26.5.2024 | Svátek má Filip


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Tatíčku, pomoz!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sid 24.3.2009 0:04

Swipel se ozval jako genius...

Na otazku pana Pokorneho z Radiozurnalu, zdali podpori vladu Swipel se stranickou moudrosti odpovedel: "Pokud bude ODS chtit schvalit Lisabonskou smlouvu, necham je padnout" No jo, pane Swipel, ale CSSD schvali LS na 100%. Jaky je potom smysl Vaseho kroku?

hrouda 23.3.2009 23:54

Tak toto je Doležalovo kvílení

aby nepadla jeho milovaná vláda.Už jen chybí návrh, aby Tupohlávek byl doživotním premiérem ....

Honza 23.3.2009 21:37

Za každou cenu pane Doležel!

Pan dalík, nevyhrožoval ani nepodplácel, je to podle p.Doležela tedy v pořádku, v nepořádku je podle něj to, že existují s vládou nespokojeni někteří poslanci z koalice a jak budou hlasovat nechtějí před hlasováním sdělit, v pořádku je podle pana Doležela to, že byly zaplaceny hlasy pro udržení vlády u moci od některých i kriminálních poslanců z opozice ještě chybí aby, se  pan  Doležel v souvislosti s hlasováním o nedůvěře  neotřel mimo pana prezidenta ještě o p.Ratha, p. Paroubka a mlčí o komunistech, nebo je snad nechce rozhněvat, aby se nezhroutila možnost, že dva z nich ze sněmovny při hlasování odejdou?

hog garr 23.3.2009 21:20

Nikoliv dobré,---

...ale rozumné řešení by bylo pokračování vlády, i když bych některé jejich členy opravdu nemusel.

tatina 23.3.2009 20:29

Pan Tlustý,Swipel,Raninec,paní Jakubková,Kuchtová a spol

si rybník můžou vypustit,ale jen tehdy,pokud budou mít od"někoho",že jim je zase napustí.Kdo to je se můžu jen domnívat.V každém případě je to od nich zcela podlý čin.Tato vláda sice není nejideálnější,ale podle mne je za posledních 10-12 let jasně nejlepší.Proč ji tedy rušit?Protože to tak velký Duce chce,a je jen hrozné,že poslanci,kteří jsou jako nezařazení,se nechají tímto uzurpátorem vodit za nos.Moc jsem se spletl v panu Tlustém.

R.J. 23.3.2009 20:59

Re: Pan Tlustý,Swipel,Raninec,paní Jakubková,Kuchtová a spol

To nic tatino, Vlastík dělá revoluci, když tu před dvaceti lety pros..., jako komouš.

Barry Goldwater 23.3.2009 21:18

Re: Pan Tlustý,Swipel,Raninec,paní Jakubková,Kuchtová a spol

Proč tuto vládu rušit? No právě proto, že je za posledních 10-12 let nejlepší. Jasně se distanocovala od Ruského hrubiánství, chce radar, směřuje naši zemi k těsnějšímu svazku se Západem a začíná pomalu ale jistě rehabilitovat pravicovou politiku, zdiskreditovanou Klausem. To se nepromíjí.

Pavel 23.3.2009 18:41

Pokus

Pokus

PV 23.3.2009 16:20

Jako volič pravice doufám že padne.

Je třeba soudruhům dopřát výhody sociálního státu jako se dostalo soudruhům v Maďarsku. Nicméně doufám, že se ODS poučí : nedůvěra vládě každý měsíc, výzva aby spříznění podnikatelé přestali platit daně a odvody na soc. zabezpečení atd atd. Nejlepší je neplait ten socanskej bordel. At si to zaplatí sami a zasvé. POkud se to stane masově tak NIKDO od těch 10 tisíců drobných podnikatelů nic nevymůže a do 2 měsíců je vymalováno.

W 23.3.2009 18:54

Re: Jako volič pravice doufám že padne.

Zásadně se mýlíte v tom, když se domníváte, že se ekonomická politika a výška sociální laťky nastavují v České republice. Jsme jen vata v saku, které nosí někdo jiný.

Starý J. 23.3.2009 21:12

Re: Jako volič pravice doufám že padne.

.....At si to zaplatí sami a zasvé.....

Ale ne! Nebuďte tak naivní! Socanům takové věci vůbec nevadí! Budou zadlužovat a zadlužovat, tvrdit, že "splácejí dluhy po ODS" (a vůbec jim nebude vadit, že každý si na internetu ze zpráv min.financí zjistí, že nesplatí ani korunu, jako doposud ani korunu ze žádných dluhů nesplatili a přesto tvrdí, že platí dluhy za ODS) a klidně, bez obav, bez svědomí doženou situaci do konce, spustí zde Argentinu, nebo Maďarsko!

Copak se chystají splatit těch 700 miliard, co prožrali v posledním volebním období? A to není jen 700 miliard dluhů, kde jsou miliardy za Unipetrol, za Telecom(Tam prodávali za 80 miliard) atd. Kde jsou ty peníze?

Hanuman 23.3.2009 15:12

Tak padne, nebo nepadne?

Dovedeu si představit, jaký bude řev od pana Paroubka, jestli výše uvedení pánové a dámy nedůvěru vládě nepodpoří. Hned padne ne podezření, ale jistota, že byli podplaceni a to od pana Dalíka......doplňte další. To bude na koronárku. Pan Topolánek má stejně štěstí, že mu radí inteligentní pan Dalík, může mu poradit i v cizích jazycích. To pan Paroubek to s panem Tvrdíkem moc nevyhrál umí velet jen nahlas česky a ještě málem prošustroval ČSA..

Jirka 23.3.2009 15:57

Re: Tak padne, nebo nepadne?

Paroubek (mnozí jej nazývají "prase bradavičnaté" - to je ovšem nefér vůči prasatům bradavičnatým, neboť za něj nemohou) bude řvát tak, jako tak. Uspěje-li tento bolševik se svržením vlády, budou nás páni redaktoři z naší placené veřejnoprávní TV obšťastňovat jeho výlevy. Neuspěje-li, taktéž.

Takže v zájmu zachování duševního zdraví bude asi lépe do konce týdne vše vypnout a nic nečíst.

tatina 23.3.2009 20:30

Re: Tak padne, nebo nepadne?

R^R^R^

Malý Aston 23.3.2009 13:58

Tak padne nebo nepadne?

Je jen jedno jisté.Socani posraní z Paroubka budou pro,komouši vedení Filipem budou pro.Zelení,toť otázka neboť Bursík si vybral Kačenku a ty ostatní báby mu to nezapomenou.Zažil někdo z Vás co umí zhrzená milenka?Hovorka bude pro neboť někdo musí připravovat další vládnutí s Paroubkem. A Tlustý a spol.? To je záhada,když vládu potopí a nestane se předsedou ODS tak v této politické straně končí včetně těch dvou jeho přívrženců kteří něco chtějí ale ještě jsem nepochopil co chtějí.Bude to velmi zajímavé a ještě nikdo neřekl,co bude poté co komouši udělají převrat.Mám dojem,že to neví ani Paroubek.;-)

Poklop 23.3.2009 14:16

Re: Tak padne nebo nepadne?

Ty to jistě víš.Prostě nastane konec světa.Neblbni.Bude to stejné a jenom prasata se vymění u žlabu.

Buvol 23.3.2009 17:31

Re: Tak padne nebo nepadne?

Ovšem největší prd víte vy ..... a ještě k tomu jste z toho posranej ...

fg 23.3.2009 18:21

Re: Tak padne nebo nepadne?

já vím, že jsi vůl

Buvol 23.3.2009 19:10

Re: Tak padne nebo nepadne?

Snad si nemyslíš, že jsem ti podobnej?

hog garr 23.3.2009 21:29

Re: Tak padne nebo nepadne?

Tak hoši z Novinek! Když budete takhle pokračovat, budete muset putovat dál. Jste ubozí s těmi vašemi výrazy, i když za to nemůžete. Prostě vás to prostředí tak vytvořilo. Ale mějte slitování, druhým se z vás chce zvracet. 

pepašachista 23.3.2009 18:05

Re: Tak padne nebo nepadne?

Až komouši uskuteční převrat, Paroubek udělá to samé co udělal jiný předseda ČSSD - Fierlinger!

W 23.3.2009 19:02

Re: Tak padne nebo nepadne?

No tys to kamaráde zastřešil.  Zřejmě jsi právě přiletěl z Marsu.

Starý J. 23.3.2009 21:15

Re: Tak padne nebo nepadne?

To těžko! To by s ním Paroubek počítal do vlády!

Buvol 23.3.2009 19:12

Re: Tak padne nebo nepadne?

Už to nehul ..

ladislav 23.3.2009 13:55

Starý sudeťák

a jeho slinty. Nijak jinak se to nazvat nedá. O Pohankovi s Melčákem, Snítílém atd cudně mlčel, na současné zrádce svého volebního programu s opačným znaménkem ovšem dopředu hází hnůj. No prostě Doleschall a nic víc.

Malý Aston 23.3.2009 14:00

Re: Starý sudeťák

Pohanka a Melčák prostě odmítají spolupráci s komouši. S tím nic nenaděláte,ne každý je posraný z toho když ho Filip klepe chválou po rameni jako to dělá Paroubek.:-D

tom 23.3.2009 14:33

Re: Starý sudeťák

Je vidět, že jste znalý tak maximálně toho svého českého chlívečku. I Vaše IQ tomu odpovídá. V ČR se volí zástupci POLITICKÝCH stran do parlamentu. To znamená, že je voliči delegovali za nějakou stranu. Není to o soukromém názoru, ale o zastupování voličů. Proto je to zástupná demokracie. Jestli se nestotožňuji s politikou té oné strany tak nekandiduji. A je jedno, jestli jsou to poslanci ODS, ČSSD, Zelených nebo KDU. Zrádce zůstane zrádcem a měla by být v takovémto případě možnost odvolání z poslaneckého postu. Když nefunguje slušnost běžná na západě, musí fungovat odvolatelnost. Já žiji v demokracii desítky let a s něčím takovým, jako v českém parlamentu jsem se nesetkal. Vy ale o demokracii nic nevíte, ještě jste jí nezažil. Možná se jí v ČR někdy dožijete.

BM 23.3.2009 14:53

Re: Starý sudeťák

No o nedostatečné inteligenci nesvědčí příspěvek malého Astona, ale váš blábol. Nevím v jaké demokracii řijete desítky let, když píšete ze Slovenska, ale o té naší víte h...oů. Poslanci kandidují za nějakou stranu, ale také mohou kandidovat za nějaký jiný subjekt a při svém mandátu jsou odpovědní pouze svému svědomí (a zákonům) ČR. Je pritiústavní zavazovat poslance k určitému hlasování, jak to činí ČSSD. je protizákonné kontrolovat jejich hlasovací lístky, jak to činí ČSSD. O jejím přístupu k demokracii svědčí ostatně i její vnitrostrannické volby s jedním kandidátem na všechny posrt! A žvanit o tom, že poslanci jsou vázáni k jednotnému hlasování někde v tradičních demokraciích může jen naprostý idiöt. Britští či američtí poslanci hlasují zcela nezávisle, byť jsou rovněž zvoleni za některou ze stran. A Churchill změnil stranu třikrát za život, když program té, za kterou kandidoval nebyl v souladu s tím, co chtěl v Dolní sěmovně prosazovat. Jste prostě neznalý hlupák, který chce poučovat Čechy, jsa zřejmě i tak příslušníkem tohoto národaRv

tom 23.3.2009 15:00

Re: Starý sudeťák

To máte pravdu, že teď bydlím v Bratislavě, ale jsem bývalý volič CSU a bydlel jsem v Německu  a Francii 22 let. V tomto státě nehodlám platit daně a tak jsem opět pryč.

Emi-grant 23.3.2009 15:48

Re: Starý sudeťák

tome, synku já jsem žil v Mnichově, teda v Haaru a Aschheimu. To jsi tam asi umýval okna, když tě fascinuje Paroubek. V první řadě si uvědom, že paroub s jeho destrukčním komandem není hned ČSSD. To je jasné mnohým řadovým členů, hlavně těm, kteří se na sjezdech nevyskytují. Melčák se po osmi měsících bezvládí dopustil na Paroubkovi zločinu tím, že státnicky navrhl přejít po osmi letech do opozice a nechat vítěznou stranu vládnout. zabránit Capo di Tutti vládnout, či jakkoliv nebýt poslušný v naplnění mafiánských praktik tohoto šílence je smrtelný hřích. Melčákovo parte a vyhrůžky na pomstu jeho vnukům to potvrzují. A jak malý Aston poznamenal, Melčák nechtěl skrytě vládu s komunisty. A to je další nesmysl který celá česká společnost do zblbnutí opakuje. 10o:100. Správně je 100  koaličních vládních mandátů Topolánek, 73 mandátů Paroubek. Bohumínským usnesením je účast na vládě komunistům verboten. Jakási pofiderní dohoda o společném hlasování padla při volbě prezidenta a Lisabonské smlouvě a to ještě komunistům o nic nejde. ZATÍM je pro ně svazek s ČSSD relativně výhodný. To se ale může změnit při obsazování koryt. Ostatně to se asi brzy ukáže. Bleib ruhig!