17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Tatíčku, pomoz!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Raul 23.3.2009 8:38

V krizi většinou vítězí gauneři.

Jde už pouze o to aby tito gauneři nebyli také idioti.:-(

kopec 24.3.2009 0:24

Re: V krizi většinou vítězí gauneři.

ctouce tady ty vase modre narky  jsem sokovan,  kam se podela ta vase suverenita a agresivita ,proc ta neduvera a ten defetizmus? Jeste jsme neprohrali! Jeste porad Dalik muze koupit nejaky hlas, jeste porad mame nadeji na udrzeni moci aspon o par dnu!

Anonym 23.3.2009 8:28

Možná to odhaduji špatně,

ale nesouhlasím s tím, že bývalé poslynkyně SZ mají nulovou hodnotu. Mám o tom zcela rozdílnou představu:

Dokud bude stará vláda, bude s nimi stále vyjednávat, aby vůbec mohla něco prosadit. A event. nová vláda jakbysmet. Jejich vliv vnímám tedy jako dost silný.

A do budoucna, v případě řádných nebo předčasných voleb, není vyloučeno, že budou kandidovat jaké nezávislé na kandidátce ČSSD. Trafiky se rozdávat budou tak jako tak, tak proč ne těm dvěma?

Domnívám se, že podstatně hůře jsou na tom hoši rebelové a Hovorka.

Karel 22 23.3.2009 9:17

Re: Možná to odhaduji špatně,

Bývalé poslankyně SZ mají pouze dočasnou mediální hodnotu. Co se týká umístění na kandidátce ČSSD, možná je Paroubek napíše na konec fronty - za všechny šibaly. Jestli nejsou úplně vypatlané, vládu nepomůžou sestřelit. Byla by to politická, ale i mediální sebevražda. Po předčasných volbách to budou jenom nějaké neznámé bezvýznamné zelené myšky. :-)

Aleš 23.3.2009 7:59

to srovnání s pane Porybným přece jenom

hodně kulhá. Na rozdíl od pana Bartka pan Porybný neuvedl jedinou konkrétní informaci v čem onen nátlak spočíval.

A pane Doležale zřejmě je pro vás docela v pořádku , když premierův člověk nabízí vyměnit reportáž  o Wolfovi za jinou, na kterou by redaktor ČT od pana Dalíka dostal noty. 

Xury 23.3.2009 8:56

Re: to srovnání s pane Porybným přece jenom

Podle článku, který pan Porybný napsal, byla ta informace velmi konkrétní. Šlo o hrozbu, že státní a polostátní firmy nebudou v Právu inzerovat, pokud nebude psát, jak ČSSD píská. Nevím, jakou konkrétnější hrozbu byste si představoval. Rozhovor Dalíka jsem sice neslyšel, ale podle toho, co jsem o tom četl, tak tam žádná hrozba nebyla.

čtenář zdrojů 23.3.2009 10:01

Re: to srovnání s pane Porybným přece jenom

Až na to, že i průměrně inteligentní občan pochopí, že socani dnes neovládají státní podniky (ty ovládá vláda coby akcionář), takže nemohou řídit inzerci těchto firem. Porybný vypustil úmyslně blbou a nelogickou fámu, na kterou se chytili občané s nižším IQ. Porybný se musí teď popadat za břicho, jak se mu povedlo odhalit blbost nemyslících lidí.

Huaskaran 23.3.2009 10:45

Re: to srovnání s pane Porybným přece jenom

Milé pidlo, průměrně inteligentní občan naopak chápe, že socani budou ovládat státní podniky po příštích volbách. Průměrně inteligentní občan také - na rozdíl od Vás - chápe, že tato výhrůžka byla směřována do budoucnosti. Kapišto?

čtenář zdrojů 23.3.2009 10:55

Re: to srovnání s pane Porybným přece jenom

To jsem rád, že podprůměrně inteligentní občané musejí alespoň udělat výklad Porybného myšlenek. Porybný sice nic takového, co tvrdí Huaskaran, neřekl, ale určitě to tak myslel, protože podprůměrně inteligentní občané chtějí, aby Porybného věty byly tak myšleny.;-D

Öman 23.3.2009 12:38

Re: to srovnání s pane Porybným přece jenom

Podprůměrně inteligentní občan výklad dělat nemusí. Ten jej musí dostat ;-D

čtenářka 23.3.2009 9:02

Re: to srovnání s pane Porybným přece jenom

Jestli to nebude třeba tím, že si pan Porybný nestihl nachystat odposlouchávací zařízeni, na což pan Bártek měl evidentně dost času, když byla schůzka předem domluvená.

AKIBUA 23.3.2009 7:52

TO JÁ

To já si klidně typnu, že vláda zítra nepadne.  Upřímně řečeno nechápu, proč se ČSSD do něčeho takového žene. V politice platí, že ten kdo vyvolala předčasné volby je voliči ztrestán. Vládnout v době krize nepřináší nikomu zisk. Jinak pravidlo, že kapři si rybník nevypustí platí velmi spolehlivě, mnohem spolehlivěji než např. vytrvání všech  poslanců v ČSSD do konce volebního období. Pan Topolánek může klidně spát.

Berkowitz 23.3.2009 8:33

Re: TO JÁ

Berlusconimu se to podařilo, až na 23. pokus a byl odměněn funcí předsedy vlády !

ijnovak 23.3.2009 6:36

konečně Topolánek jako státník odstoupí a v demisi uteče do Bruselu,starost s pojistkou,aby jej nová vláda nominovala na komisaře

To AK Jansta má dnes již zpracované přes osobní směnky JP, a bude se vládnout do voleb 2010. Ale jak Sobotkové a Škromachové zvládnou dopady krize??? Nové projekty!!! NOVÉ stavby, nová díla, nový rozvoj a nový životní styl, mobilita obyvatel kolejovou dopravou velmi levně!!!

Taťána 23.3.2009 0:59

Text je již trochu překonaný, dnes už tady mělo být "ČSSD po sjezdu", to je trošku škoda.

A jinak : R^

clay 23.3.2009 1:17

Re: Text je již trochu překonaný, dnes už tady mělo být "ČSSD po sjezdu", to je trošku škoda.

je to převzato s Doležalových stránek, tedy se spožděním

Modrá volička 23.3.2009 4:49

To zase budou sosani řvát, že pologramotný clay neví, jak se píše zpoždění.....

Hubený 23.3.2009 5:57

Re: To zase budou sosani řvát, že pologramotný clay neví, jak se píše zpoždění.....

Nebudou.Není proč.U vás je to normální.Vy jste přece ti nejchytřejší,nejvíc inteligentní ...... ti kdo volí socany je stádo pologramotných dementů..;-P

Modrá volička 23.3.2009 6:04

Re: To zase budou sosani řvát, že pologramotný clay neví, jak se píše zpoždění.....

To jste nepochopil - pán s nickem Clay zde pravidelně vystupuje jako zcela univerzální  všeználek všehomíra  (ekonomika, architektura, zdravotnictví, jaderná fyzika...), pouze pravopis mu dělá potíže. Ale to má pořdád ještě formu a pravopis má lepší než obsah....