23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MLOK1 2.4.2007 10:05

PANE ČUNKU, DRŽÍM VÁM PALCE!

PANE ČUNKU, DRŽÍM VÁM (SPOLU S 92% OBYVATEL ČR) PALCE A FANDÍM VÁM. Vy jste zatím jediný, kdo pojmenoval problém t. zv. nepřizpůsobivých občanů pravým jménem, ale hlavně! Něco jste konkrétně udělal tam, kde ostatní politici a t. zv. "aktivisté" pouze žvanili a mlátili prázdnou slámu. A udělal jste to elegantně a citlivě, ale hlavně LÉPE než oni. Proto ten řev kolem.

        Přeji Vám hezký den a do Vaší nelehké práce mnoho zdaru.

čulibrk 2.4.2007 10:09

Re: PANE ČUNKU, DRŽÍM VÁM PALCE!

R^R^R^

Malý Aston 2.4.2007 10:15

Re: PANE ČUNKU, DRŽÍM VÁM PALCE!

Souhlasím s Vámi.Všichni,kteří jsou proti názoru pana Čunka,mohou osobně předvésti že to myslí upřímně a vzít si jednu cigánskou rodinu nebo jinou,která nemá zájem pracovat k sobě domů na byt a stravu.Zásadně odmítám aby z mých daní byla placena byť jedna cigánská rodina.V České republice pracuje legálně více jak 200 000 zahraničních dělníků a nelegálně nikdo neví.Takže práce je u nás dostatek.A tvrzení,že nějaký regionální politik nemůže zastávat funkci vrcholovou a jen pražáci vědí co je potřeba říkat,také není pravda.To znamená,že ti kteří tam sedí již od roku 1989 nám lžou?Tedy jedině lhaním a zavíráním očí nad pravdou je kvalifikace být poslancem nebo senátorem nebo členem vlády?

Lea 2.4.2007 12:25

Re: PANE ČUNKU, DRŽÍM VÁM PALCE!

v tom případě spadám do zbylých osmi procent.K zamezení zneužívání sociálních dávek lze dojít i bez poukazování na určité etnikum.Čunek je populista a čím dál,tím více nabývám dojmu,že křesťana Čunka nasadil do vlády sám satan.

MLOK1 2.4.2007 13:06

Re: Re: PANE ČUNKU, DRŽÍM VÁM PALCE!

Vážená Leo! Pan Čunek nepoukazuje na ŽÁDNÉ! etnikum, na to prosím pozor! Jestli jste četla/poslouchala OPRAVDU POZORNĚ, tak p. Čunek je proti občanům (pozor prosím - bez rozlišení barvy pleti, národnosti atd!!!), kteří parazitují na majoritní většině, jsou nepořádní a ......... nebudu opakovat to, co zde bylo již 100x řečeno.

      Vy jste snad pro to, abychom z hodnot, které prací vytvoříme, dobrovolně odevzdávali nemalou část jedincům, kteří cíleně nepracují a ještě navíc obtěžují ty, co tyto hodnoty vytvářejí? Nemluvím o lidech nemocných, nebo o těch, kteří práci OPRAVDU! hledají.

      Myslím, že otázka rasismu je uměle rozdmýchávána a živena těmi, kdo z toho mají prospěch. Ze své vlastní praxe Vám mohu sdělit, že vím o několika Romech/Romkách, kteří žijí slušným životem a poctivě pracují. Neznám JEDNOHO JEDINÉHO ČLOVĚKA z jejich okolí, kteří by jim dávali najevo jakýmkoli způsobem, že mají jinou barvu. Váží si jich, jako každého jiného.

      Můžete mít samozřejmě jiný názor a nemusíte se mnou souhlasit. Žijeme v demokracii, máte na to svaté právo. Ale nechápu logiku Vašeho uvažování.

Mára 2.4.2007 13:22

Re: Re: Re: PANE ČUNKU, DRŽÍM VÁM PALCE!

Mlok to vystihl, jen nechápu tu masáž v tisku. Všichni májí stejný názor jak za komunistů ??

Kajda 2.4.2007 14:42

Re: Re: Re: PANE ČUNKU, DRŽÍM VÁM PALCE!

Já palce panu Čunkovi nedržím, protože se mi zdá nedůvěryhodný.  Jeho vyjádření pro Blesk bylo dosti nešikovné. Ale souhlasím s vámi v názoru na Romy, kteří se slušně chovají a pracují. Také neřeším barvu jejich pleti, ale to, že jsou to  s l u š n í    l i d é.  Štve mě ale, že pověst těmto slušným lidem kazí horda přistěhovalců ze Slovenska, Rumunska a bůhví odkud, která se neumí chovat  a dělá akorát binec. Když jim úředník či sociální pracovník řekne, že mají platit nájem za bydlení, pracovat a posílat děti do škol, tak dělají, že ničemu nerozumějí. Pokud se však týká sociálních dávek, tak kam se na ně se znalostmi  hrabe sám ministr sociálních věcí. To rozumějí jedna dvě a svá "práva" prosazují nejen slovně. Nejeden pracovník na odboru sociálních dávek by o tom mohl vyprávět.

Brmboš 2.4.2007 15:26

Re: PANE ČUNKU, DRŽÍM VÁM PALCE!

Hloupost zůstane hloupostí. Vše se dá řešit, ale pouze na základě zákonů. Pokud nějaký idiot si myslí, že do televize volalo 92% občanů pak je neodpustitelné, že zde mohou psát i blbci. Těch pár stovek lidí co podpořilo Čunka totiž udělalo zeď jeho případu protože Čunek už zjistil co na tento národ platí. Předhodit jim kus zkaženého masa jako hyenám a oni se v něm budou rochnit a kde skončí kauza Čunek? Jen nechápu jaký je rozdíl mezi zlodějem "opáleným od ohňů jak říká první místopředseda vlády" a jaký rozdíl je mezi zlodějem, "který je bílý a je prvním místopředsedou vlády"?

celim 2.4.2007 16:33

Re: Re: PANE ČUNKU, DRŽÍM VÁM PALCE!

jedna paní povídala, že jste utouk tátu řetězem!!Já tomu nevěřím, ale na druhou stranu není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu:-D No možná to byl táta někoho jiného! Takže nemáte právo tady něco vykládat:-D:-D:-D:-D

Kelner 2.4.2007 10:04

Nevím

Neví zda pan Čunek je nebo není vinen. Zajímá mě však něco jiného. Buďto si autor znalosti o průběhu vyšetřování vymyslel, pak je neseriozní, nebo si je nevymyslel a potom je třeba hledat  a potrestat toho, kdo mu je poskytnul.

wednesday 2.4.2007 10:26

Re: Nevím

Vůbec nemusíte hledat toho, kdo mu ty informace poskytl. Pan Doležal zde jen hrubě shrnul informace, které se během vyšetřování té causy objevily v nejrůznějších novinách. Když si vygooglíte "Marcelu Urbanovou", tak se dozvíte daleko více podrobností, než tady pan Doležal vyjmenoval. Takže byste musel potrestat novináře především. Ovšem kdo z policie ty věci pouští a proč si paní Urbanová s tím obviněním vzpomněla až teď (není náhodou trestné neoznámit povědomí o spáchaném trestném činu neprodleně?), to by mně taky zajímalo...

vf 2.4.2007 9:47

za tři dny

Pane Doležale, ne ten den, ale až za 3 dny Čunek uložil podobnou částku. A doložil že dostal postupně hotově vyplacen celý milion ze zkrachovalé banky.

Navíc - co se týče té podpory, popsal jen aktuální stav. Záůeží jak kdo ten výrok pochopí. Já jsem ho pochopil tak, že tu máme hloupé politiky, kteří rozdávají těm, kdo si to nezaslouží.

Ccecil 2.4.2007 9:31

Takhle vypadá zhodnocení věcí...

Takhle vypadá zhodnocení věcí, když už musím připustit, že se mýlím, ale přesto si neodepřu klasické: "....stojí, stojí, ale kdyby seděl, stejně by nepustil já je znám" /jízda tramvají/

vládík 2.4.2007 8:43

Čunek se nesnažil vykroutit

Pro blbé se snažil vysvětlit, co chtěl říci (a s čím my, kdo v tomto státě žijeme musíme souhlasit a co jsme z jeho výroku pochopili): V současnosti je módní bojovat proti "rasismu" - Rasistou jste, když chytnete ruku ve své kapse a ona je snědá, rasistou jste, když mezi vystěhovanými neplatiči jsou Romové, rasistou jste, když nechcete, aby vám hodnota vašich obydlí byla ničena obe**cáním a poblitím. Rasistou a asociálem jste (viz beseda s Doležalem na Primě), pokud chcete, aby nezaměstnaní vykonávali nějakou práci.  Čunek vidí věci reálně. Problém je v tom, že to se v žádném případě (v politice ani médiích) nenosí.

čulibrk 2.4.2007 10:07

Re: Čunek se nesnažil vykroutit

R^R^R^

VladaPing 2.4.2007 8:29

Pane Doležale, že policie nemá potuchy o účetnictví je tristní, ale že ani Vy?

"Policie tvrdí, že firma mohla dát Čunkovi peníze z toho, co měla v pokladně, a teprve dodatečně si pokladnu „doplnit“ z banky."

Představa proběhnutí peněz na úplatek systémem výběr peněz v hotovosti z pokladny - jejich předání Čunkovi - doplnění chybějících peněz v pokladně převodem z běžného účtu je nepochybně velmi přehledný, účetně nezpochybnitelný a může i sloužit jako vyšetřovací verze. Má jediný háček, spíše však kotvu a to spočívající v tom, že pokud by toto kdokoli takto provedl, je šílenec a měl by jít zaslouženě do tepláků. Peníze na úplatek se musí vygenerovat tak, aby účetnictví a ani bankou vůbec neproběhly. To znají již i bafuňáři fotbalových klubů, hrajících krajský přebor! 

Mejla 2.4.2007 7:59

Autore Doležale, vidíte že to jde. Napsat dobrý příspěvek i bez Sudetských Němců.

.

jn1000 2.4.2007 9:15

Re: Autore Doležale, vidíte že to jde. Napsat dobrý příspěvek i bez Sudetských Němců.

Ale aspoň "kolektivní vina" tam zazněla ;-D

Marat 2.4.2007 11:05

Re: Autore Doležale, vidíte že to jde. Napsat dobrý příspěvek i bez Sudetských Němců.

Mejlo,čím vám osobně ti sudeťáci ublížili? Od prvního dne školní docházky jste je slyšel,jak tomu našemu národu ubližovali a to vám úplně stačí.A proč vám všem vlastenčíkum vůbec nevadí Kléma Gottwald,Venca Kopecký,Rudla Slánský a desetitisíce českých komunistu,kteří usilovali o zničení ČSR a věřejně své úsilí o to zničení  hlásali.A to daleko vehemntnějí jak ti vámi nenávidění sudeťáci.A co že se s českých ničitelu té slastné republiky stalo po roce 45? A také se jím podařilo tu republiku dokonale zničit.Proč neběsníte proti českým komunistum stejně, jako proti těm sudeťákum?

Petr Kohout 2.4.2007 7:26

Pen čunek dokládá, že si zmíněné peníze tentýž den vyzvedl jinde

a asi úspěšně, když policie pomalu, leč vytrvale ze všeho vycouvává.

PetrK 2.4.2007 7:42

Re: Pen čunek dokládá, že si zmíněné peníze tentýž den vyzvedl jinde

Policie asi couvá především proto, že ODS bez lidovců neprosadí nic. Proto to Čunek ustojí.

třetí 2.4.2007 7:01

nic se nevyšetří

U nás se nikdy nic nevyšetřilo. Starou kauzu Kubice. překryla kauza Čunek, tu zase fotbalisti a prostitutky a další se cílevědomě připravuje. Za chvíli se dozvíme, že kauza Kubice byla odložena jako nedůvodná ,atd atd. Ve státě, kde jsou všichni čelní předtavitelé zkompromitovaní a policie slouží pouze jako zdroj informací pro politiky aby na sebe věděli navzájem lumpárny je to tak. Tato společnost je postavena na tom komu budou vybrané daně "přerozděleny". A to je celá filozofie. Peníze až na prvním místě.

PPP 2.4.2007 8:33

Re: nic se nevyšetří

Ano, to je přesné

Von. 2.4.2007 8:42

Re: nic se nevyšetří

Velmi správné - jak je vidět, jde to vysvětlit i slušně a SKORO objektivěně. Stačilo začít s připomentím kaus třeba Bamberkem, přes boby až po gripeny. Pak by se dalo souhlasit BEZ VÝHRAD!

PROKOP BUBEN 2.4.2007 10:16

Re: Re: nic se nevyšetří

 Nastolený systém založený na bolševickém právu a morálce, inovovaný Klausovými hochštaplery, kdy se i z Mrázků, Krejčířů, Kutalů, neřku-li Kožených atd.atd. stávali miliardáři a tzv. úspěšní podnikatelé,  následně zabetonovaný v OPOSMLOUVĚ, je dle mého názoru příčínou, že se motáme v začarovaném kruhu podivné moci výkonné, soudní a zákonodárné......Rozepře pro přihlížející a následně volící, dopadají zatím vždy KLAUSZEMANOVSKY......

třetí 2.4.2007 11:20

Re: Re: nic se nevyšetří

Ale jistě, afér je dlouhá řada. Myslím, že ta první byla Bartončík.

jirka.s. 2.4.2007 10:22

Re: nic se nevyšetří

Ano, správně, milicionáři! U nás se nikdy nic nevyšetřilo! Už v roce 1969 se nevyšetřilo, kdo z tvých kámošů ve zbrani zastřelil v Brně Danuši Muzikářovou a učně Valehracha! Nic nevyšetřit, to je prostě taková stará dobrá česká tradice!

Bohata9 2.4.2007 11:09

Re: Re: nic se nevyšetří

Ten milicionář čili komunistický esesák byl bezpečně ze Zbrojovky.

Bohata9 2.4.2007 11:14

Gottwald,Slánský Šling a ostatní měli po roce 1998 1,7 milionu kámošú.

NevericiTomas 2.4.2007 4:49

No ja nevim

Pry za minuly rok probehlo v CR 300 000 exekuci. Jenom jedna (a to jeste vice nez podivna neb dluznik vlastne nebyl vystehovan z nemovitosti za kterou neplatil, ale pouze presunut do jine-lepsi) byla rozsahle medializovana a Cunkovi dala nalepku rasisty. Shodou okolnosti byli hlavni akteri snede plati a jisteho etnika. V cem konkretne byl Cunkuv vyrok v Blasku nepravdivy?