26.5.2024 | Svátek má Filip


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jojo 2.4.2007 7:54

Re: No ja nevim

R^R^

Derik 2.4.2007 4:21

Ja bych ted sekretarku az tak nezduraznoval

Ta poskytla vypoved ktera se prosetrovala a prosetrovala. Od okamziku obvineni vsak hlavni odpovednost nese predevsim statni zastupce a policejni profesionalove. Meli dost casu zjistit zda jde o tvrzeni proti tvrzeni, zda jsou rozpory ve svedectvi, zda jsou dalsi dukazy, atd., a az potom obvinit mistopredsedu vlady(!). Pokud se u soudu neprokaze prevzeti uplatku tak musi nest dusledky predevsim oni. JInak by zavladla anarchie, za patricnou kompenzaci by "svedkove" kdykoliv obvinovali politiky, a verejnost by ztratila duveru vuci takove neprofesionalni policii a neodpovednym soudcum.

Cartouche 2.4.2007 3:12

Politik okresního formátu?

Zajímalo by mě, jakého formátu jsou podle pana Doležala ti politikové, které máme dnes ve vládě. Mně se zdá, že nejsou okresního, krajského, ani republikového. Nejspíš jsou formátu romského, protože ignorují vůli občanů této země a trapně se omlouvají primitivnímu 3% etniku, které by mělo strachy šeptat a děkovat bohu, že jsme civilizovaná země, kde takové asociály už nevěšíme po stromech.

hláska 2.4.2007 0:55

Asi je skutečně hloupej

Být v sitaci pana Čunka a takhle si "pouštět hubu na špacír" svědčí o tom, že nepobral moc rozumu, což je implicitně obsaženo i v tomto článku. Takže se klidně dá věřit, že postupoval tak hloupě, jak popisuje ta jeho bývalá sekretářka. Asi s ním měla dost zajímavých zážitků! A  my si s touhle vládou taky ještě užijeme!

miron 2.4.2007 1:02

Re: Asi je skutečně hloupej

a za dané situace je vlastně druhořadé, zda obvinění jsou pravdivá či ne. Pan Čunek se způsobem, jakým reaguje v posledních tádnech evidentně diskvalifikoval pro jakoukoli významnější politickou a nejen politickou funkci. Ve své pozici zřejmě setrvává, protože je součástí křehké stavby KDU-ČSL a ta je zase součástí křehké stavby vládní koalice. Nevěřím, že by byl až tak hloupý, že už by sám nechtěl odejít, ale bude ze všech stran podepírán, dokud se nenajde řešení. Což nevylučuje, že to bochne a spadne všechno.

PetrH 2.4.2007 1:55

Re: Re: Asi je skutečně hloupej

Takže je to jednoduché, dostali jsme se do stavu, kdy nezáleží na tom, jestli je obvinění pravdivé. Pokud tedy na každého politika něco bude, zbyde jenom Paroubek, protože na Ďuričkově jachtě jednak nikdy nebyl a jednak ji Ďuričko ani nemá a dceru taky ne. Nějak mi ta Čunkova causa, kde měl napřed sexuálně harašit, pak ukazovat půl mega sekretářce a zítra to bude možná zase něco jiného, připomíná jistou akci Olovo, čili jak odstranit oblíbeného politika.

miron 2.4.2007 2:08

Re: Re: Re: Asi je skutečně hloupej

kdyby si Paroubek nejprve nebyl jist, zda tam s tou dívenkou byl, pak zda vůbec byl na té jachtě a nakonec zjistil, že to je jeho soukromá věc, jistě by už byl dávno odklizen. Stejně jako musel zmizet Gross. Váha hlouposti páně Čunka je větší než váha oněch obvinění. Toť vše.

Buvol 2.4.2007 8:55

Re: Asi je skutečně hloupej

"Být v sitaci pana Čunka a takhle si "pouštět hubu na špacír" svědčí o tom, že nepobral moc rozumu" právě naopak! Co pana Čunka vyneslo tak rychle a do takových výšin? To, že se v případu vsetínských Romů angažoval tak, jak se angažoval! A tohle do toho přesně zapadá! V neděli na Primě v diskusním pořadu na položenou otázku, "zda poslední výroky pana Čunka buly rasistické", odpovědělo cca 92 procent volajících že ne! A volalo údajně deset tisíc lidí .....

Buvol 2.4.2007 8:58

Re: Re: Asi je skutečně hloupej

"Co pana Čunka vyneslo tak rychle a do takových výšin?" A to ho v podstatatě může udržet, tam kde je! Aspoň co se týče popularity a z popularity taky něco vyplývá....

kudla 2.4.2007 9:53

Re: Asi je skutečně hloupej

ano, nepobral moc rozumu, ale je vyčuranej

MLOK1 2.4.2007 10:11

Re: Asi je skutečně hloupej

Považuji za smutné, když za hloupého je označován někdo, jehož řeč je: "ano-ano / ne-ne". To jsou vám, občané, milejší nic neříkající tirády, kde je vám mazán med kolem pusy, jste upláceni "pastelkovným" (penězi vytaženými z vašich kapes) a pod? Místo toho, abychom si vážili p. Čunka, který mluví jasnou řečí a hlavně JENOM NEMLUVÍ, ALE TAKÉ KONÁ, tak skáčeme na vějičku některých neseriozních novinářů a snaživě mu myslíme schody a házíme klacky pod nohy.

schýza 2.4.2007 12:16

Re: Re: Asi je skutečně hloupej

Čunek je mi blízký,nepěstuje tu od dob komunistů známou morálku,která se nyní zavádí na západě a tím také u znovu nás,kdy jsme si něco jiného mysleli,něco jiného říkali,a něco jiného dělali.R^

Kec 2.4.2007 13:19

Re: Re: Re: Asi je skutečně hloupej

To podepíšu !!

Hariet 2.4.2007 13:51

Re: Asi je skutečně hloupej

Souhlasím...

Michalhg 2.4.2007 0:19

Čunek, Gross, Kalousek, Tlustý...

nevím jak to v případě p. Čunka bylo, ale myslím si, že tvrzení, že paní Urbanová lže, je trošku moc odvážné. nemám nic proti Čunkovi, ale z hlediska jeho veřejné funkce je teze, že o původu svých peněz nemusí veřejnosti říci nic naprosto nepřijatelná. Kvůli stejnému postoji již u nás skončil jeden premiér (právem).

jj 2.4.2007 8:42

Re: Čunek, Gross, Kalousek, Tlustý...

Premier gross skoncil proto, ze nedokazal vysvetlit, kde vzal na byt. Zasadni rozdil oproti Cunkovi je ten, ze celou svou vydelecnou karieu byl v politice, tudiz jeho prijmy bylo mozno zpetne +- spocitat. Cunek byl 20 let v civilnim zamestani a pak sel teprve do politiky. Co za tu dobu vydelal nebo nevydelal, do toho nam opravdu nic neni. A chtit to po nem zpetne mi prijde dost nefer.

Hariet 2.4.2007 13:57

Re: Re: Čunek, Gross, Kalousek, Tlustý...

To se mýlíte... Přece nechcete, aby si lidé o Čunkovi myslili, že loupil a vraždil pro peníze. Ať doloží původ svých milionů a bude mít pokoj on, i ostatní... Slušný a poctivý člověk nemá co "zakrývat"... Čeho se bojí??? !!