19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Šizuňk 4.7.2006 0:04

Re: Re: Re: Nicneříkající tlachání

Teď ti  Kláro došly argument a proto kopeš ! ;-P

Šizuňk 3.7.2006 23:52

Re: Re: Tak už se s tím Doležale smiř

Ty nejsi Vůl ty jsi Tupolánek

Aštar Šaran 3.7.2006 23:15

Re: Přestaň tu opruzovat, světelný anděli.

V pohoďe, už sem na ní poslal letku světelných andělů. Váš PrOtEcToR

bambus 3.7.2006 23:10

no já nevím

to proboha topolánek nemá nějakýho asistenta, kterýho by tam poslal místo sebe? Co asi mohl Moravec dělat, říct Paroubkovi ať si zbalí švestky a odtáhne, že tam pustí koťata?

tom 3.7.2006 22:51

Re: Tak už se s tím Doležale smiř

ty nejsi pařez ,ale vůl

babka 3.7.2006 22:26

Re: Podlézavý pazgřivec a milovník komunistů, infantilní Moravec je ostudou televize.

super

kpt 3.7.2006 22:16

Re: Tak už se s tím Doležale smiř

Raději nebudu odpovídat - chce se mi nad tím sociálním státem zvracet. Vycová z mladé generace nemakačenky těšící se na konec pracovní doby, na rekreaci v Bulharsku na pivněnky atd. DO ŘADY LEVÁ VPŔED DRŹET HUBU A KROK - jako v RaJi.!!

Klára 3.7.2006 21:07

Re: Re: Nicneříkající tlachání

Nechápu dvě věci, proč mi tykáte a proč váš příspěvek je ještě horší než prázdné tlachy, které jsem kritizovala.

BORG 3.7.2006 20:41

Re: Re: Re: Nicneříkající tlachání

A tvůj přítel eStBák ,který u toho byl je samoyřejmě důvěryhodnější než pan senátor Mejstřík.

BORG 3.7.2006 20:37

Re: Re: Re: Re: Re: Nicneříkající tlachání

PRO VRCHLOVÉ  H O V N O JE SKODA VŠEHO.

Marcela 3.7.2006 20:31

Pro RolenaVý

Výstižné a pravdivé !

Marcela 3.7.2006 20:28

Re: Neuveřitelná zaslepenost

Přesné a naprosto pravdivé!

dajanaj 3.7.2006 20:12

Re: Re: hnus

ze SSM se přestupovalo do KSČ, to už Mestřík nestihl. Byl Velký Listopad 89,který připravoval spolu s StB. Takže srovnání je na místě.

dajanaj 3.7.2006 20:00

Re: Re: Re: Nic zajímavějšího byste nenapsal? Re: Re: Re: Zbabělý Topolánek poskytl Paroubkovi vítaný dvojnásobný časový prostor

odkliknu ......:-D

dajanaj 3.7.2006 19:58

Re: Re: Nic zajímavějšího byste nenapsal? Re: Re: Re: Zbabělý Topolánek poskytl Paroubkovi vítaný dvojnásobný časový prostor

Ano v dopise se to tak píše,s výjimkou dopisů,kdy píši člověku,kterého dobře znám,ale tady na netu. Každý v tom máme úlety, známý říká,že to není hrubka,je to jen překlep. A má pravdu, pokud nepíši důležitý nebo úřední dopis,okliknu to většinou bez kontroly napsaného.

dajanaj 3.7.2006 19:49

Re: Re: Nejdřív štěkal o podání demise (lejtěnant Tupohlávek-Topolánek, dnes mlčí. Jedniná odpověď -vůl z Valaška. j

Bonužel je to všechno pravda, jak může být volič ODS(věřím,že je zklamaný z patového výsledku voleb),tak zaslepený,že pravdu,která je jasná,ale bohužel není taková,aby hrála do karet jejich straně,prostě nevídí a nechce vidět. Říman a jeho ministrování - katastrofa, Tlustý ,Nečas,Langer všichni s patenten na rozum,vláda s balíčky,Sarajevo uvnitř vlastní stany, Klaus zvolený komunisty,pak řekne,že s nimi jednat nebude.Spousta klauz do ktarých byli členové ODS zapleteni a nikdy nebyly vyřešeny. Jejich mrtvý turecký sponzor,který byl už X let pod drnem. Dodneška nevysvětlili,kde ty peníze vzali. Komunistiská historie nejméně poloviny členů ODS,jaký je rozdíl,mezi komunistou a komunistou? Jen ten že ten který dokáže převlékat kabát podle toho,.jak se mu to zrovna hodí,je pro mě nedůvěryhodný. Nakonec ODS už nám měla možnost dokázat co dokáže. Děkuji nechci. Jak jen máme krátkou pamět.

dajanaj 3.7.2006 19:34

Re: Re: Re: Nicneříkající tlachání

Proč by měl mít Tpolánek potíže s jednáním s komunoisty, vždyť jeho rodinu celý život živili. Jeho matka byla sekretářkou pana soudruha Mamuly a Mirečkovi umetala díky tomu cestičku. Ten,kdo si pamatuje dobu před listopadem,tak určitě ví,jaký byl Mamula komunistický pohlavár. Ostraváci by mohli vyprávět.

dajanaj 3.7.2006 19:30

Re: Re: Nicneříkající tlachání

Ale pan senátor Mejstřík opravdu chodil na StB a spolupracoval s nimi jako funkcionář SSM a dokonce domlouval listopad na Národní, to vím od člověka,který tam u toho byl. Takže není o nic lepší, jen zloděj volá,chyťte zloděje.

dajanaj 3.7.2006 19:26

Re: Nicneříkající tlachání

Kláro, jsi trochu mimo. A trochu dost. Pokud vím, Paroubek (když pominu jeho občasné  impulzivní reakce),není zase tak špatný politik. Ale kdo to nechce vidět,nevidí. Nevím,kolikl ti je a jestli si zapamuješ na vlády sestavené ODS, které skončily balíčky a předáním vlády vládě odborníků. Myslím si,že v situaci,která nastala po volbách,by bylo nejrozumější ji nyní sestavit s tím, že do dvou let  se vypíší předčasné volby. Já jsem vnímala přdvolební klání,jako silně pro ODSácké v kterémkoliv médiu. Volební kampaň byla,co se slušnosti týče, nekorektní a proto mám pocit,že by tím byly ovlivněny výsledky voleb. Nerozhodnutí voliči byli kauzami těsně před volbami ovlivněni a proto si myslím,že skutečné rozložení sil, je úplně jiné. Nemusíš se mnou souhlasit, jen jsem využila právo se k tvému příspěvku vyjádřit.

dajanaj 3.7.2006 19:09

Re: obvyklá demagogie

Já to cítím taky tak. Díky za výstižný příspěvěk. Topolánek si podělal,co mohl a tím ukázal,že není schopný řídit tuto zemi.  :-D

Eva D. 3.7.2006 19:02

Re: Podlézavý pazgřivec a milovník komunistů, infantilní Moravec je ostudou televize.

Mám podobný dojem. Bohužel, dnes si zase na Radiofóru hezky povídali s Kováčikem. jsou vždy tak opatrní, aby jejich hostovi z KSČM proboha neřekl někdo něco negativního, že snad zase ty telefonáty posluchačů zakážou. Stejně je na ně čím dál méně času.:-(

dON 3.7.2006 18:53

ČT

On to hloupej Honza ve svém spacáku vyřeší a z ČT bude zase poslušnej ? „pravicovej”? podvraťák;-D  

jirka.s. 3.7.2006 18:48

Re: Nicneříkající tlachání

Ptáte se, Kláro, proč socani nenominují svého kandidáta na předsedu PS? To by pak totiž nemohli předložit své hlasovací lístky. Bylo by to příliš debilní i na socany, kdyby jejich kandidát nedostal ani jeden hlas.

jirka.s. 3.7.2006 18:40

Re: Nejdřív štěkal o podání demise (lejtěnant Tupohlávek-Topolánek, dnes mlčí. Jedniná odpověď -vůl z Valaška. j

Skutečně objevné! To já tedy musím být také pěkný  vejlupek, když jsem byl na vojně se synáčkem soudruha Mamuly. (Mimo jiné pěkný hajzl, v šedesátém osmém byl první co se objímal s ruskejma lampasákama.). Ale vraťme se k tobě, pepane. Ty to asi nemáš v životě jednoduché, viď? Ta závist, to je svinstvo, člověk se kvůli ní ani nevyspí. A nejvíce tě samozřejmě, předpokládám, sere to vzdělání tebou zmiňovaných, že? Ale hochu to jsi musel být pěkný vůl, že sis ani ten VUML neudělal, případně RSDr. nezískal. To si stihli ke jménu připojit  právě takoví kapitální pitomci jako byl právě mladý Mamula.Jinak ty máš zřejmě stále po ruce takový malý sešitek jako mívaly všechny domovnice, do něhož si zapisovaly všechno, co se po baráku šustlo. Normální člověk totiž nemůže jen tak z hlavy během 5 minut vysypat všechen ten hnůj jako se to povedlo tobě.Žluč z toho tvého slintu přimo tryská.

info 3.7.2006 18:34

ksčm=čssd

Paroubek „sjednotil“ levici. Předvolební záblesky úzké spolupráce KSČM a ČSSD se v nejasné povolební situaci staly drsnou realitou - KSČM se ocitla v roli dceřiné strany ČSSD.

Přemýšlejme; Paroubek je zcela prokazatelně velký hráč a na politické šachovnici rozehrává taktické partie, při kterých dokáže postupně odkrývat slabiny svých soupeřů i „spoluhráčů“.

Zatímco několik málo měsíců před volbami Paroubek veřejně proklamoval, že „…mezi ČSSD a KSČM je neřešitelný rozpor“ a spolupráci s komunisty označoval za „absurdní a morálně nepřijatelnou“, nyní mu přichází místy až nekritická podpora ze strany KSČM vhod. Paroubek ví, jak jsou pro přední představitele KSČM důležité posty v čele Poslanecké sněmovny a jejích orgánech, přizpůsobil proto svůj slovník vzniklé situaci a stal se sám o své vůli „čestným“ mluvčím komunistů. Komunisté se tak dobrovolně a bez jakéhokoliv odporu stali štítem pro jeho povolební mocenské taktizování.

Naši představitelé však zřejmě zcela nedomýšlí, kam až může tato Paroubkova touha po moci a absolutním ovládnutí levé části politického spektra české společnosti dojít. Komunistická strana může být během několika málo let zcela vymazána z politické mapy České republiky. A o to, zdá se, Paroubkovi v tento okamžik jde. Paroubek zvolil „neagresivní“ cestu; postupně svým předem promyšleným působením na podprahové vnímání levicově orientovaných občanů započal s „přetahováním“ stoupenců a mnohdy i členů KSČM k ČSSD.

My však musíme tomuto tlaku odolat a rozhodně se mu postavit. KSČM se musí vůči ČSSD, která již mnohokrát v historii zradila pro své mocenské ambice své myšlenky i program, jasně vymezit, a nesmí být jen její pouhou vybledlou a názorově prázdnou kopií. Komunistické myšlenky jsou pro nás přece podstatné, a to do té míry, že se musíme stát radikální levicovou opozicí, odmítnout za současné společenské situace jakoukoliv účast na moci, a nezpronevěřit se tak svým jasným zásadám. autor: Irena Ernestová, Ludvík Šuldazdroj:  KSČM

jirka.s. 3.7.2006 18:22

Re: Nic zajímavějšího byste nenapsal? Re: Re: Re: Zbabělý Topolánek poskytl Paroubkovi vítaný dvojnásobný časový prostor

Samozřejmě pochopíme, že blbost se smí tolerovat pouze do určité míry. Mohu tě ujistit, že ta tvoje ji už překročila.(Malé "t" v tvém oslovení píši záměrně, velké "T" píši jenom lidem, kterých si vážím. To je ale samozřejmě zbytečné ti vysvětlovat, že?)

pařez 3.7.2006 18:20

Tak už se s tím Doležale smiř

že tu nebude vládnout nacionalistická, asociální ODS. Ale naopak proevropská a sociální ČSSD, jež dnes jako jediná naplňuje motto listopadové revoluce "Zpátky do Evropy".

netopil 3.7.2006 18:14

obvyklá demagogie

Už když jsem sledoval nedělní Otázky Václava Moravce mi bylo jasné, že přijde chytrolín, který to podá přesně tak, jak to teď p.Doležal. Nikdo ničeho nevyužil. Za to, že je p.Topolánek srab a bál se přijít do televize, nemůže ani Paroubek - bezohledu na to, zda k němu chovám či nechovám sympatie - ani moderátor Václav Moravec, který navíc dle mého dělal co mohl, aby se nenašel nějaký Doležal, který by napsal podobnou pitomost jakou dnes zde máme tu čest číst. Pane Doležale, jste obyčejný demagog. Jak říká P.Čtvrtníček v "Ivánku kamaráde,..." : "To by člověk blil Milane."

Jiří K. 3.7.2006 18:14

No, s tím se dá částečně souhlasit.

Ovšem ještě větší hovadina byla ta sáhodlouhá debata hned po volbách - nikdo nic konrétního stejně ještě nebyl schopen říct a neustále se to vlastně točilo v kruhu obecných proklamací.

Dramaturgům nedošlo, že méně je někdy více.

jirka.s. 3.7.2006 18:10

Re: jeětě jednou Re: Protože je zde několik grafomanů tak prosím Re: Pane vy nejste obyčejný člověk, vy jste neobyčejný vůl. Re: Re: hnus

Sláva, hurá, napotřetí to máš! Jinak máš měkký zřejmě především mozeček. Nemáš doma náhodou slepice? Že by sis na něj hodil dvě vejce, to by bylo pošušňáníčko.Alespoň k něčemu by byl dobrý. Jinak, geronte, to že někdo umí pravopis, to ještě zdaleka neznamená, že je grafoman. Ale tobě samozřejmě nemá cenu ten rozdíl vysvětlovat.