21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kajan 5.11.2009 13:47

Doležale, Vy jste starej pitomec ! Dzp.

P. 5.11.2009 13:11

ODBORY

Nikoho neštve, že se soudruzi odboráři, korýtkáři se*ou do všeho? Ať se starají o svá koryta, o to jim aspoň těm "nahoře" stejně jde... ROHáci se nemají co s*át do politiky... Vymýšlejí nesmyslné stávky, šikany normálních pracujících lidí idiotskými blokádami... Na Kubu s nima

Malý Aston 5.11.2009 13:15

Re: ODBORY

To máte těžké, Štech hodlá být zase šéfem Rudých odborů a ještě senátorem za ČSSD tak poskakuje  jak Paroubek píská.;-)

Ivan Běždomu 5.11.2009 23:54

Re: ODBORY

Štěch si bohužel neváží toho, že mu Klaus zajistil práci. Chtěl by, aby mu vše přišlo až pod rypáček jako hotovka a mohl by se vyvalovat.

Jirka 5.11.2009 16:30

Re: ODBORY

 Vážený pane,je vidět,že jste klasický příklad modrého ODSesáka. Ti se vyznačují bezohledností,sebestředností,přezíravostí k názorům ostatních a velmi výraznou sociální necitlivostí.Klausova podmínka přesně vyhovuje takovým jako je pan Doležal a Topolánek se svými modrými kamárády.Topolánek to konstatoval ve svém projevu kdy pochválil vyjímku.E.U. Nebudou se vztahovat na naše zaměstnance běžné sociální normy platné v celé Evropě.To je ta pravá pravicová politika pánů Klausů,Topolánků a jeho partaigenosse ODS.

JARDA 5.11.2009 21:22

Re: ODBORY

jirko, prostudujte si rozdíly mezi Evropským soudem pro lidská práva a Evropským soudním dvorem - to je ten rozdíl, kluci odborářský, vás se to netýká, nebojte se , präcovat  nebudete.;-P

JM 5.11.2009 12:56

VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA.     Ve kterém Kalous  jeho pážátka pod klakou hlídacích mopslíků prasekracie vyloučili možnost nápravy bezpráví na českých osobách a občanech  u €vropského soudního dvora.     Například nedotknutelnost zákonů, kterými  Kalous privatizací společností a družstev posvětil jejich ukradení vlastníkům komunisty znárodněním!      KALOUS POSVĚTIL PRIVATIZACEMI KOMUNISTICKÉ ZLOČINY ZNÁRODNĚNÍ společností v podílovém vlastnictví osob a československých občanů.     Pro příklad Neználkům a Pitomýrům: majetek komunisty znárodněné Šarcumberské pily byl restituován Karlu Schwarzenbergovi.  Z majetku sousední komunisty znárodněné pily ve vlastnictví členů Hospodářského družstva v Trhovkách bylo restituováno vlastníkům prd a pila byla zahrnuta do privatizovaného majetku Státních lesů nebo Okresního průmyslového podniku (Písek?).

Malý Aston 5.11.2009 13:13

Re: VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

Vy nusíte být ale velmi nešťasný občan. Co tak si říci, nebýt komunistického puče v roce 1948 a nebýt zasraných komoušů nemusela být žádná privatizace a mohli jsme se mít lépe jak rakušáci.:-P

JM 5.11.2009 13:36

Re: VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

TREFIL JSTE SE VELMI DO HLAVIČKY - pokud má být uvěřitelné, že jste šťasten z nespravedlnosti a nebo že pokračující nespravedlnost komunistických zlodějen máte za to co píšete.     Právě pro beztrestnost podobně připitomělých právních argumentací, snad jste opisoval z diplomové práce Mgr. Bendla FP v Plzni a Ctrl JUDr-a Bendy tamtéž a  jakbysmet,  magistersky i rigorozně ospravedlňující  nerovnost osob a občanů, pánů a kmánů, před Kalousovými restitučními zákony.  Proto pragmnatickému Kalousovi nezbylo než spustit ten pokleslý tyjátr. Bohužel zločincům prospěšný a úspěšný!

Jiří Heincl 5.11.2009 19:29

Re: VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

Že na takové hnusné bláboly vůbec reagujete.

honzak 5.11.2009 16:59

Re: VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

ty nebudeš úplný blb! CTRL+C, CTRL+V zvládáš sqěle!

JM 5.11.2009 19:29

Re: VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

NÁPODOBNĚ, KDO CO KŘIČÍ OD TOHO TO FIČÍ - TO PLATÍ STÁLE, TO NEBYLO MOŽNO  PITOMÝRŮM ZRUŠIT.     Jinak v CTRL hodlám vytrvat, dokud namísto vašich a vám podobných diskuzních výpotků nepokročíte až k čestné diskusní možnosti držet hubu, když k věci víte prd, než by jste publikovali takovéhle a podobné hověziny.

Jiří 5.11.2009 20:37

Re: VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

Jen malé doporučení. Nepište prosím příspěvky, když jste pod vlivem alkoholu nebo nějaké drogy.

BuBu 5.11.2009 12:38

Jó panečku ODBORY !!!

Včera jsem v televizi omylem viděl a slyšel Olejára . . . a málem mne propíchla kudla - která se mi  v kapse otevřela !!!

Jirka 5.11.2009 12:28

Už je to tady

Výjimka nevýjimka - zaznamenali jste, že v Itálii je nařízeno ze strany EU sundat ve školách ze zdí učeben kříže, neboť je to prý nekorektní?

Alláh akbar!  - učte se to, záhy nám nejspíš soudruzi z Bruselu nařídí 5x denně pokleknou směrtem na Mekku.

aliB 5.11.2009 12:59

Re: Už je to tady

naopak- nechteji vystavovat deti pohledu na symbol skupiny lidi- v tomto pripade mrtvolu na krizi, ktery zbytecne ovlivnuje psychiku nedospelych. proto take debata o satcich ve skole.

Jarda 5.11.2009 13:04

Re: Už je to tady

Není to nařízeno ze strany EU ale Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku, který nemá s EU vůbec nic společného!! Soud je orgánem Rady evropy, pod jeho jurisdikci spadají i nečlenské země EU, (prakticky všechny evropské země,třeba i Rusko)

Jirka 5.11.2009 13:11

Re: Už je to tady

Aha - soud je orgánem Rady Evropy. Takže s EU nemá opravdu, ale opravdu nic společného.;-)

Sly 5.11.2009 14:27

Re: Už je to tady

Ten smajlik napovida, ze jste nepochopil...

Kolumbo 5.11.2009 11:55

velmi by mne zajímalo

o jaká to "občanská práva"  jsme to přišli. Nezbavili jsme se naopak  nevítané buzerace a strkání úřednických nosů do privátních záležitostí občanů? Veškerá  ta "sociální práva" pro jedny jsou břemenem pro druhé, aniž by ti měli možnost z takového vztahu vystoupit. Levice tomu jednou říká "vykořisťování člověka člověkem" -  když se jí to nehodí do krámu a "solidarita" když z toho má profit. Vztahy  by měly být dobrovolné, "sociální práva" nemají daleko k nevolnictví.

Pája 45 5.11.2009 12:16

Re: Kolumbo

Vážený "Kolumbo", mohl by jste mi poradit? Existuje v Evropě, Severní Americe a v dalších oblastech světa s vyspělejší ekonomikou, státy nemající systémy, které zde kritizujete? Mohl by jste mi sdělit, jaký systém by vám vyhovoval a když budete opravdu hodný a milý i sdělil obor, ve kterém pracujete /jste zaměstnán/. Přeji hezký den a děkuji.

janoryna 5.11.2009 15:34

Re: Kolumbo má za to, že pouze

naši český úředníci nás mohou obtěžovat což dělají. ti bruselští by jim občas mohli šlápnout na kuří oko. v tom je problém naší suverenity-tj .našich politiků a byrokratů.

tarasw 5.11.2009 11:16

Vlezdo pr..... pláčou.

Proč stále musíme někoho poslouchat,někomu se podřizovat???Stále nám někdo určuje kolik cukrovky,mléka,obilí,ovoce,hroznového vína atd. vyprodukovat,a tím pádem příkazy a zákazy "regulovat" naše zemědělství k úplnému krachu.Nestačilo nám 40 let příkazů a zákazů?Aspoň jsme si dělat ve výrobní sféře,co jsme chtěli,i když nás pro změnu vyžírali. Nevím,kdo je tak zaslepený,že může uvěřit EU,že budeme rovnocení partneři velkým zemím nebo zakládajícím zemím EU?Zákazy a příkazy teď po ratifikaci se jenom pohrnou,a za chvíli budeme sedat na mísu čelem k nádržce,protože si to nějaký dobře placený byrokrat v Bruselu vymyslí!!!UŽ SE VZPAMATUJME!!!

zoch 5.11.2009 11:36

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

No,spíše byste se měl probrat Vy. 

Globalizace je reálný stav ke kterému se dospělo ze zjevných příčin. Nemám nic proti "zemedělcům" z doby Antonína Novotného ale v tom případě je třeba si také připomenout to,kolik stály a kdy byly dostupné banány,pomeranče,mandarinky,kiwi a spousta dalšího tropického ovoce. Kdy bylo dostupné hroznové víno atd....  To je ze strany jedné,z druhé strany si vzpomínám,že abychom měli dost cukru,chodili školáci mne nevyjímaje sbírat řepu,nebo aby byla dobrá úroda,chodili jsme z příkazu na brambory,sbírali šípky a vůbec.....  Ono se to totiž s tou naší mechanizací ani nedalo .... A naši vývojoví pracovníci ??

Prostě se nemůžeme uzavírat,protože to vede do řiti. O průmyslu si napíšeme někdy jindy.  Jede pro mne auto,musím končit.

Josef 5.11.2009 12:37

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

Dejte uz pokoj s tim cukrem pokoj a nekecejte do neceho, cemu nerozumite ! Cukru, mleka, vina je soucasne v EU nadbytek. Navic brazilsky cukr trtinovy stoji polovic ! Tak si vystupte z EU vy chytraci a budete mit cukru plne sklady. To bude lepsi ???  

Luděk 5.11.2009 13:00

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

Nikdo nám nic nenařizuje,jsou to je hloupé kecy eurobijců,kteří si nevidí na špičku nosu.Problém je v tom,že v Evropě se vypěstuje a vyrobí všeho takové množství,že se to nedá spotřebovat.Naši zemědělci si mohou pěstovat cukr,obilí,víno atd v libovolném množství.Problém je v tom,že za ceny,za které to vypěstují to v žádném případě nemohou prodat.To samé je s mlékem,které se teď u nás vylévá na pole.Na evropském trhu je nabídka stejně kvalitních produktů za mnohem nižší ceny a je jasné komu dají prodejci i spotřebitelé přednost.Proto je třeba se na evropském trhu domluvit a neplýtvat náklady i prací lidí tam,kde vše přijde nazmar.Žvásty o byrokratech a socialistech z Bruselu,kteří nám nařizují,co smíme a nesmíme,jsou určeny pro lidi,kteří nejsou schopni domyslet,že návrat do dob JZD a socialistického zemědělství ,si už  nikdo nepřeje.

P. 5.11.2009 13:07

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

RVHP jak vyšitá... Ani zrno na zmar... Návrat si nikdo nepřeje, protože tam už dávno dík bolševikum z Bruselu už bohužel jsme... Proberte se...

Mirek F. 5.11.2009 13:19

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

Právě jste skvěle popsal socialismus a plánované hospodářství, gratuluji. Jen nechápu, proč to v závěru příspěvku schizofrenně odmítáte.

zoch 5.11.2009 13:39

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

Mirku,

to jsou kecy. Prostě o tom,co stačí jednomu to je.  Ceny našich producentů jsou ve výsledku vyšší.  Připouštím ale,že jsou v tom nějaké dotace,ale to my spotřebitelé neovlivníme přímo.

Josef 5.11.2009 16:59

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

Socialismus a planovane hospodarstvi a PREBYTKY ?!? Mirecku, chlapecku, kolik je ti let? jak to ze nejsi ve skole ?