27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 3.7.2006 9:04

Pan Doležel předpokládá,že co občan to blb!

Pan Doležel nemá pravdu. Kdyby pravdu měl,tak by ČSSD vyhrála a společně s KSČM tady klidně vládla. Pan Paroubek již mnohokráte vystupoval všude a ke všemu a ono to nepomáhá.Já se naopak domnívám,že čím více vystupuje,tím hůře pro něho a pro celou ČSSD. V neděli bylo pěkně,nevím kolik občanů netrpělivě čekalo,co nám nového pan Paroubek a pan Moravec řekne.Nevím kolik občanů odložilo práci na zahrádce,neodešlo na koupaliště jen a jen aby jim něco neušlo,co je důležité pro jejich všední život. Je dobře,že máme několik programů,na jednom se chvástal Paroubek jak společně s komunisty vyhrál a na druhém blekotal Zaorálek jak taky vyhrál. Vésti diskuzi s hulvátem,může jedině hulvát a takový ještě ani v ODS ani v KDU ani u Zelených není a vystoupení pana Filipa je rajská hudba proti vystupování pana Paroubka a Ratha. Je dobře,že normální politici odmítají vésti diskuzi s ním a jemu podobným. Skončil Sládek,skončí i Paroubek a Rath. Český občan nemá rád ani lháře,podvodníky ani politiky,kteří dne hovoří tak,zítra jinak a skutek utek.

Mejla 3.7.2006 8:59

Podlézavý pazgřivec a milovník komunistů, infantilní Moravec je ostudou televize.

Překonal už ho jen Pokorný s Nováčkem, když si do rozhlasu v den výročí vraždy Dr. Horákové pozvali místopředsedu KSČM Exnera - hnus. Veřejnoprávní prostředky jsou dnes už okupované zastydlými svazáky a revolučními odborovými gardami, lidmi podobného věku i "vzdělání", kteří až na výjimky se nikdy neživili vlastní prací.

ahasver 3.7.2006 8:56

Nynější vedení ODS se po volbách prezentuje jako sbor kocourkovských radních

Kdyby si pan Doležal přečetl něco rozumného, třeba Zákony profesora Parkinsona, pak by věděl, že u vedení ODS se projevuje vysoký stupeň nesvisticidy (neschopnost a závist dosahují velmi vysokého stupně koncentrace). A ta je, jak tvrdí geniální pan profesor - nevyléčitelná!!

obyčejný člověk 3.7.2006 8:48

Teatrální gesta

Dnes v rozhlase Paroubek povídal, že nebude dělat TEATRÁLNÍ gesta. Zajímavé slovo, které si socani "koupili" už od dob zednáře Grosse.

Pak hned dodal, že jeho dnešní program je zasedání vlády a pak bude spěchat na svatbu registrovaných homoušů. Jestli tohle není TEATRÁLNÍ gesto jak vyšité, tak jsem čínský bůh srandy.

obyčejný člověk 3.7.2006 8:40

Re: hnus

Jakube, pokud jste skutečný sociální demokrat a máte svědomí, tak první co byste měl udělat, je žádat své vedoucí představitele o vysvětlení všech podezření a kauz (Kubiceho zpráva  a další) a rovněž je hnát k odpovědnosti.

V podvědomí národa je vaše strana považována za polozločineckou, která zde 8 let buduje mafiánský socialismus. Kdo toto podporuje je i sám viníkem.

Mirek 3.7.2006 8:39

Re: Re: hnus

Moravec tak kopal i před volbami, nevšimli jste si. Pokud by za něco ytál on, odešel by , pokud by za něco stálo vedení televize, dalo by mu kopačky, lizprdelkovi paroubkovskému.

Mirek 3.7.2006 8:37

Re: hnus

Hnus, hnus, hnus, co píčeš ty nomenklaturní idiote.

tatina 3.7.2006 8:36

Re: Nedramatizujte zbytečně nedělní kecy v televizi, stejně se na ně nikdo nekoukal...

R^R^R^:-D

tatina 3.7.2006 8:34

Re: hnus

Vám se zdá,že pan Doležal kope za ODS?Pořádně si potom přečtěte jeho příspěvky.Co se týče pana Moravce,tak je to nejslabší moderátor po roce 89.Jednostranně kope za ČSSD,ale to Vám nevadí.Nedej Bože,aby někdo rýpl do Vaší strany,či s.Paroubka.Určitě se Vám líbilo,jak srovnal činnost s.Filipa u STB s příslušenstvím v mládežníckých spolcích.To znamená,že každý,kdo byl v Sluníčku,Pionýru,či svazu mládeže byl na stejné úrovni,jako spolupracovníci STB.Větší humus jsem neslyšel a to jsem nikde,kvůli politickému postoji svých prarodičů a rodičů nebyl.Je to hnůj.

tatina 3.7.2006 8:29

Re: Topolánek měl nejspíš diskutovat.

To máte sice pravdu,ale jen částečnou.Moravec jej měl brzdit,či usměrnit vždy,když zabrousil do jiných vod a nikdo se nemohl bránit.Například tehdy,kdy na otázku,co říká Mejstříkovu dokumentu o spolupráci Filipa s STB a to dobrovolnou,to srovnal s účastí v mládežníckých spolcích.To byl vrchol humusu.Tím se s.Paroubek odkopal úplně do naha.Takový člověk přeci nemůže být ve vrcholné politice.To překonalo i jeho slavný povolební proslov.

tatina 3.7.2006 8:24

Re: Koukejte na fotbal

R^R^;-D

tatina 3.7.2006 8:24

Re: Co se divíte - vždyť už je z toho pravidlo

Ve spoustě Vašich příspěvků se pletete,ale nejvíce v tom,že pan Klaus je bývalý prognostik.To byl Zeman.Pan Klaus byl ekonomickým odborníkem na vnitřní ekonomiku.

jakub 3.7.2006 8:13

hnus

Vazeny pane Dolezale, je videt, ze ti mene uspesni a podprumerni mohou dokazat pomerne hodne! Vy jako neuspesny radoby politik a nyni politolog, do jehoz role jste se sam "korunoval" zaplevelujete noviny i jina media novinarskym brakem vyberove kvality! Jiz je na case, aby jste priznal barvu, tedy modrou barvu! Umite jen kritizovat a stavite se do role brouky Pytlika! Pokud je mi z nekoho spatne a obraci se mi zaludek,tak jste to vy!!!!Jakub Metelka radovy clen MO CSSD Vyskov-Mesto.

franta 3.7.2006 8:04

Co se divíte - vždyť už je z toho pravidlo

ODS něco udělá a zanedlouho se ukáže, že to byla blbost. Opoziční smlouva - chyba, která ODS (prý) připravila o voliče, změna volebního zákona - chyba, která dnes trojkoalici připravila o 3 mandáty, nominace paní Němcové - chyba, Topolánek nepřišel do TV - chyba. Jak chce vládnout strana, která nedokáže odhadnout ani krátkodobé následky svého konání ?  A to má čestným předsedou prognostika. Asi špatného. 

cca1 3.7.2006 7:42

chudáci

ti co v momentě kdy je venku krásně a +30°C čučí na TV s úmyslem změnit svět

cca 3.7.2006 7:39

Re: Morávek

Morávek ???? 8-o8-o8-o8-o který MORÁVEK ????

pooh 3.7.2006 7:27

Re: Nedramatizujte zbytečně nedělní kecy v televizi, stejně se na ně nikdo nekoukal...

R^

luboš 3.7.2006 7:23

Morávek

Dosud se mi pan Morávek líbil. Byl korektní a dobře připravený. Když skákal do řeči, tak jen proto, aby se diskuze našich oblíbených politiků nezvrhla v pavlačovou hádku. Že by se najednou tak změnil?

Kem Azbrna 3.7.2006 6:59

Koukejte na fotbal

A to je Moravec to nejlepší co máme ... Já se Topolánkovi nedivím, vždyť je to otrava. Všechno co řekne je překládáno do moravečtiny (aby tomu chudák divák porozuměl), furt skáče do řeči, abycho viděli, kdo vede diskusi. Schody ven by neviděl jen v BBC, ale i na většině okresních TV stanic na západ od Ostend.

R 3.7.2006 6:34

Topolánek měl nejspíš diskutovat.

Napsal jsem něco podobného už včera. Jestli Topolánek se jen nechtěl hádat s Paroubkem a proto to vzdal a nechal Paroubkovi prostor, je vůl a idiot. Jestli to, že tu diskuzi odřekl byl nějaký rafinovaný plán, jak dosáhnout, aby se Paroubek odkopal a jak zmobilizovat všechny příznivce ODS, tak před ním smekám.

Diskuze byla klidná proto, protože Paroubkovi jeho pseudoargumenty nikdo nemohl vyvracet a napadat, mohl je v klidu přednášet.  Moravec se mně zdál vcelku nestranný, jen diskuze byla "stranná", protože Paroubkovi chyběl oponent, Moravec jakožto moderátor mu místo Topolánka oponovat nemohl.

Netřeba 3.7.2006 6:26

Re: Re: Nedramatizujte zbytečně nedělní kecy v televizi, stejně se na ně nikdo nekoukal...

Je to pravda.

Ale stačí si přečíst pár řádku ze Psa, abych věděl, že jsem o nic nepřišel včera v televizi a o nic nepřijdu, když si dnes nekoupím noviny. Děkuji.

Analyzator 3.7.2006 6:25

Moravec uz zase nekope za spravnou stranu, a to se neodpousti

Kdyz tento moderator pri predvolebnich show svymi jedovatymi poznamkami bodal do CSSD a jejiho vladniho angazma, byl to pro zdejsi pro-ODS komunitu buh.

Martin 3.7.2006 4:57

90% clanku jak to moravec a paroubek je fuj

chyba tupola jen lakonickou poznamkou

Martin 3.7.2006 4:56

Dolezal zapomnel, ze za to muze Tupolanek

kdyby zbabele neprchl pred debatou ktera mu az do debaklu v hlasovani vubec nevadila, tak by cely porad vypadal jinak

http://modra-sance.blogspot.com/2006/07/povinnosti-cssd.html

Milaz 3.7.2006 3:31

Re: Nedramatizujte zbytečně nedělní kecy v televizi, stejně se na ně nikdo nekoukal...

To sice máte pravdu, ale zítra toho budou plné noviny (teda dneska)

Ladislav N. :-))) 3.7.2006 3:09

Nedramatizujte zbytečně nedělní kecy v televizi, stejně se na ně nikdo nekoukal...

Masochistů, kteří v červenci v neděli v poledne jsou ochotni sledovat Paroubkův monolog, zase tolik není... ;-)

Milaz 3.7.2006 2:20

Re: Z Moravce se mi dělá blivno už dlouho

Zajímalo by mě, jak by to vypadalo, kdyby tam Topolánek přišel. Ale s tou servilností to bylo fakt nechutné !!!

Aquagenic 3.7.2006 2:07

Z Moravce se mi dělá blivno už dlouho

Například, když se v posledních OVM zapomněl a R. Fica oslovoval familierně "Roberte". Udělat to v BBC, nestačil by počítat schody.

A dnes s Paroubkem to dorazil. Čekal jsem, kdy dá Paroubkovi hubana.

Moravec se ale nezměnil, jenom mu spadla maska. České televizi spadla už dávno.

Milaz 3.7.2006 1:09

duel

Bohužel udělal Mirek chybu, dal Jirkovi obrovský prostor. Paroubek u babiček teď vypadá jako TEN borec co nás zachrání. Topolánek naproti tomu vypadá jako zbabělec a navíc jako člověk, co neumí vyhodnotit situaci a pořád cosi brebentí o morálních povinostech v místech, kde má bojovat !!!!

petrV 3.7.2006 0:53

A co treba..

A co treba, ze by Topolankova nepritomnost byla soucasti planu??

Asi by bylo tezko predstavitelne, ze by se Parouback na cemkoliv shodl za pritomnosti soupere..

..mozna/doufam jen paranoia..