14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
eTony 11.1.2006 9:24

franto,

ano, zpravodajství jsem slyšel a viděl. Ale o tomto případu neznám podrobnosti. Proto závěry typu ´zamezení konkurence direktivním nařízením´ nedělám.
Zcela jistě nejde o systémovou chybu programu ODS. Chtělo by to znát oficiální zprávu odboru dopravy krajského úřadu.
Jura Jurax 11.1.2006 9:31

Re: Re: Aleši,

Nojo - program je program - ale tady šlo, račte pochopit, o prachy! A v těch dotovaných ČSAD budou nejspíš kamarádi, že, když už je dotujeme ...
Re:Aleši 11.1.2006 10:15

Jurax

"Nejspíš kamarádi".Jen a jen dohady, bez konkkrétních podkladů.Úkaz demagogie a ukázka toho, že účel světí prostředky, či kdo chce psa bít.....Vůbec, ale vůbec o konkrétní záležitosti nic nevíte.Pouze ODS vám vadí.
franta 11.1.2006 10:58

Re: Jurax

Velice rád se od Vás nechám poučit, pokud o celé záležitosti víte více. Jinak máte pravdu, ODS mi skutečně vadí a to velmi.
Jura Jurax 11.1.2006 11:31

Re: Jurax

Ale jistěže dohady - jenže tak už to chodí. Jaký jiný důvod by k tomuto konání byl? Jednoho dotujeme, druhého ne - a ten druhý nedotovaný si dovolí dotovanému konkurovat - takže sebrat licenci? Takhle slouží lidu volení zastupiči? Že by jen blbost? Parafrázoval jsem v diskuzi k dnešnímu úvodníku výrok Sašův praviv, že pokud jde o politiky najmě tuzemské nikdy nepovažuj za prostou blbost něco, co lze dostatečně vysvětlit zlým úmyslem.
 
Mimochodem ODS mi nevadí - považuji ji za zdaleka nejmenší zlo ... a jedinou volitelnou stranu.
Jenda 11.1.2006 15:42

Re: Re: Jurax

Jednoho dotujeme, aby zajistil obsluznost i linkami ktere jsou skoro prazdne, druhy nedotovany provozuje jenom ty linky ktere jezdi plne a tudiz se mu vyplati. K cemu dojde pokud ten nedotovany prebere tomu dotovanemu zakazniky na tech "lepsich" linkach? No budeme ho muset dotovat vic aby nekrachnul nebo se na to nevybodl a dal nam objizdel samoty.
Stredocech 11.1.2006 16:51

Re: Re: Re: Jurax

takže budete zákazníky na těch "lepších" linkách nutit, aby stáli v autobuse toho dotovaného na jedné noze a ještě ne na své, pokud jej vůbec vezme.
 
eTony 11.1.2006 7:49

Aleši,

vulgarita - Paroubek, Zeman
demagogie - Sobotka, Kraus, Křeček
osobní útoky - Rath, Gross
hysterie na úkor věcnosti - Škromach včetně odborů
absence myšlenek - Zaorálek, Špidla, Buzková
atd.
Zevšeobecnění zní -  ČSSD napříč stranickým spektrem.
Mirek TopShit 11.1.2006 7:57

Re: Aleši,

Slušnost - Mirek  Topolánek von Shit
Ekonomika - Josef von Hongkong, Viktor Kožený von Bahamy, Václav Klaus von úsporné balíčky 
Informace - Železný  10 000 000 000 Kč 
Genius - asi eTony
 
 
 
eTony 11.1.2006 8:03

Já a genius ?

To jistě ne. I když vedle některých "duševních titánů" by vypadal jako genius i Flanderka.
jepice 11.1.2006 8:04

Re: Re: Aleši,

Vážený Vrcholný V ýměšku, nechci zasahovat do vašich obapolných seznamů /klidně odsouhlasím oba/, jen nechápu, co furt máte s těmi balíčky.
Aha - teď mi svitlo - tenkrát dožívala svůj krátký život teorie o nezvyšování státního dluhu.
občan z kraje města 11.1.2006 9:00

Re: Re: Aleši,

A na které kandidátce ODS tito pánové jsou ? Nebo bude kandidovat za ČSSD Krejčíř von sey, Svoboda von tunel, Víte co je to demagogie? to je přesně tohle.
Aleš 11.1.2006 8:02

Re: Aleši,

No ještě , že Mirek Topolánek, Tlustý, Langer jsou milí klluci, které jsou jen věcní, slušní, plni skvělých myšlenek a už se všichni těšíme až dostanou prostor na jejich realizaci. Mluvím  dobře duší e Toynyho ??
občan z kraje města 11.1.2006 9:02

Re: Aleši,

Ještě jsem zapomněl doplnit kandidáta za ČSSD v Libereckém kraji - kakaový Bob Kraus
ˇŽulový Aston 11.1.2006 7:40

Výhody demokracie

Je obrovskou výhodou demokracie, že si člověk může úplně svobodně vybrat barvu hovínka, do kterého šlápne.
Jenda 11.1.2006 15:33

Re: Výhody demokracie

Nekdo holt toho hajzldedka delat musi. Zkuste si tam obcas uklidit! Mate to v popisu prace! :-P
Aleš 11.1.2006 7:31

klasika

Nechte toho porcování medvěda,  démonizování p. Havla,  některých politických stran a věnujte se tomu,  jak se jednotlivé strany projevují, co slibují- ČSSD- klid a blahobyt bez problémů, ODS všechno a co reálně za poslední roky udělali. Jak se vyvíjí politika- osobní útoky, vulgarita, absence myšlenenek naznačujících další vývoj státu- nejen ekonomickou prosperitu, ale i fungování činností státu- represivní složky, školství, podmínky pro zdravotnictví, bezpečnost, nezaměstnanost. Faktory, které lidi pálí a které se ve všech průzkumech objevují na prvnívch místech a které politiky zajímají pouze tehdy jde- li o získání moci nebo její udržení.
V posledních 3-4 letech se stále více prosazují  v politice osobní útoky , demagogie, hysterie na úkor věcnosti a málokterá media toto reflektují.
Jenda 11.1.2006 15:32

Re: klasika

"klid a blahobyt bez problemu" ... bať bať, zdroje jsou!
eTony 11.1.2006 6:39

tady dnes bude

švanda. Tolik blbů na čtvereční bajt aby pohledal.
ferry 11.1.2006 8:34

Re: tady dnes bude

Opravdu, spiknutí totálních debilů. Anebo procesí v zahradě v blázinci!
Virtuál 11.1.2006 9:53

Dnes teda jo.Nevím, kde se to tady vzalo.Možná, že v Bohnicích malujou

a tak se blázni slezli u počétačů.
Doc 11.1.2006 3:59

.... jedno je nesporné !!!

Dle všech průzkumů (ať už zleva, či zprava) bude mít levice , tj. ČSSD a KSČM většinu v parlamentu po červnových  volbách . 
 
 Takže  ........  všechny nářky nad vládou levice připomínají klasickou průpovídku a sice, že  : " psi štěkají, ale karavana jde dál"   ........  
 
... a ať se to líbí, či nelíbí. ...... V REÁLNÉ POLITICE JDE PŘEDEVŠÍM O VÍTĚZSTVÍ  ... 
Josef 11.1.2006 3:31

Autor plete všecko dohromady

Rozumí vůbec pojmu "sociální stát"? Ten ná různé výklady.
Celý článek svědčí o zmatenosti  teoretických pojmů i reality.
ODS - resp.Václav Klaus ohrozil stát už začátkem devadesátých let nekontrolovanou privatizací, umožněním tunelovat, bankovním socialismem, jednostranným ekonomismem.
Vůbec mu nevadil dát se zvolit hlasy komunistů a také pozval Grebeníčka na Hrad. Ostatně pro udržení své moci udělá cokoli - ač to mistrně zakrývá populistickými řečmi i činy, na které mu ti naivnější - a těch je, zdá se, mnoho - skáčí.
Andy 11.1.2006 7:50

Re: Autor plete všecko dohromady

jistě, pěkně jste to shrnul.
Klaus je prezidentem, což je velmi bezzubá funkce, ve světě se mu všude smějí, takže nás ohrozit nemůže. Ten už těžko něco udělá, ne ? Tak nač ty strachy ? Privatizace už je hotová, tunelování zarazil Zeman se svou akcí čisté ruce, když pozavíral všechny tuneláře, banky jsou konsolidované, ekonomismus už dávno skončil na smetišti dějin, zákony nám ČSSD vyrobila skvělé, vše šlape jak hodinky- teď už může vládnout třeba Pepek Vyskoč a nic se nestane.
Jirka 11.1.2006 9:24

Re: Autor plete všecko dohromady

"ODS - resp.Václav Klaus ohrozil stát už začátkem devadesátých let nekontrolovanou privatizací, umožněním tunelovat, bankovním socialismem, jednostranným ekonomismem"....Vaše slova pane Josef!!!!..Můžete nám v tom případě vysvětlit fundovaně,co by se stalo, kdyby se nestalo to co se stalo?Jak by tahle republika vypadala dnes, bez "nekontrolované privatizace?"Nejsem sice odborník na ekonomiku,ale vidím docela jasně jak by se rozpadaly tovární haly,jak by se vyrábělo jako za krále bambuly na strojích z padesátých let,jak by se prodávaly neprodejné výrobky z těchto velkovýroben a jak by se nám tady žilo.Máte pro to nějakou vizi,nebo jen tak plkáte o něčem o čem ani nevíte co bylo?
Tomáš Kubín 11.1.2006 2:48

To je partička.

Tady se evidentně dnes sleze nejlepší partička. Když tak čtu ty bláboly které plodí Slava ...
Slava 11.1.2006 2:40

Dejte už pokoj se strašením komunisty!

Spolupracují s nimi všichni, i ta vaše ODS. A pravici s levicí do toho nepleťte vůbec, vždyť kdo je v ČR pravice a kdo levice? Přečtěte si o tom něco než  zase začnete psát podobné hlouposti.
xbor64 11.1.2006 1:17

kdežto pravice chce brát chudým a dávat bohatým.

Ano klasické vidění pravice levicí a strašení občanů. Tohle žádná pravicová strana v programu nemá. Pokud jí tedy je. Programem pravice má být především. 1)snížení přerozdělování na na nejnižší možnou mez. 2)Zvýšit podíl občanů na rozhodování co si budou či nebudou platit. To jest přenést břímě odpovědnosti za svůj život na toho kdo jej žije.
xbor64 11.1.2006 1:19

Re: kdežto pravice chce brát chudým a dávat bohatým.

P.S. do toho se nedá psát. Vždyť se to neposunuje a psát "po tmě neumím".
Šumavák 11.1.2006 3:14

Nebuď měkkej a snaž se ! Tobě se nelíbí kvalitní dovozový SW katolických lidovek ?

Neboj! S pomocí boží to dokážeš! To je jen prvních dvacet let a pak už ti to půjde ! A když ne, tak v nebi se budeš mít daleko líp! Kdyby ses měl dobře už teď a žil bez problémů, nemohl bys následně ocenit ten ráj !A to už dnes máme na zemi RaJ !