1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
. 5.11.2009 23:35

Eurohujeři, už je to tady , radujte se

http://polanecky.blog.idnes.cz/c/108651/EU-Cechum-ilegaly-Francouzum-zemedelske-dotace.html

Ivan Běždomu 5.11.2009 23:28

PODEPSÁNO, ALE ......

 Klaus položil EU otázku zda uznává výsledky II.světové války. Výsledkem je šalamounská klička a otázka zůstává ve vzduchu dál. Naši sousedé se tváří, že Benešovy dekrety, řádně schválené zákony parlamentem ČSR, jež konkretizují závazky z Postupimi atd. se jim nelíbí. Ještě uvidíme až dojde na přijetí dalšího člena do EU, jak se ozvou pohrobci fašismu, který byl sice poražen ve válce, ale to neznamená, že zanikl. Máme kolem sebe opravdu spolehlivé přátele, kteří by si stále rádi něco uždíbli. A reparace? Ale jděte Německo přece nic nechce to jen jednotlivci se budou dovolávat svých lidských práv. Konec konc od Německa nás také dělí jen zemská hranice. O suverenitu se tak netřeba bát.

Josef 5.11.2009 23:17

Pane Doležal

R^

kolemjdoucí 5.11.2009 22:05

Štech

nemůže mít nikdy pravdu, protože to je vylízané odborářské pako.

Monte Christo 5.11.2009 21:11

Odbory nemohou kritizovat vladu...A hlavne Klause...

Za prve nikdo asi z velkeho poctu odboraru necetl LS uz proto,ze neumi dobre anglicky a take proto,ze spousta z nich se vlastne boji o sva tepla mistecka v odborech...Je to tak jak jsem pochopil...je vsak pravdou,ze jsou mezi nimy i lide,kteri by chtely zmenu k lepsimu a hlavne by chtely nezavisle na svych prijmech i pomoci lidu...CSSD a odbory  jednani je na mrtvem bode...Uz proto,ze odbory nemaji duveru v CSSD a jeji politiku v budoucnosti...ODS?Tak tady bych si byl na 100% jist ze odbory ani snad nezacnou jednani...Nicmene vsichni vsechny strany jim podlezaji jako zmije...A ptate se proc?Nu treba proto ze maji min.50 000 hlasu jistych ve volbach hmmm to je dost silna strana i kdyz ne jako pol...Ovsem v navazmosti na tech par hlasu musite brat v potaz i dalsi prislusniky rodiny ovlivnene takze hlasy mohou byti az dvojnasobne....Coz je rozhodujici hybna sila politicke sceny v CR...Nu v nove ere politiky bych to nazval:Kdo ovlada odbory hybe politikou v zemi....Ted nastava otazka v tom,jestly si vrchni predstavitele odboru vlastne uvedomuji,ze vysoka politika je hra kterou nemuze hrat jen tak nekdo a musi mit take konexe v zahranici...Tak aby jejich politika byla sloucena i s jinymi organizacemi ktere maji stejny cil jako ty nase...A je treba aby si nase odborove organizace scela jasne uvedomily ze bez prava nejsou vdolky a bez slusneho kseftmena take ne...Uz proto,ze tam kde neni prace a tam kde neni pravo neexistuji odbory...Monte Christo Praha  Ma zeme Me srdce

Mgr. Milda 5.11.2009 21:22

Re: Odbory nemohou kritizovat vladu...A hlavne Klause...

Pane Dantés, už by bylo na čase, abyste si zkonfiguroval českou diakritiku. Váš PC má menu system, tam je podmenu language options. Tam si přidejte (add---) češtinu a je vymalováno. Máte pak českou klávesnici, na US se přepne Ctrl-F1.  Můj PC- Můj Hrad!

Monte Christo 5.11.2009 21:46

Re: Odbory nemohou kritizovat vladu...A hlavne Klause...

Tos nevystudoval jsem tu skolu v plzni jak se tam dava judr. za flasku tak si myslim,ze mi lide prominou...To vite jak nemmohu mluvit k lidu tak aspon pisu tak jak mi huba narooostla...Nu a co tos jak mi povedel muj deda:Synku hlavni je ta myslenka co po tobe zbude a ne ten papir se kterym si nekdo vytre zadek....Monte Christo Praha Ma zeme Me srdce

Mgr. Milda 5.11.2009 21:09

Z dob před 20 lety jsme zdědili řadu soudruhů, kteří kolaborují s kýmkoliv.

Ať už jde o pana presidenta nebo přítele Paroubka, soudruha Dlouhého, ta řada je nekonečná. Motiv sudetští Němci byl i motiv Klementa Gottwalda, náš president pouze zvedl štafetu. Bohudík však, běh byl už dávno odpískán.

Ale i slepé kuře občas najde zrno, nechme ten dodatek k LS vyhnít. Může se ukázat, že se tím vytvoří předpoklady pro omezení imigrace nežádoucích osob, možná zamezí i přesunu muslimů, které by některé bývalé koloniální moci rády svěřily nováčkům v EU. Pokud by se ukázaly nevýhody našich občanů, lze je napravit českými zákony.

. 5.11.2009 23:42

Re: Z dob před 20 lety jsme zdědili řadu soudruhů, kteří kolaborují s kýmkoliv.

http://polanecky.blog.idnes.cz/c/108651/EU-Cechum-ilegaly-Francouzum-zemedelske-dotace.html

pepa 5.11.2009 21:07

pane Doležal

zapoměl jste říci,že předseda tzv. odborů je se senátorem - hádejte za kterou stranu. Můžete 3x:-/

vlcak 5.11.2009 21:04

Dnes nic moc

A to ještě soudruha Štecha titulujete "pan"

žabí stesk 7.11.2009 12:33

Re: Dnes nic moc

Soudruch Štech . senatorský plat, plat odborářského bose... No diví se někdo, že tolik lidí je nespokojeno. V 89 šlo o to jak soudruhům přihodit státní majetek.  S těmi se začal kamarádit Havel, to oni ho poklepávali po ramenou. Nejsme jako oni?!   Pamatujete ty SROčka za pakatel? Poprvé komuniste majetek ukradli po 48 roce, podruhé po  roce 89! Zeptejte se zemědělců, na restituce, jak jim byl majetek vrácen ? A už zase ho mají bývali soudruzi předsedové JZD!  Nemáme co slavit, ten humus co se pak začal dít na politické po roce 2000 a dospěl až do dneška, kdy naši politici kupčí s NAŚI zemi, státem....tak to, že je svoboda? Odbopráři, plaťte si své Štechy, my bomboniery nechceme.

Klokocka Bohumil 9.11.2009 14:30

Re: Dnes nic moc

Kdo se boji se*re v sini, ten kdo ceka na milodary dostane lizatko....svoboda se ma vyuzit jinak nez k narku a nadavani...ten kdo je chytrej uz zije nekde dal a neplati dane....komunisti ze vsech stran good bye... ;-D

Hrad 5.11.2009 17:55

Zpátky na stromy

Liška vrtí ocasem a zametá... Jsou vážné věci: Podle Tluchoře je Benda jedním z nejschopnějších a nejčestnějších lidí ve Sněmovně. Tam to potom musí vypadat. A co až doroste věku svého nebohého otce, pro kterého byl Pinochet záchrance planety!!.

JARDA 5.11.2009 21:18

Re: Zpátky na stromy

Benda složil zkoušky způsobem, který mu státní  škola uznala. To už tak bývá, že si studenti veškerého druhu snaží ulehčit život a je na škole,aby je srovnala- o tom byly už filmy z první republikya jistě to nelze míti za špatné. Vina je na škole a státu. A propos, jak jste studoval- zda-li vůbec- Vy, vašnosto ?

Ivan Běždomu 5.11.2009 23:36

Re: Zpátky na stromy

Souhlas. Zejména na právech by měli studovat vykukové Bendova formátuů,  kteří to umí očůrat. Přece byste se nenechal obhajovat od právníka, který by vám radil se přiznat. Potřebujete přece vyhrát, i kdyby to mělo stát nějakou kačku. Myslím, že Benda má titul oprávněně. D o k á z a l   to.

Mgr. Milda 5.11.2009 21:24

Re: Zpátky na stromy

Pinocheta jsme 1948 marně vyhlíželi, dnes by byl hrdinou národa.

zd 5.11.2009 15:26

Doležal vedle

Jsou tři témata, kdy pan Doležal střelí vždy zcela bezpečně vedle. Je to Havel, Klaus a Sudečtí Němci. Těm prvním dvěma dělával poradce, jak je to s Němci nevím.

V tomto článku se jedná o prezidenta Klause. Takže prezident podle ústavy dojednává a ratifikuje mezinárodní smlouvy. Jednáním může někoho pověřit, v tomto případě vládu. Není nikde řečeno, že s tím pak musí bez výhrad souhlasit a ratifikovat. Jednal dál a po příslibu změny podepsal. V čem je problém? A že něco přijal parlament ústavní většinou přece nic neznamená. O tom nás nedávno přesvědčil Ústavní soud.

Josef 5.11.2009 17:07

Re: Doležal vedle

 " V cem je problem" ??? Problem je i s nasi ustavou!  Je v ni neprehledne nejasnosti a neporadku, jako ve vsem v tomto state. A tak nikdo ani nevi, jake jsou vlastne presidentovy pravomoci ! Nakonec nas jeste vyvede z EU a my se jeste budem dohadovat, zdali na to vubec podle ustavy mel pravo !

PetrH 5.11.2009 17:52

Re: Doležal vedle

President sjednává a ratifikuje mezinárodní smlouvy. Tím sjednáváním může pověřit vládu, ratifikace je v jeho výlučné kompetenci. Takže vláda v tomto případě slouží jako servisní organizace. President samozřejmě může vznášet libovolné požadavky, to je součástí toho sjednávání. Doležal prostě kecá. Ovšem je tam kontrasignace, takže president nemůže nic sjednat nikomu za zády, ať vstup někam, nebo vystoupení odněkud. To, že tomu nerozumíte, není problém ústavy, ale váš.

Mgr. Milda 5.11.2009 21:13

Jsme tedy osvícenskou diktaturou?

Stařičký mocnář, stižený již pokročilou demencí, komanduje parlament i senát?

JARDA 5.11.2009 21:19

Re: Jsme tedy osvícenskou diktaturou?

a debil magor milda o tom sliní tužku.

Mgr. Milda 5.11.2009 21:26

Malej Jarda dnes má přístup na internet!

Máš už vypočtené úkoly na zítra?

Dušan Streit 5.11.2009 14:25

Autor má snad poprvé častečnou pravdu

Nezískali jsme nic, výjimka neplatí. Bez ratifikací platí původní text. Ani "záruky" Irsku neplatí. Jde jen o polickou deklaraci. V našem případě Štěch jistě dosáhne - a EU ráda vyhoví -, že česká výjimka se stahuje.

http://streit.blog.idnes.cz/c/108826/Kazdy-zacek-vi-ze-kvadraturu-kruhu-Klaus-podepsat-nesmi.html

Proto lituji, že Klaus podepsal:

http://streit.blog.idnes.cz/c/109375/Kterak-Klaus-promarnil-prilezitost.html

>-

Niky 5.11.2009 15:05

Re: Autor má snad poprvé častečnou pravdu

Pane Streite,vy velmi Václava Klause podcenujete! Nikdy bych neřekl,že jste takový politický nýmand!

Bartol 5.11.2009 18:14

Re: Autor má snad poprvé častečnou pravdu

Je to jinak, pane Streite. Klaus vypadá poslední dobou dost zlomeně a proto skočil i po tom, co mu paradili otrávení Švédové. Aby ne, vždyť mu i v souvislosti s LS šlo pouze o slovíčka, čárečky,  cestičky a pomlčky. Jen proto vilný stařík podepsal, aby to měl už konečně za sebou a mohl se věnovat příjemnějším radovánkám .., např. zanedbávané první dámě, Lívii .. ;-D   

Mgr. Milda 5.11.2009 21:14

Re: Autor má snad poprvé častečnou pravdu

Livii Rosamundě ?;-);-D;-P

jirkammm 5.11.2009 14:12

všechna zvířata...

1) Klaus, Klaus, dobrý, dobrý 2) modrá a hvězdičky, špatný, špatný 3) žádné zvíře nebude komunista, když tak jenom bejvalej a jenom trošku 4)žádné zvíře nevidí své ekologické působení 5) za všechno může intrikán Havel, případně EU 6) volná ruka trhu pro všechna zvířata (hlavně pro krtky, umějí stavět tunely) 7) medvěd je náš kamarád 8) některá zvířata jsou si rovnější

Mgr. Milda 5.11.2009 21:17

Re: všechna zvířata...

Jirko, a kde máš ilumináty a Židáky? Snad že bychom se bez nich obešli?;-D

Ivan Běždomu 5.11.2009 23:50

Re: všechna zvířata...

No, vo tom, že by bylo nejlíp, kdyby Havel s Dalajlámou meditoval v nějakém zapadlém tibetském klášteře, není třeba pochybovat. Jeho spisy by si urcitě dal každý rád do knihovny