27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiří K. 3.7.2006 18:07

Přestaň tu opruzovat, světelný anděli.

Běž se raději někam ukrýt.

Za odvrácenou stranou Měsíce na tebe zcela nepochybně číhá ukrytá Klingonská válečná loď a právě se začala odmaskovávat!

www.andele-svetla.cz 3.7.2006 17:54

Média jsou pouze DOKONALÝM NÁSTROJEM LŽI a PODVODNÉ MANIPULACE.

Média jsou pouze DOKONALÝM NÁSTROJEM LŽI a PODVODNÉ MANIPULACE. Doufám, že už loutkolidé dálkově ovládaní vlnami z Temných světů přijdou na svůj nedobrý stav, probudí se, a začnou NA SOBĚ pracovat OTEVÍRÁNÍM DUCHOVNÍHO SRDCE. Pak nebudou už tyto ovládací hrubovibrační média z pekel, ale štestí, radost, láska a kvalitní život v NEBI.Více na našem webu(místo jména)-v MENU-ovládací programy

V našich zemích jsou to noviny, časopisy, televize a rozhlas, kde je řádově z 80 % celého rozsahu zlo a násilí (včetně boje o peníze – majetek).

MirekTopShit 3.7.2006 17:49

Re: Re: Re: Re: Nicneříkající tlachání

Když nemáte z čeho, tak se ani nedivím. Ani nezkoušejte, je to na Vás obtížné.

AeroKarel 3.7.2006 17:45

Re: Pan Doležal jako vždy selektivní.

Že by tu vládu i sněmovnu domluvili před kamerami a dohledem pana Moravce? V současném stadiu jednání je taková debata hovadina, s kterýmkoliv politikem. To Moravce mohlo napadnout.

AeroKarel 3.7.2006 17:43

Re: Re: Re: Nicneříkající tlachání

Trolly nekrmím.

MirekTopShit 3.7.2006 17:34

Re: Re: Nicneříkající tlachání

Málo čtete pana Topolánka, který nám řekl, že vládní koalice je hotová (a tedy není o čem jednat) a že v parlamentu vláda projde stejně jako paní Němcová - ale proti ní jaksi traksi hlasoval někdo právě z té vládní koalice - já tomu prostě nerozumím a panu Topolánkovi věřím - dnes třeba prohlásil, že jednat s komunisty mu nedělá žádné potíže. Tak se mi zdá, že kdyby prošla Topolánkova vláda, tak by mu nevadilo ani kdyby pro ni hlasoval nějaký Marťan. Třeba i rudý. třebaže dříve říkal, že vláda s podporou komunistů je vláda absolutně a  zcela nepřípustná....fakt tomu nerozumím...ale za svazáckými funkcionáři v ODS - Tlustým, Nečasem atd stojím, ale vadí mi, že sotva řekne ČSSD o Němcové, že samoobsluhová kleptomenka a fanatička, že se jí Topolánek vzdá.  To by mělo nebýt, že? Dobrou chuť a dobrou noc.

H.K. 3.7.2006 17:30

Re: A já si myslím, pane Doležale, opak

S hulvátem se dá mluvit jenom po hulvátsku. Pan Topolánek toho má určitě už dost.

H.K. 3.7.2006 17:27

Re: Re: Neuveřitelná zaslepenost

Jsou to omezenci, kteří nemají dostatečnou inteligenci na to, aby pochopili jak to s námi všemi myslí pan "státník" Paroubek dobře. K tomu, aby nás do toho "ráje na zemi" přivedl potřebuje od nás maličkost držet hubu a dávat peníze. Až to ti modří komunisti pochopí,  tak si všichni užijeme té dobroty, kterou nám budou servírovat talentovaní šibalové.

H.K. 3.7.2006 17:17

Re: Ještě k tomu pitomému bodovému paskvilu.

Není mi jasné proč zákon ČSSD schválilo a dnes ho kritizuje. Pan Paroubek se, proti vůli koaličních partnerů, spojil s komunisty a schválili co potřebovali. Teď se vymlouvá jak malý kluk. To oni mne navedli.

Jiří K. 3.7.2006 17:00

Ještě k tomu pitomému bodovému paskvilu.

Pan Doležal zamlčuje, že Paroubek se chtěl Šimonovského zbavit již při sestavování své vlády a taktéž později se vyjádřil několikrát v tom smyslu, že s jeho prací není spokojen ale poměry v koalici mu to prostě neumožňují řešit.

Nyní po volbách to tedy říká znovu, neb starou koalici již rozbíti nelze a netřeba.

MirekTopshit 3.7.2006 16:58

Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby tam Míra Topolánků přišel, tak by mu nandal!!! To si pište!

Pokud si Vaše modré excelence nevšimly, tak po roce plácání a kecání, že s komunistry jednat nebude nikdy nic, tak dnes Vám Míra Topolánků před chvílí oznámil, že mu jednat s komunisty  problémy nedělá. A pokud Vám vadí, že nyní prodělává tato republika poněkud jiný vývoj než "úsporné balíčky", tak Vám přeju šťastnou cestu po modré stezce s rudými komunisty. Nenechal se snad V. Klaus vyfotografovat na balkoně s Grebeníčkem, za to že ho komunisti zvolili. Politujte ho, chudáčci. Sebe více.

pižla 3.7.2006 16:44

Re: Topolánek nepochybyl

AUTOR PENZISTA JE DOZAJISTA PŘÍSLUŠNÍK PRAVICOVÉ LŮZY!!!!

Jiří K. 3.7.2006 16:41

Pan Doležal jako vždy selektivní.

Topolánek prostě měl přijít, určitě by na něho byl Moravec stejně milý jako na Paroubka.

Ale k té selektivnosti. Proč tedy také panu Doležalovi nevadí, že roli jednoho z účastníků politického zápasu dlouhodobě hraje mnohem sledovanější (tím rozuměj i vlivnější) TV Nova. Přitom třeba  její každodenní Televizní Noviny jsou po dlouhá léta suveréně nejsledovanějším pořadem, tudíž dopad jejich proódeesáckých manipulací je nesrovnatelně větší, než vliv nedělních Moravcových otázek. O Střepinách a Sedmičce nemluvě.

Není snad třeba podotýkat, že taková role soukromému médiu vůbec nepřísluší právě tak, jako tomu veřejnoprávnímu.

Nebo snad podle pana Doležala na poli média/politika platí ono známé Quod licet Jovi ... ?

penzista 3.7.2006 16:18

Topolánek nepochybyl

když Moravcovi do otázek nepřišel. Právě naopak umožnil, aby se ukázala pravá tvář "medereátora", ale spíše socdemáckého agitátora Moravce i publicistické redakce České televize. Proto Moravcovi. který se začíná stákle více podobat svému jmenovci z dob protektorátu Böhmen und Mähren Rv 

AeroKarel 3.7.2006 16:16

Re: Re: Re: Re: Kdyby tam Míra Topolánků přišel, tak by mu nandal!!! To si pište!

Nekrmte trolla.

Malý Aston 3.7.2006 16:06

Re: Neuveřitelná zaslepenost

Máš pravdu,ČSSD nevyhrála z důvodů pravicového tisku. Občané mají životní úroveň jakou ještě nikdy neměli,státní dluh je menší a menší,soudy pracují,policie pracuje i bez Přikryla a Grosse,počet úředníků,placených z našich daní je o 50% menší než před 8 lety,než převzala vládu ČSSD,zdravotnictví je zadarmo,v lékárnách nic nedoplácíme,všechno je zadarmo i ty pastelky a peněz na žebračenky je taky dost,snížila se nezaměstnanost. Proč ČSSD nevyhrála,protože pravicový tisk nechtěl napsat,jak se máme dobře.

Malý Aston! 3.7.2006 16:01

Re: Nejdřív štěkal o podání demise (lejtěnant Tupohlávek-Topolánek, dnes mlčí. Jedniná odpověď -vůl z Valaška. j

Tak ten Přikryl,co ho řídí Gross má dobré informace.Ještě nám něco napiš,je to zajímavé.

Rolen 3.7.2006 15:51

Neuveřitelná zaslepenost

I podle sdělení akademického výzkumu je cca 80% médií nakloněno „pravici“. Jestliže někdo s např. Paroubkem diskutuje (ptá se) bez útoků a invektiv, tak mu nahrává (!). Až tak daleko se zakřivila optika fanklubu „pravice“. Je to až hrůzostrašné. Fanatické. Islámské.

Hudec 3.7.2006 15:34

A já si myslím, pane Doležale, opak

Sama ČT prezentovala pořad jako "Duel". Jaký duel a proč duel, propána ? S člověkem, který prahne právě jenom po konfrontacích (a o to hlavně Paroubkovi stále jde) namísto normální diskuse, se skutečně nemá smysl scházet a hrát jeho bojovnou hru. Ať si bojuje sám. Moderátor Moravec je také ostuda naší televize - a může se zaštiťovat svým minulým angažmá v BBC, jak chce.

Malý Aston 3.7.2006 15:32

Re: Re: Re: Kdyby tam Míra Topolánků přišel, tak by mu nandal!!! To si pište!

Pokud jste skutečně ročník 1947,tak je mi Vás skutečně líto. Možná,že jste zastával nějakou funkci v KSČ,nebo byl jinak postižený ale v roce 2006 se zastávat ideologie komunismu v jakékoliv podobě to vyžaduje silný morální profil. Kde je Česká republika a kde je Rakousko? Je a máme rozdíl v životní úrovni,kulturní a politické úrovni? Kdo za to může? Idea komunismu a její realizace po celých 41 let. Znám,že jsme tam byli prodáni v Jaltě a Teheránu,ale dnes nás tam nikdo kromě ČSSD a KSČM netlačí.

AeroKarel 3.7.2006 15:22

Re: Nicneříkající tlachání

Dost přesné. Pořádat teď, kdy by měli vyjednávat podobu sněmovny a vlády, veřejnou debatu předsedů stran je blbost. Zajímalo by mne koho napadla.

Ovšem srovnávat členství v SSM a konfidentství STB, to snad dokáže jen Paroubek. A fan klub socanů jaksi mlčí ........

Ladislav N. :-))) 3.7.2006 15:20

Re: Po volbách už zklidněnému, věcnému Paroubkovi by rozhodně nestačil.

Haha, no tady se člověk dočte věci...!! ;-D

AeroKarel 3.7.2006 15:18

Re: Re: Re: Kdyby tam Míra Topolánků přišel, tak by mu nandal!!! To si pište!

Ale za trolla klidně. Má pravdu.

gerontusinza 3.7.2006 15:11

jeětě jednou Re: Protože je zde několik grafomanů tak prosím Re: Pane vy nejste obyčejný člověk, vy jste neobyčejný vůl. Re: Re: hnus

..měkkým...

gerontusinza 3.7.2006 15:10

Protože je zde několik grafomanů tak prosím Re: Pane vy nejste obyčejný člověk, vy jste neobyčejný vůl. Re: Re: hnus

..hoši s měkým pochopili....

gerontusinza 3.7.2006 15:06

Pane vy nejste obyčejný člověk, vy jste neobyčejný vůl. Re: Re: hnus

Jen totální negramota nepochopí zcela pochopitelné. Taková slátanina jako "Kubiceho zpráva" se vysvětlit nedá. Vaši hoši nepochopily, že většina národa nejsou blbci a pokud nějací jsou, tak jsou již u vás v ODS. Nemluvte o národě vy hlavo vylízaná.

kylchap 3.7.2006 15:05

Doležale,Doležale

a co říkáš srabovi TopShitovi?

MirekTopshit 3.7.2006 15:01

Práve nám Míra Topolánků zcela logicky oznámil, že

a) Němcovou už nechce a že bude jednat s komunisty.

b) My Mladí sociální demokraté nechceme, aby Míra lezl Jirkovi ....Mirek je  vítěz voleb a my víme, že to Míra nemyslí upřímně - dále po modré s rudými komunisty.

gerontusinza 3.7.2006 14:59

Omyl, Goebels nebyl profík, jen standartní politik a žvanil přečtěte si jeho životopis.Re: Re: Re: Paroubek a Moravec

Jen vy jste schopen takovým kecům podlehnout. Váš problém.

Mirek Topshit 3.7.2006 14:31

Re: Re: Kdyby tam Míra Topolánků přišel, tak by mu nandal!!! To si pište!

Astonku, zkuste něco vyprodukovat z vlastní hlavy - nemůžete považovat ročník 1947 a nečlena SSD  za Mladého sociálního demokrata. To snad ani takový genius jako vy.