17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Tatíčku, pomoz!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tom 23.3.2009 17:06

Re: Starý sudeťák

Haló, budíček. Ani slovem jsem se nezmínil o ČSSD, natož nějaké jméno Paroubek. Jsem pravičák a nikdy - ani za komunistů jsem nevolil levici. Nikdy jsem nebyl v žádné organizaci - ani v ROH. Tak mě laskavě nepodsouvejte něco tak dalekého. A o mití oken. Zrovna to jsem nedělal, ale podobné práce ano, včetně mití nádobí. Lepší pracovat, než žebrat. Začátek byl takový, jaký byl. Nepřišel jsem k hotovému a musel jsem se živit. Já dělám podle možností, nevybírám si a umím se kdekoliv o sebe postarat. Nakonec jsem se neměl špatně a nemám se ani dnes. Možná mám i víc než Vy teď v Německu. Tak klídek.

tom 23.3.2009 17:09

Re: Starý sudeťák

ne mití, ale mytí. Pardon

hog garr 23.3.2009 21:46

Re: Starý sudeťák

Otče, jak ses tam v tom Bavorsku moh´ uživit, je mi záhadou. Já jsem žil a ještě žiju - už 36 let v NRW  zásluhou režimu sovětských bolševiků. A dnes tvrdím, že jediná strana bez korupcí, vnitřních třenic a neslušného chování ke sv7m politickým soupeřům je KSČM. Píšeš o přeběhlících jako o hrdinech. U mne jsou to zrádci stanov jejich strany, která je mandátem pověřila. Du sollst ruhig bleiben oder dorthin gehen, wo der Pfeffer wächst.

Hanuman 23.3.2009 15:20

Re: Starý sudeťák

Raději si změňte Re. musel bych Vám připomenout, že zde byla taky demokracie, za l.republiky, jen byla v důsledku 2.svět.války násilně přerušena a vrátila se po téměř 70 letech a ujali se ji ti, kteří o ní nic nevěděli, když tak z vyprávění. Nebyl ještě čas aby k demokracii někdo vyspěl. Jediný člověk, který ví o čem je řeč, je náš ministr zahraničí.

Prozatím jsou u vesla jen lidé, kteří jsou zkažení 40 lety bolševika. Kdy bylo heslo, kdo nekrade, okrádá rodinu a demokracii ani pomalu neslyšeli a mnohdy si ji platou s anarchií. Vidina politické slávy a moci s ní spojené jim zatemňuje mozky.

W 23.3.2009 18:35

Re: Starý sudeťák

Mladíku, pokud jste nezažil první republiku osobně, a znáte ji jen z fillmů s Oldřichem Novým a Hugo Haasem, tak raději mlčte. To byl také pěkný kurník a sjednotil nás pouze Henlein. Vládli ti, co rozkradli Rakousko - Uhersko a ostatní žili z ruky do huby. Nebudu vás škoit, ale nepodléhejte emocím, Svět je pro někoho vždycky krásný a pro ostatní vždycky špatný.

J.A.N. 23.3.2009 17:33

Re: Starý sudeťák

Vážený Tome.V našem státě jak jistě víte se na volební seznam delegují lidé kteří jsou ve STRANÁCH dobře zapsaní a loajální.Jako volič sice mám malou možnost pořadí změnit formou preferenčních hlasů,ale jak jistě víte je to možnost formální.Voliči volí převážně program strany a lidé na kandidátkách jsou jim poměrně anonymní.Není slušné a demokratické někoho koho neznáte urážet poukazováním na jeho IQ.Takže pokud chcete někoho školit z demokracie začněte u sebe.Zdravím.Jan. 

pepašachista 23.3.2009 18:14

Re: Starý sudeťák

Bude se asi divit, ale jste mimo mísu. Poslanec je zvolený za určitou stranu, ale když ta strana strácí preference, na př., že se paktuje s komunisty, tak přirozeně stejné procento poslanců se s touto politikou také rozchází. Díky jim se zatím daří držet bolševiky na uzdě. Nebezpečí však zůstává. Nebude se opakovat historie? Fierlinger - Paroubek, Plojhar - Hovorka atd???

Starý J. 23.3.2009 21:21

Re: Starý sudeťák

Nejsem znalec, jak to chodí v Německu, ale ze zpráv vím, že v americkém senátu nehlasují senátoři vždy podle toho, že byli zvoleni za republikány, či demokraty a klidně hlasují i s druhým táborem a svému presidentu shodí zákony, které předkládá.

Nebo se mýlím?

Radajan 23.3.2009 21:15

Re: Starý sudeťák

Teď si Astonku představ, že jsi na Melčákově místě. Mít důchod  deset tisíc, nebo něco kolem osmdesáti tisíc měsíčně, počítač za cca 50.000 Kč a vše okolo zadara. Odmítnul bys spolupráci i s vlastní rodinou. Postavil by sis nový dům a politika by ti byla ukradená. Při konci života by sis alespoň užil pohodlí. Tak to vidím já.

Věra 23.3.2009 14:11

Re: Starý sudeťák

Ladislav !.Díky !Lépe bych to nenapsala a nejsem  stranička nikoho ,ale toto se opravdu nedá číst proč tak zle ?  Máme přece každý jiný názor nebo musíme všichni jedním hlasem jako za komoušů volit jen jednu stranu jinak jsme socani a blbci? Hezký den !

Huaskaran 23.3.2009 15:29

Re: Starý sudeťák

Já bych to tak ostře neformuloval s těmi blbci, nicméně faktem zůstává, že socany dnes mohou volit pouze lidé ducha mdlého...

Jirka 23.3.2009 16:00

Re: Starý sudeťák

Nevím, zda je pan Doležal starý sudeťák, ale ty jsi bezesporu mladý kretén, ladislave.

PV 23.3.2009 16:15

Re: Starý sudeťák

Moment moment jde přece o konstruktivní poslance soudruhu, jak říkal První !!

mlg 23.3.2009 12:52

finance

může vést Tlustá Peněženka ... konečně světlo na konci tunelu

Starý J. 23.3.2009 13:39

Re: finance

Nejhezčí je, že vládu chtějí z programových důvodů položit ti, jejichž programy jsou podle jejich řečí, naprosto protichůdné.

Paroubkovi se nelíbí, co vláda děla a Tlustému také. Jeden říká, že dělá moc, druhý že málo.

Ale jak si v tom povalení vlády oba notují! Jeden pro moc a druhý pro málo!

Anna V. 23.3.2009 14:25

Dělají moc nebo málo?

Moc málo.

mlg 23.3.2009 16:47

Re: finance

tedy aby nedošlo k nepochopení - u pana Horolezce

Starý J. 23.3.2009 12:10

Nomen

.....Ale to má pořdád ještě formu a pravopis má lepší než obsah....(mířeno na claye)

No je to opravdu radost číst, když Vy Nomene začnete psát, že někdo jiný je (krom Vás) "na všechno odborník" a zde pravidelně vystupuje (pochybuji, že někdo jiný, než Vy, zde má doslova "trvalý pobyt"). A ještě zábavnější je, když posuzujete obsah příspěvku jiných. Vy jste se  naštěstí ve svých "příspěvcích" o obsah ani nepokoušel, jen o štěky a výkřik směrem k osobě dehonestovaného politického protivníka.

pp 23.3.2009 13:22

Re: Nomen

No kruciš, podívejme se, jak se nám děda spravedlivě rozčílil.

Starý J. 23.3.2009 13:36

Re: Nomen

No vidíte, že reagujete přesně, jak jsem popsal!

Poklop 23.3.2009 14:13

Re: Nomen

Hele Starý, podruhé si mě neber do huby,když tady nejsem.že jsi ubožák zákeřný to jsi mě často přesvědčil.To tě měl naučit tvůj fotr,že se to nedělá o někom mluvit,když dotyčný není přítomen.To něco napovídá o tvém charakteru a příště mě vynech.

Jara 23.3.2009 9:58

Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Zubová by si měla rozmyslel vyvolávat nedůvěru vládě, dokud se naparuje jako jedinná poslankyně za Demokratickou stranu zelených. To o ní i o straně může být ještě slyšet. Po předčasných volbách bude jak po Zubové, tak po Demokratické straně zelených, viděl bych to tak na 0,46%. Ještě že manžel Zubov dělá plastiky pro Ratha, ve středočeském kraji je peněz dost a zakázek pro Zubova bude také dost. To už Rath zařídí. S cizími penězi hospodařit umí.

Ivan 23.3.2009 10:15

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Přání otcem myšlenky.

Hlasy pro stranu zelených získávali právě takoví členové strany jako je paní Jakoubková a Zubová. (Mimochodem, to naznačování národnosti manžela paní Zubové je typickým propagandistickým postupem. Když se nedá argumentovat věcně, musí se napadnout osoba protivníka nebo její blízcí.) 

 Ty uměle vytvořené tříčlenné organizace, které Bursík naorganizoval ze svých známých a zaměstanců ministerstva aby mu zajistily klaku na sjezdu strany a navolily mu jeho lidi,  ty mu hlasy ve volbách nezískají. Jedna normální organizace strany zelených, která má třeba jen 30 členů, ve skutečnosti váží víc než deset Bursíkových slepenin. A jedna místní organizace se 150 členy ve skutečnosti váží víc než všechny Bursíkovy potěmkinovy organizace dohromady.

Takže počet hlasů se uvidí až po volbách.

Jak paní Zubová, tak paní Jakoubková jsou dámy a chovají se statečně a noblesně. To vidí každý a to propagandisty ohromně žere. Jejich kultivovanost ve srovnání s buranem Topolánkem nebo svatouškovským chováním Bursíka (občas připomíná typ pokryteckého faráře) nebo s chováním k...y Jau jau obzvláště vyniká. 

Malý Aston 23.3.2009 11:36

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Máte jako vždy pravdu.Již se těším jak komunisté v ČSSD,komunisté v KSČM,komunisté v ODS ( Tlustý a spol.) a zelené dámy společně s komunisty hlasují pro komunisty a proti tříkoalici.Vítězný březen je tady. Budeme první poskomunistickou zemí,kde se zase demokraticky ujme vláda zločinecké KSČM.;-(

Fidel 23.3.2009 14:20

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Včera bylo již pozdě. Tito zkur.enci, co se dostali korupcí k moci tam nemají co pohledávat!(Y)(Y)(Y)

j 23.3.2009 11:57

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Chovají se asi tak jako MElčák s Pohankou tedy statečně a noblesně:-D Vy jste fakt dobrej politruk

Starý J. 23.3.2009 12:30

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Kdo jiný, než bolševici, dokázali Vám lhát naprosto suverenně do očí, že černé je bílé a bílé černé? Že jsme (že jsme byli) nejsvobodnější a nejdemokratičtější stát na světě! Stáli po krk ve sra/č/kách  spolu s námi a řvali: Máme se jak na zámku, ať to trvá věčně!

Proč by Ivan netvrdil, že když oba dělají stejně, je to pokaždé jiné? Že Melčák s Pohankou jsou kreatury a zrádci a Zubová s Jakubkovou jsou noblesní dámy a statečné? Vždyť je to pořád to stejné, jak mluvili bolševici!

Mozek 23.3.2009 14:24

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Někdo řekl nezapomenutelnou větu: Kdybychom před volbami říkali lidem pravdu, tak nás nebudou volit. No, kdo to byl? Nebyl to náhodou soudruh nadporučík Topolánek?>-

Bugy 23.3.2009 15:34

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Vybral jsi pro svůj příspěvek opravdu příznačnou přezdívku MOZEK. Tvůj velký mozek je totiž malý a malý nemáš žádný. Ten kdo před volbama lže je totiž někdo úplně jiný než ten tebou nazvaný soudruh nadporučík Topolánek. Je to bratr Paroubek, soudruh Štěch, soudruh Škromach, mladý socialista Sobotka, gauner Gross, výplod STBácké rodiny Ráth a jiní socani. Ti totiž krmí takové hlupáky jako je dav socialistických voličů snůžkou lží a nepravd. Ti všem otvírají dveře do země, kde je všechno zadarmo - zdravotnictví je zadarmo, sociální politika je zadarmo, důchody jsou zadarmo, silnice jsou zadarmo, školství je zadarmo. Oni mají částečně pravdu, ono to je zadarmo, zadarmo pro ně socialistické špičky. Zadarmo však jejich populistické nápady nejsou pro ty, kteří tvrdě pracují, riskují a každý den nesou svou kůži na trh. Zadarmo to není pro podnikatele a živnostníky, kteří to musí všem těm přízpůsobeným i nepřizpůsobeným povalečům platit ze svých daní a odvodů. Tak že ten, kdo takovým jako jsi, ty řekne před volbama pravdu, že je  potřeba udělat reformu v myšlení lidí a zbavit je té falešné představy, že je vše zdarma, ten je nevolitelný, protože hlupáci chtějí slyšet něco jiného.

Mozek 23.3.2009 16:03

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Idiote, nepoužívej moje přísloví. To jsem použil já a doslova znělo: Ty máš velký mozek malý a místo malého velké hovno. A že to na Tebe pasuje, to je fakt. Tu větu, že kdybychom lidem před volbami říkali pravdu, tak by nás nevolili, skutečně pronesl modrý guru, přerostlý puberťák soudruh nadporučík Topolánek. Byl to on, kdo prolhanou modrou cestou nachytal spoustu voličů a pak se jim do očí vysmál. Zametání korupce pod koberec(Čunek prostřednictvím Vesecké, Wolf dokonce osobně) a nečestné jednání(Kubiceho zpráva) je výsadou modrého ptáka. Ovšem Kubiceho zpráva se začala vyplňovat až za vlády ODS. >-