18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 20.3.2009 11:05

Zase vedle?

Je jasné, že i při jen minimálním smyslu pro férovost by Rusko mělo mít výzbroj srovnatelnou jak kvalitou, tak kvantitou s výzbrojí USA. Protože USA zbrojí nesrovnatelně více než Rusko, je současná snaha Ruska o zkvalitnění výzbroje své armády činem vysoce mírotvorným. Obama, jak se zdá, má ze svých životních zkušeností více smyslu pro férovou hru. Proto dostal ve volbách podporu a stal se presidentem. Jakékoliv vychýlení silové rovnováhy mezi velmocemi totiž hrozí celosvětovou katastrofou. Bush, se svým vychlastaným mozkem a touhou po armagedonu tak omílaném bigotními křesťanskými fanatiky v USA, se snažil o jednostranné vychýlení mocenské rovnováhy ve prospěch USA, možná právě v podvědomé touze po atomovém armagedonu.

Případ Dalík je typickou ilustrací metod, používaných pravicovou vládou. Je to jen špička ledovce ohromných lumpáren, které se schovávají pod úctyhodnou maskou ODSsácké mafie. V každém jiném evropském státě by to bylo na okamžitou rezignaci předsedy vlády. ODS a Topolánek bude zatoukat a zatloukat.

Nový ministr dopravy teď vystrčil růžky. Ukázal, jak půjde z pozice ministra dopravy zatápět Topolánkovi. Aféra s pokusem o podvod na Českých drahách může mít zajímavý vývoj. Ty dopisy z Dominikánské republiky jsou jen takovým počátečním bubu. Doufejme jen, že kvůli vnitrostranickému boji v ODS tak další podvod ODSsácké mafie  vyplave na světlo.

Lerak 19.3.2009 21:02

Naše levice

je prototypem zástupců levicového, lidského odpadu. Prolezlá estebáky v čele s Rokem a estebákovým synem rathem.

ferry 19.3.2009 19:04

Paroubek bojuje za svobodu médií

Paroubkovi bych nevěřil ani pozdravení. Pokud by tento člověk měl znovu vést republiku jako premiér, tak to by byla síla. Jeho touha po moci má až chorobné rozměry. To mu ani jeho MUDr. Rath nemůže pomoci?

jirka.s. 19.3.2009 20:26

Re: Paroubek bojuje za svobodu médií

Proboha, jako by mu ausgerechnet dRáth asi tak mohl pomoci??? 8-o  Já osobně bych si od něho nenechal přilepit ani náplast!!! ;-(

http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A031031_155939_domaci_lkr

MR 19.3.2009 20:58

Re: Paroubek bojuje za svobodu médií

V Evropě se celá staletí válčilo a bojovalo o moc. Lidé se teď nezměnili, jen se ty boje demokratických naštěstí přenesly na půdu parlamentu.

Každý, kdo je v politice a to všude ve světě, bojuje o moc. Začíná to volbami, bojem o vnitrostranické pozice, bojem o vládu. A třeba v kolébce demokracie, Anglii ,  patří mimořádné volby k normálnímu prostředku boje o vládní moc. Naše západní společnost je  na tom boji založena .

A plno lidí se tím  bojem přiživuje. Třeba politologové nebo novináři. O čem by jinak psali ?

ceskej Honza 20.3.2009 10:38

Re: Paroubek bojuje za svobodu médií

má ale úzasné kouzlo osobnosti, na které balí atraktivní blondýny.

To jenom zlí jazykové tvrdí, ze zádné kouzlo nemá a ze blondýny jdou po jeho prachách a po jeho moci.

Tedy já bejt zenou, nezli Jiríka, radeji bych masturboval pindíka.

Ludva 19.3.2009 17:19

Nejde o jeden případ

Celý problém vytvořil Topolánek, když se rozhodl ignorovat výsledek voleb a vytvořil patovou koalici krytou dvěma přeběhlíky. Není vůbec pravda, že se nedalo postupovat jinak. Naopak, tehdy byla velice potřebná velká koalice, která by udělala trvalé reformy ve zdravotnictví a důchodovém systému. Topolánek to znemožnil a výsledek je jasný - reformy jsou udělány tak, aby přilepšili jen těm nejbohatším. Pokud v příštích volbách vyhraje levice, nezbyde nic jiného, než je smést pod stůl. Tratíme zbytečně  čas. No a snaha udržet se vlády za každou cenu, pak vede Topolánka k metodám banánových republik. Klesli jsme pěkně hluboko.

Kajda 19.3.2009 18:05

Re: Nejde o jeden případ

To nebyl Topolánek, kdo po volbách znemožnil jakékoliv vyjednávání, ale uražená ješitnost páně Paroubka.

Proti lžím 19.3.2009 18:52

Re: Nejde o jeden případ

Jak známo, tak Dalík řekl: Budeme s nimi naoko vyjednávat a pak je pošleme do prdele. ... Upamatujte se člověče!

petr 19.3.2009 20:06

Re: Nejde o jeden případ

Levice nemůže nikdy žádné potřebné reformy udělat, protože vychází z hesla: Po nás potopa.

Novák 19.3.2009 16:38

Má to jeden detail

a to, že tady se ukázal sviňák být naivním, možná, kdo ví, co za tím všechno je. Třeba chce Dalík honem změnit branku, na kterou bude kopat.

hank bukowsky 19.3.2009 16:31

další agitka

Vy zločiny - my chybičky.

Doležele, jen málo trapnějších politruků je v této kotlince.

Velmi doufám, že za ty hovadiny máš placeno, protože jináč bych tě musel politovat.

Proti lžím 19.3.2009 18:54

Re: další agitka

A dobře placeno. Doležal je hlavní protopolánkovský vrtiochvost !

petr 19.3.2009 20:09

Re: další agitka

To je správný postřeh, pokud by to pan Doležel nedělal za peníze tak je třeba ho litovat.

mj 19.3.2009 15:04

NENÁVIST? Z KTERÉ STRANY?

Velevážený glosátore, je mi celkem jedno, co neustále píšete, ale tentokrát si doufám připodotknout: Už po prohraných volbách v r. 2002 nalila uražená ODS do politiky tolik nesnášnlivosti, urážlivosti a arogance, že národ s otevřenými ústy zůstal koukat, jaké zavilosti lze do politiky vpravit. Od té doby mistři "nulové tolerance" a "nocí dlouhých nožů" předváděli vůči vládě (dokud se sami nechopili moci) nikoli opoziční politiku, ale opoziční nenávist. Tu nenávist, kterou bez hlubší rozvahy stigmatizujete Paroubka, ač čelní představitelé a činitelé  nynější i soudobé ODS - Topolánek, Langer, Zavadil, Nečas, Vidím... - skutečnou nanvávist k ČSSD v podstatě nikdy netajili a mnohé jejich výroky byly a jsou za hranicích toho, co vy nazýváte nanávistí Paroubkovou a daleko přesahují i výstřelky Rathovy. Na celém chování a jednání vůdců ODS je patrné ono příznačné "kdo nejde s námi, jde proti nám" a to také katalyzuje až antagonismus, kterým ODS respektive její celebity otravují náladu české společnosti. To samozřejmě odmítnete, a já nadále odmítám vaše komentáře, poznámky a glosy. S úctou - MJ      

hank bukowsky 19.3.2009 16:33

Re: NENÁVIST? Z KTERÉ STRANY?

a nepřijde ti debilní ba ani podezřelé, že většina médií se zabývá opozicí? chudáčku fanatický, také vedeš dobrovolné agotky za šťastné modré zítřky?

:-) 19.3.2009 17:37

Re: NENÁVIST? Z KTERÉ STRANY?

Podivné, když bolševik bukowsky nařkne někoho s fanatizmu. Vlastně to podivné není. Co čekat od bolševického debila.

jirka.s. 19.3.2009 20:13

Re: NENÁVIST? Z KTERÉ STRANY?

Podezřelé mi to rozhodně nepřipadá, spíše signifikantní! A debilní? To mi připadáš snad jedině ty! ;-P

Ludva 19.3.2009 17:21

Re: NENÁVIST? Z KTERÉ STRANY?

R^R^R^

petr 19.3.2009 20:11

Re: NENÁVIST? Z KTERÉ STRANY?

Socani jsou primitivové a jejich obdivovatelé jsou závistiví lidé, neschopní se sami realizovat.

Arno 19.3.2009 14:14

Bravo.

Bravo, pane Doležale. Naprosto s Vámi souhlasim. Žel, k těm následkům naneštěstí dojde a budou strašlivé. A Rath ministrem zdravotnictví (to už bude možné přikumulovat k jeho současným funkcím i ministra - Rath může vše) a Zaorálek bude ministrem zahraničí, aby se svět měl čemu divit a my za co stydět. .....

Malý Aston 19.3.2009 14:20

Re: Bravo.

Mládí má perspektivu. Například geniální Rath bude ministrem zdravotnictví,poslancem,hejtmanem a ještě ředitelem svého soukromého zdravotnického zařízení.Paroubek bude prezident,premiér,poslanec,senátor a ještě předseda strany.A uznejte,kdo z Vás na to má?:-D

pra 19.3.2009 15:11

Re: Bravo.

Vše s Rathem souhlasí, kromě drobnosti. Po vítězných volbách (posledních) bude okamžitě zriminalizováno tolik polanců budoucí opozice koloik je třeba, aby byla vytvořena ústavní většina ČSSD. Po té bude Paroubek prohlášen za doživotního vůdce. Parlament bude jako nepotřebný rozpuštěn a VŮDCE bude vládnout dekrety.

Dekretem pak vyhlásí, že veškeré zdravotnictví patří pod soukromé zařízení Ratha. To Rath přenechá k vedené Drymlovi - samozřejmě očištěnému.

Rath se pak bude věnovat ministerstvu vnitra, kde bude stíhat nepřátele názorů velkého vůdce. Nositelé jiných názorů budou bez  soudu umístěni v  pracovních  táborech, na jejichž bráně bude napsáno "práce osvobozuje". Vše samozřejmě pro blaho všeho lidu a za zachování vedoucí úlohy ČSSD.

tatina 19.3.2009 15:54

Re: Bravo.

R^R^R^:-D-ČSSD+KSČM musí jít do (Y)

hank bukowsky 19.3.2009 16:29

Re: Bravo.

a možná se budou i přijímat zákony se zakázanou diskuzí jako za vlády ODS, že?

hank bukowsky 19.3.2009 16:35

Re: Bravo.

tak takové pohádky vámi lomcují? No, na psychiatra to není, ale projev mezi živými lidmi by mohl být zajímavý

Ivan 20.3.2009 11:07

Re: Bravo.

Takové nesmysly si může představit jen  modrý pták.

ferry 19.3.2009 19:13

Re: Bravo.

Zlatá slova. Socani ještě zapojí komouše a bude to jako po Vítězném únoru. Ale "socky", které teď třicetikorunu za doktora a léky prolejvají v hospodách, budou jásat a vytvářet nové LM, možná Socdem milice.

jirka.s. 19.3.2009 20:32

Re: Bravo.

Milý Arno!!! Vy vůbec netušíte co soudruh dRáth všechno stihne  a jaké má přímo nadlidské schopnosti!!!;-D

http://zpravy.idnes.cz/david-rath-zrejme-nespi-0vt-/domaci.asp?c=A031031_153801_domaci_lkr