7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Obamův sen

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
... 8.4.2009 12:14

Doležale !!!!

když už chceš lézt svému novému Velkému Bratrovi do p*dele jako kdysi SSSR, tak aspoň počkej, až si stáhne kalhoty ! ;-D

Öman 8.4.2009 12:42

Re: Doležale !!!!

á - rudá trojtečka z novinek se svám naprosto zbytečným a trapným příspěvkem

hm 8.4.2009 15:54

Re: Doležale !!!!

zkus popsat situaci jinak ;-DR^

Marat 8.4.2009 13:29

Re: Doležale !!!!

A leze mu snad? Nelezeš ty někomu jinému anusem až do slepého střeva?

.. 8.4.2009 17:05

Re: Doležale !!!!

na rozdíl od tebe nepodlézám žádné straně, jako většina českého národa. Podle sebe nesuď jiné

... 8.4.2009 12:04

lokajové bývají odměněni nebo využiti a opuštěni?

Je to pořád to samé: ČR musí někomu lézt kamsi, a za to bude odměněna. Jenže ono to tak v mezinárodní politice skutečně nefunguje. Politikové nedělají pro nějakou zemi něco, protože se vůči ní cítí zavázáni, ale proto, že je to pro ně a jejich zemi užitečné. Čeští politikové by si projednou měli uvědomit, že takto to chodí - že "odměnu" nedostanou, polezou-li nějakému Brežněvovi kamsi. Zeptejte se libovolného, normálního Američana, zda si myslí, že jen proto, že Amerika bude mít v ČR nějakou základnu, bude ve věci nezávislosti Česka posílat za Česko své vojáky na smrt.

To, že by Američané měli v ČR nějakou vojenskou základnu, naprosto neznamená, že by ČR jakkoliv v případě krize hájili. Bohužel. Je to logický zkrat, jehož obětí jsou čeští politikové neustále. Politika závaznosti prostě nefunguje. Ukazuje jen nedospělost naší politické garnitůry, která díky politické korupci a gangsterismu splácala vládu a  jde za provizi proti mínění většiny vlastního národa.

president Beneš 8.4.2009 12:39

Re: lokajové bývají odměněni nebo využiti a opuštěni?

Dr. E. Beneš uvedl v projevu 24.června 1941 (kniha - Šest let exilu a druhé světové války):

Co se stalo od Mnichova. Měli jsme smlouvu s Francií, s malou dohodou a Sovětským svazem. Velká Britannie byla spojena s Francií. Polsko mělo smlovu s Francií, ale její smysl a význam zničil Beck r. 1934 dohodou s Hitlerovým Německem. Byl jsem přesvědčen, že válka se blíží.

Katastrofa ne naše, ale celé Evropy přišla, a jeden pod druhém, kdo nezůstali na linii našeho odporu, začali od roku 1939 padat:

Nejdříve Polsko, pak Francie, pak Norsko, Belgie, Holandsko;pak bylo podrobeno za své vlastní spoluúčasti Maďarsko a Bulharsko, pak padlo Rumunsko, pak Jugoslávie a konečně se bránící Řecko. Velká Britannie byla téměř isolována a ubránila se jen s největším vypětím všech sil. A nyní konečně došlo na Ameriku a Sovětský svaz.

Dobře to řekl Winston Churchil v neděli, když zdůraznil, jak v Evropa lehkomyslně a bázlivě dovolila zbrojení a válečný rozmach nacistických zločinců a násilníků, aby pak jeden stát po druhém byl jimi rozdrcen.  

Marat 8.4.2009 13:36

Re: lokajové bývají odměněni nebo využiti a opuštěni?

Nemusí nikdy nikomu lézt do zadku.Stačí když na nikoho nebudou spléhat a budpou si stači sami. Také nesmí nikoho žadonit o pomoc, až když vlézopu až do močálu aby je vytýhl, nebo jím bránil dotoho mnočálu lézt. Rozuměno? 

Já jsem také proti radaru v ČR.Jsem proti tomu, aby byl ve propěch ČR utracen jen jediný penny Amerických občanu.

Češi jsou stateční hrdinové kteří se nepřátel nebojí a na množství nehledí. Tak se jistě dokáží ubránit sami a nikoho na svou obranu nepotřebují. Jenže také by to chtělo a to nutně chtělo, nedělat si ze všech sousedních státu a národu nepřátelé a nehrát si na Europskou velmoc.

Katr 8.4.2009 14:28

Re: lokajové bývají odměněni nebo využiti a opuštěni?

S prostředním odstavcem souhlasím, spolupodílet se a spoluzaplatit.Rovný s rovným.Je zajímavé, že za to se nám tu nadává do komoušů.;-D

Prorok 8.4.2009 14:38

Super Marate

Držte se té vize, že neutratíte ani penny za radarovou základnu v ČR. Asi tak 3/4 občanů ČR Vám budou vděční.

mu1 8.4.2009 18:39

Re TROJTEˇˇCKO

To co jste napsal nahoře o americkém radaru (základně) je přesvědčivé. Američani by nás nehájili jenom v tom případě kdybyste tam dělal elektrikáře u pojistek. To by byla tutovka.

... 8.4.2009 12:01

slova nic nestojí

co se týče "smlouvy", nic o obraně ČR v ní prostě není.Batistův režim taky Guantanámo nezachránilo....

 Navíc v případě konfliktu je radar vyřazen jako první. Takže s bráněním ČR se ani počítat nemůže, protože nebude co. Pokud obětování ČR a celého národa bude pro USA a jeho představitele výhodné, klidně to udělají.

Podlézejte, lísejte se a Velký bratr se o vás s vděčnosti postará. Jenže to v politice nikdy neplatilo a neplatí. Velmoci sledují své zájmy a vždy je něco za něco.

Karotka 8.4.2009 12:06

Re: slova nic nestojí

Ach tak. A já jsem si myslel, že USA dělají vše pro ostatní a nic pro sebe, jen o ostatní se láskyplně starají a ani do huby si nedají, podobně, jak to dělal Rudý bratr předchozích cca 40 let. A vy mi teď řeknete, že sledují nějaké své zájmy a něco za to chtějí.

Ha! Prozřel jsem ;-P

... 8.4.2009 12:12

Re: slova nic nestojí

prozření bývá kruté.

Ale klidně si věřte, že zrovna vás Velký Bratr za mořem bezpodmínečně miluje ! ;-)

Karotka 8.4.2009 12:18

Re: slova nic nestojí

No, mě zcela nepochybně miluje, tomu nevěřím, to vím, ale bavíme se tu asi o České rep., že?

Marat 8.4.2009 13:50

Re: slova nic nestojí

Karotko, když vy budete vlastnit statek, nebo nějakou řemeslnickou dílku, budete na statku obdělávat pole jen pro sebe, řemeslinckou dílnu budte provozobvat jen pro sebe, nebo budete produkovat potraviny a pracovat  i pro jiné. Nebo se na to vykašlete aby z vaší práce neměl užitek někdo jiný?

Jistě USA chce chránit své území a přitom chránit ve svém zájmu i jiné. Ten radar by neměl chránít jen USA.  A jste idioti, když jste přesvědčení že se někdy území Českých zemí může vyhnout válce. Pokud v Europě dojde k válce, tak České země stojí v cestě každému agresorovi ať tam má radar nebo né. Pokud jste přesvědčeni, že svou mírumilovnosti se vyhnete válce, měli by ste se přesídlít do Sibiřské tundry, kde nikomu nebudete překážet. Kde také nebudete moci  na své sousední národy a státy vyplazovat ve své domýšlivost jazyk a holý zadek, jak rádí činíte. Chytrolíni ..

Prorok 8.4.2009 15:47

Český národ uprostřed evropské válečné vřavy přežil tisíc let

Proč si kočovník jako jste Vy myslí, že mu může radit?

F. Čech 8.4.2009 12:13

Neplácejte nesmysly

Kdyby USA zkorumpovaný Batistův režim zachrániliy tak byste jim za to vy bolševici vynadali podstatně více. Kubánci Castra chtěli a teď ať si ho užívají!  A smlouva o základně USA na Kubě přece nijak nepředpokládala, že by USA měli zasáhovat do vnitřních záležitostí Kuby. Kubu přece nikdo zvnějšku nenapadl a USA nebyly a nejsou poručníkem nějaké konkrétní kubánské vlády. Pletete rady hrušky s jablky a celá vaše úvaha je nesmyslná! Už nevíte co byste si proti USA vymyslel!

... 8.4.2009 12:16

Re: Neplácejte nesmysly

bolševik jste dle svého slovníku sám. Orientace na nového Velkého Bratra to nezakryje.

honzak 8.4.2009 12:18

Re: Neplácejte nesmysly

je teprve středa a už jsi získal titul BLB TÝDNE! Blahopřeji!

hm 8.4.2009 15:48

Re: Neplácejte nesmysly

díky hloubce vašich argumentů se o vás dá říct, že jste blbej jako Klvaňa ;-DR^

F. Čech 8.4.2009 12:26

velkého bratra, který tvrdil že "Svoboda je otroctví" a Nevědomost je síla" a který přepadal po nocích své spojence jste měli jedině vy a to celých 40 let.

Teď si ale moc nefanděte, protože v Rusku už dnes nemají komunisté na růžích ustláno a dalo by se dokonce říct, že si tam ani neškrtnou. Přesto tam se setrvačnosti pořád hledíte. Proč? Kámoše máte te´d hlavně v Severní Koreji. Nějak se ván to bolševické teritorium zmenšuje - co? A to vám toho Marx s Leninem tolik naslibovali!  A obrázek o tom,  kdo z nás je milý soudruhu ...IP bolševik si čtenáři udělají sami.

hm 8.4.2009 15:59

Re: velkého bratra, který tvrdil že "Svoboda je otroctví" a Nevědomost je síla" a který přepadal po nocích své spojence jste měli jedině vy a to celých 40 let.

. Ze setrvačnosti pokračujete v lokajském chování a znovu vzýváte cizí velmoc a zvete zase cizí vojska. Neumíte žít svobodně. Žádný nátěr, ať už modrý nebo hnědý nezakryje, že bolševik jste vy (Y)Rv

.. 8.4.2009 17:09

Re: velkého bratra, který tvrdil že "Svoboda je otroctví" a Nevědomost je síla" a který přepadal po nocích své spojence jste měli jedině vy a to celých 40 let.

mne opravdu nezajímá, jaké růže rostou v Rusku. Zajímá mne osud ČR. Tak Marx s Leninem... děkuji za ukázku vašeho myšlení :-)R^

Marat 8.4.2009 13:40

Re: slova nic nestojí

Takže když v radar v ČR nebude, má tá slastná republika jistou, že jí žádný nepřítel nikdy nenapadne. Přece po celou existenci toho státu, po celých t uisíc let, České země nepoznali válku díky své mírumilovnosti  kterou každý radostně respektoval.

hm 8.4.2009 15:53

Re: slova nic nestojí

nepodsouvejte jiným, co tvrdíte vy.

Faktem je, že radar není a ani nemůže být pro ochranu Evropy, natož ČR.  Nesnižuje žádná rizika, pouze zvyšuje. Tato rizika záleží na vůli cizí velmoci, pro kterou nic neznamenáme, ČR je tedy nijak nemůže ovlivnit. ... Ani není proti Iránu, natož Severní Koreji.

PS: JAK a před ČÍM NÁS radar může "ochránit"?  Citujte nezávislé studie, včetně amerických ;-);-D

Tlapka 8.4.2009 11:58

Radar

Počkejte až vás obsadí mohamedáni a pak budete litovat že jste radar nechtěli. Postaví se místo toho mešity.

... 8.4.2009 12:02

Re: Radar

jak nás radar ochrání proti mohamedánům?? 8-o;-D

Kuchl 8.4.2009 11:10

Zatím s ČR každý jenom hrubě zametl ,

Rusko , Německo , Anglie i Francie . Nelze předpokládat větší angažovanost ani v budoucnu . USA v případě užší spolupráce s námi jistě takto nezametou .Ale něco za něco . Diktovat podmínky si nemůžeme . A říkejme tomu třeba lezení kamsi ...>-!!

šašek 8.4.2009 11:22

Re: Zatím s ČR každý jenom hrubě zametl ,

No, nezametou. Kdyby šlo do tuhého, tak obnoví vysílání Hlasu Ameriky do ČR. Přeji ničím a nikým nerušený poslech.