky a vedoicí,kteří byli napojeni na STB, ale ne pro politiku, ale z ekonomických důvodů, v těchto podnicích, jako jedněch z mála v ČSSR se bylo možno dostat k hotový penězům a to platí zejména pro RaJ Praha 1,kde byly ty nejlukrativnější podniky. Realita byla taková,že každý vedoucí restaurace musel odevzdávat na vedení určité peníze a část těchto peněz byla dále předávána koministickým orgánům a STB,jakmile by se nějaký náměstek nezapojil tak by byl během jednoho měsíce odsunut na jinou práci, náměstci na RaJ Prahy 1 dále brali za přidělení restaurace od vedoucího částku asi 40.000 Kč / dnes = 400.000Kč /, toto byla realita a také to muselo každého zúčastněného poznamenat. Ono je v ČR dnes asi opravdu jedno jestli tady vládne ČSSD nebo ODS, ale možná by neškodilo se zeptat pana premiera, zda vzal někdy úplatek.
Virtuál 17.1.2006 10:26

Reakce růžového spektra na Doležalovy postřehy

je jako píchnutí do vosího hnízda.Jejich tatíček Paroubek je zcela nenapadnutelný.Že se chová jako potomek, nebo podomek ? Gottwalda jim nevadí, snad to ani nevidí.Že jeho oblíbenec Rath má způsoby řeznického psa jim snad dokonce vyhovuje a je jim sympatické.Že tito pánové vnesli do politiky manýry padesátých let jim taky nevadí.Kdo nejde s námi, jde proti nám - je jejich heslo.Kdo ze straníků se odváží jen pípnout, je exemplárně ze strany vyloučen, gauneři typu s.Krause jsou tolerováni a chráněni., naopak napadeni ti, kteří je kritizují. Je to zcela jasný návrat totality.Zatím plíživý, ale evidentní a bude-li po volbách parlamentní většinou KČSSD, Bůh nám pomoz! Lidi, vemte rozum do hrsti a nevolte strany primitivů a nevzdělanců.Vím, že nikde nejsou andílci, ale na pravé straně spektra je alespoň o poznání víc inteligence, než nalevo.A hlavně, žádná pravicová strana naní tak infiltrována komunisty, jako ta KČSSD.Jedna její polovina stoprocentně, ta druhá minimálně z padesáti procent.Tak zvažte, co z jejich vítězství může vzejít: nová totalita a rudá budoucnost.Konec svobody, nastolení vlády dělníků a pracující inteligence.To už známe, takže by to mnohým nemuselo činit potíže, narozdíl od mravenčího úsilí vybudovat postupem doby slušný, demokratický stát se slušnými stranami a vedením.
Renata D. 17.1.2006 10:16

Re: Re: Tedy Bohumile Doležale, Vy jste to ale napálil. Co je s Vámi ? Dobře jste se vyspal? Dzp.

A proč by je vyrábět nemohli, když je vyrábějí podle svého původního receptu?
Čumil 17.1.2006 9:57

Hehehe, pan autor utrpěl předvolební stařecký raptus...