14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xbor64 11.1.2006 8:19

Re: Nebuď měkkej a snaž se ! Tobě se nelíbí kvalitní dovozový SW katolických lidovek ?

Ne Šumaváku nelíbí. Nehodlám si kvůli špatnému SW, kupovat OS od Redmontu.
Stach 11.1.2006 1:16

ODS je nebezpečná

No samozřejmě, že je ODS daleko nebezpečnější než komunisté. Na to stačí pochopit, že moc korumpuje. Komunisti ve vládě nebudou ODS asi ano. Dnes žijeme v systému, který vyhovuje ODS - je to její dítě a má za sebou mocné ekonomické skupiny, kontroluje tisk, který svou pravicovou tendečností budí údiv i u "pravičáků" v jiných zemích. Nehrozí nám totalita stará, ale nová - globalizovaná, která už teď omezuje svobodu snad už většiny národa. Jestli má někdo 8000 hrubého, což je třeba na Moravě obrovské množství lidí, pro toho jsou kecy o svobodě k smíchu.Nemůže jet do zahraničí, protože na to nemá, nemůže si koupit spoustu věcí. Snaží se jen přežít. Při těžší nemoci dostane horšízdravotní péči, jeho děti mají menší šanci na kvalitní vzdělání atd. atd. Proto je takový člověk už dnes nesvoboden a ODS ho této nesvobody nikdy nezbaví. Je to strašné říci, ale pro takové je zkorumpovaná ČSSD jedinou šancí.
jezevec 11.1.2006 1:27

Re: ODS je nebezpečná

a jak byste si to představoval?
že se budete snažit vylepšit svoje podmínky - a nebo že hodný stát sebere peníze někomu jinému, a dá je vám? to druhé se nestane. bohatí už mají svoje peníze v karibiku a stát hrabe především ve vaší kapse.
Slava 11.1.2006 2:35

Re: ODS je nebezpečná

Výstižná reakce, plně souhlasím včetně závěrečné věty.
Josef 11.1.2006 3:35

Re: ODS je nebezpečná

Máte úplně prvdu - celé neštěstí bylo, že se vlády ujali takoví ekonomové, jako byl právě Klaus.
Říman 11.1.2006 7:33

Re: ODS je nebezpečná

Ano, ODS je nebezpečná, pro nefachčenky, lemply a všechny parazity, kteří by chtěli jen žít na úkor druhých (ač nesejí, sklízet - a přerozdělovat - by chtěli). Tito hlupáci si ovšem neuvědomují, že i tak by jim i ta ODS dala určité zabezpečení (a těm, kteří z různých důvodů opravdu nemohou, samozřejmě tím spíše: o tom program ODS mluví dosti jasně, jen by ho tito hlupáci museli být schopni pochopit). Takže raději s ČSSD/KSČ prožerou všechno a nakonec, až už nezbyde nic, nebudou mít ani těch příslovečných 8.000. Zato je bude těšit, že žebráckou hůl budou mít všichni. Gratuluji pane Stachu, to je filosofie opravdové tuposti, ani 40 let našich zkušeností ji v nejmenším neovlivnilo. Ještě dodejte, že za komunistů bylo lépe - možná pro Vás, ale pak na Vás platí starý vtip, že jste musel být pěkná svině. P.S. Poraďte mi, který to tisk kontroluje ODS, já zatím všude vidím spíše tisk více méně nakloněný doleva.
rime 11.1.2006 7:41

Re: Re: ODS je nebezpečná

vite co je obrovska smula?ze je ČR takova ateisticka, u nas proste chudi pravici nikdy volit nebudou, na to se musite odstehovat do USA, tam se stante chudym a volte Republikany a budte Happy , stejne jsou to idioti nemyslite?
Jaroslav 11.1.2006 8:19

Re: Re: ODS je nebezpečná

Ale vždyť vy jste za sebou nechali dluh bilion korun...náklady na zpackanou od samého začátku chybnou transformaci a práve vy jste vytvořili naší nejbohatší vrstvu nefachčenků, lemplů a parazitů, z nichž ti "nejschopnější" se aspoň uklidili někam do zahraničí i se svými penězi. Takže ti vám mohou děkovat.
Kdybyste nekontrolovali tisk... v roce 1992 to bylo 95 procent médií, dnes je to tak 80 procent, neměli byste takové preference. Vy bez manipulace a masové propagandy ze strany médií vůbec nemůžete existovat.    
občan z kraje města 11.1.2006 9:10

Re: Re: Re: ODS je nebezpečná

Nevím kdo za sebou nechal jaký dluh. Propaganda je pro blbečky. Stačí obyčejný rozum. Ten kdo platí daně je chce snížit, ostatním je to jedno. A ten kdo bere sociální podpory a pod. je chce zvýšit, ti ostatní je nepotřebují, ale budou je muset zaplatit.
Honza 11.1.2006 13:20

Re: Re: Re: ODS je nebezpečná

Co kecáš, a neměl by jsi náhodou v pracovní době na ministerstvu vnitra něco dělat? Já tě ve svých daních neplatím za kecáni na netu.
občan z kraje města 11.1.2006 9:07

Re: Re: ODS je nebezpečná

Máte pravdu, ale to že by se i ti chudší mohli mít lépe je nezajímá. Oni by hlavně chtěli, aby se ti bohatší měli hůř. Celá socialistická ideologie je postavená na závisti neschopných.
rime 11.1.2006 7:34

Re: ODS je nebezpečná

myslim, ze jste to napsal fakt pekne, temhle lidem opravdu ODS nepomuze, otazka je jestli by tohle mel byt cil pravicove strany.Podle me nikoli, cilem by melo byt vyrazne zvednuti zivotni urovne obyvatel a roztoceni kol ekonomiky na zapadni uroven, zel obavam se ze ani tohle neni cilem politiky ODS, proste je to divna strana
Jura Jurax 11.1.2006 9:26

Re: ODS je nebezpečná

... jestli má někdo 8000 hrubého, což je třeba na Moravě obrovské množství lidí, pro toho jsou kecy o svobodě k smíchu ... no přinejmenším tomu dotyčnému zbývá svoboda s tím něco dělat. To za bolševika moc nebylo, to jsme měli všichni těch 8000 hrubého obrazně řečeno, inteligenti trochu míň a dělnická třída o trochu víc. Ovšem natáhnout ruce pro sociální dávky - které zaplatí ti, co využili svou svobodu s tím něco dělat - je jednodušší. A závist tomu dá ospravedlnění. Pro takové vskutku je zkorumpovaná ČSSD jedinou šancí.
Virtuál 11.1.2006 9:44

Pane Stachu, vy jste demagog par excelens!

Že vy  máte školení VUML a k tomu rozšíření pro ideologicko-diversní činnost aparátčíků KSČ?Vždyť, vy bloude, těch osm tisíc hrubého na Moravě, jak píšete, ti lidé nemají za vlády ODS, ale hergot, jak se jenom ta vládnoucí strana jmenuje? Napovězte, nějak mi to nejde přes pysky.Kdo to tam na té Moravě vládne, soudruhu? Vím jenom, že ji vede nějaký mluvka, snad Paroubek se jmenuje a kamarádí se s vinařem - amatérem ,Grerbeníčkem.
páječ 11.1.2006 0:36

P.S.

na psa jsem zabloudil zcela omylem (resp. hledal jsem zde něco z dob, kdy to tu ještě za něco stálo), hodil mě sem tento odkaz http://www.blisty.cz/files/isarc/brit/96/1227brit.htm btw celkem zajímavý, když už teda chce Klaun bilancovat ty patnáctiny...
Říman 11.1.2006 7:04

Re: P.S.

Hledáš vole asi Rudé Právo. Jen hledej.
páječ 11.1.2006 0:33

bývalý poradce soudruha Klause promluvil...

...sqělá raně předvolební agitka, p r d e l bych si s ní nevytřel.
hoaxa 11.1.2006 1:06

I dalo se samozřejmě čekat že tu bude řev. A kdo to řve? Sprostý primitiv, obdivovatel sociáldemokratů, ne-li ještě něčeho horšího. Bohužel, nemám kam si odplivnout, snad tomu sprosťákovi do piva.

jezevec 11.1.2006 1:30

Re: bývalý poradce soudruha Klause promluvil...

jo ba. čtenáři PoBlistů vždy patřily mezi těch TOP deset tisíc (intelektuálně nejubožejších)
Virtuál 11.1.2006 9:34

A co tvoje IQ,

když neznáš ani pravopis? Že ty jsi z řad KSČSSD ?
*** 11.1.2006 7:58

sqělá raně předvolební agitka, p r d e l bych si s ní nevytřel

...monitorem
MK 11.1.2006 13:20

Re: bývalý poradce soudruha Klause promluvil...

Zkuste raději tisk, který odebíráte - (Rudé) Právo a Haló noviny.