27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 3.7.2006 10:40

Re: Vážený(á) tatino

V zemi, kde jsi se narodil. Původně to mělo být cca o 50° východněji.

Dag Badman 3.7.2006 10:37

Moravec se vcelku snažil,

ale bohužel nemohl zachránit nepřítomnost protistrany. Moderátor je od moderování diskuse, ne od toho, aby předkládal protiargumenty, které měl přinést oponent. Pak je logické, že se diskuse zvrhne na klidnou selanku, kde si Paroubek může dělat, co uzná za vhodné.

Fakt netuším, co Topolánkovi bránilo do té diskuse přijít. Udělal ze sebe ..... (nemám rád silná slova).

Nicméně i tak si myslím, že by ho Paroubek sežral i s chlupama. Topolánek prohrává jednu bitvu za druhou a Paroubek se jenom dobře baví účet jeho zoufalé bezmocnosti.

jirka.s. 3.7.2006 10:36

Re: Re: Topolánek měl nejspíš diskutovat.

Znáš alespoň morávkovu přezdívku, ty kámo? Když už neznáš jeho příjmení? A ta "atrapa", jak píšeš, si ještě nikde nemusela dávat pod nohy bedýnku, slintálku přiblblej.

jirka.s. 3.7.2006 10:32

Re: Re: Topolánek měl nejspíš diskutovat.

Pan Aleš Cibulka v rozhlase také "nebrzdil" a byl odejit. Jak by asi dopadl moravec, kdyby naopak brzdil? Co myslíte?

repechin 3.7.2006 10:31

Re: mno, pane Doležal, tentokrát jste se překonal. Taky jsem se koukala - asi mám jiné oči a uši -

H E Z K Ý !!! Přeji hezký den:-)

franta 3.7.2006 10:31

Vážený(á) tatino

Z hloubi duše se omlouvám za své mylné tvrzení a prohlašuji že není pravda, že by pan Klaus byl někdy v minulosti prognostikem, a naopak je pravda, že byl ekonomickým odborníkem na vnitřní ekonomiku. V čem jsem se ještě zmýlil ? 

kamarád Morávka 3.7.2006 10:29

Re: Topolánek měl nejspíš diskutovat.

Zííííííííííííráááááááám,nic blbějšího jsem nečetla.Topolánek se prostě jen podělal,neumí prohrávat,stejně jako všichni modráci.Co tak asi svoji debatou mohl pan Paroubek pokazit??? Ukázal alespoň,že je silná osobnost ,ne jako ta vaše atrapa,který jen tak vypadá.

jirka.s. 3.7.2006 10:25

Re: Re: Re: Re: hnus

1. U koho? 2.Kdy že to bylo? 3. Kdo že to byl? 4.Kde že to bylo? Odpověz krátce a stručně.Evidentně nejsi schopná sestrojit větu holou s podmětem a přísudkem, natož větu rozvitou. Přesně takto se vyjadřoval náš politruk.

franta 3.7.2006 10:25

Vážený obyčejný člověče, pláčete na špatném hrobě

Společně s Vámi také žádám o vysvětlení všech podezření a kauz, ale pořád nemohu přesvědčit pana Topolánka, aby položil na stůl důkazy o kterých před volbami prohlašoval, že je má. Zkuste to Vy, třeba od pravičáka se přesvědčit nechá.

kamarád Morávka 3.7.2006 10:22

Re: Morávek

Nezměnil,je profesionál !!!! Má větší přístup k informacím než Vy tady. Tak má svůj pohled na celý tento  tiatr.Najednou se Vám nelíbí? Proč? Protože se na Vás Topolánek vykašlal a neunesl by to před kamerami.... Proto plivete po Morávkovi????

franta 3.7.2006 10:18

No tak jste si to pochválil, Malý Astone

všechno je v nejlepším pořádku. A s nikým, prosím Vás, nejednejte ani Vy ani ODS, dokud se nebudou ti ostatní umět chovat podle Vašich představ. 

jirka.s. 3.7.2006 10:17

Re: Re: Paroubek a Moravec

Naprosto souhlasím. Goebels byl taky profík.

češka 3.7.2006 10:17

Re: Re: Re: hnus

U Vás je bohužel 90% co vykonávali funkce za komoušů a jen tak tam nebyli. Probuďte se sklerotikové

Lea 3.7.2006 10:17

Re: Re: Re: hnus

v tom Vyškově, kde Topolánek studoval střední vojenskou školu?

jirka.s. 3.7.2006 10:16

Re: Re: Co se divíte - vždyť už je z toho pravidlo

Tatino!Co chcete frantovi vysvětlovat? A navíc slušně! Naprosto zbytečně vynaložená námaha.

jirka.s. 3.7.2006 10:15

Re: Re: Co se divíte - vždyť už je z toho pravidlo

češka 3.7.2006 10:15

Re: Re: hnus

humus,humus. Popliváte každého kdo vám nevleze do pr.... Není většího profesinála než je pan Moravec. Pozvětě si Bobošíkovou,jenže ta už na Vás také kašle a to její stahování z kůže by se Vám také nelíbilo. U B O Ž Á C I. Čtu příspěvky v diskuzích na netu  a  z Vaši "slušnosti" se mi zvedá žaludek.Jak dokážete kopat,plivat,syčet jedy,jen proto,že má někdo jiný názor. a to jste DEMOTRATI? Nechte pana Moravce na pokoji.

rýpadlo 3.7.2006 10:13

ad) skákání do řeči a jak to Paroubek zapoměl

Skákání do řeči je nutné vždy, když dotazovaný neodpovídá na otázky a nějakým oslím můstkem chce přejít ke svým naučeným floskulím. Ačkoli rozhovor byl vskutku velmi přátelský, Paroubkovi to nestačilo a Moravcovi (přátelsky) vyčítal, že mu skákáním do řeči brání občanům sdělit závažné skutečnosti. Moravec na to zareagoval tím, že mu dal minutu  na to aby  občanům to nejzávažnější sdělil. Paroubek na vteřinku ztuhl a pak národu sdělil následující: "tak a teď jsem to zapoměl.." A pak už jsem to vypnul.. 

jirka.s. 3.7.2006 10:12

Re: Re: hnus

Proč by to, proboha, dělal? Vždyť je to jeden z 90% socanů co byli dřív u komoušů. Jak myslíte, že je složeno voličstvo ve Vyškově (neprozřetelně na sebe práskl odkud pochází)? Je to tam samý geront lampasák, vím o čem mluvím, vojákoval jsem tam, tak co byste od takovýchto kreatur mohl čekat.

češka 3.7.2006 10:08

Re: Paroubek a Moravec

Topolánek Vás zradil a to vás štve,tak popliváte cokoliv i takového profíka jako je Moravec

edrikus 3.7.2006 10:02

Re: mno, pane Doležal, tentokrát jste se překonal. Taky jsem se koukala - asi mám jiné oči a uši -

Pan Doležal za vasi hluchotu a slepotu nemuze.

Me je lito spis CR, jestli jsou vsichni stejne recepcne vybaveni jako vy, pujde to s ni z kopce.

jirka.s. 3.7.2006 10:00

Re: mno, pane Doležal, tentokrát jste se překonal. Taky jsem se koukala - asi mám jiné oči a uši -

Ty máš zřejmě v očích a uších zvláštní filtr, co vpouští do onoho vzduchoprázna ve tvé hlavě pouze skvosty typu: "Ať žije KSČ", "Se sovětským svazem na věčné časy, "Buduj vlast, posílíš mír" a podobné skvosty. Zkus si zajít na gerontologii, tam se poskytuje pro takové jako ty komplexní péče, včetně psychiatrické.

D.P. 3.7.2006 9:57

Televizní diskuse

Jsem taky jeden z masochistů, kteří se na tyto diskuse dívají, ale už se začínám léčit. Mám po krk těch debat, kde se jedna lež přebíjí druhou a chybí zhodnocení toho, kdo na lži vahrál. Hrozně rád bych jednou viděl, aby nějaký investigativní žurnalista debatu vyhodnotil, výroky porovnal s fakty, a pak bychom mohli číst v novinách "ýsledek nedělní debaty 5:3" (míněno na lži, schválně něpíšu pro koho). Po pravdě, čeká ještě někdo, že se v souboji Paroubka a Topolánka dozví něco nového, ať fandí ko,ukoli? Není čas postupně přejít na to, aby raději diskutoval perfektně připravený novinář s jedním politikem? Jenže kde je najít, vzpomínám si na jeden rozhovor Moravce se Zemanem, a pan redaktor prokázal velké mezery v elementární výrokové logice. Novináři jsou zpravidla nevzdělanci a polovzdělanci bez ohledu na to, jakou školu absolvoivali nebo kde přednášejí.

jirka.s. 3.7.2006 9:53

Re: Paroubek a Moravec

Já jsem to nevydržel ani tu chvíli, spíše jenom okamžik, navíc při pohledu na paroliniho se mi zvedá žaludek, tak proč bych si kazil nedělní oběd.

Lerak 3.7.2006 9:43

Re: Topolánek měl nejspíš diskutovat.

Opakuji, Topolánek není povinen přijít do každé diskuze na kterou si připosraný Moravec vzpomene. Oponentura v daném případě byla na Moravcovi.

Lerak 3.7.2006 9:39

Re: Z Moravce se mi dělá blivno už dlouho

Topolánek udělal velmi dobře, že tam nešel. Momentálně je situace někde jinde. O výsledku TV diskuzí před volbami je jasno-Topolánek vyhrál a ani k tomu nepotřeboval stupínek ČT.  Paroubek se obnažuje jako populista více a více. Čekám až někdo z novinářů shrne jeho výroky v k danému tématu a srovná je v časové ose-to bude mistr veletočů!!! Tohle mu žere snad jen lumpenproletariát.

PROROK ELIÁŠ 3.7.2006 9:36

Re: Pan Doležel předpokládá,že co občan to blb!

Vaše vysoké mínění o řadovém občanovi země, může vyvolat jen úsměv i když trpký....Autor s námi čtenáři hraje svoji hru osvědčeného publicisty a určitě se mnohými reakcemi dobře baví....

herdekbabka 3.7.2006 9:31

ju a pane Dol. - naše společnost na tom není tak špatně jak předpokládáte - má svůj rozum a etiku

docela mne překvapil i Blesk - docela pominul přeslavnou svatbu dvou teplých - na rozdíl od Primy - kde na ně pěli ody - za to má Blesk  můj  dík . I když ta Prima - hmm, ta programová náplně - jaksi mi to začíná zapadat a vyjasňovat . . ...;-P

Marta 3.7.2006 9:27

Paroubek a Moravec

Chvíli jsem oba poslouchala a pak jsem televizi vypnula. TO se nedalo poslouchat! Čekala jsem kdy Moravec vleze Paroubkovi kamsi. Paroubek se přetvařoval a snažil se ze sebe dělat toho který je vstřícný a tolerantní. No  byl to hnus od obou. Topolánek udělal jenom dobře ,že nechce v televizi  komunikovat s demagogem Paroubkem!  

herdekbabka 3.7.2006 9:11

mno, pane Doležal, tentokrát jste se překonal. Taky jsem se koukala - asi mám jiné oči a uši -

nebo toho nemám na svědomí tolik abych vyvolávala a těžila z rozbrojů - vy za to fakt asi nemůžete - Ono špinavé svědomí dokáže divy - je mi Vás docela líto- a ještě víc j e mi líto těch chudáků co si budou myslet že to myslí dobře ..........znala jsem takové chudáky zdřív a vždycky to bylo podobné...