24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Obamův sen

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pasáček koz ve Vermontu 8.4.2009 17:05

Surově zmařené sny

Prezident USA Mr. Obama, zhypnotizován tím zlým Putinem, váhá se stavbou radaru v Čechách. Tím ničí nesmírné úsilí pokrokových českých politiků, nesmiřitelných bojovníků za bezpečnost České republiky a štěstí jejího lidu. Jestliže Američané odmítnou radarovou základnu v Čechách postavit, pak musí paní Parkanové, pánům Topolánkovi, Knížeti Pánu a jiným statečným, vyplatit bolestné jako náhradu za jejich surově zmařené sny. Česká republika by pak měla za trest přerušit s USA diplomatické styky a vyhlásit jim embargo. A paní Parkanová by mohla v televizi občas zpívat ‘Sbohem Radare, sbohem’.

.. 8.4.2009 17:32

Re: Surově zmařené sny

Republika čekala na Obamův projev s nebývalou netrpělivostí. Měl totiž napovědět, jaké bude další směřování tohoto malého ušlechtilého národa. Žel - o radaru nepadlo ani slovo. Naši hrdinní politici, vybraní jako nejlepší z nejlepších, byli zrazeni. Že  oni zradili národ, když za 30 stříbrných chtěli vstup cizích vojsk, je sprostá pomluva. O těchto věcech nemohou rozhodovat občané. Ti už rozhodli ve volbách. Že tam o radaru nebylo ani slovo? Naše elity je chtěly demokraticky uchránit před volbou, kde by mohli rozhodnout špatně. Navíc funkcí přece roste inteligence, Vondra, Tupol, Parkanová, Jacques a další hrdinové jsouť tomu důkazem...

 Velký otec ve Washingtonu na nás zapoměl. Zradil naše nejmoudřejší. Nepomohly ani přátelské domluvy a varování do USA od našich  pupkatých hrdinů.  Radar nás měl ochránit prakticky před vším, i před zarděnkami,  dát nám vážnost, dnes je po tom veta.  O radaru nepadlo ani slovo.  Všechen lid byl otřesen. Drsným mužům tekly po tvářích slzy, ženy omdlévaly a děti ječely. Zase jsme opuštěni, samotincí na tom neuchopitelném světě!. Ano, zrada vážení přátelé hořce chutná. Ta bezmoc, projednou nemít nepřítele, na kterého je slast štěkat zpoza Pánových zad ! Oč byli Neocons se svými trvalými válkami za trvalý mír lepší ! Herr Doleschal musel napsat zase  jeden ze svých burcujících článků....

Při svatém radaru, co dál s námi jen bude? 8-o

.. 8.4.2009 17:32

Re: Surově zmařené sny

Milí soudruzi é přátelé, odkazu rodiny Bushů a neocons věrni zůstaneme. Anomálie řečí o míru jednou skončí a brzy se navrátíme ke džihádu proti nepohodlným USA.  Odporovat Velkému Bratru je nejhorší zločin ! Srdce lokajovo jest otřeseno ! To jsou i kosovští islámští narkobaroni a váleční zločinci lepší, neboť ti USA oslavují !  Zprávám a jejich zločinech nevěříme, to je jen nepřátelská propaganda. A božské USA se nemohou nikdy mýlit ! I to, že Bush se vyhnul válce ve Vietnamu a tak dále. Naše války nám nevezmou, i kdybychom  si na ně měli udělat sbírku ! R^:-)

trvalými válkami za trvalý mír až na věky !

Gaston 8.4.2009 17:42

Re: Surově zmařené sny

Mí milí (ne)přátelé. Za to, že si dnes můžeme v klídku povídat na internetu, že žijeme ve svobodné společnosti a demokracii, že žijeme v poměrném blahobytu.. za to vděčíme především Americe. Nikoliv Rusku, Číně a dokonce ani Německu, Francii.. Byl bych Vám vděčný, kdybyste si tyto souvislosti uvědomovali dříve, než budete vynášet Vaše další "moudra".

Prorok 8.4.2009 18:40

Které Americe? Nebo lépe, USA, kterého období?

Nejste trochu zaujatý?

Mimochodem nežijeme ve svobodné společnosti, ale ve společnosti, kde si můžeme zvolit své zástupce, kteří si pak do jisté míry vládnou v podstatě bez ohledu na své voliče.

Informace 8.4.2009 18:42

Re: Surově zmařené sny

Vy jste mně ňák povědomej.

Minutus 8.4.2009 19:03

Re: Surově zmařené sny

Sakra .. připomněl jste mi Mayovky. "Velký bílý otec z Washingtonu .." Do prčic, už ani to není pravda. Kam se ten svět řítí .. ;-)

... 8.4.2009 19:30

Re: Surově zmařené sny

minutusi, máte pravdu. Ano, je to z Mayovek, ale má to reálné jádro. Velký Otec říkali pohlavárovi ve Washingtonu vyjednávači s Indiány. Bohužel, vždy je Velký Otec převezl a zachoval se značně neotcovsky...

Máte rád Mayovky? Představte si, že jsem onehda koupil sešit Duch llana Estacada za 10 Kč :-)

Informace 8.4.2009 19:13

Re: Surově zmařené sny

Pane dvoutečko, snad Vás zas nepostavili za trest do kouta?

Informace 8.4.2009 18:34

Re: Surově zmařené sny

Divím se, jakou bohatou diskuzi tu vyvolal náš kozí doktor, specializovaný v měření kozích bobků, o čemž dokonce napsal doktorskou práci, jak sám hrdě prohlašuje. Viz níže. Zřejmě tady na stránkách je nouze o srandu a tak se přispívající chytají i přiblbého? (mám spíš za to, že je to nějaký pokus o nový druh satyry) pasáčka.

děteněkam 8.4.2009 19:01

Re: Surově zmařené sny

Pasáčku, pas kozy a neblekotej.

Harpyje 8.4.2009 19:24

Capralog

z Vermontu, jako vždy, neobyčejně vtipný a jeho zbrusu nové příspěvky naprosto neopotřebované.

Informace 8.4.2009 19:51

Re: Capralog

Capralog coprofil.

Harpyje 8.4.2009 20:50

Re: Capralog

Horší by bylo, kdyby byl coprophag. Dočetla jsem se ale, že "the consumption of fresh, warm camel feces has been recommended by Bedouins as a remedy for bacterial dysentery; its efficacy (probably attributable to the antibiotic subtilisin from Bacillus subtilis) was confirmed by German soldiers in Africa during World War II." Beduíni jsou též pastevci koz, takže, kdo ví?

Informace 8.4.2009 21:55

Re: Capralog

Coprolalií se zabývá intensivně, jestli taky coprofagií nevím. Mluvil jen o lactofagii a že prý už mu leze krkem.

Gaston 8.4.2009 16:20

Dobrý článek

S B. Doležalem souhlasím téměř vždy - pokud se jedná o naše zahraničně politické a bezpečnostní postavení. Není tomu ani jinak dnes. Jsme zbabělci a k takovým Polákům si nemůžeme "ani čuchnout". Dokud se tohle nezmění, nezmění se i spousta jiných "nabalených"  (národních) vlastností - jako pohodlnost, nihilismus, malé sebevědomí, vyčůranost ...apod.

Prorok 8.4.2009 16:33

A z kterého národa, že to jste?

Třeba já jako Čech patřím k poměrně odolnému hrdému národu, který přežil tisíc let uprostřed evropského válčiště. Byť nás tu po Bílé Hoře moc nezůstalo a naplavil se sem místo toho všelijaký biologický odpad ze všech koutů světa.

Prorok 8.4.2009 16:34

oprava: hoře

Jaroslav 8.4.2009 16:40

Re: A z kterého národa, že to jste?

Proroku a jak vis ze nejsi potomek toho "biologickeho odpadu" z jinych casti Evropy ? ;-)

Prorok 8.4.2009 17:00

Znám své předky i ten naplavený biologický odpad

Takže poznám rozdíl, Jaroslave.

Jiri 8.4.2009 23:19

Re: Znám své předky i ten naplavený biologický odpad

dobry prorocky muzi, podle poslednich genetickych vyzkumu je v Cechach sotva 30% cistych  Slovanu - jak se s timhle vase ryze slovanske srdecko vyporada opravdu nevim, ale doufejme, ze to dzbanek medoviny spravi

Dr. Chocholoušek 8.4.2009 16:50

Re: A z kterého národa, že to jste?

Jo, takhle...8-o8-o8-o...vás tu moc nezůstalo...8-o8-o8-o...a teď se shromažďujete tady, ne...? ;-P

Prorok 8.4.2009 17:03

Proč myslíte, že mám potřebu se shromažďovat?

Jo ták, v ústavu také nejste nikdy sám a samotku máte za trest :-D

Dr. Chocholoušek 8.4.2009 17:03

Re: A z kterého národa, že to jste?

Málem bych zapomněl...;-)..a taky se shromaždujete tady, že jo...;-P

mu1 8.4.2009 17:29

Re:Jděte po svém rodovém stromu života

hrdý Čechu a zjistíte třeba, že se váš pra pra jmenoval třeba Schickengluber z Branau. A nic s tím neneděláte i kdybyste se po........

Prorok 8.4.2009 17:59

Já bych se nepo...

Ale prostě to tak není.

Schumacher 8.4.2009 17:36

Re: A z kterého národa, že to jste?

Vzhledem k tomu, že matriky byly zavedeny až po Bílé hoře, nejste-li šlechtického původu s předky zapsanými v Zemských deskách nebo jiných lejstrech, nevíte o nich lautr nic. Jestli mezi nimi nejsou Avaři nebo Tataři. Nebo někdo jiný. Kdom toho populace, která si říká Češi, není endemická, ale přilezla sem z východu, z ruských stepí. A tam a na cestě se to míchalo také všelijak. Tady byli dřív Keltové a Germáni. To lze odlišit i nyní. Například, kdo má smysl pro humor,  má více keltské krve, koho chytá splín a navšechno si stěžuje, pochází z východu, protože má "soul", kdo postrádá smysl pro lehký humor, je nepochybně Germán.

Prorok 8.4.2009 17:56

Máte trochu jednoduché vidění světa

Zkuste více možností, prospěje Vám trocha hlubšího zamyšlení. Mimochodem neexistuje geneticky čistá česká šlechta, hlavně ne ta "vyšší". Také by mě docela zajímalo, kterou populaci považujete za "endemickou"? :-D

Minutus 8.4.2009 19:00

Re: Dobrý článek

No, já to Polákům nezávidím.Od 16. století spíše všude navzdory svým románům dostávají na prdel, stejně jako my po husitech. A do té doby jsme jim mnohokrát dali na prdel i my Češi. Z polské historie a jejich vlastenčení nemám sebemenší mindrák.

Minutus 8.4.2009 16:10

Věděl jsem, že mě Doležal pobaví

Malá úprava:

Česká společnost projevila rozvahu, neboť základny jednoznačně

odmítá, aby se nestala terčem případné odvety nepřátel. Takže

prezidentovo ujištění „Jsem tady, abych řekl, že Spojené státy se nikdy

k lidem této země neobrátí zády“ - no Obama už toho nasliboval ..